Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Зависи от интерпретацията. Не зная Слави да е обещавал да "сваля някого". Слави просто показа, че може да влезе с хъс в политиката и да бъде ПЪРВА политическа сила.
Това беше сигнал за всички останали, които се прегърнаха и обединиха, но не, за да имаме вече правителство на първата политическа сила в Парламента. Те се ОБЕДИНИХА, за да нямаме правителство!
И сега НЯМАМЕ правителство, именно по тая причина - защото всички се ОБЕДИНИХА срещу това - ДА ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО от експерти!
Кое тревожи "обединените", ли? Един факт ги тревожи: щяхме да имаме правителство от експерти! Ама вашата интерпретация (на обединените срещу Слави, за да НЯМАМЕ правителство - е друга): лоши хора предлагал Слави, гадни и НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ!
Окончателно: искате да управлява партия от статуквото. Няма да ни се отвори парашута!
Но, ако все пак ГЕРБ се върнат с Боко - отново ще ви повторя горното, в новия му вариант: обединихте се срещу Слави, за да върнете ГЕРБ на власт. И ще ми е готино!

Връзка с хората на Слави нямам и не ми пука КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕ СУВЕРЕНЪТ - този толкова хубав израз на Слави: СУВЕРЕНЪТ РЕШАВА!

И ми е гот, и съм с чувството за изпълнен дълг към нацията, с гласуването ми за ИТН - аз, който не съм гласувал през последните години!

Здраве, щастие, креативност!

Коментар