Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
А и тая таблица, която си представил ,не е съвсем точна, щото в България има"пенсии за инвалидност ",които по същество са социални помощи и в другите държави не ги броят към разходите за пенсии.От 2 милиона пенсии 500 хиляди са такива социални помощи.Та ако ги извадим доста по-малко се отделят за пенсии от България.
И няма как да имам лява ориентация, щото предлагам две неща:
1.Приватизация на Топлофикация София.
2.Въвеждане на семейно подоходно облагане. Каквото съществува във ВСИЧКИ развити икономики в света. Включително в САЩ.
Не предлагам вдигане на данъците и осигуровки, та да съм ляв.
Колкото до умнокрасивитета-пак не позна.Аз съм привърженик на Тръмп, Орбан и Качински, които са им най-големите врагове.Противник съм на затоплизма,джендъризма и политкоректността .Които са им водещите опорки.И Сорос и тем подобните ги ненавиждам наравно с Путин.Дори и повече, щото Путин няма силите да навреди на повече държави, освен на няколко съседни, докато либерастите затриват западната цивилизация. Към която и България принадлежи. Скоро ще пусна и нова тема по този въпрос.
Така че нито съм от умнокрасивитета, нито ляв.
Колкото до войната в Украйна-привествам всяка помощ, която ще доведе до разгром на агресорите ,които окупираха украински територии.Не бих се определил като русофоб,но определено ненавиждам Путин и режима му,както и руската имперска политика. Като станат нормална държава без да ламтят за територии от чужди държави и без да избиват и хвърлят в затвора противниците на режима, няма да имам нищо против тях.Дотогава ще съм им заклет противник.
Коментар