IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Идва референдум, еврозоната ще я видим след 20 години (когато ще се е разпаднала, т.е. няма да я видим). А ококореният е пълен идиот. Досега управниците бяха крадци, този е хем крадец, хем малоумник. Скоро държавата ще се рефинансира срещу 10% лихва, според мен резервът е изгърмян (или ако не е напълно, с този бюджет ще бъде). Аз лично не бих купил български ДЦК вече, това е рисков актив.

Бонка става все по-агресивна в коментарите си, личи вътрешната злоба и неудовлетвореност. Нищо чудно това да е просто някое кредитно консултантче на комисионна. Господ си пребира вересиите.

ПС: Най-доброто нещо в момента би било да обвържем борда към швейцарския франк. Еврото е умряла валута без бъдеще.
    Имам данни за това че ще катурнат процеса както писах и за Трезиев от Телерик че ще го правят кмет ,лично аз участвам дейно в тия процеси ,ако някой се интересува как ,разпространявам огромна пропаганда против еврото ,по различни начини ,чрез различни източници и инструменти
    Хората преследващи тази утопия е коректно да бъдат преследвани

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Двете твърдения не се оборват.

Едното твърди, че 20% от 14 до 27 години.

А другото 7.2% от цялото възрастно население (над 18 или над 21 години - adults - възрастни, ама дали над 18 или над 21 - няма особено значение).

Така че двете твърдения могат да се верни и най-вероятно са верни и двете.

Все пак статистически обратните са около 1-2%, изведнъж обаче почват да растат и стават 7.2%

Ясно че над 40 (или 50 примерно) не се променят толкова лесно, докато податливите са по-младите.

Така че и двете твърдения са си верни.
      ...Да не говорим, че твърдение твърдението не оборва. Оборват го факти и доказателства, а тук, нещата са вземани на парче и я няма системността. Жал ми е, прочее, за гейовете: И по-малък избор на потенциален партньор имат, и други сили, така злоупотребяват с тях със користни подбуди, а за щастие... Тези педераси, дето измислят цялата тази дандания, реално, вредят на обикновените, тихи гейове и допълнително настройват (чрез действията си) повечето хетеросексуални срещу "сбърканите". ТАКА се сее разделение и омраза, не е ли тъпо?

Коментар

• Какво напират да променят в конституцията че това е първи приоритет, най-спешното нещо в държавата?

Коментар

• https://bgprevedi.com/fellow-news-27-06-2023-34461-2/

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

A February 2023 Gallup poll reported that 7.2% of US adults identify as LGBT. Това ти е общия процент " различни" ( включва гейове, лесбийки, трансджендъри и други, които не съм ги чувал даже ) и това е за цялото население на САЩ. Къде ги видя тия 20% не знам. Пак казвам лошо няма кой каквото иска да харесва стига да не пречи на другите, единствено не ми харесва показността и квотите за негри, гейове и т.н. във филмите и предаванията( в смисъл че не се гледа само таланта на актьора, а се спазват някакви бройки и пропорции ) Иначе ако го погледнеш от хубавата страна- повече хомосексуални- повече жени за нас

Двете твърдения не се оборват.

Едното твърди, че 20% от 14 до 27 години.

А другото 7.2% от цялото възрастно население (над 18 или над 21 години - adults - възрастни, ама дали над 18 или над 21 - няма особено значение).

Така че двете твърдения могат да се верни и най-вероятно са верни и двете.

Все пак статистически обратните са около 1-2%, изведнъж обаче почват да растат и стават 7.2%

Ясно че над 40 (или 50 примерно) не се променят толкова лесно, докато податливите са по-младите.

Така че и двете твърдения са си верни.

Коментар

• Конституционният съд единодушно допусна искането на Гешев за отмяна на промените в НПК и ЗСВ

Конституционният съд допусна за разглеждане по същество искането на бившия главен прокурор Иван Гешев за установяване на противоконституционност на разпоредби от Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) и Закона за съдебната власт (ЗСВ), свързани с отказите за образуване на досъдебни производства, механизма за независимо разследване на главния прокурор и избора на членове на Висшия съдебен съвет (ВСС).

Определението е прието единодушно с 10 гласа. Докладчик по делото е съдия Красимир Влахов, предава БТА.

Искането на Иван Гешев беше отправено на 5 юни, докато той все още беше главен прокурор.

Според Гешев въвеждането на съдебен контрол за голяма част от отказите на прокурора за образуване на досъдебно производство накърнява отредената от Конституцията роля на съда да бъде независим арбитър и да осигури равенство на страните и състезателност в съдебния процес.

Също така Гешев смята, че разпоредбите на НПК, с които се въвежда механизъм за независимо разследване на главния прокурор, не са съобразени със становищата и препоръките на Венецианската комисия, с основни принципи на Конституцията и с практиката на Конституционния съд, който вече два пъти се е произнасял относно отговорността на главния прокурор.

С измененията в Закона за съдебната власт се въвежда различен ред, по който Пленумът на ВСС да избира и да освобождава председателите на ВКС и ВАС, и на главния прокурор - за тях с мнозинство от 17 гласа, а за главния прокурор - с 13 гласа. Такава неравнопоставеност е недопустима за всяка правова държава, смята Иван Гешев.

Преди дни министърът на правосъдието Атанас Славов заяви, че ВСС ще бъде длъжен да прекрати процедурата за избор на нов главен прокурор до произнасяне на Конституционния съд.

Коментар

• Дори не предполагате колко по-зле ще става. Скоро. За щастие, в България сме сред най-податливите в Европа на ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, и тук масово си живеем с ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА че има два пола и човек не може да бъде котка. Дано удържим.
                A School in England that allows you to "Identify as a Cat." This is disturbing if you ask me! These children really need help with their mental health issues and these Nonces need to be behind bars. Another reason why parents should homeschool th…

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Във фирмата където работи дъщеря ми- малка, около 20 човека, на една от оперативките шефът попитал дали всички са хетеро, отговора бил - всички са хетеросексуални. И той сега иска да назначи лесбо или педи във фирмата. Казал че чака някой да напусне, за да обяви работното място за обратен

Иииииии в германия вече има случай на отнети деца защото казали че педалите не са нормални. Турци, говорят си в семейството че педалите не са нормални- детето казва че педалите не са нормални и го вземат и го настаняват в приемно семейство. Другото дете също го настаняват в друго семейство с цел социализиране
                  Ужас. Т.е.
                  - Ценности, Сър!

Коментар

• Ясно. Още 500 години ви трябват

Коментар

• Мисля че в люксембург имаше статистика че 85% от мъжете са минавали на другия бряг, не за постоянно, но са минавали

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

В САЩ 20 процента от младежите от поколението З от 14 до 27 годишна възраст се определят като хомосексуални. При 1 процент за хората над 60 години.
                        Как така се увеличиха 20 пъти?Естествено, че е заради масираната хомопропаганда от медиите, Холивуд, детски градини и училища.Вече няма филм без гей или лесбо сцена. Дори и детските филмчета.
                        И тая хомопропаганда не е насочена към възрастни хора,а към децата. Наскоро в едно арменско училище в САЩ е била предвидена хомопропаганда сред децата и бащите им бяха набили гейовете,които са щели да манипулират децата им.
                        В следващите поколения тоя процент хомосексуални още повече ще нараства.
                        Това ли искаш да стане и в България?
                        Във фирмата където работи дъщеря ми- малка, около 20 човека, на една от оперативките шефът попитал дали всички са хетеро, отговора бил - всички са хетеросексуални. И той сега иска да назначи лесбо или педи във фирмата. Казал че чака някой да напусне, за да обяви работното място за обратен

Иииииии в германия вече има случай на отнети деца защото казали че педалите не са нормални. Турци, говорят си в семейството че педалите не са нормални- детето казва че педалите не са нормални и го вземат и го настаняват в приемно семейство. Другото дете също го настаняват в друго семейство с цел социализиране

Коментар

A February 2023 Gallup poll reported that 7.2% of US adults identify as LGBT. Това ти е общия процент " различни" ( включва гейове, лесбийки, трансджендъри и други, които не съм ги чувал даже ) и това е за цялото население на САЩ. Къде ги видя тия 20% не знам. Пак казвам лошо няма кой каквото иска да харесва стига да не пречи на другите, единствено не ми харесва показността и квотите за негри, гейове и т.н. във филмите и предаванията( в смисъл че не се гледа само таланта на актьора, а се спазват някакви бройки и пропорции ) Иначе ако го погледнеш от хубавата страна- повече хомосексуални- повече жени за нас
                          20 процента са гейове и лесбийки от младежите от поколението З от 14 до 27 години. Това е нещо страшно. Защото касае и нашите деца,внуци,племенници и така нататък. Манипулират ги,че е нормално да са гейове и лесбийки, да си сменят пола и им съсипват живота и този на родителите им.
                          А жени има достатъчно, стига да знаеш как да си поискаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

В САЩ 20 процента от младежите от поколението З от 14 до 27 годишна възраст се определят като хомосексуални. При 1 процент за хората над 60 години.
                            Как така се увеличиха 20 пъти?Естествено, че е заради масираната хомопропаганда от медиите, Холивуд, детски градини и училища.Вече няма филм без гей или лесбо сцена. Дори и детските филмчета.
                            И тая хомопропаганда не е насочена към възрастни хора,а към децата. Наскоро в едно арменско училище в САЩ е била предвидена хомопропаганда сред децата и бащите им бяха набили гейовете,които са щели да манипулират децата им.

Коментар

Интересно как по времето на соца Парцалев и още доста други станаха гейове без да им се "пропагандира" в училище, даже са го водели болест. И като е бил гей лош човек или артист е бил?То или харесваш мъже или не харесваш- колкото и филми да ти пускат не могат да те" направят" гей. Аз примерно като харесвам жени от сутрин до вечер да ми обясняват че е хубаво да правиш секс с мъже няма да ме убедят. Вярно че малко залитат в крайности с показност, и паради, но целта в крайна сметка е ако се чувстваш гей, лезбийка или каквото и да е да можеш да го кажеш свободно без страх, че някой ще те бие или ще имаш проблеми в работата примерно.

Коментар

Интересно как по времето на соца Парцалев и още доста други станаха гейове без да им се "пропагандира" в училище, даже са го водели болест. И като е бил гей лош човек или артист е бил?То или харесваш мъже или не харесваш- колкото и филми да ти пускат не могат да те" направят" гей. Аз примерно като харесвам жени от сутрин до вечер да ми обясняват че е хубаво да правиш секс с мъже няма да ме убедят. Вярно че малко залитат в крайности с показност, и паради, но целта в крайна сметка е ако се чувстваш гей, лезбийка или каквото и да е да можеш да го кажеш свободно без страх, че някой ще те бие или ще имаш проблеми в работата примерно.
                                АКО би било само ТОВА, с мед да ги намажеш. Да, ама не.

Коментар

Working...
                                X