Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Нови лъжи на Мутрата , комунист и крадец..Колко данъци плати Нефтохим по времето на Борисов..
novini.bg
ГЕРБ:"Лукойл" подлежеше на системен контрол в правителствата на Борисов - Политика - Новини Бг
Коментар
-
andi откога истината е НЕПРИЕМЛИВА.
НА тюфлеците сме поверили да ни охраняват. Те не могат за собствения си живот да се погрижат щели гражданите и държавата да пазят.
Това е тъжната и жалка истина. Колкото е жалко че са загинали толкова НЕЛЕПА е смъртта им, като някакви 10г хлапаци простотии правят "полицаите".
И после каналджиите им били виновни, нещастните мигранти, слънцето, вятъра ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
ЕВГЕНИ КЪНЕВ
Груба сметка за цената на 12 години герберски евроатлантизъм:
1. АЕЦ Белене - 1.2 млрд лв загубено дело плюс поне 800 млн заради възстановяване на проекта
2. Турски поток - 3 млрд лв
3. Непоискани трансграничните такси за Трансбалкански газопровод заради Турски поток - 2 млрд лв
4. Предоставена от ЕК, но непотърсена от Газпром компенсация за над 2 млрд лв
5. Забавен интерконектор с Гърция - поне 2 млрд лв
6. Нарочно забавена модернизация на армията, за да се поддържа ремонта на руски самолети в Русия - поне 1 млрд лв
7. Пропуснати ползи от сделката за БТК, където държавата не упражни своя контрол при продажбата й на ВТБ Русия - поне 300 млн лв
8. Поддържане монопола на Лукойл - поне 10 млрд непостъпил акциз и данък печалба
9. Продажбата на Булгартабак на ВТБ Русия, вместо на стратегически инвеститор - поне 400 млн лв
10. Невъзстановени депозити на държавни компании заради ниска събираемост от КТБ- 1 млрд лева
Общо: над 20 млрд лева
- 5 Харесвания
Коментар
-
"Ушето" от Враца е подобен случай ша дигне много "тиража".
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнение
Коментар
-
По его мнению, газ принадлежит России до тех пор, пока не пересечет границу Евросоюза, а значит, он подпадает под украинский закон о конфискации российских активов.
https://ria.ru/20220823/gaz-1811458686.html?in=t
Коментар
-
Защо и в "Атака", и във "Възраждане" практиките са едни и същиAlexander Detev много ми хареса как Гунчева е плащала по няколко пъти членски внос на месец
DW.COM
Какво се случва с парите на "Възраждане": Елена Гунчева и други бивши партийци разкриват детайли | DW | 23.08.2022
Коментар
-
Вечерно училище в София – 5 СОУ “Пеньо Пенев”
Училището е създадено през 1954 година, за да отговори на нарастналите потребности на работещите столичани от образование. Гимназията носи добрите традиции на българската просвета и се развива в синхрон с модерните тенденции за европейско образование.
https://bntnews.bg/news/poreden-prot...05506news.html
Коментар
-
И сега Боку тиквата какво ще чете..
Проблемна се оказала книгата „Младият вожд Винету“, която се базира на персонажите на Карл Май и разказва историята на Винету – син на вожда на племето.
novini.bg
Изтеглят "Винету" от пазара заради расизъм - Култура - Новини Бг
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнение"Омръзна ми да му слушам всичките лъжи – за посредници, за комисионни, всякакви клевети. Време е да спрем тези лъжци с техните мутренски похвати".
Петков съди Борисов за 500 хил. лв. заради клевета( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнение"Омръзна ми да му слушам всичките лъжи – за посредници, за комисионни, всякакви клевети. Време е да спрем тези лъжци с техните мутренски похвати".
Петков съди Борисов за 500 хил. лв. заради клевета
- 1 like
Коментар
-
"Омръзна ми да му слушам всичките лъжи – за посредници, за комисионни, всякакви клевети. Време е да спрем тези лъжци с техните мутренски похвати".
Петков съди Борисов за 500 хил. лв. заради клевета
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар