IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква прошка,. Бай чалга е вече господин никой.
    Няма кой вече да си губи времето с него. Чалгата се разбалончи
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Бойко Рашков беше шеф на следствието в България от 1993 до 1997. Точно когато в България се роди организираната престъпност. Рашков после беше човек на Орешарски и като цяло, в същия отбор, в който беше и Пеевски.

Бойко Рашков, комунист и после бесепар, човек, който цял живот е на държавна служба, сега има 19 имота и е милионер.

Разбира се, сега този човек ще бори корупцията и мафията

Коментар

• Да, GLB44 е читав, но същия го има в много други стандратни пробиотици и то на много по-ниска цена и с по-голямо съдържание. Т.е. Киро слага в тези хапчета намалено съдържание от щама и после го продава на четворна цена, като за целта ползва заблуждаваща реклама. Непочтена работа.

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Не знаех, че и бизнеса му бил такъв скам

По принцип щама GLB44 не е лош и продукта би трябвало да е хубав.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lactob...lgaricus_GLB44

Също бях чел/чувал историите за Опра и за Джокович и не съм се и съмнявал в тях. Ама сега ме кара да се съмнявам в бизнес похватите и почтеността, морала и пр. Явно от малък си е такъв.

В крайна сметка продукта с GLB44 е читав - наблегни на него и ако може без лъжи за Опра и Джокович.

Както и в крайна сметка намеренията му като политик може да са добри, ама изпълнението е да ти се иска с шутове да го нариташ до Канада обратно.

Коментар

• По думите му "Има такъв народ" за четвърти път дърпали шалтера. "Първите пъти бяха космонавти македонци, не беше Пламен шнорхела, не беше някакъв безумен кабинет, издиктуван от дивана на Трифонов", коментира той.

dnevnik.bg
          Явор Божанков: Трифонов казва на българите, че без ГЕРБ и ДПС не може
          По думите на Божанков партията на Трифонов е търсела повод и го е намерила в изтеклия запис от заседанието на "Демократична България"

Коментар

• Топенерджи ще пълни Шах Дениз
            https://www.capital.bg/biznes/energe...a_godina_prez/
            https://www.researchgate.net/publica...ental_Security

Коментар

• epicenter.bg
              Ива Митева: Христо Иванов да събере смелост и да поиска прошка от ИТН

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                "КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ..." Димо Райков:

"Извинете, някой ще ми каже ли какво става днес в политическия живот в България? Защото аз, който съм врял и кипял в него, наблюдавал съм го, участвал и анализирал, сега съм... шашардисан. Направо разлюлян.

След шест месеца хладнокръвен опит за убийство, след шест месеца бълване на змии и гущери срещу един млад мъж- Кирил, наричаха го с кеф и омраза, безнаказано и групово - "просто Киро", и то хора убоги, без грам възпитание, неграмотници, които не могат и да се подписват, оклеветиха го бясно, некадърник бил, глупав бил, бил "харвардец"...

Е, това, последното, направо "кърти". Това е най-новата и най-обидна дума в България! В страната, където има рояк уж университети в паланки, където професорите-клонинги са на килограм и преподават по едно и също време на пет места, където почти няма политик без научна титла, където и магаре да завържеш, ще изкласи, да си завършил в Харвард е...повод за гавра... И то колективна гавра. За назидание! Остана само бабичките да плашат внучетата - слушай, че иначе ще станеш "харвардец"...

Шест месеца канонада-ужас към този млад човек и неколцина около него.
                Най-после, след цели 33 години, ей, какъв късмет, намериха "истинския", големия виновник за трагичното дередже на майка България! Търсиха го, търсиха и най-накрая намериха едно тихо момче, възпитано в западни маниери, тоест "толераски", което на всяка балканска обида-брадва само се усмихваше. Но тук хиените не разбират от такъв "език', тук те, усетят ли неглижиране, го приемат като слабост, като поражение някакво и вече се нахвърлят още по-настървени... Без капчица милост.

Тук най-красивият жест за комуникация е оня, да, със средния пръст. Оказа се, че той е и най-вървежният у нас. Че той е входен билет за телевизионни студия, особено сутрешни, че и за университети, че и за доцентури, професури...
                Да, намериха изкупителната жертва.

Не изпечените партийни лами-вълци, не маститите милионери, не калинките-малинки, Ами той бе, наш Киро, да бе, "простият" харвардец Киро.
                Той е истинският виновник, той е гробокопачът на България, той и неговата, да, оная Лена, дето я щипел по задничето...
                Едно момче, сложили го за шест месеца на кормилото на една държава-кораб с прогнило отдавна корито, се превърна в бленувания и търсен толкова десетилетия грешник. Давай камъните! Че и ръждясалите гвоздеи. Да гоприковем! Да запалим сламата под краката му. И после да плачем за него. Паметници да му вдигаме...

Що за народ сме? Какво става наистина в България?

Какво се е случило, та и лицето на оня Данчо укротна, и дори оная Деска поспря, дори и оня Маноил ли, какъв беше, дето тресеше Народното събрание с детинските си гръмогласни изцепки млъкна, дори и оня Биков се спотаи и придоби смирен и академичен вид...
                Кой, как и защо им е натиснал копчето? Тъкмо в най-сладострастния момент, когато трябваше да го гледат как се гърчи...
                Каква велика картина им запретиха шефовете - да видят как "простий" Киро се гърчи...
                Тъкмо когато вече бяха претрепали този "мръсен харвардец", тъкмо вече го бяха натикали в миша дупка и...
                Щом и троловете млъкнаха, значи положението е сериозно. Много сериозно...
                Но защо?

Кой да ти каже?
                Да, любимата песен на българина - "Кой ще ми каже..." Всъщност по-добре да не ми казва... Аз всичко си зная... Щото то у нас, тук, все си е едно и също Тъжно. И все отново. Но пък с тръпка. И интересно.
                "Кой, кой ще ми каже..."
                Една песен, която май всички българи вече пеем цели 33 години. Заедно с оная, другата "наша" любима песен - да, оная, за мишлетата... Мишлетата... "Девет милиона..." То сега май няма и шест... Но кой ти гледа някаква досадна подробност? Давай! Ние сме най-, най-, най-...
                Най-...

Единствено зная, че проблем номер едно в моята страна е... "Аз на тебе, ти на мене..."
                Връзките! Тук няма партии, идеологии, тук всичко е "наш човек"
                Аз ще ти кажа. - млъкнаха, защото усетиха, че като вземат властта през октомври, след 3 месеца комай между 1ви януари и 3ти март народът ще влезе у праламенто с камъните да ги гони ..
                Затова млъкнаха като насадени на пачи яйца. Е следващия кръг ще сме с едно неизвестно по-малко - чалгарят оттече
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Не знаех, че и бизнеса му бил такъв скам

По принцип щама GLB44 не е лош и продукта би трябвало да е хубав.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lactob...lgaricus_GLB44

Също бях чел/чувал историите за Опра и за Джокович и не съм се и съмнявал в тях. Ама сега ме кара да се съмнявам в бизнес похватите и почтеността, морала и пр. Явно от малък си е такъв.

В крайна сметка продукта с GLB44 е читав - наблегни на него и ако може без лъжи за Опра и Джокович.

Както и в крайна сметка намеренията му като политик може да са добри, ама изпълнението е да ти се иска с шутове да го нариташ до Канада обратно.

Коментар

• Това разобличаващо видео за бизнеса на Кирето гледали ли сте го?

Коментар

• Съмнява ме да си намерят. Кирото защо не си беше намерил свястна работа преди, а развиваше този шарлатански "бизнес" с "пробиотиците"?

Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Червената сган пак се разсмърдя на гречневая каша
                      Добре бе, прогонете ги умните момчета от Харвард и Христо.
                      Те ще си намерят веднага по-интересна работа от чистенето на свинарника,
                      а вие ще продължите да се въргаляйте в калта още 500 години
                      Last edited by Money; 24.07.2022, 15:49.

Коментар

"КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ..." Димо Райков:

"Извинете, някой ще ми каже ли какво става днес в политическия живот в България? Защото аз, който съм врял и кипял в него, наблюдавал съм го, участвал и анализирал, сега съм... шашардисан. Направо разлюлян.

След шест месеца хладнокръвен опит за убийство, след шест месеца бълване на змии и гущери срещу един млад мъж- Кирил, наричаха го с кеф и омраза, безнаказано и групово - "просто Киро", и то хора убоги, без грам възпитание, неграмотници, които не могат и да се подписват, оклеветиха го бясно, некадърник бил, глупав бил, бил "харвардец"...

Да напомним на автора, че тука във форума няколко човека предупреждавахме за ескалацията на политиката.

Последните две години под вдигнатия юмрук на Радев се изприказваха приказки за "Мутри вън", "Мафията вън", замеряха се институции с яйца, домати, носеха се ковчези и прочие глупости.

Миналата година по това време цялата тая помия се насочи към ИТН и Слави - чалгари, простаци, мафия и пр.

После ПП и ДБ с кеф викаха "Моя президент"

И те така.

А Просто Киро беше реплика на една млада комсомолка депутатка от партията на Киро и се изцепи така от парламентарната трибуна в пламенна реч в защита на другаря Брежнев, оппс другаря Киро

https://www.facebook.com/kr.szkwarek...25039831391571

10 сек - За мен просто Киро

Коментар

• "КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ..." Димо Райков:

Е, това, последното, направо "кърти". Това е най-новата и най-обидна дума в България! В страната, където има рояк уж университети в паланки, където професорите-клонинги са на килограм и преподават по едно и също време на пет места, където почти няма политик без научна титла, където и магаре да завържеш, ще изкласи, да си завършил в Харвард е...повод за гавра... И то колективна гавра. За назидание! Остана само бабичките да плашат внучетата - слушай, че иначе ще станеш "харвардец"...

Шест месеца канонада-ужас към този млад човек и неколцина около него.
                          Най-после, след цели 33 години, ей, какъв късмет, намериха "истинския", големия виновник за трагичното дередже на майка България! Търсиха го, търсиха и най-накрая намериха едно тихо момче, възпитано в западни маниери, тоест "толераски", което на всяка балканска обида-брадва само се усмихваше. Но тук хиените не разбират от такъв "език', тук те, усетят ли неглижиране, го приемат като слабост, като поражение някакво и вече се нахвърлят още по-настървени... Без капчица милост.

Тук най-красивият жест за комуникация е оня, да, със средния пръст. Оказа се, че той е и най-вървежният у нас. Че той е входен билет за телевизионни студия, особено сутрешни, че и за университети, че и за доцентури, професури...
                          Да, намериха изкупителната жертва.

Не изпечените партийни лами-вълци, не маститите милионери, не калинките-малинки, Ами той бе, наш Киро, да бе, "простият" харвардец Киро.
                          Той е истинският виновник, той е гробокопачът на България, той и неговата, да, оная Лена, дето я щипел по задничето...
                          Едно момче, сложили го за шест месеца на кормилото на една държава-кораб с прогнило отдавна корито, се превърна в бленувания и търсен толкова десетилетия грешник. Давай камъните! Че и ръждясалите гвоздеи. Да гоприковем! Да запалим сламата под краката му. И после да плачем за него. Паметници да му вдигаме...

Що за народ сме? Какво става наистина в България?

Какво се е случило, та и лицето на оня Данчо укротна, и дори оная Деска поспря, дори и оня Маноил ли, какъв беше, дето тресеше Народното събрание с детинските си гръмогласни изцепки млъкна, дори и оня Биков се спотаи и придоби смирен и академичен вид...
                          Кой, как и защо им е натиснал копчето? Тъкмо в най-сладострастния момент, когато трябваше да го гледат как се гърчи...
                          Каква велика картина им запретиха шефовете - да видят как "простий" Киро се гърчи...
                          Тъкмо когато вече бяха претрепали този "мръсен харвардец", тъкмо вече го бяха натикали в миша дупка и...
                          Щом и троловете млъкнаха, значи положението е сериозно. Много сериозно...
                          Но защо?

Кой да ти каже?
                          Да, любимата песен на българина - "Кой ще ми каже..." Всъщност по-добре да не ми казва... Аз всичко си зная... Щото то у нас, тук, все си е едно и също Тъжно. И все отново. Но пък с тръпка. И интересно.
                          "Кой, кой ще ми каже..."
                          Една песен, която май всички българи вече пеем цели 33 години. Заедно с оная, другата "наша" любима песен - да, оная, за мишлетата... Мишлетата... "Девет милиона..." То сега май няма и шест... Но кой ти гледа някаква досадна подробност? Давай! Ние сме най-, най-, най-...
                          Най-...

Единствено зная, че проблем номер едно в моята страна е... "Аз на тебе, ти на мене..."
                          Връзките! Тук няма партии, идеологии, тук всичко е "наш човек"

Коментар

Червената сган пак се разсмърдя на гречневая каша
                            Добре бе, прогонете ги умните момчета от Харвард и Христо.
                            Те ще си намерят веднага по-интересна работа от чистенето на свинарника,
                            а вие ще продължите да се въргаляйте в калта още 500 години
                            Сляп ли си...."умните" момчета и Ристю са се прегърнали здраво с червената сган...

Коментар

Tatiana Christy

"Изгледах до половината от нелепите бръщолевения на славиту от дупката си по повод записите с микрофон на политически обсъждания на ДБ, в които не видях нищо скандално нито тайно, нито каквото и да било. Просто обсъждане на политика. Нищо ново, нищо шокиращо.

Нещото изпълзя от дупката си, облечено в черно (не знам какво е тая дебилност итн-то да ходят като калугери в черно. Сигурно да подчертаят, че са мутренски охранители!)

Слави определено не е с всичкия си! Този човек фъфли като на три ракии, говори несвързано по очевидно спуснати му опорки, които съвпадат едно към едно с глупостите на герб и дпс. Отвратително е този човек, който очевидно е силно умствено и физически декапацитиран да витае в българското пространство.
                              Ама той дори има наглостта да се кара, има наглостта да се държи арогантно! Къв си ти, бе! Ти си един господин никой от дивана! Погледни се на какво приличаш!

Нещастна мафиотска марионетка! славиту е активиран, защото мафията иска избори. Не иска правителство и парламент и шанс да се свърши поне още малко работа в посока разглобяване на модела #КОЙ. Мафията иска максимално отлагане на работещ парламент. Правителство с ИТН няма как да стане! Достатъчно е някой от господарите на славиту да го дръпне за опашката и той изпълзява от вонящата си дупка, за да развали поредния опит за работещо правителство и парламент! Докато ИТН-то коленичи пред мумията от дупката, нищо не може да работи. Със слуги на мафията не могат да се правят реформи.

Не знам докога българите ще продължават да гласуват със задните си части за подобни отрепки! После други им били виновни за клоаката, която сами създават!"
                              1000+

Коментар

Working...
                              X