IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Поздрави от Париж
    Никой на тази опашка не слуша чалга И иска да учи в Сорбоната или Харвард
    А дано.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Някои като теб все още не са разбрали, че в настоящата ситуация, нито първият, нито вторият в изборите могат да управляват, без да разчитат на доста още покрай тях... По-скоро мачът НЕ е приключил.
      Аз съм ти казвал много пъти на теб че докато от простия Чалгар зависи нещо Правителство няма да има .Ако тези резултати се запазят СлаФчу отива точко където му е мястото при мама и тате ГЕРБ и ДПС.Разбирам че ти е трудно ама с оня глупак Тошко Йорданов толкова.Гледах Крум Савов преди малко нещо му е увиснала мандибулата а Тошко глупака се заканваше....СлаФчУ отива на болука в Учиндол.

Коментар

• Поздрави от Париж
        Никой на тази опашка не слуша чалга И иска да учи в Сорбоната или Харвард

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

...Употребиха го и мача приключи...приключи и ...
          Някои като теб все още не са разбрали, че в настоящата ситуация, нито първият, нито вторият в изборите могат да управляват, без да разчитат на доста още покрай тях... По-скоро мачът НЕ е приключил.

Коментар

Та коя е областта на СлаФчУ?Чалгата ли?И там е гола вода и три пръста кал зад ушите нито може да пее нито да свири...Употребиха го и мача приключи...приключи и чалгата му и телевизията...Виж простак е та дрънка и се се сбрал с доста простаци.Никого и нищо не е отсранил.Виж Кирчо и Асанчо ще го направят наистина.Ако умовете ни бисери дето берат ягоди по Англия тоя път не са гласували за него може дори да не влезе в парламента което ще е гранция за съставяне на Правителство
            споко бай пеше. Към 14 часа канадският тарт изравнява по поръчки паста Гербер!

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Не открих други чалгари, които изпълняват тия песни, а как само ги изпълняват! Прочувствено!

https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8

Коментар

Та коя е областта на СлаФчУ?Чалгата ли?И там е гола вода и три пръста кал зад ушите нито може да пее нито да свири...Употребиха го и мача приключи...приключи и чалгата му и телевизията...Виж простак е та дрънка и се се сбрал с доста простаци.Никого и нищо не е отсранил.Виж Кирчо и Асанчо ще го направят наистина.Ако умовете ни бисери дето берат ягоди по Англия тоя път не са гласували за него може дори да не влезе в парламента което ще е гранция за съставяне на Правителство
                https://www.youtube.com/watch?v=u-2Q...BaletMagadance

https://www.youtube.com/watch?v=CtrM...B5%D0%BD%D0%B4

https://www.youtube.com/watch?v=-Bq2...B5%D0%BD%D0%B4

https://www.youtube.com/watch?v=5qqf...B5%D0%BD%D0%B4

Хубаво е, че намираш чалгата на Слави, която харесваш, НО на мен чалгата не ми харесва. Харесват ми горните, спонсорирани и изпълнявани от Слави песни.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

Който не гласува - принудителна ваксина
                  Няма лошо. Аз пожелателно си сложих и гласувах. Сигурно, съм лош'баси.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Всеки е кадърен в своята област.

В тоя смисъл, въпросният водещ съзнателно напусна своята област, за да отстрани 12-годишното управление на някого...

Направи това КАДЪРНО!
                    Last edited by power grid; 14.11.2021, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

Напълно възможно е подобна мантра да ни застигне... скоро.

Взел си думите от устата на Макрон. Ставаш за президент на Франция.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                        Задачка за активни избиратели в територията/губерния/ Kleta Majka Balgariq

Според НСИ в края на 2020 г, обитаващите територията са 5 043 186 от тях мъже 2 146 899,жени 2 526 287

Население по градове и пол | Национален статистически институт

Гласували на 4 април при управлението на ГЕРБ-СДС

Тук вече избирателите са над 7 милиона/7 634 317/ ,като са гласували и бебетата и непълнолетните

Днес четем в пресата....

Изборният ден в цялата страна започна точно в 07:00 ч. и ще завърши в 20:00 ч. Днес гласуваме за президент, вицепрезидент, както и за парламент. По предварителни данни на ЦИК право да гласуват имат 6 708 189 души.

Питанка: Колко и какви БЕ/Биол. единици/ всъщност се водят в списъците на управлявашите Задунайската губерния????

Разминаването е около 1 млн. души заради живеещи в чужбина с постоянен адрес у нас.
                        В снимката, която си приложил четеш данните грешно. Това са гласувалите с натрупване към съответния час на изборния ден. Т.е. числото в 20:00 часа показва всички гласували през деня.
                        Данните за населението от НСИ също са ти грешни, защото това е населението само в градовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Глоба е прекалено. Така мисля.

Коментар

Мико кво стана със СлаФчУ.Нещо май прогори гарнитурата.Казах ти аз че некадърника си е некадърник ама не слушаш...
                            Всеки е кадърен в своята област.

В тоя смисъл, въпросният водещ съзнателно напусна своята област, за да отстрани 12-годишното управление на някого...

Направи това КАДЪРНО!
                            Last edited by RUBLA; 14.11.2021, 15:47.

Коментар

• Мико кво стана със СлаФчУ.Нещо май прогори гарнитурата.Казах ти аз че некадърника си е некадърник ама не слушаш...
                              Last edited by RUBLA; 14.11.2021, 15:44. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Глоба е прекалено. Така мисля.
                                Няма ли наказание,липсва съзнание.

Коментар

Working...
                                X