Пазаруването в магазина отнема повече време, отколкото да се влезе в секцията и да се пусне една бюлетина. Така, че COVID-19 е по-малкият вирус. Този, който ни управлява е по-страшният.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в условя на пик при заразените и смъртни случаи от COVID-19 в РБ
Collapse
Заключена.
X
X
-
31.03.2021, 16:13Този коментар от grisow е изтрит от ivanzaprianov
Искам да вкарам "Възраждане" като опозиция в свинската говорилня.
Ще гласувам за тях. -
Първоначално изпратено от male4koНещо (#11), което е спонсорирано от бай Сорос, не е непременно добро за България.. Проблемът е световен, и жалко за тези които не го виждат
Какъв Сорос бре, мале4ко? Това ли ти е голямата болка? Какви световни проблеми, като имаме десетки национални, които трябва да решим първо! Не виждаш ли "слона в стаята"? Държавността е съсипаната и сведена до live предаване от Тойота-та на НСО.
Иначе, Москов е пич!
- 5 Харесвания
Коментар
-
За кого?
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМного ясно че ще гласувам - тези вече трябва да се махат - достатъчно вреди предизвикаха
- 1 like
Коментар
-
разбира се, че ще гласувам, но още не съм убеден за кого, щото 11-ките ми писнаха с джендерастията и отношението си към фиромците. Учуден съм, че ти си пуснал такава тема, очаквах да е Матейко Пусни една и за кого ще гласувате, макар че форумът не е представителна извадкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ще гласувате ли в условя на пик при заразените и смъртни случаи от COVID-19 в РБ
Понеже много се спекулира как управлението на настоящата криза ще се отрази на изборната активност и резултатите от изборите пускам една анкета. Ще оставя гласовете анонимни, за да не се спекулра.
44Да! Ще гласувам.88.64%39Не! Няма да гласувам.6.82%3Колебая се.4.55%2The poll is expired.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акцииТагове: Отмаркиране на всички
- 1 like
Коментар