Гитов как да няма, дори у нас са строени участъци които издържат много повече от 10 години без да мръднат както се казва. Зависи от много неща, основата може просто да е здрава, отичането на водата да е лесно изпълнимо и правилната нивелация също. Има места които като даденост са трудни за строителството и това после се вижда отразило се и на качеството. Получават се и участъци които са опасни в смисъл движението с голяма скорост е опасно по тях.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Трябва да има обективно разследване за тази трагична катастрофа и виновните да понесат вината си... ЗАТВОР за немърливост, кражби и безочие. А деса дуловкста да иска оставки на лидера си боко боклука и дебелото прасе пеефски. Какво направиха след трагедията при Своге? Подали оставки някакви глупаци... и какво като подадоха оставки? Нещо подобри ли се. Накрая ще ни писне от наглите гербаджии и ноща на беля автобус ще им се струва детска игра!!!! Ще ви пратим в затвора боклуци!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Нещо криво ти е по фактите ли, бе невежа, навита на пружинка и платена да лае? Защото, фактите са такива, каквито ти ги посочих? Нито съм дрогиран, нито ненормален. Прави впечатление, че за дрога, алкохоли и прочее, веднага почват да говорят, да се полят и да обиждат някакви комплексари като тебе. Въобще няма да се учудя и да си от тези, които редовно сядат зад волана на МПС, след употреба на алкохол. Като гледам, как и колко ти "държат нервичките" нищо чудно да имаш нужда я от стимулация, а от успокояване.
Та, Конкретният пътен участък/17 км, между село Долна Диканя и отклонението за град Перник/, в който се случи тая ужасяваща катастрофа, беше строена, в периода: 2002г.-2007г. Ето това са фактите за конкретно обсъжданото ПТП, станало в ранните часове на 23.11.2021г. Нито съм дрогиран, нито съм трол, а ти си поредният озлобен от нещастният си безсмислен и жалък животец злобар. Какво сега станА? Докриве ти, че не знаеш фактите ли? Или че не си толкова умен, за колкото претендираш, че си?
Не си прави пи-ар и не трупай така чакалски "капитал" от подобна трагедия, като днешната, защото е грехота...Да знаеш...Грехота е! ТРОЛ долен!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Аз гласувам ВИНАГИ. Никога до сега не съм пропускал да гласувам на какъвито и да са избори. И на втори тур също. Дори моят кандидат да е отпаднал на първи тур, за втория си избирам един от двамата и пак отивам. Така и жена ми, а също и синовете ми винаги или почти винаги гласуват.
Ама я кажи правилно ли постъпи първата политическа "сила" от предния парламент, като се държеше като като вироглаво хлапе? И ако избирателят одобрява такова тъпо "спазване" на някакви измислени принципи, защо сте на ПЕТО място? От първи - пети.
ТЕ СА, а не "защо сте...".
Щом са в коалиция с партия на статуквото (твоята БСП) - моля да не ме пречисляваш към ИТН.
Разбира се - предаванията от шоуто на Слави - ще продължа да гледам, защото канят интересни гости - вчера гледах предаване, от преди няколко месеца, с две сестри - виртуози на пиано и цигулка, които от години са завършили в Австрия, работят, водят курсове и са известни в Австрия, но не и тук...
Слави разказва и доста вицове. Да, гласувах на изборите за ИТН, когато имаха необходимост да детронират 12-годишното управление.
Сега - "кой откъде е!" - за вас (БСП) е оправдено да сте патерица на лъжец, който нарушава НК... Нямате друг шанс.
Коментар
-
Dragodanov, Фактите са , че мутантите на БКП- БСП И ГЕРБ са крали и грабили и трябва да лежат в затвора за това..За народа сте еднакви крадци двете партии комунисти..
И не можах да разбера защо не си видял кой е написал статията и се обръщаш към мен..Защото си ограничен трол ли..
Надпреварвахте се да крадете БКП И ГЕРБ..ТОВА СА ФАКТИТЕ ..
Пътната маркировка в България е с обикновена боя, цената ѝ - камъни ”Сваровски”
Маркировката по пътищата в България е с обикновена боя, не е светлоотразителна, а цената ѝ е все едно е правена с камъни „Сваровски”, това заяви финансистът Любомир Дацов. „Коруцията наистина убива”, коментирайки трагедията на магистрала „Струма”.
По думите на финансиста по Нова телевизия той се е ужасил от качеството на маркировката по българските пътища и съвсем наскоро е коментирал това в социалните мрежи. Той изрази съжаление, че коментарът му до известна степен политизира трагедията. За всеки, който е шофирал нощно време обаче е ясно, че добрата маркировка на пътя е животоспасяваща. По много пътища у нас такава няма, обясни Дацов.
https://frognews.bg/…/liubomir-datsov-patnata-markirovka…
Това какви факти са трол долен..
Last edited by Kiro; 23.11.2021, 21:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИВАН ШОПСКИ, ФЕЙСБУК:
Всяка зима слушам как камионите били без зимни гуми. Рядко журналисти си правят труда да проверят информацията си и да открият, че такова понятие няма! При товарните няма и пролетни, летни и есенни. При камионите и автобусите не е като при леките коли, те се движат с едни и същи.
........
Наистина зимни гуми - при автобусите няма, но има недопустимо износени гуми - натам всеки може да продължи да разсъждава, като има предвид и цените на същите... Каране с несъобразена скорост, отчитаща пътните обстоятелства..., манипулиране показанията на тахографа, най-често свързано със задължителните почивки на шофьора...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Това ако не се лъжа е между Студена и Старо село
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеDragodanov, Драгоданоооов, ти нормален ли си, дрогиран ли си или мутренски трол..
Какво и къде съм говорил аз..Я прочети статията , виж от кой е написана и тогава пиши..
Хубаво е всички пътища на комунистите от БСП и ГЕРБ да се разследват и виновниците крадци да лежат в затвора ..Драгоданоооов..
mediapool.bg
Кирил Петков призова Гешев сам да си тръгне, за да реши проблема - Mediapool.bg
Та, Конкретният пътен участък/17 км, между село Долна Диканя и отклонението за град Перник/, в който се случи тая ужасяваща катастрофа, беше строена, в периода: 2002г.-2007г. Ето това са фактите за конкретно обсъжданото ПТП, станало в ранните часове на 23.11.2021г. Нито съм дрогиран, нито съм трол, а ти си поредният озлобен от нещастният си безсмислен и жалък животец злобар. Какво сега станА? Докриве ти, че не знаеш фактите ли? Или че не си толкова умен, за колкото претендираш, че си?
Не си прави пи-ар и не трупай така чакалски "капитал" от подобна трагедия, като днешната, защото е грехота...Да знаеш...Грехота е! ТРОЛ долен!
Коментар
-
Да, България :
Близо 6 часа, почти двойно по-дълго от предвиденото,
протекоха консултациите за съставяне на правителство по тема „Енергетика“.
Ето част от предложенията на Демократична България , които бяха приети на преговорите днес.
Ако продължи вдигането на цените на тока, да се разшири обхватът и размерът на съществуващата схема за енергийни помощи за битовите потребители, особено за социално бедните. Това да стане най-късно през януари.
Продължаване на разплащането за бизнеса след анализ на получилите енергийни компенсации.
Завършване на газовата връзка с Гърция
КЗК да разследва картелите в енергетиката
План за преодоляване на енергийната бедност
Преглед на договорните отношения за покупка на газ с оглед диверсификация и покупка на най-евтин газ.
Продължаване на експлоатационния срок на 5-и и 6-и блок на АЕЦ “Козлодуй” при спазване на всички стандарти за безопасност. Необходимостта от нови ядрени мощности да се прецени след независим експертен анализ.
Публичност и оптимизиране на всички разходи в енергетиката
Прозрачност на всички финансови механизми под шапката на ЕК
Да се разработи списък от алтернативни проекти за запазването на „Марица-изток“ и въглищните райони
Цялостен анализ на Зелената сделка и необходимите мерки на национално ниво в контекста на постигане на целите на ЕС за 2050
Проучване на възможностите на енергийния потенциал на Черно море
Дигитализация на енергийния сектор и разнообразяване на енергийните услуги. Развитие на умни мрежи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИВАН ШОПСКИ, ФЕЙСБУК:
Всяка зима слушам как камионите били без зимни гуми. Рядко журналисти си правят труда да проверят информацията си и да открият, че такова понятие няма! При товарните няма и пролетни, летни и есенни. При камионите и автобусите не е като при леките коли, те се движат с едни и същи.
Слушам днес как туби нафта се били взривили! Като дипломиран консултант по превоз на опасни товари държа да кажа на всички журналисти, че ,,нафта" ( дизелово гориво ) НЕможе да предизвика взрив! Когато автобуса сложи зимни гуми, тогава ще гръмне нафтата, тоест няма начин! Журналистите трябва да се отнасят малко по-професионално!
,,Магистралата" ( скоростен път ) е направена с опасни завои и много подлъгващи виражи.
Днес представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията. Каква наглост и безочие! Тези безумци да не смятат, че сме забравили кой строи този път?
lentata.com
Представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията
Ивайло Шопски за схемите с ученическите лагери: Нямаше никаква реакция от Красимир Вълчев - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ
Уникални герберски крадци. Трябва да ги връзват на площада, да им четат престъпленията и да дадат на пострадалите да ги линчуватНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
ИВАН ШОПСКИ, ФЕЙСБУК:
Слушам днес как туби нафта се били взривили! Като дипломиран консултант по превоз на опасни товари държа да кажа на всички журналисти, че ,,нафта" ( дизелово гориво ) НЕможе да предизвика взрив! Когато автобуса сложи зимни гуми, тогава ще гръмне нафтата, тоест няма начин! Журналистите трябва да се отнасят малко по-професионално!
,,Магистралата" ( скоростен път ) е направена с опасни завои и много подлъгващи виражи.
Днес представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията. Каква наглост и безочие! Тези безумци да не смятат, че сме забравили кой строи този път?
lentata.com
Представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
В какво по-точно се заблуждавам, според теб?
В това, че не съм гласувал на Референдума на Слави, ли?
Заблуденият си ти, защото си излязъл да гласуваш...))
Въпросът е в избирателната активност от 3 500 000 гласували, която в съзнателния ти живот НЕ МОЖЕ да се повтори.
Аз гласувам ВИНАГИ. Никога до сега не съм пропускал да гласувам на какъвито и да са избори. И на втори тур също. Дори моят кандидат да е отпаднал на първи тур, за втория си избирам един от двамата и пак отивам. Така и жена ми, а също и синовете ми винаги или почти винаги гласуват.
Ама я кажи правилно ли постъпи първата политическа "сила" от предния парламент, като се държеше като като вироглаво хлапе? И ако избирателят одобрява такова тъпо "спазване" на някакви измислени принципи, защо сте на ПЕТО място? От първи - пети.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Dragodanov, Драгоданоооов, ти нормален ли си, дрогиран ли си или мутренски трол..
Какво и къде съм говорил аз..Я прочети статията , виж от кой е написана и тогава пиши..
Хубаво е всички пътища на комунистите от БСП и ГЕРБ да се разследват и виновниците крадци да лежат в затвора ..Драгоданоооов..
mediapool.bg
Кирил Петков призова Гешев сам да си тръгне, за да реши проблема - Mediapool.bgLast edited by Kiro; 23.11.2021, 21:14.
- 1 like
Коментар
Коментар