IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/10000378148...28044018948853

Бежанците в бг- храната на боклука

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Mоите прогнози нямат нищо общо с баба Ванга.И да напиша няма да се случи..
      Светът се движи от тези които следват мечтите си....обратното е ясно докъде води.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Ми напиши веднъж какво искаш да се случи де. Прогнозите ти ги знаем...баба Ванга я няма, бог да я прости.
        Mоите прогнози нямат нищо общо с баба Ванга.И да напиша няма да се случи..

Коментар

Кое време да се връща бе бай Митьо?Времето върви напред не се връща.Много ще ми интересно ако войната се разрастне и руската армия влезе в Букурещ къде ще се покривате?САЩ са далеко а виза няма да ви дадат..Или се заблуждавате че НАТО ще се бие за България???!!!!!!Въпрос на месеци е руската армия да вземе Одеса и ще ви замръзне клефука....За да сме наясно написал съм какво ще се случи а не аз какво искам да се случи.
          Ми напиши веднъж какво искаш да се случи де. Прогнозите ти ги знаем...баба Ванга я няма, бог да я прости.

Коментар

Нема да се върне това време....свърши. И по-добре. Примири се....
            Кое време да се връща бе бай Митьо?Времето върви напред не се връща.Много ще ми интересно ако войната се разрастне и руската армия влезе в Букурещ къде ще се покривате?САЩ са далеко а виза няма да ви дадат..Или се заблуждавате че НАТО ще се бие за България???!!!!!!Въпрос на месеци е руската армия да вземе Одеса и ще ви замръзне клефука....За да сме наясно написал съм какво ще се случи а не аз какво искам да се случи.

Коментар

Не.Те се бият срещу западните изроди и дано ги избият до крак
              Нема да се върне това време....свърши. И по-добре. Примири се....

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=oiB1...ture=emb_title - Просто киро

Коментар

А от руските убийци гнус ли те е?

Коментар

• БАБХ на „Капитан Андреево” в момента прави по десет минимални пенсии на час, твърди депутатът от ПП

epicenter.bg
                    Камбарев брани българския "Магнитски": Не е бухалка. Трябва да се знае кой заплашва сигурността

Коментар

• Лидерът на партията иска смърт за „изменниците на народното дело“. Обещава трудови лагери и затвор за всички, „които не са с нас“.

gospodari.com
                      "Може да бъде опасно". Докъде ще стигне радикализирането на "Възраждане"

Коментар

• Щата Мичиган вече е приел резолюция според която септември 2021 г. е бил обявен за месец за македонския принос за САЩ

novini.bg
                        РС Македония е опитала да прокара резолюция с некоректен текст в Конгреса на САЩ - US - Новини Бг
                        Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни нов

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          "Българските искания са много по-противоречиви от гръцките. Защо? Защото гърците никога не са поставяли под въпрос нашия етнически произход", заяви президентът на Северна Македония

dnes.dir.bg
                          Пендаровски: Шансът България да ни позволи да започнем преговори за ЕС е под 50%

Според НАС, българите - нашите МОТИВИ са праволинейни и обосновани.

Тоя - Пендаровски - няма никакви основания да сравнява българските ОСНОВАНИЯ и МОТИВИ - с някакви си гръцки "искания"

И, Пендаровски не трябва да забравя, че гърците НЯМАШЕ да се съгласят с името, в което присъства, каквато и да е "Македония", ако не бяха направили огромната си зависимост, със стотици милиарди задлъжнялост, която "продават" като стока и Европа им "редуцира" дългове, като едновременно с това "отпуска" нови кредити, за да бъдат гърците с високи доходи и пенсии, различни от последните по доходи в ЕС -. България.

Гърците са търгаши. Живеят в настоящето. Ние живеем за едното добро име и не можем да забравим историята, Пендаровски! Ние НЕ забравяме НАШАТА история, която ти, Пендаровски се опитваш да присвоиш!

Кое ли точно "правителство" ще продаде Националната кауза? Кирчо П. нещо шикалкави... и гледа към куфарите си за Канада... Няма да успее да стигне до самолета Кирчо П...., май....
                          Last edited by mikomikov; 28.05.2022, 10:28.

Коментар

Тоя убиец срам има ли?Уби човек и му се размина затвора.Гнус ме е от такива
                            А от руските убийци гнус ли те е?

Коментар

• "Българските искания са много по-противоречиви от гръцките. Защо? Защото гърците никога не са поставяли под въпрос нашия етнически произход", заяви президентът на Северна Македония

dnes.dir.bg
                              Пендаровски: Шансът България да ни позволи да започнем преговори за ЕС е под 50%

Коментар

Working...
                              X