IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ставаше въпрос за разследване на бивол за никиту и забатачване на някаква програма

Искаш от мен коментар, нали?
    Готово, имаш го, с най-добри чувства:

Уважавам парите (пардон - истината) на разследващата журналистика.

Оттук - натам какво следва? Не е сложно: Прокуратурата се самосезира (защото "Бивол" няма да я сезират по причина, че вече са се "парили" с подобни дела, които рефлектират в клеветника), ама, ако НикиТУ е виновен - мноО се извинявам - отива на Съд и се доказва неговата вина, виновно действие/бездействие и т.н..., или го оправдават.
    Тия дела напоследък са често срещано явление у нас. Най-често, дори Съдът да присъди "вина", нещата се обръщат в полза на "подсъдимия" и Международните съдилища отсъждат доста тлъсти обезщетения.

Не ми е работа да влизам в подобни казуси. Който има интерес - да дълбае.

За мен е важно, защо никой не коментира 8-те милиарда, които потънаха някъде и които са наши пари - на данъкоплатеца?
    Това е същественото, за което уважавам търсещите в тази посока. Разбира се, че има виновни.

НикиТУ, ако е виновен, както писах горе - трябва някой да инициира необходимото - ПИК - мик -... Ама те са плащали вече големите пари и знаят, че (може би никой вече не се интересува от дела за клевета).

Доволен ли си от отговора - не питам. По принцип на въпроси НЕ ОТГОВАРЯМ. Пиша, ако имам необходимост и ако реша да коментирам мнение и никой не може да ме ползва като коментатор. Всичко е в раздела "лични мнения", с които не ангажирам никого, най-малко - някоя политическа формация, или нейни членове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Интересно ми е дали г-н Василев отново ще благоволи да обърне внимание на нас, нисшите? Преди беше доста активен, но, както се казваше в онази реклама - свободата или салама, а той има опит със саламджийниците
      О, ще обърне - само да стане премиер... много ви е къса паметта на вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Линкове не отварям, фейсбук нямам.
        ЩОм няма твой коментар, не мога да взема отношение.
        Достатъчно съм ясен в моите отговори надолу.
        Ако става въпрос за "най-достоверната и истинска" информация - мерси, мога да си я намеря.
        Ставаше въпрос за разследване на бивол за никиту и забатачване на някаква програма

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Линкове не отварям, фейсбук нямам.
          ЩОм няма твой коментар, не мога да взема отношение.
          Достатъчно съм ясен в моите отговори надолу.
          Ако става въпрос за "най-достоверната и истинска" информация - мерси, мога да си я намеря.

Коментар

За мен важно е да няма отклоняване на парите от фиска в неизвестна посока. Толкова.

Дали Слави щял да приключи зле - не ме интересува. Той си е сложил главата в торбата - да е мислил.

Докато, обаче - Слави и правителството са на нивото на задачите, за които са назначени - за мен всичко е ОК, независимо какво пишат платените медии. Да повторим: който иска властта - има законови начини, за да я получи.
            Заповядай

https://www.facebook.com/bivolnews/p...58260150892400

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Проблема е, че този резултат идват с лъжа, която лъсва веднага.. това се знаеше още началото на тази година, знаеше се, че и Слави ще се провали, вече е факт, мога и да ти кажа какво ще стане, Слави ще приключи зле, ще обере народнала любов, вместо това да направи тиквата.

За мен важно е да няма отклоняване на парите от фиска в неизвестна посока. Толкова.

Дали Слави щял да приключи зле - не ме интересува. Той си е сложил главата в торбата - да е мислил.

Докато, обаче - Слави и правителството са на нивото на задачите, за които са назначени - за мен всичко е ОК, независимо какво пишат платените медии. Да повторим: който иска властта - има законови начини, за да я получи.

Коментар

Имам резонен въпрос: защо не излизате, за да гласувате, но постфактум се скъсвате да коментирате, колко добре го можете, самите вие...
                Нали знаете онова неписано правило- за стоте дни, които се дават на ново правителство. То още и правителство няма, за да броим недоволните.
                Толкова недоволни (тук) няма/ше, когато опразниха хазната с 8 милиарда (реално!), а сега някои оплакват "нероден Петко"...

Някой трябвало да се съобразява с вашето мнение. Лесно е: най-напред трябва да си го изберете (това се прави на избори). Тогава ще бъдеМ доволни.
                Успехи!
                Проблема е, че този резултат идват с лъжа, която лъсва веднага.. това се знаеше още началото на тази година, знаеше се, че и Слави ще се провали, вече е факт, мога и да ти кажа какво ще стане, Слави ще приключи зле, ще обере народнала любов, вместо това да направи тиквата.

Коментар

• Имам резонен въпрос: защо не излизате, за да гласувате, но постфактум се скъсвате да коментирате, колко добре го можете, самите вие...
                  Нали знаете онова неписано правило- за стоте дни, които се дават на ново правителство. То още и правителство няма, за да броим недоволните.
                  Толкова недоволни (тук) няма/ше, когато опразниха хазната с 8 милиарда (реално!), а сега някои оплакват "нероден Петко"...

Някой трябвало да се съобразява с вашето мнение. Лесно е: най-напред трябва да си го изберете (това се прави на избори). Тогава ще бъдеМ доволни.
                  Успехи!

Коментар

• Май коалицята е ясна ИНТ и ДПС, ГЕРБ ще го играе по тъча.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        ИТН - Измамници Търсят Наивници (колко познато)
                        ИТН - Има Тъп Народ ама много тъп
                        ...За беда, и двете, са накуп

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Идиотите от чужбина не са толкова много че да имат такова влияние.
                          Като излязат резултатите за гласувалите в чужбина, ще ги видим колко са.
                          До 5 депутата влизат от чужбина- това преди, в това НС не знам

Коментар

• Преди всичко, Да се поздравим всичките 80% дебили., за успешните избори,
                            Такъв ли % беше споменал професора, че забравих. Изглежда се потвърди

Коментар

• Where Poverty Risk Is Rising Fastest In Europe
                              Early estimates of income and poverty in 2020

Last edited by Minka; 14.07.2021, 12:41.

Коментар

• ИТН - Измамници Търсят Наивници (колко познато)
                                ИТН - Има Тъп Народ ама много тъп
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X