Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Някои като теб все още не са разбрали, че в настоящата ситуация, нито първият, нито вторият в изборите могат да управляват, без да разчитат на доста още покрай тях... По-скоро мачът НЕ е приключил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
...Употребиха го и мача приключи...приключи и ...
Коментар
-
Та коя е областта на СлаФчУ?Чалгата ли?И там е гола вода и три пръста кал зад ушите нито може да пее нито да свири...Употребиха го и мача приключи...приключи и чалгата му и телевизията...Виж простак е та дрънка и се се сбрал с доста простаци.Никого и нищо не е отсранил.Виж Кирчо и Асанчо ще го направят наистина.Ако умовете ни бисери дето берат ягоди по Англия тоя път не са гласували за него може дори да не влезе в парламента което ще е гранция за съставяне на Правителство
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не открих други чалгари, които изпълняват тия песни, а как само ги изпълняват! Прочувствено!
https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8
Коментар
-
Та коя е областта на СлаФчУ?Чалгата ли?И там е гола вода и три пръста кал зад ушите нито може да пее нито да свири...Употребиха го и мача приключи...приключи и чалгата му и телевизията...Виж простак е та дрънка и се се сбрал с доста простаци.Никого и нищо не е отсранил.Виж Кирчо и Асанчо ще го направят наистина.Ако умовете ни бисери дето берат ягоди по Англия тоя път не са гласували за него може дори да не влезе в парламента което ще е гранция за съставяне на Правителство
https://www.youtube.com/watch?v=CtrM...B5%D0%BD%D0%B4
https://www.youtube.com/watch?v=-Bq2...B5%D0%BD%D0%B4
https://www.youtube.com/watch?v=5qqf...B5%D0%BD%D0%B4
Хубаво е, че намираш чалгата на Слави, която харесваш, НО на мен чалгата не ми харесва. Харесват ми горните, спонсорирани и изпълнявани от Слави песни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Който не гласува - принудителна ваксина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Всеки е кадърен в своята област.
В тоя смисъл, въпросният водещ съзнателно напусна своята област, за да отстрани 12-годишното управление на някого...
Направи това КАДЪРНО!Last edited by power grid; 14.11.2021, 16:15.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Който не гласува - принудителна ваксина
Взел си думите от устата на Макрон. Ставаш за президент на Франция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеЗадачка за активни избиратели в територията/губерния/ Kleta Majka Balgariq
Според НСИ в края на 2020 г, обитаващите територията са 5 043 186 от тях мъже 2 146 899,жени 2 526 287
Население по градове и пол | Национален статистически институт
Гласували на 4 април при управлението на ГЕРБ-СДС
Тук вече избирателите са над 7 милиона/7 634 317/ ,като са гласували и бебетата и непълнолетните
Днес четем в пресата....
Изборният ден в цялата страна започна точно в 07:00 ч. и ще завърши в 20:00 ч. Днес гласуваме за президент, вицепрезидент, както и за парламент. По предварителни данни на ЦИК право да гласуват имат 6 708 189 души.
Питанка: Колко и какви БЕ/Биол. единици/ всъщност се водят в списъците на управлявашите Задунайската губерния????
В снимката, която си приложил четеш данните грешно. Това са гласувалите с натрупване към съответния час на изборния ден. Т.е. числото в 20:00 часа показва всички гласували през деня.
Данните за населението от НСИ също са ти грешни, защото това е населението само в градовете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Глоба е прекалено. Така мисля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМико кво стана със СлаФчУ.Нещо май прогори гарнитурата.Казах ти аз че некадърника си е некадърник ама не слушаш...
В тоя смисъл, въпросният водещ съзнателно напусна своята област, за да отстрани 12-годишното управление на някого...
Направи това КАДЪРНО!Last edited by RUBLA; 14.11.2021, 15:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Глоба е прекалено. Така мисля.
Коментар
Коментар