IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пешо,имам дълбоки подозрения,че въведоха зеленият сертификат след натиск от ЕС..ЮТова се случи само дни след внасяне на плана за възтановяване..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Пешо, ти може би не знаеш, но зеленият сертификат не сме го измислили ние..Това е реален проект на ЕС ..Сега помисли дали ще стане или не..Някъде вече е приложен..То като зелената енергия- налагат ти го уж за добро, а то по лошо и неегективно..Всеки да има свободен избор и воля, но да го декларира и да си носи последствията..Мутрата забави много ваксините, но сега има много и са с голям избор- който иска не е проблем..Който иска да си носи риска или отговорност с декларация.. И аз съм срещу насилието и принудата- КППта , глоби и заплахи, а сега и сертификати..
      Кире не ме интересува кой е измислил зеленият сертификат ама изобщо....Интересува ме кой ми го натриса тука на мене...По света да правят кой каквото иска.За ЕС ми е през дедовия колко по бръже умре толко по добре...Зелените фашисти ще подпалят пак Европа....Нямам никакво съмнение...Ние с поляците румънците и бивша Югославия ще възстановим Австро Унгарската империя....и те така

Коментар

• Груйче, и аз ще гласувам за Радев..Не защото много го харесвам и съм му голям фен, защото само така ще се разчисти мутренската крадлива и просташка кочина..Все пак трябва да се върви напред..Иначе пак ще се върне крадливата шайка на власт и ще слушаме по цял ден лъжите и глупостите на комуниста от БКП и СИК - Борисов..

Коментар

• Малоумно решение на Радев, а му бях фен. Мога да гласувам за него само на втори тур и то ако е срешу гербавата измет, но по-скоро изобщо няма да гласувам за президент! Много жалко, но който сам си направи нешо, си го яде пак сам! Мисля, че само вчера загуби минимум 10% от вота за него. Още 2-3 такива решения и ще му остане само рлектората на бсп
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пешо, ти може би не знаеш, но зеленият сертификат не сме го измислили ние..Това е реален проект на ЕС ..Сега помисли дали ще стане или не..Някъде вече е приложен..То като зелената енергия- налагат ти го уж за добро, а то по лошо и неегективно..Всеки да има свободен избор и воля, но да го декларира и да си носи последствията..Мутрата забави много ваксините, но сега има много и са с голям избор- който иска не е проблем..Който иска да си носи риска или отговорност с декларация.. И аз съм срещу насилието и принудата- КППта , глоби и заплахи, а сега и сертификати..
            Last edited by Kiro; 20.10.2021, 09:45.

Коментар

ББ беше казал,че той ще прави по 40 - 50000 ваксинации на ден! И той ли е фашист?

Пешо, това, че насила не става е ясно..Насила хубост не става, но нека да се каже - който не иска да се пази и ваксинира си носи всички последствия- нека си подпише например една декларация, както при отказ от лечение..А не после- лекарите виновни, държавата виновна и.т.н.
              Аз го преболедувах още март месец и наистина е гаден вирус..Цял месец си с висока температура и после няколко месеца си като парцал- умора и последствия.. Ще си сложа ваксина, когато ми спаднат антителата защото е много гаден вирус и не искам пак да го карам тежко..То е много индивидуално и голям късмет, как ще го изкараш и какъв ще е изхода..
              Знаеш мнението ми за Бойко...Знаеш и че няма как да му простя КПП тата..Да Бойко много простотии направи безспорен простак но Бойко не е въвеждал зелени сертификати.Аз също го преболедувах за радост леко жена ми по тежко а мама си замина.Това са двете най тежки седмици в моят живот.Но това не е основание да беснея и да налагам мерки на други хора.Освен това не разбирам как един човек който си стои основно в къщи или е по къра застрашава ваксинираните...Казах ти не обичам насилието не обичам идиотите не обичам знаещите и можещи всичко.....Ще си сложа ваксина когато преценя аз а не когато разни политици и псевдо професори и учени ми кажат....От малък съм си такъв.Дори в казармата не успяха да ме пречупят.Няма и ссега да стане.Ако ще всичките битивита и медицински корифеи да ме убеждават...
              Last edited by power grid; 20.10.2021, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Jay, умират хора от това нещо, има докателства че то в момента набира скорост, той Радев какво да направи ? Има вариант да се направи че не знае и да не направи непопулярни постъпки в името на това да стане президент. Е такъв президент на България не и трябва нито в момента, нито въобще. А за ваксините - те са като бялата лястовица, който и да е човек щом е човек при такъв проблем ще я търси.
                Радев е Президент вече 5г ако не се лъжа.И много добре трябва да знае на кой народ е Президент.Щом 80% от тоя народ сме против зеления сертификат ще застане зад нас...Не може да вървиш срещу народа си и да му налагаш мерки които отказва да приеме камо ли да спазва...После се чудим защо има фалшиви сертификати и измамници...Бог ни е създал свободни и ни е дал свободна воля....Този вирус е от него и ако е отредено да се сблъскаш с него спасение няма.Никой не може да измисли мерки срещу Бог или пък да се скрие от него.Бойко се опита и си замина.Сега е ред на Радев да разбере че срещу Бог не се рита...

Коментар

• ББ беше казал,че той ще прави по 40 - 50000 ваксинации на ден! И той ли е фашист?

Пешо, това, че насила не става е ясно..Насила хубост не става, но нека да се каже - който не иска да се пази и ваксинира си носи всички последствия- нека си подпише например една декларация, както при отказ от лечение..А не после- лекарите виновни, държавата виновна и.т.н.
                  Аз го преболедувах още март месец и наистина е гаден вирус..Цял месец си с висока температура и после няколко месеца си като парцал- умора и последствия.. Ще си сложа ваксина, когато ми спаднат антителата защото е много гаден вирус и не искам пак да го карам тежко..То е много индивидуално и голям късмет, как ще го изкараш и какъв ще е изхода..

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Проблема е много по-дълбок. Българското общество не се интересува от бъдещето и изпитва силна болка от размислите за полза. Това прави невъзможно да се извършат превантивни действия да се избегне негативно събитие в бъдещето. То няма да може да ги оцени. Единствената причина човек да си сложи ваксина е ползата, но разговора за полза никога не е успявал да достигне до българина. Затова и ваксинацията е катастрофален провал. Единственият начин това да се случи е да се наруши кефа и усещането на българина и той да избере да се ваксинира защото липсата на ваксина ще му носи по-голям дискомфорт от колкото да си я сложи. В това отношение мерките ще са доста ефективни. Освен това тук сме индивидуалисти, никой не се интересува от общността и това, че някой е умрял си е проблем на неговите роднини, нали е "суха пръчка".
                    Мерките са добри, но поради тяхната ненавременност ще доведат до тотален хаос. Това трябваше да се гласува още края на август с влизане в сила от първи октомври. От деня на първата игла до ваксинационния паспорт минават 35 дни. Не може разни лумпени, антиваксъри да се поставят пред свършен факт и да се блокира държавата. Просто последните месеци администрацията стигна тотално дъно. Никой не се интересуваше от живота, здравето и икономическото състояние на хората. Оказа се, че приоритет номер едно е личната охрана на главният прокурор. Неразбираемо защо тази дреболия измести ваксинация, ковид криза, план за развитие, нормално функциониране на администрацията... Време е разрушителната фаза да бъде заместена със съзидателна. Лично аз предпочитам хора, които се идентифицират не с това, което мразят а с това което искат. Тези дето мразят не вършат никаква работа. Те могат само да рушат.
                    Страхотни мерки, но държавата нямаше топки да ги гласува края на август с влизане в сила на първи октомври. Тогава нямаше да умрат безсмислено толкова хора и икономиката нямаше да пострада. Другият вариант е да са имали топки, но да са били толкова некомпетентни, че само те в целият свят да не са виждали какво ще се случи.
                    Но от тук нататък на Радев ще му бъде все по-трудно. Вече шести месец цялата власт е концентрирана лично в него и за всичко е виновна опозицията. Това е някакъв логически абсурд, който все по-трудно ще минава за пред хората. Всичко хубаво и лошо от действията на служебното правителство ще се пише на него. Всеки гняв срещу властта ще се пише на него. Не може до безкрай да се оправдава с предишните. Рейтинга му ще ерозира всеки ден. Въпроса е дали ще му стигне на 21 ноември. Отговора е: вероятно да. На пръв поглед зависи от избирателната активност на балотажа. При гласували над 2.5 милиона ще спечели Радев а под тази бройка Герджиков.
                    Но вероятно политическият абсурд ще продължи и след изборите. Очаквам пак да има борба кой да е опозиция. Вече шести месец трябва да се свършат определени неприятни неща като вдигане на цена на ток, парно и така нататък. Всеки ще иска да го направи другия. Той да критикува популистки в ролята на опозиция. Опонента да обере всички негативи и той да вземе властта на предсрочни избори.
                    Точно поради нежеланието да се поеме отговорност ще се окаже, че ключа към разрешаване на политическата криза са президентските а не парламентарни избори.
                    Идват доста интересни времена.
                    Както казах за фашист няма да гласувам..Като ще ми слагат зелен сертификат да го сложат и за изборите...Тия хора не мислят за нас мислят за тях си...Следващото е да се направи Министерство на истината и да почнат да ни слагат печати по баджаците да ни жигосват.Аз в такъв свят не искам да живея...

Коментар

Мерки има навсякъде..Явно българите се мислят за безсмъртни..Разбира се на никой не му са приятни тези ограничения и мерки..
                      Кире разбери бе човек никой не може да наложи мерки на никого ако всеки сам не си ги наложи.Аз и без мерки почти съм се самоизолирал.Ходя само на работа и веднъж седмично до магазина.Тази семица мисля да не ходя докато мине пикът...Хубавото ече към момента съм в отпуск...

Коментар

Какво да се приготвям, то МУТРАТА 12г. управлява и краде, ПЕЕВСКИ депутат, ти с Тотев ни плашиш..Тотев не е по голям крадец от другите кметове и крадци на ГЕРБ..Прост народ, слаба държава..
                        Кире ама моля ти се бе човек.Ти ни представяш една картинка в която само ГЕРБ и ДПС крадат а другите са ангели небесни.А ние прости щото ги избираме.Де да беше толкова просто лесно да сме се оправили...

Коментар

д-р ТОТКО НАЙДЕНОВ

Снощи присъствах за половин час на частно парти в ресторант; юбилей на един писател. Като разбраха, че съм лекар, две непознати дами дойдоха последователно при мен да ми искат... връзки за получаване на зелен сертификат... "Колкото и да струва..." (?!?). Посъветвах ги да не го правят, а да се ваксинират. Като разбраха, че съм ваксиниран два пъти, ме изгледаха с искрено учудване.
                          Явно, непоправими сме. Андрешковци завинаги. Доверието ни към държавата и лекарите просто е рухнало. Десетилетия наред хората бяха лъгани и ограбвани, затова вече го няма. А без Доверие не може успешно да се извърши нито диагностично-лечебен процес, нито противоепидемични мерки. Не по-малко лошо е и друго: недоверието в науката и официалните власти ражда спекулата и измамата.

Как да вярвам в науката като чрез грантове учен е този който прави и говори това което искат политиците?Как да вярвам в науката като учен се става не щото си открил нещо ново а защото си нечиий човек правиш хубави софри и се подмазваш на една секта старчета?Как да вярвам в науката като вече всеки глупак е професор член кореспондент академик???Я се огледайте колко професори и учени имаме а насреща нищо никаква файда от тях??Живеем в свят менте.Свят в който едно се говори друго се прави трето се мисли.Свят обзет от безумна алчност.Решихме че сме по велики от Бога и си получаваме последствията.Напуснахме селата напуснахме планините щото търсим лесното удобното.Да се наредим да не се мъчим сакън да не се изпотим...Резултата го виждаме полето подивя всичко стана бурени до гърдите пожари щото ги няма животните които опасваха всичко...Станахме зли алчни агресивни....И ще става по лошо ако не се усвестим.Да ви кажа честно че докато не получим ритник в зъбите ние няма да се променим убеден съм в това

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                            Съгласен съм с мнението ти, тук отделих само тази част, покрай която ще споделя което мисля
                            Имаме нова обстановка, която преобръща старата
                            Радев ще загуби тези избори, това си мисля
                            Ние сме най антиваксърската държава в Европа. Да се посегне на тая светая светих означава Радев пък и който и да е, да изгуби 50% от избирателите. Всички антивксърски гласове, които са харесвали до момента Радев ще се разпилеят по всички партии повечето дребни нестандартни и пред изпадане. Ще се получат нови надежди за отровните, Каракачанов, копейкин и такива около прага на влизане. Ако влязат още две такива партии и от 6 най вероятни към момента, станат 8 на финала, тоя парламент няма да го бъде. Тоест Герджиков ще назначава ново служебно правителство. Ще започне брутален реваншизъм със замитане и потулване на липсващите суми по отчетност. Гешев ще бъде в стихията си и ще облъчва медиите с компроматите от шпиц-командите на спец-прокуратурата.
                            Такива от типа които видяхме при братя Бобоков. Имаме предположение там каква беше целта - заграбване на бизнеса им от Доган или пеевски. Ще се подготви връщане на Бойко Методиев Борисов за нов мандат. Някои казват бял кон, но мисля че цветът ще се смени преди изтичането на нов 4г. мандат. Това обаче няма голямо значение сега, защото както каза българинът не обича да мисли за бъдещето а само за момента.
                            Между другото, подозирам, че самият Бойко Борисов би взел същото решение за зеления сертификат, като Радев.
                            Е, както се казва, каквото сами си направим
                            Май пак ще се спасяваме поединични. Бог високо цар далеко а насреща ректорчето -президент, който разсъждавайки философски, не ще може да заеме и една твърда национална позиция, като за Македония да кажем. Как ще обединява с опорката за обединение, като парламентът ще бъде хаос и безумие на разделителни черти по всеки проблем и закон. Ще се разединим още повече ако Герджиков ни обедини.
                            а за цялото антиваксърство до момента считам че най силно повлия точно психотерора на Бойко, през първата вълна, чрез оръдието и уставняка Мутафчийски. Това за мен е основната причина сега ние да сме на опашката с ваксините а едни от по- либералните нации тогава, сега да са ваксинирани
                            Да, интересни времена ни чакат, но не ли омръзна да играем един и същи мач с бистришките Тигри, докога. Други нации са вече в другия век. Ние пак се влачим като убитаци
                            ​​​​
                            Да не забряваме и СлаФчУ чиято роля е да руши за да няма Правителство...Не го слушайте какво говори а гледайте какво върши.СлаФчУ категорично работи в полза на олигархията за ГЕРБ и ДПС.Българите не са антиваксъри.Българите просто отказват да бъдат опитни мишлета.И според мен Радев може би ще загуби но не зная дали Герджиков ще спечели.Аз и семейството ми категорично за фашист няма да гласуваме.Но не се отчайвайте каквото има да става ше стане.Най тъмно е преди зазоряване...Всяка зима има край.Пролетта понякога закъснява но винаги идва.

Коментар

• Какво да се приготвям, то МУТРАТА 12г. управлява и краде, ПЕЕВСКИ депутат, ти с Тотев ни плашиш..Тотев не е по голям крадец от другите кметове и крадци на ГЕРБ..Прост народ, слаба държава..

Коментар

д-р ТОТКО НАЙДЕНОВ

Снощи присъствах за половин час на частно парти в ресторант; юбилей на един писател. Като разбраха, че съм лекар, две непознати дами дойдоха последователно при мен да ми искат... връзки за получаване на зелен сертификат... "Колкото и да струва..." (?!?). Посъветвах ги да не го правят, а да се ваксинират. Като разбраха, че съм ваксиниран два пъти, ме изгледаха с искрено учудване.
                                Явно, непоправими сме. Андрешковци завинаги. Доверието ни към държавата и лекарите просто е рухнало. Десетилетия наред хората бяха лъгани и ограбвани, затова вече го няма. А без Доверие не може успешно да се извърши нито диагностично-лечебен процес, нито противоепидемични мерки. Не по-малко лошо е и друго: недоверието в науката и официалните власти ражда спекулата и измамата.

Киро, приготвяйте се да преглътнете Иван Тотев за депутат в следващия парламент. При вас Тотев е на второ място в листата на герб непосредствено след ангелът небесен.
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X