Матеев, отново заблуждаваш всички тук относно статута на Мехатроника!
Лъжа, след лъжа!
Матеев, Мехатроника ВИНАГИ е била (не е преувеличено, ако кажа!) - една от перлите: предприятие - износител в страни от: Северна и Южна Америка, Азия и Европа!
...................
Матеев, в Мехатроника съм ходил лично преди 5-6 години! Фирмата цъфтеше, работеше и се е изнасяло! Доста време бях в производствените цехове.
Матеев, нали знаеш какво се произвежда в Мехатроника?
Сигурно знаеш и за специалистите-преподавстели в ТУниверситет в Габрово?
....................
Матеев, говориш неща, които не са вярно и ми намирисват на някаква далавера! Говориш за западнала фирма, която нямала купувачи???
Не мога да повярвам, ако лично съм бил там и съм видял супер-обзавеждане и съм говорил със собствениците!
Матеев, за коя част от демократичните ни промени (времево) - говориш ти?
Лъжа, след лъжа!
Матеев, Мехатроника ВИНАГИ е била (не е преувеличено, ако кажа!) - една от перлите: предприятие - износител в страни от: Северна и Южна Америка, Азия и Европа!
...................
Матеев, в Мехатроника съм ходил лично преди 5-6 години! Фирмата цъфтеше, работеше и се е изнасяло! Доста време бях в производствените цехове.
Матеев, нали знаеш какво се произвежда в Мехатроника?
Сигурно знаеш и за специалистите-преподавстели в ТУниверситет в Габрово?
....................
Матеев, говориш неща, които не са вярно и ми намирисват на някаква далавера! Говориш за западнала фирма, която нямала купувачи???
Не мога да повярвам, ако лично съм бил там и съм видял супер-обзавеждане и съм говорил със собствениците!
Матеев, за коя част от демократичните ни промени (времево) - говориш ти?
Коментар