Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
kaufland, lidl, billa са по-опасни и нанасят повече щети даже от монополитеLast edited by national power; 08.08.2021, 19:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеНежеланието на проевропейските партии да си направят коалиция ще върне строителя на Турски поток на бял кон ... за да каже "Видяхте ли, че без мен не става?!?"
Следващия времеви прозорец, в който ще може да направим отново промяна е след 10 години ...а ще сме дърти вече.
Жалко, аз наистина получих сериозен оптимизъм, макар и за броени дни, че нахлуват енергични, можещи и честни хора. Вместо това нахлуха глупаци ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеНежеланието на проевропейските партии да си направят коалиция ще върне строителя на Турски поток на бял кон ... за да каже "Видяхте ли, че без мен не става?!?"
Сал едни ДБ приказват че са такива. ДПС и ГЕРБ официално са такива, ама никой не ще да си играе с тях.
БСП не ми се чини на много проевропейска. Мая е за всичко стига да има далавера.
ИТН още не ги знаем какви точно са.
Коментар
-
не си в час.... говорим за геноцид над производители! не търговци! пълни количката на промоция и се радвай...
А в някое забравено от Бога селце или градче, където ги няма лошите Кауфланд, Лидл и Била да не би хората да са цъфтнали с родните търговци и производители?Last edited by Специалист по всичко; 08.08.2021, 14:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Знам го обяснението, че ни ограбват и че съсипват великите български бизнесмени.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Такива инвеститори имат немалка роля в икономическото развитие и в повишаването на жизнения стандарт. Разбира се, ако гледаме по-обективно и практично на нещата, а не пречупваме през призмата на националистическия популизъм.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
това не са инвеститори, а търгаши с наши пари
дълго е да ти го обясня
Коментар
-
Такива инвеститори имат немалка роля в икономическото развитие и в повишаването на жизнения стандарт. Разбира се, ако гледаме по-обективно и практично на нещата, а не пречупваме през призмата на националистическия популизъм.
дълго е да ти го обяснятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
dw.com
Проверка на ДВ: Колко чужденци са получили "златни паспорти" в България? | DW | 08.08.2021
Както в Малта и Кипър, така и в България "златни паспорти" са раздавани предимно на граждани от Русия, Китай и арабския свят. Ще прекрати ли 46-ият парламент порочната ...
Както в Малта и Кипър, така и в България "златни паспорти" са раздавани предимно на граждани от Русия, Китай и арабския свят. Ще прекрати ли 46-ият парламент порочната практика?
https://p.dw.com/p/3yhCA
Коментар
-
kaufland, lidl, billa са по-опасни и нанасят повече щети даже от монополите
Коментар
-
Следващия времеви прозорец, в който ще може да направим отново промяна е след 10 години ...а ще сме дърти вече.
Жалко, аз наистина получих сериозен оптимизъм, макар и за броени дни, че нахлуват енергични, можещи и честни хора. Вместо това нахлуха глупаци ...
ПП тепърва ще ставя ясно кой и как точно набута слави в политиката.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
защото аз виждам само една проевропейска партия,
за която другите партии викат, че била "соросоидна"
Скечове на клоуни с "мустафата" сте гледали много пъти досега
Клоуни са стигали дори до Вашингтон
Подлогите се активират от Кремъл при закрити вратиLast edited by barbaron; 08.08.2021, 12:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[B]"
Сега вместо преврат ви пускат от Кремъл на терена мутри и чалгари.
Най вероятно от ИТН са засвидетелствали верноподаннически настроения към метрополията
Коментар
Коментар