Не знам зашо се мъчиш д аме убедиш, че Русия не ни е приятел - ми аз това отлично го знам. Както знам и че САЩ не ни е приятел, Франция, Англия, Германия и които там други лицемери се сетиш. Да напомням ли как нашата най-приятелска държава Германия ни го заби троен с декларацията за севернофиромския език и идентичност? А за френското предложение, което е изцяло хой за нас, ма добре че онези от Вардара са по-тъпи и от нашите, та не го осъзнават? А за това, че ни накараха да си нарежем ракетите, за да влезем в НАТО? А за закриването на 4 реактора на Козлодуй? А за Ф-16 на чертежи, които платихме предварително и т.н., и т.н. И не, не искам да ми постваш оркистанските простотии като контрапункт - както ти казах, и едните, и другите си гледат интереса и не им пука за нас.
Затова търговия, търговия, търговия и нищо даром. Пък какво си правят руснаци и украинци - не ми пука, ако могат, да се изтребят взаимно, ще е най-добре (то май и САЩ точно това искат)
Затова търговия, търговия, търговия и нищо даром. Пък какво си правят руснаци и украинци - не ми пука, ако могат, да се изтребят взаимно, ще е най-добре (то май и САЩ точно това искат)
Коментар