IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Бойко Борисов и гангстерската му група за рекет през годините присвои не един и два бизнеса с методи, научени от времето на мутренските групировки.
    Журналистът Иван Бакалов направи кратък списък на рекетираните от Баце, като изброи само най-очевидните имена, но „издоени” най-качествено от хунтата.
    Вижте какво написа Бакалов на стената си във фейсбук:
    Кой ли не беше подложен на рекет през управлението на Борисов – Гриша Ганчев (500 хил. лева гаранция, оправдан, синът му арестуван, оправдан. Но си продаде вецовете на когото трябва), Огнян Донев и Любомир Павлов (треснаха им по две обвинения с по две парични гаранции по 150 хил. и 500 хил. – и нищо, освен че си продадоха вестниците „Труд“ и „24 часа“ и сега ги управляват правилно).
    Цветан Василев каза как са го заплашили да прехвърли активи, той не дал. С показни прокурорски акции, обиски на качулати полицаи, и медийна кампания изкараха хората да си теглят парите, изтеглиха 1 млрд. за седмица и банката рухна. И прибраха на безценица същите активи, които поискаха от Василев. Той ходи в гаража на Борисов да се моли да го спаси, и му обяснява как е дал на котарака Сталийски и на Пеевски общо 280 млн., които били за него. Ама Борисов вика – нищо не съм получил от теб…
    Божков каза, че плащал такса „помагане“ над 60 млн. за две години. Накарали го да финансира и Нова тв. Нищо.
    Тия дето ги вкараха в затворите и ги държаха по 1-2 години без обвинения, мълчат. Те какво ли имат да кажат някой ден?
    Сега Илчовски се разприказва за поголовен рекет и кражби – и той лъжел, бил луд, наркоман…
    Дани Митов, ваклото евроатлантическо агне на Борисов, личният му избор за премиер, който се харесва и от „Демократична България“, обясни по бТВ, че това били общи приказки за корупция на ГЕРБ…
    Кога ще се събудят българите в какво им превръщат държавата?



















    Коментар


    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Машините имат един проблем - че могат да правят каквото си искат. По време на одита могат да се държат както трябва, а по време на реални избори да цъкат гласове за който плати най-много.

      Справка дизелгейт. Кола тествана на стенд в сервиз двигателя и работи по един начин и отделя едни емисии. Същата кола със същия двигател в реални условия работи по друг начин и отделя съвсем други емисии.

      Какво ни казваш с това сравнение? Вероятно предупреждаваш виновните, че след гласуването може да се наложи да платят 35 млрд (като Фолксваген, които до сега ги платиха)., но ако ги нямат - нашите апапи - ще трябва да "чукат камъни" до живот?
      Това е едно много сполучливо твое предложение.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        С машини вотът може да се фалшифицира много по-лесно, но това кухата лейка Мая Манолова не го знае. Не го знаят и другите парашутисти от парламента. И сега си вкараха автогол. И на следващите избори като получат много по-малко гласове от мечтите си, да видим кого ще обвиняват.
        Ако стане обратното,кого ти ще обвиниш?

        Коментар


        • Машините имат един проблем - че могат да правят каквото си искат. По време на одита могат да се държат както трябва, а по време на реални избори да цъкат гласове за който плати най-много.

          Справка дизелгейт. Кола тествана на стенд в сервиз двигателя и работи по един начин и отделя едни емисии. Същата кола със същия двигател в реални условия работи по друг начин и отделя съвсем други емисии.

          Коментар


          • С машини вотът може да се фалшифицира много по-лесно, но това кухата лейка Мая Манолова не го знае. Не го знаят и другите парашутисти от парламента. И сега си вкараха автогол. И на следващите избори като получат много по-малко гласове от мечтите си, да видим кого ще обвиняват.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Това са абсолютни фантазии в стил "Мисията невъзможна".

              Първо. След като комисията се "разотиде" машината се прибира и охранява от полицията в специален склад, до който няма достъп никой "сръчко". Второ: Там са стотици машини, от къде сръчкото ще знае коя да обработи, те са еднакви и не им пише номера на секцията.
              Трето: Машината се включва с код само от председателя на комисията, като паролата за достъп му се дава в запечатан плик и дори техника, обслужващ машината, не може да я включи.
              Четвърто: Тези данни, за които говориш, не са предвидени да се извлекат на флашка от машината. Това са мета данни и могат да се видят само от изключителни специалисти, които познават програмата или са я правили. И Том Круз може да ги извлече, той какви по-сложни компютри разбива.....

              Изобщо много ви боли, това герберастите, че няма да можете да манипулирате следващите избори. Свиквай, така ще е на тези, които идват, а другите след тях не ги мисли. Тогава твоят кумир, простата лъжлива сикаджийска Тиква ще бъде в затвора и ГЕРБ няма да ги има.
              Първо отбелязваме прогрес. Вярваме на полицията и изборната администрация -която ако се гласува с хартиени бюлетини веднага почва да фалшифицира изборити, под благосклония поглед на Боковата полиция.
              Второ машините със сигурност имат фабричен номер или друг идентификатор, и със сигурност се знае, коя машина в коя секция е доставена.
              Трето всеки компютър с "потребители" си има SUPERUSR с макс достъп до всичките и възможности.
              Четвърто щом едни дани ги има в една машина ВИНАГИ има начин да се прочетат, от който трябва. И въобще не е нужно той да е някакъв суперспециалист и да позаава софтуера. Достатъчно е да са му дали нужното техническо средство, с което това се прави.
              И петто от мен. НИКОЯ МАШИНА неможе да гарантира сигурност. За пример вземи автомобилите със кодирани ключове а запалване. Крадът ли се? Крадът се. Могат ли защитените им кодове зза идентификация да бъдат разбити с хакерски методи? На практика немогат. И никой не ги разбива. Или крадците си ги купуват от който ги има тези кодове, или се купува начин да се заобиколи защитата.
              Накратко казано всяка защита и сигурност е винаги в нечии човешки ръце. И от този човек или тези хора зависи сигурноста. Ако те поддаът със сигурноста е свършено.
              Знаем ли кой стои зад машините?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

                Очевидно - не искаш да имаш властта. Нали със СлавЧО сте авери от малки? А той щял да реди нови листи. Те ти я възможността да "ги" натикаш в миша дупка.
                Иначе - хем боли, хем сърби.
                Направи си и ти партия (и други желаещи има) - да ви чуем и да видим що ке праите, що предлагате, па да ви подкрепим. Избори се задават.
                Никога няма да се запиша в никоя партия и в никакви листи

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно видео да разкрие кой всъщност е Маноил Манев, известен с прякора "Кухия". Според Михайлов, Маноил Манев е завършил "специалност щанги" в старозагорското спортно училище, след което е карал Полицейска школа за старшина (най-вероятно в Казанлък), след което Манев е бил назначен за участъков полицай в Стара Загора, като в неговия участък попада и Автогара Стара Загора. Точно от там Михайлов познава Маноил Манев, който според Михайлов е опъвал чадър над мургавите ни съграждани, които в 2000-2001 г. необезпокоявани обираха хората с незаконната игра "Тука има, тука нема" на старозагорската автогара. Няколкократно старшина Манев е пречил на Михайлов да заснеме с видеокамера престъпниците, разиграващи "Тука има, тука нема". Според Михайлов няколко години по-късно безобразията на Автогара Стара Загора са стигнали до там, че тогавашният директор на ОД МВР - Стара Загора ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев от полицията. Въпреки това обаче, една година по-късно (около 2006 г.) старшина Манев е бил назначен в областното звено "Охрана" (към Министерство на правосъдието) в Стара Загора, от което също е уволнен дисциплинарно 2-3 години по-късно. Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за негов директор е назначен бившият старшина Маноил Манев. Преди 6 години Маноил Манев става "редови" депутат от ГЕРБ (след отказ от депутатското място на съпартиеца му Димитър Желев, който стана заместник-кмет на град Раднево), а тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора "Кухия", вероятно след като е оценил интелектуалния потенциал на старшина Манев. Кухия обаче станал любовник на Цецка Цачева и така се издигнал в партийната йерархия на ГЕРБ, твърди Михаил Михайлов.











                  ТОЗИ МАНЕВ- КУХИЯ Е ПОЛОВ ГИГАНТ..ДА МУШКА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА..ЩАНГИСТЕ Е И ПОЛОВ АТЛЕТ НА ГЕРБ..
                  ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО- БРАВО НА ЖУРНАЛИСТИКАТА В СТАРА ЗАГОРА..





                  youtube.com
                  Кой е депутатът от ГЕРБ Маноил Манев?!
                  След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно в...










                  Мале мале, какви калинки са станали властимащи и местни дерибеи Ужас. Още шушляци ще цъфнат
                  Не е препоръка

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    Славиту вчера дал интервю по БНР - кога стана политик - кога почна да говори като политици. Не знам тея хора от къде си намират ПР-те. Той и Радев така почват да говорят като политиците.
                    Стрелбата от ДБ веднага почна.
                    ДБ със грантове от Америка за България и Прокопиев, не са по-добро цвете за мирисане от Слави.
                    Хр.Иванов се загрижил от къде БГ със БВП от 140 млрд лева щяла да намери пари за актуализацията на ниските пенсии и гласува против.
                    Това за Слави като копие на ББ е вярно, запитан дали ще направи референдуми за оставането ни във ЕС и НАТО или влизането ни във ЕЗ, не иска и да чуе, защо бе Учиндолски, нали защищаваш Суверена ?? Питай го. (Австрия, за пример е неутрална, не членува във НАТО)

                    Компроматите на Илчовски се вадят във подходящото време, хеле пък във Балканската политика нищо не е случайно.
                    През 2009 звездата на Банкянския изгря, когато беше натрупан отрицателен вот към Станишев, извадено видеото на Доган, дето казва, че той управлявал дължавата, и обилните медийни прокламации, кое е черно и кое е бяло, платени от немските фондации. (още си мия ръката, че гласувах за него)
                    Паралелите сега са очевидни.
                    Безпартийната дълбока държава иска на спокойствие да си краде, хеле пък със бъдещите ЕС пари, и ББ ще бъде сготвен.
                    Новия триглав месия (ИТН, ДБ и ОТМВ - нищо, че сега леко се джавкат, ще си плюят във устите чрез коалиция, при миризмата на идващите новотпечатаните милиарди евра) е готов.
                    Моделът няма да се смени, стани да седна, ще е новото нормално.

                    Да вземем един блок във Люлин, като умален модел на нашата държава.
                    Първите два етажа не искат да плащат за асансьор, последните два етажа не плащат за ремонт на покрива.
                    Инвеститорите във тъмни прозорци не плащат за нищо.
                    Всички крушки по етажите са покрити със метална решетка срещу крадене.
                    Мазетата и пощенските кутии също са зле.
                    През прозорците се изхвърлят фасове и храна, кучкарите от блока не си чистят след любимците, бой и заплахи за паркомясто.
                    Фасадата и във между етажите изглежда зле, ама във апартаментите италиански плочки, светещ звезден таван и тропически дъжд във банята.
                    Няма толеранс за пазене на тишина.
                    Тийнеджърите комшии си намират забавления, пушейки тютюн/трева наоколо привечер, разделяйки си патронче водка.
                    Да, ама за тази сива гротеска не е виновен ББ.
                    Пфу, че лош късмет пак, че не са спуснали подобаваща Алтернатива и се отваря нова бира.
                    Last edited by hazard; 09.05.2021, 17:50.

                    Коментар


                    • Славиту вчера дал интервю по БНР - кога стана политик - кога почна да говори като политици. Не знам тея хора от къде си намират ПР-те. Той и Радев така почват да говорят като политиците.

                      Стрелбата от ДБ веднага почна.

                      https://www.facebook.com/profile.php?id=100008282737818


                      На няколко пъти в кампанията журналисти ме питаха за коментар на Слави Трифонов. Отговорът ми беше, че няма как да коментирам политологично някой, който не е обелил и една дума за политика, няма позиция по нито един въпрос и реално не участва в кампанията. Днес Трифонов даде първото си интервю (БНР при Волгин). Две неща трябва да се отбележат в него – заявката му, че ще разгражда модела ГЕРБ и демонстрирания управленски капацитет.
                      Първо, Трифонов е един от архитектите на модела „ГЕРБ“ в мутренските му характеристики. И не просто на ГЕРБ, а на целия преходен проблем на промотиране на криминалния начин на живот в патриотично-музикална обвивка. Героизирането на престъпниците, които го олицетворяваха през 90-те години, същите, които биеха хора по светофарите, крадяха бизнеси, харесваха си момичета и ги завличаха, рекетираха дребните търговци и производители, е и негово дело. Мнозина сме били свиделите на черния джип из София с надпис отзад: „Добрите момчета отиват в рая, а лошите, където си искат.“ Това прогони много от добрите момчета и момичета от България тогава. Човекът, който беше основният глас на мутра-реалността ли ще я събаря?! Човекът, който напълни до пръсване свирката с пара за едно интервю с Бойко Борисов, превърна същото това интервю в слугинажно самоунижение пред подгледа на десетки хиляди зрители. И днес от националното радио се самопровъзгласява за опозицонер на „режима“ като громи реалната опозиция като фалшива. Едва ли би могло да има по-нахална поза.
                      Второ, относно управленския му и политически капацитет. Интервюто разкри фундаменталния проблем на Трифонов в политиката – това не е неговата сила и компетенция. Оплете се, започна да се кара, не можа да изрази смислена позиция и затъна по конкретните въпроси за плоския данък, Истанбулската конвеция, отношенията Запада и Русия, пенсионната реформа... А това е политиката – решения на конкретни проблеми за държавата и обществото. В чист вид се видя, че да интервюираш и да пристискаш не е като да даваш интервюта, да изразяваш свое мнение и да взимаш непопулярни позиции, колкото и да е тежко и неблагодарно понякога. Хубаво е и гласоподавателите да започната да го разбират. Този човек е гост в политиката. В шоубизнеса е сила, но в управлението най-вероятно ще е бедствие. Триседмичният му престой в парламента го показа - продуциране на хаос, непоследователност, задкулисие, обиди, крясъци и компромати. А думите, които каза на Волгин, че никога нищо не е обещавал (по повод на мажоритарния вот) са индикативни, че отричането му от всичко може да се изпълнява с лекота.
                      За да обобщим, няма как Трифонов да е „новото лице“. Няма как и да е моралният съдник и протагонист на каквато и да е положителна промяна. Може да се окаже промяна, но само към по-лошо.



                      =============

                      Демек как очаквате да стане нещо смислено после като "опозицията" играе всеки срещу всеки. Единственото дето ги свързва е "изчегъркването" на ГЕРБ. Даже не си взеха поука от този един месец прекаран в парламента да потърсят някакви допирни точки.

                      Коментар


                      • Daniela Gortcheva

                        До моите приятели, които продължават да се самозаблуждават относно
                        Вожда на ГЕРБ - Бойко Борисов

                        Помните ли заснетите в спалнята на Бойко Борисов кюлчета злато и милиони в евро?
                        А помните ли, че той, тъпакът дори си призна, че - да, това е неговата спалня в резиденция Бояна.
                        Обаче видите ли, някой, натъпкал в джобовете си кюлчета злато и милиони банкноти в евро и прескочил през прозореца на банята, в най-охраняваната резиденция, дето пиле не може да прехвъркне, та влязъл вътре в спалнята на премиера, имал време да извади тия кюлчета злато от джобовете си и всичките тия пачки банкноти, да ги сложи прилежно в чекмеджето, барабар с личния пистолет на Бойко и да си направи на спокойствие фотосесията без да се страхува, че ще го изненадат.
                        И така не един път, не два пъти, а цели 4-5 пъти, ако не и повече.
                        И това в продължение на години. Защото едните снимки са правени на 25 септември 2017, другите на 4 януари 2019, а третите - на 6 февруари 2019.
                        Помните ли, че този човек - Бойко Борисов не само е бил член на БКП, но и отказва да се деполитизира - тоест, да се откаже от това си членство и така демонстрира своята лоялност към БКП и става част от посткомунистическата мафия след рухването на комунизма?
                        Помните ли, че точно на него бе възложена охраната на Живков, а за това се иска доверен човек все пак.
                        Помните ли, че ченгетата, които доведоха Симеон СКГ в България, му прикачиха точно Бойко Борисов за пазвантин?
                        А помните ли, че първата му работа на Бойко Борисов, когато Симеон СКГ направи от своя пазвантин Главен секретар на МВР, бе да вдигне с държавни почести паметник в Правец на Тато си, когото не спря да хвали де седне, де стане?
                        И лично сам е заявявал, че Живков е неговият университет.
                        Е, Живков действаше точно на този принцип на Мафията- всичко оставаше в семейството, ако някой беше низвергнат от постовете, защото бе загубил доверие, не биваше лишаван от привилегиите, но му е давано ясно да разбере какво се случва с непослушните.
                        Какво още трябва да се случи - след "Ало Ваньо" и Мишо Бирата, след кражбата на бизнеси като в случая с "Осемте джуджета", след снимките в премиерската спалня с кюлчета злато и пачки на милиони евро банкноти, след факта, че неговата цацаратура и гешефтура преследваха бившия министър Николай Ненчев, защото накърнил руските интереси и не ограбил България като й осигурил качествен и евтин ремонт на руските мигове в съюзна Полша, а не в бандитска Русия на Путин?
                        Или след факта, че всички, които се противопоставяха на Русия и руската мафия, неизбежно бяха премахвани от постовете.
                        Или след безспорния факт, че построи Руско-сръбски поток - с нашите собствени български милиарди, за хатъра на враждебните нам Русия и Сърбия - и при това надве-натри, с руски работници и без никакви мерки за сигурност за българските населени места по трасето?
                        Какво още трябва да се случи след като по нареждане лично на Борисов е изтеглен граничен и митнически контрол от българска държавна граница, за да си вкарват руснаците през пристанище Росенец, каквото си поискат: оръжие, взрив, наркотици, отрови, шпиони, терористи, апаратура за подслушване?
                        И да си спретнат там, на българска територия своя военна и шпионска база, терористичен център или каквото си пожелаят?
                        Сега се появява един собственик на земеделски земи, принуждаван да си откупва с десетки хиляди лева спокойствието и разказва за чудовищни престъпления на Борисов и вие се хващате за това, че и жертвата е престъпник.
                        Да, престъпник е, но за жалост е и жертва на по-големия престъпник.
                        И този по-голям престъпник, държавен изменник, национален предател и малодушна подлога на Путин е наш министър - председател. За кашмер.

                        И не, Слави Трифонов не е решение на проблема, защото е продукт на същото това Задкулисие, което направи от един пазвантин наш премиер.

                        И да, Демократична България имат много кусури, но единственият ни шанс да започнем да излизаме от посткомунистическото тресавище на корупцията и свинщината засега поне е само Демократчина България.
                        Колкото по-рано го разберете, толкова по-добре. Преди
                        България да стане втори Крим.
                        Трябва да се върнем към нормалността и да си изградим правовата държава -
                        държава, в която няма
                        послушни на Изпълнителната власт "специализирани" прокуратури и съдилища, комисии за отнемане на имущество без доказателства и преди съдът да се е произнесъл,
                        държава, в която няма
                        бухалки, всемогъщи мутри, страх и липса на свобода на словото.
                        Държава без
                        Осем джуджета, имотна мафия и крадене на бизнеси, няма убийства, изнасилвания в затворнически килии и прожекции за назидание на непослушните.

                        Опомнете се, защото утре вие и вашите семейства, вашите близки ще бъдете следващите жертви.
                        Имаме нужда от добро здравеопазване, от качествено образование и от предприемчиви хора с почтен бизнес, от чужди инвестиции, а за всичко това имаме нужда от върховенството на Закона!
                        Не от върховенството на
                        дебеловрати мутри и комунистически престъпници.
                        Защото
                        членът на БКП Бойко Борисов връща комунизма в България. Не като идеология, разбира се. А като практика. Моделът е този на Путиновата Русия.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                          Аз напоследък си мисля едно нещо за машинното гласуване. Тя Машината нали е компютър, който помни кого колко пъти са го е избрали. Ама като гледам моя компютър, той освен да помни какво се прави по него, помни и кога са го правили. Та си мисля, че сигурно и машната за гласуване помни не само за кого колко пъти са гласували, ами и в колко часа в колко минути и в колко секунди са гласували.
                          Е в тази връзка си предстваям една такава картинка. Некви типове дето са обещали на някога, да цъкнат едни имена от дисплея на Машината, за некви кинти, миг преди да влезнат в стаята за гласуване пращат СМС на оня с кинтите.
                          Така той ще знае кой в колко часа и колко минути е гласува. Секундите не са важни. В края на деня след като комисията се е разотишла, някой сръчко му сваля на флашка една малко по-специална справка - в колко часа за кого са гласували.
                          Е после проверява по СМС-те и техните времена и вижда, кой си е заработил кинтите. Поимено може да ги определи.
                          Та въпроса ми е какво става с тайната на вота и как машините преборват контролирания вот?
                          Няма смисъл от такива сложнотии.

                          Нещата работят много по просто. Отиваш при тартора на махалата и казваш "Тука сте с право на глас 1000 човека, искам 500 гласа иначе няма пари". И от там нататък тартора ще свърши работата.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                            Аз напоследък си мисля едно нещо за машинното гласуване. Тя Машината нали е компютър, който помни кого колко пъти са го е избрали. Ама като гледам моя компютър, той освен да помни какво се прави по него, помни и кога са го правили. Та си мисля, че сигурно и машната за гласуване помни не само за кого колко пъти са гласували, ами и в колко часа в колко минути и в колко секунди са гласували.
                            Е в тази връзка си предстваям една такава картинка. Некви типове дето са обещали на някога, да цъкнат едни имена от дисплея на Машината, за некви кинти, миг преди да влезнат в стаята за гласуване пращат СМС на оня с кинтите.
                            Така той ще знае кой в колко часа и колко минути е гласува. Секундите не са важни. В края на деня след като комисията се е разотишла, някой сръчко му сваля на флашка една малко по-специална справка - в колко часа за кого са гласували.
                            Е после проверява по СМС-те и техните времена и вижда, кой си е заработил кинтите. Поимено може да ги определи.
                            Та въпроса ми е какво става с тайната на вота и как машините преборват контролирания вот?

                            Това са абсолютни фантазии в стил "Мисията невъзможна".

                            Първо. След като комисията се "разотиде" машината се прибира и охранява от полицията в специален склад, до който няма достъп никой "сръчко". Второ: Там са стотици машини, от къде сръчкото ще знае коя да обработи, те са еднакви и не им пише номера на секцията.
                            Трето: Машината се включва с код само от председателя на комисията, като паролата за достъп му се дава в запечатан плик и дори техника, обслужващ машината, не може да я включи.
                            Четвърто: Тези данни, за които говориш, не са предвидени да се извлекат на флашка от машината. Това са мета данни и могат да се видят само от изключителни специалисти, които познават програмата или са я правили. И Том Круз може да ги извлече, той какви по-сложни компютри разбива.....

                            Изобщо много ви боли, това герберастите, че няма да можете да манипулирате следващите избори. Свиквай, така ще е на тези, които идват, а другите след тях не ги мисли. Тогава твоят кумир, простата лъжлива сикаджийска Тиква ще бъде в затвора и ГЕРБ няма да ги има.

                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно видео да разкрие кой всъщност е Маноил Манев, известен с прякора "Кухия". Според Михайлов, Маноил Манев е завършил "специалност щанги" в старозагорското спортно училище, след което е карал Полицейска школа за старшина (най-вероятно в Казанлък), след което Манев е бил назначен за участъков полицай в Стара Загора, като в неговия участък попада и Автогара Стара Загора. Точно от там Михайлов познава Маноил Манев, който според Михайлов е опъвал чадър над мургавите ни съграждани, които в 2000-2001 г. необезпокоявани обираха хората с незаконната игра "Тука има, тука нема" на старозагорската автогара. Няколкократно старшина Манев е пречил на Михайлов да заснеме с видеокамера престъпниците, разиграващи "Тука има, тука нема". Според Михайлов няколко години по-късно безобразията на Автогара Стара Загора са стигнали до там, че тогавашният директор на ОД МВР - Стара Загора ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев от полицията. Въпреки това обаче, една година по-късно (около 2006 г.) старшина Манев е бил назначен в областното звено "Охрана" (към Министерство на правосъдието) в Стара Загора, от което също е уволнен дисциплинарно 2-3 години по-късно. Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за негов директор е назначен бившият старшина Маноил Манев. Преди 6 години Маноил Манев става "редови" депутат от ГЕРБ (след отказ от депутатското място на съпартиеца му Димитър Желев, който стана заместник-кмет на град Раднево), а тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора "Кухия", вероятно след като е оценил интелектуалния потенциал на старшина Манев. Кухия обаче станал любовник на Цецка Цачева и така се издигнал в партийната йерархия на ГЕРБ, твърди Михаил Михайлов.











                              ТОЗИ МАНЕВ- КУХИЯ Е ПОЛОВ ГИГАНТ..ДА МУШКА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА..ЩАНГИСТЕ Е И ПОЛОВ АТЛЕТ НА ГЕРБ..
                              ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО- БРАВО НА ЖУРНАЛИСТИКАТА В СТАРА ЗАГОРА..





                              youtube.com
                              Кой е депутатът от ГЕРБ Маноил Манев?!
                              След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно в...











                              Last edited by Kiro; 09.05.2021, 08:10.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

                                Доста си безочлива или си герберски трол. Това кой къде е няма значение. Тук е на познанства. Мавродиев твърди че няма и къща в Гърция и щял да съди всеки който го твърди,но от записите се чу как си купува къща през подставена фирма. Толкова ли ни мислите за тъпи????

                                Всичко в тази страна се контролира от Боко и кликата. Кое не разбра?????????

                                Това и децата го знаят. всеки е на хранилка и е послушко!!!

                                Но времето на гроб изтече
                                Не е всичко, нито е всеки.

                                Коментар

                                Working...
                                X