IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Влади Въргала току що даде добра идея даже много добра.Променя се закона и се въвежда следната възможност ако 51% от гласувалите изберат опцията не подкрепям никого на следващите избори никой от явилите се на изборите да не може да се кандидатира за следващите и като партии и като хора...Според мен това има потенциал и ще мотивира народа да гласува

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Няма драма и за тези места. ГЕРБ ще са първи, последни ще са ДБ.

п.п. Друг е въпроса с колко. ГЕБР няма да води със 7-8% а само с 2% както ги даваха.
      Много бързаш има още време до 20 часа а и не знаем навънка как са гласували но според мен едва ли за тиквата...

Коментар

п.п. Друг е въпроса с колко. ГЕБР няма да води със 7-8% а само с 2% както ги даваха.
        ...и какво дори, ако "води", изпаднал в тежка политическа изолация.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Има битка за 1-во и последно място - другите 2-ма са ясни

Коментар

Пак НИ ЕДИН от платените социолози не позна . И пак най-близо са маркет линкс
            Като цяло познават. Има един колебаещи се дето в последния момент решаваха за кого да гласуват. Април така изненадващо Слави събра повече от това дето му даваха. Сега Кирчо и Кокорчо обират колебаещите се и това ги доближава до ГЕРБ.

Коментар

Екзит половете не са много точни в различните агенции има доста различия. Паралелното преброяване ще даде точна картина.
              Има битка за 1-во и последно място - другите 2-ма са ясни
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                Очертават се интересни неща, но нека да изчакаме края на изборния ден, за да спазваме правилата. Още малко ще се правим, че не знаем резултатите от екзитпол, въпреки че всички ги знаем.
                Екзит половете не са много точни в различните агенции има доста различия. Паралелното преброяване ще даде точна картина.

Коментар

Ще цитирам тука класика от Банки Агенция дрън дрън като им изпишат името и отдолу да върви надпис никога не познали резултатите от изборите

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Абе погазил го е ама ви го слага без вазелин...Иде края на просията циганията и депесето в Долни Дъбник
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Друг път също съм казвал, че не ме интересува, точно това, дали един мъж е красив. Очевидно ти имаш свои критерии за красотата на мъжете. Не ме интересува.

В партия не съм се записал. Много отдавна съм тук и говоря за въпросния политик - единствен съм в тоя форум. Лесно е да хихикаш тъпо, но преди година говореше други неща. Сега, самият ти обърна палачинката и всеки тук знае това, колкото и да скачаш сега.

Политическа кариера не съм мислил да правя, защото си имам кариера, обичам работата си и ме ценят.

За теб, Пешо - е валидно това, което казваш: точно ти не си уцелил партията и сега злобееш, прехвърляйки твоите пасиви на мен. Я се замисли малко и бъди честен към себе си! Учителят те гледа!

Я пак СлаФчУ политик стига бе бе стегни се ти казах.СлаФчу е селски бек нещо като Гацо Бацов.Я ми припомни какво съм говорил преди година щото явно паметта ти изневерява и бъркаш желаното с действителността.Разбирам че не обичаш да губиш ама това е сами си го направихте

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                        Очертават се интересни неща, но нека да изчакаме края на изборния ден, за да спазваме правилата. Още малко ще се правим, че не знаем резултатите от екзитпол, въпреки че всички ги знаем.
                        Ами да, ГРОБ ту-туууу...

Коментар

• Сложившаяся картина не может не устраивать Москву. И президент Радев, и бывший премьер Борисов, каждый по-своему, работали на интересы России, заявляют их оппоненты. Официально Борисов был близок к Ангеле Меркель, но на практике продвигал российские энергетические проекты и саботировал военное присутствие НАТО в Болгарии, в то время как Радев громил критиков Кремля в ЕС, требуя от Брюсселя сближения с Москвой. Оба они создали большой простор для кремлевской пропаганды и шпионажа, превратив страну в базу для операций российской разведки в Европе: за полтора года были высланы девять сотрудников российского посольства с дипломатическими паспортами, включая военного атташе. "В этом смысле с точки зрения Москвы премьер-министр и президент были чем-то вроде русофилов под глубоким прикрытием в ЕС... Борисов лучше замаскирован, Радев меньше", – отмечает портал faktor.bg. При этом в соответствии с принципом "разделяй и властвуй" Москва создавала интриги между ними, успешно противопоставляя обоих политиков друг другу, чтобы вызвать хаос в государстве. Такой хаос не обошелся без последствий для общественного мнения в Болгарии, которое воспринимает анархию как угрозу безопасности и ищет авторитарного лидера, способного навести хоть какой-то порядок. Подобные общественные ожидания, в свою очередь, на руку тем, кто хочет превращения парламентской республики в президентскую по российскому образцу.

Коментар

• Очертават се интересни неща, но нека да изчакаме края на изборния ден, за да спазваме правилата. Още малко ще се правим, че не знаем резултатите от екзитпол, въпреки че всички ги знаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Консултирай се със СлаФчу той е знаещ и можеш....а енергийния му експерт Бай Иван дето беше директор на НЕК доносник...Там са се експерти и специалисти...И чалга слушаш и като гледам в партия си се записал кариера да правиш...Ама ти мина котка път гръмна ама не уцели партията.А как се беше запенил само а?Ха ха ха на 15 г не съм имал гадже бе хи хи хи камо ли оня грозник да го открадне.Стегни се бе дай нещо по така дето мое да мине...Ти изобщо някаква представа как твоят гуру е изглеждал на 15 имаш ли....Ми че то дори циганките като видеха и беж краченца да бягаме....Да не говорим че е имал едно гадже и то от подчинените му балерини....Ха ха ха Мико стегни се бе

Друг път също съм казвал, че не ме интересува, точно това, дали един мъж е красив. Очевидно ти имаш свои критерии за красотата на мъжете. Не ме интересува.

В партия не съм се записал. Много отдавна съм тук и говоря за въпросния политик - единствен съм в тоя форум. Лесно е да хихикаш тъпо, но преди година говореше други неща. Сега, самият ти обърна палачинката и всеки тук знае това, колкото и да скачаш сега.

Политическа кариера не съм мислил да правя, защото си имам кариера, обичам работата си и ме ценят.

За теб, Пешо - е валидно това, което казваш: точно ти не си уцелил партията и сега злобееш, прехвърляйки твоите пасиви на мен. Я се замисли малко и бъди честен към себе си! Учителят те гледа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Абе оня престъпник Кирил Петков пак погазил закона...

Абе погазил го е ама ви го слага без вазелин...Иде края на просията циганията и депесето в Долни Дъбник

Коментар

Working...
                                X