IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    И да я отменят - да се думк@т. Или е пълен тъпак и Бойко (90% от лекарите са гербаджии, защото ги оставиха да крадат) и неговите лекари ги подведоха, или са се разбрали да крадат парите съвместно. Само оня ден гласуваха по още 229 милиона лева на месец за болниците да лекуват ковид. Сметни по още 229 Х 12 месеца за каква камара пари става дума. Да си видял напредък в здравеопазването в България за 2 години и не зная вече колко милиарда изсипани там? Аз не!
    за 1 вълна 500млн лева.
    50к болни и 5000 на интензивни грижи х10 като пари - 100к. Или по 5000 на човек. Яко заработват, поне 10 пъти по скъпо от направените харчове.
    Да сметнем и по часове - 10 дни средно х50кх24 часа = 12млн или 40лв на час. Половината за труд - 20лв на час за един пациент. Поне 10 обслужва 1 човек = 200лв на час. И аз искам толкова .... Навит съм и като санитар да работя на 100лв на час и като сестра за 150лв на час, айде за доктора дето ще взема 400-500лв не съм грам квалифициран
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Ако до изборите не отменят тая простотия зелен сертификат и аз нама да гласувам щото нямам такъв...След като е опасно в мола и магазина значи е опасно и на изборите по училищата
      И да я отменят - да се думк@т. Или е пълен тъпак и Бойко (90% от лекарите са гербаджии, защото ги оставиха да крадат) и неговите лекари ги подведоха, или са се разбрали да крадат парите съвместно. Само оня ден гласуваха по още 229 милиона лева на месец за болниците да лекуват ковид. Сметни по още 229 Х 12 месеца за каква камара пари става дума. Да си видял напредък в здравеопазването в България за 2 години и не зная вече колко милиарда изсипани там? Аз не!
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Имах най-доброто желание да гласувам и смятах да пусна бюлетина за Радев и ''Продължаваме промяната'', но тази тъпотия със зелените сертификати ме праща за гъби, а тях да се думк@т. Като искат сертификати, доц. Ангел Кунчев и проф. Тодор Кантарджиев ще ги подкрепят с глас Могат и без мен. А и как ще вляза в това средище на смъртоносни, ковид-зарази българското училище?
        Ако до изборите не отменят тая простотия зелен сертификат и аз нама да гласувам щото нямам такъв...След като е опасно в мола и магазина значи е опасно и на изборите по училищата

Коментар

• Имах най-доброто желание да гласувам и смятах да пусна бюлетина за Радев и ''Продължаваме промяната'', но тази тъпотия със зелените сертификати ме праща за гъби, а тях да се думк@т. Като искат сертификати, доц. Ангел Кунчев и проф. Тодор Кантарджиев ще ги подкрепят с глас Могат и без мен. А и как ще вляза в това средище на смъртоносни, ковид-зарази българското училище?
          Last edited by Jay Gould; 24.10.2021, 16:02.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• MOBILE.FROGNEWS.BG
            Осман Октай пред Фрог: Кирил Петков директно удари обръчите на Доган. Това силно раздразн

Коментар

• Това ще се случи при брой пациенти в реанимация, колкото в момента има България.

SEGABG.COM
              Австрия е готова да наложи локдаун за неваксинирани
              Пълен локдаун за неваксинирани е готова да наложи Австрия, ако в

Коментар

• Като му видя мазната муцуна на този гьонсурат, и ми се досира. В устата му. С плахата надежда, поне веднъж, да замълчи за ден или два.

Коментар

• BULNEWS.INFO
                  Немският „Шпигел“: Системата „Борисов“ направи България най-бедната в ЕС - Bulnews Info

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Португалия - 86% напълно ваксинирани- 927 нови случая и 3 починали при население 10 млн.
                    Нидерландия - 68 % напълно ваксинирани - 4574 случая и 10 починали, население 17млн.
                    Испания - 79% ваксинирани - 2528 случая и 31 починали при 47 млн население.
                    Германия - 66 % напълно ваксинирани- 18687 случая и 80 починали при 82 млн население. До тук са тия глупави нации, които дори мерки си нямат вече!
                    И сега - най- умните сред умните във вселената - 20% ваксинирани 4522 случая и 103 починали при няма и 7 млн. Население и ограничения!!!
                    Страната на свободолюбивите роби!
                    Робуващи на конспирации, на чуждо мнение, на крадливи управници, на Русия и на всеки, който ни пожелае…
                    Ми като ти чета данните излиза че причината за високата смъртност са некадърни лекари и лошо здравеопазване.Нидерландия 4574 случая 10 починали България 4522 случая 103 починали...По ясно от бял ден.Калпаво здравеопазване и некадърни крадливи лекари...Ние българите така си работим не са само лекарите огромната част от народа така работи...Затова дереджето на държавата е такова...Иначе сме много нагли и претенциозни и искаме пари.За тая работа тия пари са ни много

Коментар

• Португалия - 86% напълно ваксинирани- 927 нови случая и 3 починали при население 10 млн.
                      Нидерландия - 68 % напълно ваксинирани - 4574 случая и 10 починали, население 17млн.
                      Испания - 79% ваксинирани - 2528 случая и 31 починали при 47 млн население.
                      Германия - 66 % напълно ваксинирани- 18687 случая и 80 починали при 82 млн население. До тук са тия глупави нации, които дори мерки си нямат вече!
                      И сега - най- умните сред умните във вселената - 20% ваксинирани 4522 случая и 103 починали при няма и 7 млн. Население и ограничения!!!
                      Страната на свободолюбивите роби!
                      Робуващи на конспирации, на чуждо мнение, на крадливи управници, на Русия и на всеки, който ни пожелае…

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Тоест ти смяташ че тези всичките писатели работят за полза роду, че даденото издателство не провежда някаква политика- ще издадем това, няма да издадем другото

Наистина ли смяташ че ей така някой седи-седи и си вика а бе защо не напиша една книга
                        Нали? Също като руските тролове.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Харвардските мошенници зад кого са- за да не гласувам за него

За Герджиков гласувай.
                          Че ако не се избере правителство от парламента, да назначи Боко простата банкянска Тиква за служебен премиер.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Харвардските мошенници зад кого са- за да не гласувам за него

Коментар

Ха ха ха така беше и с Бат Петьо...

Коментар

• v_tin, само като хипотеза, ами ако им се получи да издадат бестселър те печелят много от книгата..само ако не е бестселър обаче им се налага да връзват двата края както намерят.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X