IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Матеев, виждам, че и при теб, както и при всяко герберче - водещ е материалният интерес.

    Що не вземеш утре, на протеста - да ми донесеш 2 буркана от твоят мед (от на бабалъка ти, де)?

    Ще ти го платя двойно!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
      Разбира се, че Радев не може да си "точи зъбите"!

      Той е ЗАДЪЛЖЕН да спазва Конституцията на нашата Парламентарна Република!

      Ако НЕ спазва Конституцията, да - тогава ще му се стъжни живота, както и на всеки, който не спазва ЗАКОНА!
      Радвам се, че го каза - значи катуните по пътищата в момента са "законни", но като дойде на власт Радев - ще станат незаконни и той с чиста съвест ще ги помете от там. На тяхно място ще сложи танковете, че те по-малко ще замърсяват с лайна околните градинки.

      Коментар


      • Разбира се, че Радев не може да си "точи зъбите"!

        Той е ЗАДЪЛЖЕН да спазва Конституцията на нашата Парламентарна Република!

        Ако НЕ спазва Конституцията, да - тогава ще му се стъжни живота, както и на всеки, който не спазва ЗАКОНА!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
          Истината: протестират млади, интелигентни и умни хора, доста от тях, дипломирали се и работещи на Запад!
          Така е - протестират на дивана пред телевизора, а на площада пращат с пълномощно изнемощелите си баби и дядовци.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
            ..

            ПРОТЕСТЪРИТЕ
            не ходят да качат бесилки в тъмните доби!
            Да бе, да - те също така не пият, не пушат и по жени не ходят. Яйцата и доматите си ги ядат сами в къщи, и ако случайно видите нещо друго по телевизията, то това са провокатори.

            Въобще всички протестъри са ангели, а които не са, значи са провокатори.

            Коментар


            • И е ясно, че утре ще има между Протестиращите и много други - купени от правителството, за да ни пуснат влюбените в Боко 2-3 снимки.

              Истината: протестират млади, интелигентни и умни хора, доста от тях, дипломирали се и работещи на Запад!

              Коментар


              • Колкото до Радев - той вече едва ли не открито си точи зъбите за служебен кабинет, който ще управлява минимум 1 година, а защо не и до края на неговия мандат. Планът му включва извънредно положение в момента, в който се докопа до власта. По време на това извънредно положение ще се използват репресии, за да се потушават протестите, които неминуемо ще възникнат някъде след 1 месец управление, през което време ще стане ясно, че служебното правителство въобще няма намерение да организира избори.

                Коментар


                • Поредната манипулация:

                  "Тази сутрин София осъмна..."

                  Именно - нощем! За да не се вижда самоличността им - на КУПЕНИТЕ от страхливото правителство АНТИПРОТЕСТЪРИ

                  АНТИПРОТЕСТЪРИТЕ, прибирайки заветните 100 лв., разпространяват листовките си в тъмната част на нощта, защото те НЕ искат да покажат лицата си. Ами АКО наистина Боко падне? Какъв имидж биха имали в новата реалност?

                  .........,....

                  Протестърите не се страхуват да бъдат видяни! Те желаят да заявят своите искания за оставка в лицето на ония, от управлението на които не са доволни!

                  ПРОТЕСТЪРИТЕ
                  не ходят да качат бесилки в тъмните доби!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                    Да, Утре ще е Денят на Истината.
                    48% одобряват протестите.
                    Редно е да се чуе гласът на Народа.
                    А, на 9 Септ - Народен съд.
                    Съгласен съм, че утре ще е денят на истината, само че не се знае на коя истина. При такава широкомащабна организация и при налети милиони за заплащане на протестърите, ако не съберете поне едно 100 000 човека, значи много сте зле. Така че нека да видим утрешния ден, и тогава ще го обсъждаме.

                    Колкото до социологическите проучвания - има ги всякакви с най-различен процент на подкрепа на протестиращите, включително и с много нисък такъв, така че недей да лежиш на тази кълка. Има обаче нещо общо между всички социологически проучвания - ГЕРБ пак си остава първа политическа сила колкото и някои агенции да са намалили реалния процент от проучването, а ДеБъ е най-последна от всички партии, като в някои проучвания дори не минава 4%-ната бариера.

                    В сутрешния блок на NOVA се обсъждаха всякакви вариации на следващия кабинет, но всичките те бяха ГЕРБ + още някоя партия (БСП, Слави Трифонов, ДПС че дори и ДеБъ).

                    Така че утрешния ден наистина е важен най-вече за да видим бройката на протестиращите, и също така да видим дали са нормални хора, или бандити и шпицкоманди, дошли да леят кръв. Мисля, че дори и тази вечер ще получим някаква информация, защото тази вечер ще бъде нещо като ГЕНЕРАЛНА РЕПЕТИЦИЯ на това, което предстои да се случи утре.
                    Last edited by Mateev; 01.09.2020, 13:12.

                    Коментар


                    • Да, Утре ще е Денят на Истината.
                      48% одобряват протестите.
                      Редно е да се чуе гласът на Народа.
                      А, на 9 Септ - Народен съд.

                      Коментар


                      • Тази сутрин София осъмна с бесилки и обесени кукли по много от кръстовищата и мостовете. Също така много Софианци намерика закачени на колите им листовки също с бесилки и ковчези. Това е част от психологическата подготовка за утрешния ден.

                        По данни на службите в столичните хотели има резервирани множество стаи за по 1 или 2-ма човека, което означава, че метежниците започват да се събират още от днес и не е изключено сблъсъците и безчинствата да стартират още тази вечер.

                        Вече са ясни и тарифите, по които ще бъде заплащано на превратаджиите. Ще се дава по 100 лева на човек на ден + безплатен хотел, ако участника в метежа е от провинцията. Също така на строго определени хора (ултраси, биячи и криминален контингент) ще се заплащат по 500 лева, за да организират кървав сблъсък с полицията. Парите ще им се дават предварително.

                        https://pik.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0...ews956354.html
                        https://pik.bg/%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0...ews956350.html

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                          По неведоми за мене причини никой не се интересуваше от Мехатроника по време на приватизацията. Причината може би беше, че производството беше неконкурентно и нямаше никакви продажби нито в България нито в чужбина (продаваше симисторни ултразвукови вани). По време на социализма явно е имала някакъв пазар в страните от СИВ, който умира и с него умира и завода.

                          Освен това сградния фонд на завода не беше изчистен от претенции на собственици от преди 9-ти септември, а и беше в трагично състояние. Каквото е можело да се продаде от завода като оборудване, вече е било продадено. Това според мене е и причината, че никой не се интересуваше от този завод.

                          Имаше един или два търга, на които никой не се яви, и това доведе до намаляване на цената, която тогава ни се видя изгодна. Доколкото си спомням беше някъде около 300-400 хиляди долара. Та явихме се на поредния търг и понеже пак никой не дойде, купихме го от раз без наддаване. Впоследствие се оказа, че сме се прекарали, защото след ревизия се установи, че завода не притежава имущество за толкова пари.

                          По него време друго наше поделение, което се занимаваше с производство на шампоани, бои и пасти за зъби, отчаяно се нуждаеше от ново оборудване - пълначни и пакетиращи машини. Освен това не какви да са машини, а такива за пълнене на двуцветни пасти за зъби, които бяха с уникална наша конструкция и такива машини нямаше откъде да си ги купим.

                          И решихме да си разработим собствени машини именно в Мехатроника, най-големия потенциал на която бяха около 200-250 гладни, но висококвалифицирани конструктори. Сградния фонд си го построихме от самата нула, защото старите сгради си ги прибраха наследниците на техните стари собственици. Направихме едно огромно чисто ново хале с площ около 20 декара по модерни технологии и с модерно оборудване.

                          След това през годините разработихме и започнахме производството на най-различни машини за козметичната промишленост. Лека полека завоювахме световни пазари, и фирмата започна да процъфтява. Стигна се дотам, че започнахме да конкурираме лидиращи производители в Европа, и в един момент един от тях дойде и предложи да купи 50% от акциите на завода. Аз лично се възползвах от тази оферта и продадох целия мой дял доколкото си спомням за 5-6 милиона лева, за които пари си платих данъците и така получих правото да харча много пари за коли, къщи, имоти и каквото друго си поискам, без да ме притеснява НАП.

                          Към днешна дата нямам никакви акции в Мехатроника, така че не знам какво толкова ме бъзикате с нея. Всичко това можехте да го проверите в Търговския регистър по години какво точно се е случвало.

                          Сега задоволих ли ти любопитството?

                          Тук имаш черна точка, Матеев! Не една!

                          Коментар


                          • Точно за Хинков ти говоря и за неговата съпруга!

                            И Мехатроника ВИНАГИ е била печеливша!

                            И е продавала на различни континенти!

                            Канада, САЩ, Бразилия, Индия, Пакистан, Русия, Швейцария....

                            Лъжеш ти, Матеев!

                            (но НЕ лобирам пред модераторите, за да ти трият постовете! Нека останат като твое самопризнание!)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Матеев, дублираш напълно тематиката на тема Политика!

                              Не е необходима втора тема, в която да плюеш протестите и да ползваш словесния си запас от негативни описания за хората, които ходят там или ги подкрепят!

                              Не е истина, че в тема Политика пишат руски тролове. Пишат и антуруски, но видях, че са само бегли вметки. Нищо общо със ситуацията преди няколко години, когато беше се превърнала в гладиаторска арена на фили и фоби.
                              Създадох новата тема заради barbaron, който отказа да си отвори нова тема за Беларус. Като не ти харесва тази тема, ами стой си в другата. Така чувствата ни ще са взаимни.

                              Темата си има точно и ясно заглавие - Политика в България. Това изключва писането в нея на постинги за Беларус или Русия или Северна Корея и т.н. Така че не говорим за дублираща тема, а за конкретизация на постингите за една единствена държава - България.
                              Last edited by Mateev; 01.09.2020, 00:13.

                              Коментар


                              • Матеев, дублираш напълно тематиката на тема Политика!

                                Не е необходима втора тема, в която да плюеш протестите и да ползваш словесния си запас от негативни описания за хората, които ходят там или ги подкрепят!

                                Не е истина, че в тема Политика пишат руски тролове. Пишат и антуруски, но видях, че са само бегли вметки. Нищо общо със ситуацията преди няколко години, когато беше се превърнала в гладиаторска арена на фили и фоби.
                                Last edited by съни(тя); 01.09.2020, 00:04.

                                Коментар

                                Working...
                                X