Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Само, че Не Руди Василев натопи Татяна Дончева, А ТЯ САМАТА СЕ НАТОПИ! Никой не й е сложил думите, адресирани към Радостин Василев в устата! С типичния си мръснишки подход и циничен изказ на мутренски адвокат на "Мултигруп"....Познавам Татяна Дончева по чисто служебна линия и знам, за колко гнил, невъзпитан, арогантен и безпардонен индивид става дума...Специално присъствието на индивид като Татяна Дончева в Народното събрание на Република България е най-висша форма на цинизъм и неподправена обида и гавра с парламентаризма и с българските избиратели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fbr65 Разгледай мнениеРадостин Василев не беше ли тоя, дето натопи Татяна Дончева. Много ме съмнява да е капан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеЩом личности като Руди изобщо имат достъп до камери и микрофони, значи правете си сметка с какъв политически и управленски потенциал разполагаме като нация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДано боко получи удар за провала на схемата му със Славчо. Започна разпада на герберо-депесарската патерица ИТН
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Дай да го кажа по така. Номерът е, че повтаряш 1 към 1, дословно буквално, аргументите, с които Бойко управлява 12 години.
Пък може и да не ми вярваш, ама аз съм извън тези неща. Отдавна съм наясно, че всяка промяна е за по-лошо и не участвам. Дори медии почти не гледам/слушам/чета. Имам се за нормално тъп и въпреки това от орбита е видно Кирчо каква интелектуална дупка е. Просто ми е обидно.
Но има и нещо, което ме ужасява и потриса. Това е готовността на хора като тебе да оправдаят и най-голямото зло, най-голямата тъпота, стига то да наплюе човек или група хора, които не харесвате.
Аз никой не оправдавам, казвам само, че към момента според мен ПП са най-доброто от всичката плява. Естествено това е мое мнение и не искам да ангажирам никого с него.
И да не кажеш, че ги хваля...... Напротив..
На много места се изложиха и сглупиха, основно с тъпотиите на Киро за Русия, Македония, цялото му кланяне на козяк, простотиите с газа, мораториум върху цените на газа и още много.....
Но всичко това ще е оправдано, ако в края на годината има осъдени политици и спрени кранчета, което ще даде отражение на джобовете ни и спокойствието ни.
Това искам, много ли е?
Успех ти желая и Лека вечер.
Не целя заяждане!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Айде успокой се малко....
Не знам какво ми припомняш ама жестоко бъркаш.
Както и да е...
Ще си говорим/пишем след време, ако си във форума, сега си много изнервен.
Пък може и да не ми вярваш, ама аз съм извън тези неща. Отдавна съм наясно, че всяка промяна е за по-лошо и не участвам. Дори медии почти не гледам/слушам/чета. Имам се за нормално тъп и въпреки това от орбита е видно Кирчо каква интелектуална дупка е. Просто ми е обидно.
Но има и нещо, което ме ужасява и потриса. Това е готовността на хора като тебе да оправдаят и най-голямото зло, най-голямата тъпота, стига то да наплюе човек или група хора, които не харесвате.
- 1 like
Коментар
-
Митниците винаги са се отчитали в партиината каса на дпс а отскоро и на гроб. И точно като удариха мутрите на дпс и герб на границата с гьолове лаборатории, Славчо подлогата разруши коалицията. Но това е за добро. Съветвам вс депутати и министри на итн да ги напуснат и да се отърват от зависимостите на Слави и 20 годишният му ортак Орлин Алексиев и спонсорите Делян пеефски и Бойко тиквата
- 5 Харесвания
Коментар
-
Откога ви говоря че слави е на хранилка на дпс и боко тиквата. Слави е мутра. Браво на Радостин и компания напуснали мутрата слави и смешната му партия. В момента дпс са яко притиснати в бизнесите парите са йок. Асен и Киро и за чеп не стават но яко ограничиха крадливата партия дпс слугуваща на Москва
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеMmm да! По трета програма хора от ИТН вадят кирливите ризи на Тошко и Слави. Край с ИТН! .. Край със Слави.Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Край с пуделчето на славуца. Учиндолския е фира и физически.Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеЩом личности като Руди изобщо имат достъп до камери и микрофони, значи правете си сметка с какъв политически и управленски потенциал разполагаме като нация.
Единственото което трябва да се разбере за Киро, Асен и сие.....супер, супер нагли тъпи парчета...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеMmm да! По трета програма хора от ИТН вадят кирливите ризи на Тошко и Слави. Край с ИТН! .. Край със Слави.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар