Първоначално изпратено от mitaka7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е само предположение,че ще направи партия. Ама ако направи съм сигурен, че тази партия ще влезе в парламента. Щото партийните агитки плюят опонентите си,ама не виждат,че и любимците им вършат същото.
Ама на повечето хора в България им е писнало от крадливи политици.
Гешев е СВРЪХТЕЖКО дискредитиран. Отделно че, няма елементарни качества и адекватност на действията. Няма сериозно бъдеще зад фактически помагач на ГЕРБ и останалата корумпирана пасмина. Да се радва, ако не му посегнат наистина и да успее да се скрие някъде далеч от света. Вариант за някакви приходи, някога, след време, е да напише някакви мемоари, някой да му ги купи и, като сумира с пенсия (да я доживее първо, на фона на вълчия свят извън охраната) , да може да живее някак.
Коментар
-
Представете си сега Каскета в предизборно студио как говори за далаверите по времето, когато е бил главен прокурор и как, ако го изберат ще ги спре. Как няма да има дела на трупчета, как Бойко, Пеевски и Киро ще бъдат съдени и т.н. Пълна гнус. Ще се изненадам ако събере гласовете на цялата си рода.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнение
Според Националния съвет за борба с дискриминацията понятието "циганин" е обидно и има дискриминационен характер. От края на XX век формата роми, смятана за политически коректна, се налага в официалните документи, медиите и научните изследвания.https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6...B0%D0%BD%D0%B8
Дай да не се увличаме с глупости, а? Не виждаш ли, че ни вкарват с още по-голям абсурд а именно, първо да не можем да наречем нещо с името му щото било "лоша думичка" а после, като кажат "не е казано, значи го няма"... А гниенето си върви, то не спира... Имал съм колеги и приятели всякакви, вкл.цигани, и те го знаят и не се дърпат. Обижда ги, да ги наречеш "мангали" но, ТЕ САМИТЕ ЗНАЯТ, КАКВИ СА ( не богати, ала все пак, прилични хора) и не се занимават с внушения отвън. Бях свидетел, спор между двама (единият, циганин, хитруваше) и шефчето ми ми казва "Остави го тоя мангал". Обиди се. Едва го успокоих, да не започне дело, казва ми "- Аз съм циганин и това ми е по родителска линия, мангал не съм!"
Та, да се върнем... Огромна молба и истинска препоръка: АКО ПОЗВОЛИМ външни манипулатори да би определят и използваните думи и мисли, ами ние сме загубени. МЪРТВИ СМЕ ПРИЖИВЕ.
МОЛЯ ТЕ, успокой политкоректния послушко в себе си и не позволявай да те използват срещу истинската нормалността така, и срещу
самия теб. Остави, че е нелепо. Убива ни, по един или друг начин, бъдещето. И това на децата.
МОЛЯ ТЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
хахахаха, кой ще гласува за гешев- може би той за себе си и ти, други няма. Ако беше ударил навремето бойко и кокорчовците- тогава щешем да изглежда принципен, но сега- забрави
Ама на повечето хора в България им е писнало от крадливи политици.
Коментар
-
Кое му е протоворечивото?Българите вече 34 години чакат да има справедливост и мафиотите във властта да си получат заслуженото. Ако Гешев направи партия много хора ще гласуват за нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Противоречива личност е, трудно ще натрупа подкрепа.
Проекта на президента със Стефан Янев не мина, другите проекти на Мая, отровното трио и прочие също.
Като цяло има мегдан за нов политически проект, но трябва някоя харизматична личност и много работа с местни структури.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ей тук един си обича Гешевия. ХвалА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДо модератор Рубла: "Циганин" НЕ Е "обида". "ЦИГАНИН" Е НАРОДНОСТ И В ТОВА, НИЩО ОБИДНО НЯМАLast edited by RUBLA; 14.06.2023, 14:36.
Коментар
-
Недолюбван е от политиците и жълтопаветниците,ама те не са всички избиратели.И кой обвинителен акт е написан некадърно,та се е стигнало до оправдателна присъда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДо модератор Рубла: "Циганин" НЕ Е "обида". "ЦИГАНИН" Е НАРОДНОСТ И В ТОВА, НИЩО ОБИДНО НЯМА
Конкретно фразата "цигани, турци, хаймани" е стих от старата градска песен Черно Фередже - Хасково, затвора (Времена и нрави 19.04.2016) - YouTube
Който иска, в т.ч. и RUBLA да си я пуснат да си я изслушат ей така за оправяне на настроението.
ПП В тази версия на песента хаймани е заменено с арменци, но си личи че е малко като кърпено.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеГешев е една от най-недолюбваните обществени фигури, абсурд около него да се случи нещо.
За неговия мандат няма един знаков политик или бизнесмен с написан кадърно обвинителен акт - даже напротив, действията на Прокуратурата оставяха дори читавите съдии без много варианти за осъдателна присъда.
Неговите фенове на фенове и на ГЕРБ и там има припокриване, но "шерифа" винаги ще бъде втора цигулка откъм любов на крепостните селяни от областните градове.
Аз чакам два проекта - този на Радев около Петканов и този на Шкварек. Първият вероятно ще повтори съдбата на БВ, но полячето вече няколко месеца тече и от чешмата и вероятно са се разбързали да материализират неговата популярност.
- 1 like
Коментар
-
Гешев е една от най-недолюбваните обществени фигури, абсурд около него да се случи нещо.
За неговия мандат няма един знаков политик или бизнесмен с написан кадърно обвинителен акт - даже напротив, действията на Прокуратурата оставяха дори читавите съдии без много варианти за осъдателна присъда.
Неговите фенове на фенове и на ГЕРБ и там има припокриване, но "шерифа" винаги ще бъде втора цигулка откъм любов на крепостните селяни от областните градове.
Аз чакам два проекта - този на Радев около Петканов и този на Шкварек. Първият вероятно ще повтори съдбата на БВ, но полячето вече няколко месеца тече и от чешмата и вероятно са се разбързали да материализират неговата популярност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Противоречива личност е, трудно ще натрупа подкрепа.
Проекта на президента със Стефан Янев не мина, другите проекти на Мая, отровното трио и прочие също.
Като цяло има мегдан за нов политически проект, но трябва някоя харизматична личност и много работа с местни структури.
Като изтече мандата на президента, ако се амбицира може да събере някой проект, въпреки че и той хич не е харизматичен.
Слави се опита, но му подляха вода. Ако се амбицира, почне да обикаля на Борисов и Радев по селата и по градовете, може и да съберат нещо, но според мен няма да ги оставят на мира, щото не слушат посолствата.
Коментар
Коментар