IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

    Интересно е каква логика стои зад това твърдение?
    Първо, идеята на Слави беше идеята на ДПС - незаобиколима партия. Тоест да оказва влияние без да носи отговорности.
    Второ - вече постфактум - се оказа че тези хора нямат никакъв мисловен капацитет в управленски смисъл. Това би трябвало да е огромна и неприятна изненада за избирателите им.
    Най-важното обаче е, че голяма част от избирателите на ИТН, Мутрите, Слугите на мутрите, се подведоха по популистки лозунги да свалят "статуквото". Видно е какво стана - хвърлиха държавата в хаос. Това ли беше целта?
    Преди много мнооого години казвах че за да се разбие статуквото БСП трябва да се елиминира. Това е основният враг срещу който всички трябва да се обединяват. А вие какво направихте? Обявихте ГЕРБ за статукво! Явно много не ви достига там горе за да проумеете че колкото и да ги мразите, те не са статукво.
    Статукво са БСП и ДПС. Партии които очевидно могат да бъдат преодолени, но за това трябва да се мисли, не че нещо де...
    Ми вие всичките "антистатукво" групички имате общо 31% от гласовете? И то по-голямата част са на чалгарите. Какво ще борите, не знам. Видно е обаче че кратуните са празни.
    Язък ви за напъна.
    Има неща с които съм съгласен, но има и с които не съм. Какво означава нямат мисловен капацитет- кажи ми кой от сегашните или миналите политици е имал капацитет за политик- може би се учи или се ражда човек с такива способности- да бъде политик?? Ами нито едно от двете- да не би станишката, доган, пожарникаря да са се родили научени или да са ходили на училище за политици или поне да са завършили нещо свързано с политика. Също не са. Тогава??????????

    Не само теб, но не разбирам и матеев и бате пешо как обявявате че герб са безалтернативни- кой определи това- ходихте на врачка ли или на карти гледахте. По вашата логика може да се забранят изборите- обявявяме герб за партия номер едно в бг за следващите 100 години и се приключват вашите и нашите мъки. Който не иска герб- чао бойко, да ти еба панаира. В германия се търсят работници, гледачки на възрастни и други такива. И кой не е тръгнал са популистки лозунги?? Герб или патреотите?? Джурналята правят класация на неизпълнените обещания- избери си някое предаване/ статия

    https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8

    Коментар


    • ИЛИАН ВАСИЛЕВ



      Утре, 29 април, Външно обяви че привиква посланик Елеонора Митрофанова. Не е трудно да се прогнозира че ще изгонят още някой дипломат, след съобщението на главния прокурор. Борисов преди няколко дни предупреди по повод на шпионските афери че предстои нещо значимо. Към подобни мисли навежда и обявения от МВнР брифинг след срещата. Ще има "радикалност" и "ярко говорене" и оценки. Борисов се опитва да натрупа дивиденти по тази тема, като постави Радев в положението на Земан.
      Моят проблем, а и на всички, които познавам е и въпросът е логичен - къде бяхте десет години да не разследвате тези терактове?.
      Защо не ги разследвахте през 2014 или 2015 година?
      Защо правехте чадър на дейността на ГРУ, СВР и другите служби и не разследвахте?
      Защо не изгонихте в знак на солидарност с призива на Обединеното кралство руски дипломат/и/, а казахте че доказателствата не били достатъчни?
      Защо не сезирахе ОЗХО за да изследва пробите взети от Гебрев и другите отровени за да имате международна верификация и защита, солидна основа на разследването?
      Защо Цацаров и Гешев лансира паническата теза за руколата, която ни злепостави и за години обрече разследването по горещите следи?
      Защо се правите че контра-разузнаването изобщо има принос към сегашните разкрития, а не просто преписва разследванията на Белингкат? И главния прокурор само се заканва че ще започне да разследва, но всички са сигурни че колчем нещата се обърнат веднага ще потули разследването.
      Защо лично Борисов поне веднъж не защити българския оръжеен търговец Емелян Гебрев, който дори и да е изнасял за Украйна /което се оказа че силно надуто предположение/ е български търговец със законен бизнес с законен партньор като Украйна?
      Или всичко е било защото Добрин Иванов, близкия до Борисов и Пеевски конкурент на Гебрев е реализирал общ или най-малкото координират проект с ГРУ по отстраняването му - корпоративно /чрез заграбването на бизнеса му/ и физическо /чрез отравянето му/?
      Разследванията по взривовете у нас в този период нарочно са били доведени до задънена улица. Сега просто не е удобно да се крият, след като Белингкат изнесе ясни и неопроверижими данни със "случайното" пребиваване на ГРУ агенти по време на взривовете?
      И защо отказвахте до скоро да съдействате и взаимодействате с чешката прокуратура по казуса ЧЕЗ и теракта в Врбетице?
      Защо отказахте да разследвате сигнала подаден на ДАНС и прокуратурата от прокуратурата и разследващите от Черна гора за участие на клетка на ГРУ от България, базирана в Пловдив, в подготовката на неуспелия преврат?
      И как да разследва след като най-важната операция на Кремъл у нас бе Балкански поток с личното участие на Борисов и Пеевски.
      Така че Борисов, списъкът от грехове и лични провали е толкова дълъг че трябва да прибегнеш до чешкия вариант на реципрочност - в Москва и у нас да останат равен брой дипломати и технически персонал.
      И пак няма да бъде достатъчно, защото предалия информацията за операцията на контраразузнаването срещу шпионската мрежа на руснаците е много близък до топ политик.






      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

        Виждаш ли, много пъти, съм тормозил Петър, щото е кофти тип но, ТУК, Е МНОГО ПРАВ: Слави Е статукво. Крепи статуквото много отдавна. Затова му и позволиха да си вее байряка. За "цвят" и "вкус" на "демокрацията". Дълго е за разправяне,( имам някакъв личен опит, говоря от първо лице), ала винаги в вдигал валянка, докато, не стане действително време, ТОЙ ЛИЧНО, нещо да промени...и все се измъква. Ти, разбира се, имаш право на мнение, на вяра, на всичко. Само то споделям, за да не се чудиш в един момент, къде си сбъркал. Не грешиш от лошотия. Предоверяваш се, а не бива.
        Уплашен ми се виждаш - от неочаквани резултати, нали? . Не си очаквал. Още ще се чудиш.
        Мен не ме жали. Къде си сбъркал самият ти - търси. Аз не търся грешки у другите. В себе си ги търся.
        Никому не се предоверявам. Това е естественият ход на събитията. Винаги е имало хора, които не могат да се ориентират в събитията. В предстоящите месеци ще се убедиш дали ти си пророкът, или по-често грешиш.
        Аз нямам какво да губя, но печеля безусловно, защото на статуквото времето му изтече. Не плащам данъци за хора, които не работят за това, за което сме се доверили на болшинството от гласоподавателите.
        Щом не разбираш това - лафиш си на вятъра, че се опитваш и да ми преписваш някаква вина. Проблемите са си твои.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


          НЯма начин да ме убедиш, че Слави е от статуквото.
          Представител на статуквото е комунист - Боко. Той, точно по комунистически се "снишаваше" цяло лято и се мотаеше по "обектите". Министър-председател да не е в Министерски съвет на своето работно място? Няма да я бъде тази със Слави-чалгарят! Всеки заема пост и изпълнява функции и за това му се плаща! Нов Джипко Бибитков не е необходим на България. Ако има такъв - ще го сменяме! И Слави добре знае това!
          А ти си лафи тъпотиите и измислиците ти. Не ми пречиш. СлавЧО здраво държи фронта - точно така се играе сред тия. Ако щеш ми вярвай, но Слави е, комуто България ще се кланя. Точно това е, което вие не приемате. Истината говоря и това е, което усещат вече милиони гласоподаватели.
          Виждаш ли, много пъти, съм тормозил Петър, щото е кофти тип но, ТУК, Е МНОГО ПРАВ: Слави Е статукво. Крепи статуквото много отдавна. Затова му и позволиха да си вее байряка. За "цвят" и "вкус" на "демокрацията". Дълго е за разправяне,( имам някакъв личен опит, говоря от първо лице), ала винаги в вдигал валянка, докато, не стане действително време, ТОЙ ЛИЧНО, нещо да промени...и все се измъква. Ти, разбира се, имаш право на мнение, на вяра, на всичко. Само то споделям, за да не се чудиш в един момент, къде си сбъркал. Не грешиш от лошотия. Предоверяваш се, а не бива.
          Last edited by Pyramid; 29.04.2021, 00:22.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Гледах го разбира се. Но слушах и записа с Мавъра.Ламбовски му направи постановка. За опорките Сорос, янките ....да това са сериозните.
            Ся Кой е Мавъра, че аз знам само един? Ако е същия за какво го споменаваш?
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              100% съм съгласен с теб
              И не разбирам какво против имаш срещу единствения възможен партньор с подобни цели.
              Е, и двете групи трябва да правят компромиси -
              • ДА да преодолее отвращението от простащината,
              • ГЕРБ да разбере къде да намери некорумпирани, образовани, компетентни кадри
              Нямам против. Ся, ако търся повод, ще намеря.
              ... Компромис обаче няма. ХБ отказа на БХ, а това е техен естествен партньор. На Слави също. Само че се оказаха хора които не виждат по-далеч от носа си.
              Тези същите сега оставиха всичко в ръцете на руския агент.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                Чалгаря си е от статуквото откъдето и да го погледнеш.С един и същи номер Дс ви минава вече 31години....Все против статуквотото гласувате а то си стои...Поредния е Слави да видим кой е следващия тоя утече у канало

                НЯма начин да ме убедиш, че Слави е от статуквото.
                Представител на статуквото е комунист - Боко. Той, точно по комунистически се "снишаваше" цяло лято и се мотаеше по "обектите". Министър-председател да не е в Министерски съвет на своето работно място? Няма да я бъде тази със Слави-чалгарят! Всеки заема пост и изпълнява функции и за това му се плаща! Нов Джипко Бибитков не е необходим на България. Ако има такъв - ще го сменяме! И Слави добре знае това!
                А ти си лафи тъпотиите и измислиците ти. Не ми пречиш. СлавЧО здраво държи фронта - точно така се играе сред тия. Ако щеш ми вярвай, но Слави е, комуто България ще се кланя. Точно това е, което вие не приемате. Истината говоря и това е, което усещат вече милиони гласоподаватели.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                  Винаги се гласува за най-малкото зло
                  Не съм правил компромис!
                  Винаги съм гласувал само за когото смятам, че истински иска да подобри животът ми. Само на втори тур се е случвало да съм за гъби или риба

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Интересно е каква логика стои зад това твърдение?
                    Първо, идеята на Слави беше идеята на ДПС - незаобиколима партия. Тоест да оказва влияние без да носи отговорности.
                    Второ - вече постфактум - се оказа че тези хора нямат никакъв мисловен капацитет в управленски смисъл. Това би трябвало да е огромна и неприятна изненада за избирателите им.
                    Най-важното обаче е, че голяма част от избирателите на ИТН, Мутрите, Слугите на мутрите, се подведоха по популистки лозунги да свалят "статуквото". Видно е какво стана - хвърлиха държавата в хаос. Това ли беше целта?
                    Преди много мнооого години казвах че за да се разбие статуквото БСП трябва да се елиминира. Това е основният враг срещу който всички трябва да се обединяват. А вие какво направихте? Обявихте ГЕРБ за статукво! Явно много не ви достига там горе за да проумеете че колкото и да ги мразите, те не са статукво.
                    Статукво са БСП и ДПС. Партии които очевидно могат да бъдат преодолени, но за това трябва да се мисли, не че нещо де...
                    Ми вие всичките "антистатукво" групички имате общо 31% от гласовете? И то по-голямата част са на чалгарите. Какво ще борите, не знам. Видно е обаче че кратуните са празни.
                    Язък ви за напъна.
                    100% съм съгласен с теб
                    И не разбирам какво против имаш срещу единствения възможен партньор с подобни цели.
                    Е, и двете групи трябва да правят компромиси -
                    • ДА да преодолее отвращението от простащината,
                    • ГЕРБ да разбере къде да намери некорумпирани, образовани, компетентни кадри

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

                      Казаното от теб би било по-достоверно, ако не говориш от името на "всички".
                      За чалгарите никога не ми е било мъчно. Не харесвам чалгата им.
                      Това, че чалгар може да изрине статуквото се оказва приемливо за мен. Реалностите са такива.
                      Чалгаря си е от статуквото откъдето и да го погледнеш.С един и същи номер Дс ви минава вече 31години....Все против статуквотото гласувате а то си стои...Поредния е Слави да видим кой е следващия тоя утече у канало

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Че то има лайф видео бе! Не си ли го гледал?
                        А я кажи тогава кое е сериозно?
                        Гледах го разбира се. Но слушах и записа с Мавъра.Ламбовски му направи постановка. За опорките Сорос, янките ....да това са сериозните.
                        Life won't wait for you.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Че то има лайф видео бе! Не си ли го гледал?
                          А я кажи тогава кое е сериозно?
                          Пусни го. Аз не съм

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

                            Казаното от теб би било по-достоверно, ако не говориш от името на "всички".
                            За чалгарите никога не ми е било мъчно. Не харесвам чалгата им.
                            Това, че чалгар може да изрине статуквото се оказва приемливо за мен. Реалностите са такива.
                            Интересно е каква логика стои зад това твърдение?
                            Първо, идеята на Слави беше идеята на ДПС - незаобиколима партия. Тоест да оказва влияние без да носи отговорности.
                            Второ - вече постфактум - се оказа че тези хора нямат никакъв мисловен капацитет в управленски смисъл. Това би трябвало да е огромна и неприятна изненада за избирателите им.
                            Най-важното обаче е, че голяма част от избирателите на ИТН, Мутрите, Слугите на мутрите, се подведоха по популистки лозунги да свалят "статуквото". Видно е какво стана - хвърлиха държавата в хаос. Това ли беше целта?
                            Преди много мнооого години казвах че за да се разбие статуквото БСП трябва да се елиминира. Това е основният враг срещу който всички трябва да се обединяват. А вие какво направихте? Обявихте ГЕРБ за статукво! Явно много не ви достига там горе за да проумеете че колкото и да ги мразите, те не са статукво.
                            Статукво са БСП и ДПС. Партии които очевидно могат да бъдат преодолени, но за това трябва да се мисли, не че нещо де...
                            Ми вие всичките "антистатукво" групички имате общо 31% от гласовете? И то по-голямата част са на чалгарите. Какво ще борите, не знам. Видно е обаче че кратуните са празни.
                            Язък ви за напъна.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                              Това, че чалгар може да изрине статуквото се оказва приемливо за мен. Реалностите са такива.
                              Проблемът е, че той е по-зле от статуквото. Т.е. след това ще ревете някой да го изрива него.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                                Разбирам че ти е мъчно за чалгарите ама бяха дотук.Всички им видяха големите претенции и никаквите възможности.Са очаквам да ме изкараш гербер.
                                Казаното от теб би било по-достоверно, ако не говориш от името на "всички".
                                За чалгарите никога не ми е било мъчно. Не харесвам чалгата им.
                                Това, че чалгар може да изрине статуквото се оказва приемливо за мен. Реалностите са такива.

                                Коментар

                                Working...
                                X