Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в условя на пик при заразените и смъртни случаи от COVID-19 в РБ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСъщото важи и за въздуха вътре в избирателните секции. Там ще е все едно влизате в ковид отделение и дишате същия въздух с болните.
По какво въздухът ще е по-различен от този в кварталната бакалия? И за какъв бум в новозаразените бълнуваш? Все по-близо сме до работещ стаден имунитет.
Май се опитваш само да плашиш гласуващите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не знам - само предполагам. Със сигурност властимащите премълчават за реалната опасност от зараза по време на изборите, но такава със сигурност ще има. Само където не знам доколко ще е масова. Със сигурност обаче риска е завишен далече над нивата, които се опитват да ги ограничат със съществуващите мерки.
Живот и здраве - ще видим след няколко дена. Медиите няма да си мълчат, и ако се появи пик в заболеваемоста, ще започнат да търсят причината и разбира се ще я открият.
Важи и обратната логика - ако не се появи никакъв пик след няколко дена, то тогава всички съществуващи мерки са прекалено стриктни.
Но си прав, ако следим заболяемостта на членовете на избирателната комисия. Те са в стаята и за 13 часа пред тях извървяват стотици, може би хиляди. Тук ситуацията е по-чернобяла и математиката би била на место.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Е според теб излиза, че цялата избирателна комисия вътре всичките са убедени самоубийци?
Или че ЦИК най-коварно ги е подлъгала да се подложат на смъртна опасност.
Те там горе по върховете знаят колко е "смъртна"...
Живот и здраве - ще видим след няколко дена. Медиите няма да си мълчат, и ако се появи пик в заболеваемоста, ще започнат да търсят причината и разбира се ще я открият.
Важи и обратната логика - ако не се появи никакъв пик след няколко дена, то тогава това ще е доказателство, че всички съществуващи мерки са прекалено стриктни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПърво си сложете ръкавици, защото както бутоните на машината, така и химикалките в стаичката с 99.9% вероятност ще има вируси по тях. Същото важи и за дръжките на вратите. Може да изглежда параноично, но при толкова много хора, пипащи едни и същи предмети, вероятноста за заразяването на тези предмети граничи със 100-те процента.
Същото важи и за въздуха вътре в избирателните секции. Там ще е все едно влизате в ковид отделение и дишате същия въздух с болните.
Ако съм прав, след 3-4 дена ще има един много голям бум на новозаразените хора. Та дано да не съм прав.......
Или че ЦИК най-коварно ги е подлъгала да се подложат на смъртна опасност.
Те там горе по върховете знаят колко е "смъртна"...
Коментар
-
Първо си сложете ръкавици, защото както бутоните на машината, така и химикалките в стаичката с 99.9% вероятност ще има вируси по тях. Същото важи и за дръжките на вратите. Може да изглежда параноично, но при толкова много хора, пипащи едни и същи предмети, вероятноста за заразяването на тези предмети граничи със 100-те процента.
Същото важи и за въздуха вътре в избирателните секции. Там ще е все едно влизате в ковид отделение и дишате същия въздух с болните.
Ако съм прав, след 3-4 дена ще има един много голям бум на новозаразените хора. Та дано да не съм прав.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
За когото и да гласуваш, ситуацията е ясна - 2-3 коалиционни правителства едно след друго с време на управление по 3-4 месеца, и догодина пак на избори. От цялата пушилка най-много ще спечели ДПС и ооо чудо - Слави Трифонов. Специално за Слави ще му се сбъдне отдавна декларираната от него мечта - да бръкне в кацата с меда и да поспечели пачки, с които да си покрива разходите по губещата му телевизия.
Този, който най-много ще разочарова избирателите си, ще е именно Слави Трифонов. Хем ще влезе във власта в някое коалиционно правителство, хем в телевизията си ще трябва да критикува същата тази власт. И лицемерието му веднага ще блесне с пълна сила, защото ще критикува не когото трябва и ще премълчава очевидни мафиотщини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩе гласувам. Ако умра, от гроба, ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ.
ТАЗИ НАПАСТ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ!
Този, който най-много ще разочарова избирателите си, ще е именно Слави Трифонов. Хем ще влезе във власта в някое коалиционно правителство, хем в телевизията си ще трябва да критикува същата тази власт. И лицемерието му веднага ще блесне с пълна сила, защото ще критикува не когото трябва и ще премълчава очевидни мафиотщини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа кого?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Че к'во значение има пика?
Аз кога гласувах за последно не бяха лични карти, а паспорти (едни таквиз зелени).
И биеха печат на вътрешните страници, че да не повториш гласуването другаде.
Откак спрях да чЕкам промяна отвън и животът ми рЕзко се подобри!
Оставил съм на мъдрия бай Мангал да решава вместо мене...
Досега не ме е подвеждал!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение...
Държавността е съсипаната и сведена до live предаване от Тойота-та на НСО.
.....
едно изречение, което описва всичкотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа кого?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар