IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
    ! По отношение на моралната страна никой не споменава факта, че Кирил Петков заедно с баща си Петко организираха със собствени средства и лично участваха в спасителната операция по издирването на Боян Петров в Хималаите, преди няколко години! Колко от лидерите на горепосочените партии са извършвали /даже и да са си го помисляли/ такива дейности лично и със собствени средства!!!!!!!!!!!!!!!!
    Жената на този боян съвсем други работи говори- кирчо нито е участвувал, нито е събирал пари за спасяването на алпшиниста

Коментар

• Коментар

• Peter Boyadjiev

"И друг път, въпросната журналистка Цветанка Ризова е предизвиквала у мен отвращение. Всъщност, аз я познавам още от 90-те годините,когато Подкрепа беше на върхът на силата си. Тогава тя, едва ли не спеше, в централата на Подкрепа. И тогава съм изпитвал отвращение, като я наблюдавах от близо как раболебнечеше пред Тренчев. По онова време бях в най-тясната кухня на Подкрепа. И за снощи, при нея беше Кирил Петков. То си беше ужас, една много висока топка като възпитаникът на Харвард. И разпитван от едно много ниско образовано човече, унизително клюкарче. Това което Кирил говореше, за нея рабира се беше китайкси език. Възхищавам се от търпението на Кирил в една такава гротескна ситуация. Тук е и една от причината за бедноста на българите. Доминиране на общественото пространство от такива ниски топки, които Борисов, нарича МИСИРКИ. Снощи изражението на въпросната журналистка беше страшно напрегнато. Имам, чувството, че тя изпитва страх, че може би ще стане излишна, за което много се надявам."

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Винаги съм твърдял, че проблема не е в политиците, които не са паднали от небето а са произлезли от обществото. То е болно. В българската народопсихология дефиницията за правила е: "нещо, което другите трябва да спазват". Тази дефиниция автоматично изключва нас от обхвата им. Мнението на симпатизантите на ПП и ДБ е категорично. Кирил Петков е изключен от обхвата на българското законодателство защото е "почтен" а законите трябва да се прилагат само срещу обявените от нас за "непочтенни". Този фанатизъм от страна на племена група, която е във война с друго племе, типично за африкански държави го разбирам. Изненадващото беше поведението на Кирил Петков. На десети август беше внесено питане в парламента относно гражданството му. В този момент една неволна грешка, предизвикана от незнание и некомпетентност, в сложна правна тематика, се превърна в умишлена. Той остана министър до 15 Септември. Почтеното поведение би било да каже извинявайте, сбърках, не беше умишлено, подавам си оставката до изясняване на случая, защото оставането ми може да предизвика правен хаос. Новият министър максимално бързо ще преподпише всички мои заповеди, а аз ще продължа това което съм започнал извън министерството. Но вместо почтено поведение едно неосъзнато нарушение на конституцията се превърна в умишлено такова. Но и това не е най-страшното. Продължават да се леят твърдения, как Кирил Петков е готин а конституцията тъпа и как за да онивиним морално нашият човек трябва да я променим. Говорим как това е дребно нарушение и трябва да си затворим очите защото примерно Пеевски бил направил по-голямо. Но проблема е, че няма разлика между Пеевски и Кирил Петков. Двамата дават едно и също послание. Законите не важат за тях, но другият трябва да ги спазва. В този момент отново се връщаме до това, че не е до политиците а до болното общество, което ги създава. Политиците се сменят но дефиницията за правила си остава константа "нещо, което другите трябва да спазват".
          П.П. аргумента как е над конституцията защото бил платил спасителната операция за Боян Петров е невярно поради две причини. Първо жената на Боян Петров отрече това и беше потресена колко грозно използват името му за политически ПР. Второ ако приложим твоята логика то и Пеевски трябва да е над закона заради едни дарения, които беше направил веднага след ковид. Обществото е болно и твоят пост ясно го показва. Навсякъде двойни стандарти, разпад на племенни общности, които воюват срещу врага без правила, до последна капка кръв.
          Сега всички ще скочите отгоре ми, че съм бил от ГЕРБ и ДПС, което не е вярно. Аз и тях критикувам в поста си. Ще почнете да ме обиждате и да ми вкарвате думи в устата, които не съм казвал, но няма да има никакъв коментар по същество относно написаното от мен.
          Оставям ви да се/ме псувате а аз ще свърша малко работа.
          Успешен ден.
          Оооо ама и ти се пооля вече в крайности
          да кажеш че киро харварда и пеевски са еднакво почтени, да извадиш от 9 дерета вода за да ги изкараш на един кантар е все едно да конкурираш демагогията на дпс във висш пилотаж
          Остай тея глупости за пеевски, Кирил Петков почтенно си е подал отказа от гражданство, Канада решава дали да го освобождава от нейно гражданство и кога. А Царчето някога подаде ли отказа от гражданство?
          Но никой не рева тогава. Защото не е имало нужда да се реве
          На всички е ясно кой колко е почтен, не е нужно да се прекалява с демагогията

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Бързоходко, недей си криви душата и сърцето..Толкова месеци вече браниш неистово БКП-ГЕРБ , а сега отричаш.. Дали са ти някаква службичка, а те крадат милиарди .. БЪРЗОХОДКО, АМИ АКО ИМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ БОРИСОВ ОТ БКП КЪДЕ ЩЕШЕ ДА Е..

"Нямaшe дa бъдe възмoжнo пocлeдвaлoтo чудoвищнo рaзгрaбвaнe нa бългaрcкaтa икoнoмикa", пoяcни ocнoвaтeлят и глaвeн рeдaктoр нa caйтa зa рaзcлeдвaщa журнaлиcтикa Биволъ Асен Йорданов в интервю за fakti.bg
            "C кaтeгoричнocт мoжeм дa кaжeм, чe Биволъ e eднa oт мaлкoтo нeзaвиcими мeдии в Бългaрия и зaeднo c Bird.bg ca eдинcтвeнитe, кoитo прaвят кaчecтвeнa и нeзaвиcимa рaзcлeдвaщa журнaлиcтикa c нacoчeнocт към прecтъплeниятa нa рaзличнитe бългaрcки влacти и oлигaрcи. Блaгoдaрeн...
            Вижте повече

FAKTI.BG
            Асен Йорданов пред ФАКТИ: Ако беше приет Закон за лустрацията, България нямаше да е в това състояние
            32 години след 10 ноември 1989 година България е много променена, но в същото време, изхождайки от тази промяна, Родината ни е пропуснала много повече шансове да бъде но....
            Ами аз вече написах нещо като манифест в който обясних какво браня. Проблема е, че тия дето уж сменят ГЕРБ, всъност съсипват държавата и то вече повече от година. Нали помниш конспиративната ми теория за плана Парвус 2.0.? Напоследък и други хора споделят усещането си за наличие на план за съсипване на държавата.
            Напълно наясно съм, че моя немощен гласец в незначителен форум, няма да промени нищо. Но ще ми е много по-трудно да преживея това, което ни предстои с мисълта, че съм виждал какво става и съм си мълчал.
            Затова пиша и ще продължа да го правя до към 21.11.2021. След това приключвам.
            Тук има хора които списват в темата за Ел Мобилите и от личен опит би трябвало да са наясно, че нямам проблем да излезна от една тема след като за мен тя се изчерпи.
            А темата за политиката в България наистина ще се изчерпи на 21.11.2021. Или ще се хлъзнем окончател по сипея, в който ни тласка Румборак, или ще сложим край на тази авантюра. И в двата случея няма да има какво да казвам повече.
            Що се отнася до службицата от ГЕРБ, ами едва ли могат, да ми платят толкоз колкото мога да си изкарам сам, между коментарите във форума. Но ако решат, че съм им бил полезен и кажат едно благодаря ще съм доволен.

Коментар

• И продължението

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Интересно ми е защо чак сега попадам на това?

Това е публикувано в сайта "narod.bg" на 05,06,2020г.

https://narod.bg/2020/06/05/%d0%bc%d...5%d0%bb%d1%8f/

Коментар

• Без коментар

Коментар

• бб
                    FROGNEWS.BG
                    За ”него” има само два пътя: при санитарите или при надзирателите

Бързоходко, ти кой път мислиш, че ще е по- полезен за Борисов..

Коментар

• Бързоходко, недей си криви душата и сърцето..Толкова месеци вече браниш неистово БКП-ГЕРБ , а сега отричаш.. Дали са ти някаква службичка, а те крадат милиарди .. БЪРЗОХОДКО, АМИ АКО ИМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ БОРИСОВ ОТ БКП КЪДЕ ЩЕШЕ ДА Е..

"Нямaшe дa бъдe възмoжнo пocлeдвaлoтo чудoвищнo рaзгрaбвaнe нa бългaрcкaтa икoнoмикa", пoяcни ocнoвaтeлят и глaвeн рeдaктoр нa caйтa зa рaзcлeдвaщa журнaлиcтикa Биволъ Асен Йорданов в интервю за fakti.bg
                      "C кaтeгoричнocт мoжeм дa кaжeм, чe Биволъ e eднa oт мaлкoтo нeзaвиcими мeдии в Бългaрия и зaeднo c Bird.bg ca eдинcтвeнитe, кoитo прaвят кaчecтвeнa и нeзaвиcимa рaзcлeдвaщa журнaлиcтикa c нacoчeнocт към прecтъплeниятa нa рaзличнитe бългaрcки влacти и oлигaрcи. Блaгoдaрeн...
                      Вижте повече

FAKTI.BG
                      Асен Йорданов пред ФАКТИ: Ако беше приет Закон за лустрацията, България нямаше да е в това състояние
                      32 години след 10 ноември 1989 година България е много променена, но в същото време, изхождайки от тази промяна, Родината ни е пропуснала много повече шансове да бъде но....

Коментар

• Матеев много ли те е страх..Май ще се окаже, че и тука са замесени твоите шефове - червени отрепки от ГЕРБ-БКП..Крадците и ортаците им от комсомола ще лежат в затвора за корупция и кражби..Приготви си чантата за след изборите ще има арести и затвор....

BURGAS-PODLUPA.COM
                        Рашков: Шкафчетата, които прокуратурата не пожела да разследва с какви банкноти са пълни, вече е почти ясно откъде са
                        Last edited by Kiro; 10.11.2021, 12:24.

Коментар

Бързоходко, Вие в ГЕРБ празнувате ли 10 ноември..Нали Борисов от БКП е станал гражданин за европейско развитии./.Без него нямаше да открадните милиарди..Трябва да Ви е голям празник..

FROGNEWS.BG
                          Парите за ”Хемус” са изтеглени от т.нар. банка на СИК, заяви Атанас Чобанов
                          ”Знаем имената на фирмите, имената на хората, стоящи зад тези фирми, както и имената на хората, които са били упълномощени да теглят пари на каса. До момента сме ,уст....
                          Няколко пъти обяснявам, че не съм от "Ония от ГЕРБ". Държа пак да го отбележе за протокола. Ако някой исла да ме брои от ГЕРБ да ме брои, но мненията ми са сичисто лични и не ангажират никоя политическа партия.
                          Що се отнася до десети ноември, за мен винаги е приятно да си спомням онзи ден от далечната 1989-та година. Бях малд и достатъчно неопитен зада мога в пълна степент да изпитам и да се насладя на чувствто на еуфория, от предстоящата среща с новото, вълнуващото и примамливо бъдеще, което миг преди това изглеждаше недостижимо.
                          Зада е по-лесно разбираемо, ще дам следния пример. Лятото на 1989-та година бях командирован към една студентска бригада в Исперих и ме настаниха в местното училище в кабинета по френски език. Двете седмици на командировката гледах картата на Франция и на Париж и си представях как някой много далечен ден, някакси ще успея да ида и да видя, този граяд и тази страна. Ако небеше се случил процеса част от който бее и 10.11.1989, това така и щеше да стане. След години за заслуги щяха да ме допуснат до екскурзия "на Запад", в частност до Париж.
                          На 10.11.1989 усетих инстиктивно че това вече няма да е така и за в бъдеще аз ще решавам, кога и къде да ида. Е 1993 прекарах три дни в Париж навръщане от Лондон, където бях прекарал доста по-дълго. А следващите две седмици като волна птица се спуснах на юг във франция, после навестих Милано и Венеция и поех към дома.
                          Накратко дали за мен 10.11.1989 е празник - да така е. Малак личен празник.

Коментар

• Бързоходко, Вие в ГЕРБ празнувате ли 10 ноември..Нали Борисов от БКП е станал гражданин за европейско развитии./.Без него нямаше да открадните милиарди..Трябва да Ви е голям празник..

FROGNEWS.BG
                            Парите за ”Хемус” са изтеглени от т.нар. банка на СИК, заяви Атанас Чобанов
                            ”Знаем имената на фирмите, имената на хората, стоящи зад тези фирми, както и имената на хората, които са били упълномощени да теглят пари на каса. До момента сме ,уст....

Коментар

Бившият шеф на Държавен фонд "Земеделие" Калина Илиева най-накрая призна официално, че не е завършила висше образование в Германия, а е фалшифицирала дипломата си, след което Софийският районен съд (СРС) одобри споразумение между нея и прокуратурата и ѝ наложи 3-годишна условна присъда с 5 години изпитателен срок.

BURGAS-PODLUPA.COM
                              КАЛИНА ИЛИЕВА СЕ ПРИЗНА ЗА СРЕДНИСТ И СЕ ОТЪРВА С 3 ГОДИНИ УСЛОВНО
                              Съдът одоб

ГЕРБ и ДПС навсякъде напълниха с некадърни калинки..
                              Ето още една добра новина По искане на Кьовеши съдът нареди арест за българка | СЕГА (segabg.com)
                              Днес ще караме само на добри новини. Десети Номври е все пак. Честит празник на всички дето го зачитат за празник.

Коментар

• Главният прокурор чатил с Pi ar Sevi Boiko от добро възпитание, преценява спецпрокурорът, който месец по-късно е повишен.

EURACTIV.BG
                                Учтив, по-учтив, Гешев

Коментар

Working...
                                X