IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Не вярвах, че някога ще кажа това, което сега ще кажа:

    Като гледам какви идиоти си докарахме на власт, започвам да съжалявам за банкянския крадец!
    Прости ми Господи!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • В съвременна България една част от българите вече живее в ЕС, друга още си живее в СССР, а трета в Османската империя..


      „Русия има съществен принос за политическата криза, която имаме в момента. Това, което направи Кирил Петков и неговото правителство, е епохална стъпка и показа, че България е променена. Крайно време е България да опровергае, че е "троянски кон" на Русия и в момента тя прави точно това. Сега с гласуването ще се види кой иска да разбие корупционното надмощие на Русия в България, защото тази корупционна клоака от времето на ГЕРБ е привнесена, развивана.




      liberta.bg
      Методи Андреев пред Либерта: Освен кокошарника, правителството на Петков ритна и зайчарника

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Жалък е воят на петата колона у нас. Русия винаги е 'работила' за слаба България (или България на колене пред Кремъл 1944-1989та).
        Македония е създадена именно с такава цел да не им щукне на българите да се обединят. Русия не иска силна и независима България, а разделена и подчинена държава, в която управниците са на каишка към Кремъл.


        Я кажи каква БЪЛГАРИЯ искат запада?
        НИКАКВА - да не СЪЩЕСТВУВА. По добре малко отколкото ИЗЧЕЗНАЛИ. За 30г половината население на БЪЛГАРИЯ запада го ЗАЛИЧИ. И от космоса се вижда разрухата. А териториално 90% е УНИЩОЖЕНА. Има останали ТРЪНИ и РУШАЩИ се остатъци от комунизма
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

        Коментар


        • Жалък е воят на петата колона у нас. Русия винаги е 'работила' за слаба България (или България на колене пред Кремъл 1944-1989та).
          Македония е създадена именно с такава цел да не им щукне на българите да се обединят. Русия не иска силна и независима България, а разделена и подчинена държава, в която управниците са на каишка към Кремъл.



          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

          Коментар


          • БЪЛГАРИЯ Е ОТ 18Г. В НАТО И ОТ 15Г. В ЕС..

            Какъв трябва да си за да продаваш Родината си , майка си и баща си..Трябва да си рубладджия и промит продажен мозък..Форумните терзиевци с многото никове са хора от миналото- слуги на мутрокомунистите и Путин..

            България гони 70 руски шпиони, догонва западните партньори с безпрецедентен жест за солидарност срещу путлеризма

            България предприе нечуван и невиждан ход в историята на своите отношения с Русия. Гони 70 руски шпиони от страната.

            Дори и по времето на Стамболов, когато връзките между двете страни са били на най-ниската си точка, инициативата е била на Русия. Император Александър III къса с България за наказание, че се е обединила през 1885 г. без неговото разрешение.

            Фердинанд се опитва да поправи щетата, за да получи руската благословия за своето управление. Намира начин да отстрани Стамболов, намирайки се “под чехъл” в годините на управлението му. Отстранява го от властта за радост на Русия. След това “русофоб номер едно” в българската история е убит от наемници, които играят хоро (казачок ) и мърсуват на прясно изкопания му гроб.

            Никога след това никой български управник не е дръзвал да предизвика толкова драстично Северната империя. Случи се днес. Това е наистина събитие без прецедент в българската политика спрямо Русия.

            Ходът на Кирил Петков, който лично оповести решението, наистина ще има “дългосрочни последици” както вече предсказа несъгласната с него Корнелия Нинова.

            Ще има и краткосрочни по(с)ледици. Пренарежда се по оста Изток-Запад предстоящият парламентарен вот. Самата Нинова и партията й ще трябва да си отидат в тяхната путлеристка ниша, заедно с Копейкин, Тошко и Мустафа ( който наследи по волята на тов. Доган сваления заради “русофибия” Местан).

            А къде ще се вре онова банкянско гюрбе?

            От много години пледирам за това изясняване на картината. Най-накрая се очертава ясно разграничение по основната разделителна линия за българите. Или си с руските агресори и варварската им война срещу подкрепяната от демокрациите Украйна, или си на страната на цивилизацията, която милиони българи избраха с краката си, бягайки от рашизоидността на постколониалната Болгария.

            Илюстрация към темата?

            Ок. Избирам да бъде чрез най-важното за Русия. Нейното посолство в София се рекламира на своя сайт с тази снимка, от която е отрязано размаханото над главите ни съветското оръжие, както и наглият надпис с позлатените букви, според който България и нейният народ са благодарни на “Съветската армия” за окупацията, наричана “освобождение”.





            ivo.bg
            България гони 70 руски шпиони, догонва западните партньори с безпрецедентен жест за солидарност
            Last edited by Kiro; 02.07.2022, 05:49.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

              Искаш да кажеш че няма корупция в ЕС- така ли??
              Я коментирай това бре, ондзи
              https://www.bbc.com/news/world-europe-26365262

              https://en.wikipedia.org/wiki/Causa_Wulff

              Last edited by redcretin; 02.07.2022, 01:31.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                Аз съм с три дози. С прискърбие съобщавам, че не ми пораснаха копита, рога и опашка. Метлата, летящата си е моя и патентована от преди Ковид.

                Наесен, ако вирусът се развихри има опция за четвърта доза. Опционално.
                Бе за рогата просто не знаеш...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                  Това как не върви... Ама здраво не върви след последните две години... След като "цивилизования" западен свят се оказа диктатура с криво поставена маска... След като насила пращаха хора в концентрационни лагери в Австралия, и полицаите пръскаха 14 годишни момичета със сълзотворен спрей, понеже не носили "маска" на публично място... В Канада спряха банковите сметки на хора, протестиращи или подкрепящи протеста срещу самозабравилото се правителство... Пък за свободата от извратеняци е дори някак абстрактно, докато женските състезания по плуване се печелят от мъже, мъж в рокля е здравен секретар в САЩ, и току-що празнувахме месец на хомосексуалността и имаше паради на гордостта да си гей... Айди лозунгите да си ги спестим, щото нямат смисъл
                  Кои лозунги? Ония празните плакати, за които в Рашастан прибрахте хора в арестите ли Какъв ташак драги зрители и радиослушатели, точно вие да говорите за цивилизация ...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                    Разбрахме го това... когато аз бях за НАТО и ЕС не знаех, че ще ни използват просто като евтина работна ръка (роби) и пушечно месо. А иначе може да си повтаряш всеки ден като папагал мантрите на господарите. Живота на обикновения човек почти не се е подобрил, а на някои се влоши и то много, нищо че определени хора много се облажиха от "демокрацията", която както се оказва изобщо не е истинска. Ние не сме независима държава, Американците си назначиха премиер и си го командват. Боко не им беше достатъчно послушен, затова го махнаха, а не заради корупция и тн.

                    Вие Белене още не сте направили, но има време и Белене ще направите, до тук вървите по-нагло от "Съветските братя". Те поне не ни унищожаваха икономиката. То няма и нужда от Белене ако превърнете цялата държава в концлагер, на където сте тръгнали. В България вече няма образование и медицинско обслужване за обикновените хора. Децата на България от година на година изпростяват и се превръщат в нищо неможещи и незнаещи неграмотници, на които единствения им шанс за живот е навън... и това не се е променило и ЕС няма значение. Един пример за нещо което направи ЕС за всички тия години е да раздава милиони на разни богаташи да си строят "къщи за гости".... а за линейки и медицинска помощ няма пари... къщите за гости бяха по-важни. За зеленчукопроизводителите същата работа, раздаваха пари на измамници по Европроекти докато междувременно съвестните фалираха.

                    Тия твоите лозунги може и да минаваха преди 20 години.... а сред Българите в чужбина може и още да минават... но не на нас тия ние виждаме какво се случва... виждаме колко е "добруването на ЕС". Лъскава опаковка а отвътре всичко изгнило.
                    Мадабе, ти мислеше че ще те назначат за принц
                    Те така и куманизъма навремето ви прееба - казаха , че ще ви раздадат парите на чорбаджиите ...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                      “ПрецеНЯва”, ако държиш да е книжовна формата. “Преценя” е диалектна форма от варненския край предимно, но не само. Но … ти си знаеш най-добре .
                      Click image for larger version

Name:	download (1).jpg
Views:	1
Size:	9.5 КБ
ID:	3941833

                      Коментар


                      • Ако новия опит за правителство ще се стреми да се задържи 6 месеца, това означава, че или ше се опитат да спечелят следвашите избори или искат да си разделят оше един-два заема и да се покрият. Май ако не успеят да направят правителство, отиваме на избори, и там не се знае дали ше има драматични разлики с предишните та да се оформи мнозинство в Парламента.Май най-добре за всички е Асенчо да купи оше няколко от депутатите от Слави и да направи правителство. Слави пък ше се усети, че ако не направи нещо няма да го има в следващия Парламент и може да си натисне за мажоритарния вот. Иначе ше чакаме следвашите анонимници като Кирчо и Кокорчо, които допреди 15 месеца никой не знаеше , че съществуват , но вече се мислят за лидери на нацията благодарение на ... Мунчо.
                        Last edited by segato; 02.07.2022, 00:17.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                          “ПрецеНЯва”, ако държиш да е книжовна формата. “Преценя” е диалектна форма от варненския край предимно, но не само. Но … ти си знаеш най-добре .
                          "Човек само когато знае кво му е, само аз си знам кво ми е"
                          Валери Божинов
                          София 2016

                          https://gospodari.com/%D0%B2%D0%B0%D...D%D0%B0%D0%B5/

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                            Па то аз и по голяма нужда хода, ама резултатът не ме влече ич. Дисонанс викаш. Всеки сам си преценя.
                            “ПрецеНЯва”, ако държиш да е книжовна формата. “Преценя” е диалектна форма от варненския край предимно, но не само. Но … ти си знаеш най-добре .
                            Last edited by Selena; 01.07.2022, 23:47.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                              Ааааа ти най-много кефиш - инвестираш на запад по западен тертип ама така те влече изтока, че е драма да те четем. При мен подобен когнитивен дисонанс няма.

                              “Сега” е култово вестниче. Със собственик … овергаз, доколкото помня. Да не задълбаваме ….
                              Па то аз и по голяма нужда хода, ама резултатът не ме влече ич. Дисонанс викаш. Всеки сам си преценя.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                                Кефиш. Линкове към "Сега", после "Медиапул"... не се стеснявай, давай направо от "Дневник" и "Дойче веле".
                                Ааааа ти най-много кефиш - инвестираш на запад по западен тертип ама така те влече изтока, че е драма да те четем. При мен подобен когнитивен дисонанс няма.

                                “Сега” е култово вестниче. Със собственик … овергаз, доколкото помня. Да не задълбаваме ….

                                Чакай сега да видя кат за теб специално нещо от КоММерсант

                                «Все обратившиеся ранее в консульские службы России в Болгарии могут обращаться в посольство, когда его консульская служба восстановит свою работу»,— сообщил ТАСС советник-посланник посольства России Филипп Воскресенский.

                                https://www.kommersant.ru/doc/5435500?from=top_main_3

                                Демек, да се върна на тезата си подкрепена вече и от НАШ вестник - не са се разбързали особено да закриват посолството.

                                Дано скоро си поприберат керкенезова, че се … орезили.
                                Last edited by Selena; 01.07.2022, 23:47.

                                Коментар

                                Working...
                                X