Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Доказваш твърденията си и виновните отиват при Каскета. Иначе - твоето са приказки - мижи да те лажем.
До тогава МЕН ме интересуват НАРОДНИТЕ пари, в които имам пряк дял.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеБат Пешо,
Ако не си разбрал още, Прокопи участва с два коня на тези избори - ПП и ДБ. За да не изтърват такива като теб.
Казах ти, много ще псуваш после.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
А много готин въпрос си задал да те попитам и аз.С чий пари СлаФчУ плаща на бодигардовете си...Ти не ме интересуваш с охрана ли ходиш или без.А имам и още въпрои с чий пари създаде телевизията си и с чий я издържа....Само не ми говори за реклама...Партиите идеи не зашитават а ловят заблудени душици които вярват в идеи.Партиите защитават интереси и най вече интересите на върхушките и вождовете си...предимно финансови и имотни.Много си се объркал много
Доказваш твърденията си и виновните отиват при Каскета. Иначе - твоето са приказки - мижи да те лажем.
До тогава МЕН ме интересуват НАРОДНИТЕ пари, в които имам пряк дял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Харесах. Ама безименният mikomikov страда от тежко разминаване с действителността...
Коментар
-
Ако зададеш въпрос, който ме касае лично - ще ти отговоря. Например, аз не ходя с охрана, защото не мога да си позволя такива "екстри". Бедните хора сме така.
Ако имаш идеи в тая посока - търси си партия, която защитава твоите идеи. Май няма да намериш такава, която да прескочи бариерата в идните 100 години!
Все пак, СлаФчУ от чии пари плаща на бодигардовете си?
Извини ме за грубото вмешателство в твоите кристално-чисти помисли с последния въпрос, но с ЧИИ ПАРИ ПЛАЩА е за мен важно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеОчевидно, имаш проблем с осмислянето на кратък, прочетен текст.
В момента, след последните Парламентарни избори, партията на Слави, ИТН - има най-голяма електорална подкрепа, която я прави първа политическа сила.
Какви желания, какви реалности, ква Алфа Рисърч, кВи 5 леА?
Това, че Слави е с най-голяма електорална маса на последните Парламентарни избори е факт!
Поклони се на фактите!
Коментар
-
В момента СлаФчУ оглавява петата по големи партия в България.Имаме нова реалност и е крайно време да се осъзнаеш...Ако продължавате така скоро няма и петата да сте....Научи се да не бъркаш желания и реалности.И не ПешУ го казва казват го от Алфа Рисърч.Какво му се ще на МикУ си е негов проблем
Коментар
-
МикУ на последните избори съм съгласен но в момента сте пети с риск съвсем даи зпаднете.Изгонете Тошко щото просто не става.Аз да те питам защо СлаФчу ходи с охрана от кого се страхува....И защо поведението му е мутренско.
Ако имаш идеи в тая посока - търси си партия, която защитава твоите идеи. Май няма да намериш такава, която да прескочи бариерата в идните 100 години!
Все пак, СлаФчУ от чии пари плаща на бодигардовете си?
Извини ме за грубото вмешателство в твоите кристално-чисти помисли с последния въпрос, но с ЧИИ ПАРИ ПЛАЩА е за мен важно!
Коментар
-
Очевидно, имаш проблем с осмислянето на кратък, прочетен текст.
В момента, след последните Парламентарни избори, партията на Слави, ИТН - има най-голяма електорална подкрепа, която я прави първа политическа сила.
Това, че Слави е с най-голяма електорална маса на последните Парламентарни избори е факт!
Поклони се на фактите!
- 1 like
Коментар
-
В момента СлаФчУ оглавява петата по големи партия в България.Имаме нова реалност и е крайно време да се осъзнаеш...Ако продължавате така скоро няма и петата да сте....Научи се да не бъркаш желания и реалности.И не ПешУ го казва казват го от Алфа Рисърч.Какво му се ще на МикУ си е негов проблем
Очевидно, имаш проблем с осмислянето на кратък, прочетен текст.
Поклони се на фактите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеКакво ЩЕ стане е въпрос на време.
В момента СлаФчУ ОГЛАВЯВА НАЙ-ГОЛЯМАТА партия ИТН, спечелила последните Парламентарни избори!
"Когато фактите говорят - Боговете (и ПешУ) - млъкват!))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение...
А да да задам традициония си въпрос: Защо му е на ББ да прави преврат месец преди избори, които така и така ще спечели?
Коментар
Коментар