Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Отивам вчера да гласувам в малък областен град. И пред училището опашки по секции и едни двайсетина роми - може би всичките в квартала стоят настрани и зъзнат. И по едно време го чувам единият да казва " Нещат да дават пари, никой не дава " . Та ГЕРБ можеше да вземе и повече ако бе обърнал внимание на ромите и извън големите градове - София не е Българиятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Отивам вчера да гласувам в малък областен град. И пред училището опашки по секции и едни двайсетина роми - може би всичките в квартала стоят настрани и зъзнат. И по едно време го чувам единият да казва " Нещат да дават пари, никой не дава " . Та ГЕРБ можеше да вземе и повече ако бе обърнал внимание на ромите и извън големите градове - София не е България
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А такива като теб- пляс-пляс-................... дали защитава
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеФакултето и Столипиново правят много повече за Герб отколкото гласовете от чужбина за Слави .
Вече е ясна партията, която най-силно защитава ромските интереси. ГЕРБ - извор на толерантноста към различните, включително и към различното отношение към закона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
бат' Бойко дава на хората да имат!
за кой друг да гласуват ромите? другите не дават.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеФакултето и Столипиново правят много повече за Герб отколкото гласовете от чужбина за Слави .
Вече е ясна партията, която най-силно защитава ромските интереси. ГЕРБ - извор на толерантноста към различните, включително и към различното отношение към закона.
за кой друг да гласуват ромите? другите не дават.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
При преместването на огромни обекти, единичното усилие не вАжи толкова, колкото ни се ще. Къде пи-важно е да изместиш баланса тъй, щото, глобалните фактори, да свършат работата. Те, уж не толкова интензивни, преместват планини и континенти, а желаещите едно или друго, са играчки в ръцете им. Та, това да знаеш, че точно на местно ниво, няма от "добрите", е само половината от работата. Не съумееш ли да изиграеш оптимално ръката, която ти се е паднала, не те издига над нищо и никого. И прави претенциите ти за "съдник" нелепи. Щото, не умееш да играеш. Страх те е, да изгубиш с достойнство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБрей, този Писател още по-откровен в критиките си от мен
Ако аз бях написал това, модераторите щяха да ме цензурират
А как бай ви тошовата номенклатура изпрати отрочетата си на запад да се учат, след като бяха закърмени с чалгата на Слави - питайте мен
Наблюдавам ги от 1990 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеПисател: Изтекли на Запад "мозъци" гласуваха за Копейкин, Учиндолския чалгаджия, Галевица и Божков
Останалите „мозъци” в страната си избраха Народно събрание, което вероятно ще се открие с изпълнение на Милко Калайджиев, пише Петър Ангелов-Дарев
Писателят Петър Ангелов-Дарев написа много остър коментар провелите се в неделя.
От България изтичали „мозъци“ на Запад! Същите „мозъци” са гласували за Копейкин, Учиндолския чалгаджия, Галевица и Васил Божков. Останалите „мозъци” в страната си избраха Народно събрание, което вероятно ще се открие с изпълнение на Милко Калайджиев. Или с песента на Трифонов „Ще ти скъсам гъза“...
Такава е тъжната моментна снимка на обществото, която за пореден път показва съвсем реално, цялата онази вкаменена и анонимна тиня от постсоциалистически люде, населяващи тези земи.
Онези маргинализирани, сънливи и сомнамбулни слоеве от населението, които винаги са били ентусиазирани съучастници на всякакви популистки утопии, на всякакви нови политически протуберанси, обещаващи да им доставят светло бъдеще без лични усилия.
Те продължават да обитават сънливо все същото зло, което отнемаше бъдещето на децата им за десетилетия напред.
България остава в блатото.
Ако аз бях написал това, модераторите щяха да ме цензурират
А как бай ви тошовата номенклатура изпрати отрочетата си на запад да се учат, след като бяха закърмени с чалгата на Слави - питайте мен
Наблюдавам ги от 1990 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Поредното доказателство, че постоянно живеещите в чужбина не трябва да имат право да гласуват.
Останалите „мозъци” в страната си избраха Народно събрание, което вероятно ще се открие с изпълнение на Милко Калайджиев, пише Петър Ангелов-Дарев
Писателят Петър Ангелов-Дарев написа много остър коментар провелите се в неделя.
Вижте текста без редакторска намеса:
От България изтичали „мозъци“ на Запад! Същите „мозъци” са гласували за Копейкин, Учиндолския чалгаджия, Галевица и Васил Божков. Останалите „мозъци” в страната си избраха Народно събрание, което вероятно ще се открие с изпълнение на Милко Калайджиев. Или с песента на Трифонов „Ще ти скъсам гъза“...
Такава е тъжната моментна снимка на обществото, която за пореден път показва съвсем реално, цялата онази вкаменена и анонимна тиня от постсоциалистически люде, населяващи тези земи.
Онези маргинализирани, сънливи и сомнамбулни слоеве от населението, които винаги са били ентусиазирани съучастници на всякакви популистки утопии, на всякакви нови политически протуберанси, обещаващи да им доставят светло бъдеще без лични усилия.
Те продължават да обитават сънливо все същото зло, което отнемаше бъдещето на децата им за десетилетия напред.
България остава в блатото.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Правилно- ограничаваме гласуващите до млади софиянци с висше и всичко ще е наред
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Поредното доказателство, че постоянно живеещите в чужбина не трябва да имат право да гласуват.
Коментар
Коментар