IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А циганите, получават помощи, и пак емигрират. Значи?
    Получават помощи в Западна Европа. Затова емигрират. В България получават някакви мизерни суми-по 55 лв на дете месечно.В Германия получават по 250 евро на дете, полага им се общинско жилище или им плащат наема за квартирата.Говорих с един ром, който бил в Германия с жена си и трите си деца. Получавал общо 750 евро за децата, 1000 евро помощ получавала жена му да се грижи за децата и 1000 евро им давали да си платят наема.Общо 2750 евро им дават като помощи всеки месец.
    Last edited by RUBLA; 14.06.2023, 11:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Албанците не получават социални помощи. За разлика от ромите. Това е и основната причина за емиграцията им.
      А ромите, получават помощи, и пак емигрират. Значи?
      Last edited by RUBLA; 14.06.2023, 11:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
        Интересно. Защо Еманюел Макрон иска да отиде на върха на Брикс
        https://www.lopinion.fr/internationa...mmet-des-brics
        На тяхно място, бих го поканил, барабар с ром-мечкар, с гъдулка:
        - Ха сега ни покажи, мушу Макароне, как тако'а ...как пикай права дръта баба-травестит?
        Last edited by RUBLA; 14.06.2023, 11:18.

Коментар

Като им забранят да работят в ЕС и да стоят максимално по 3 месеца и масово ще се завърнат в България.
          Да, наистина. Сега, като се замисля...
          Идат! НА МОСТА СА!

Уникален си. Чувство за хумор - 1 (Един!) път!

А сега - сериозно: Грешиш. Тези хора, не са тръгвали по света, за да се връщат. Само с глад можеш да ги прогониш от някъде, където са решили да живеят.

Коментар

• Интересно. Защо Еманюел Макрон иска да отиде на върха на Брикс
            https://www.lopinion.fr/internationa...mmet-des-brics
            Last edited by xa3apm; 13.06.2023, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ахам, като албанците викаш? Сичките се масово се върнали горките.

Пич, давай малко по-сериозно.
              Албанците не получават социални помощи. За разлика от циганите. Това е и основната причина за емиграцията им.

Коментар

• В деловодството на Народното събрание днес е внесено проекторешение за създаване на временна комисия по исканията на главния прокурор за даване на разрешение за възбуждане на наказателни преследвания срещу народния представител Бойко Борисов.
                Eхееее, тия са егати наглеците. Чак ми стават симпатични колко не им пука.

Коментар

Като им забранят да работят в ЕС и да стоят максимално по 3 месеца и масово ще се завърнат в България.
                  Ахам, като албанците викаш? Сичките се масово се върнали горките.

Пич, давай малко по-сериозно.

Коментар

• Ей ги от кои се учат брюкселските бюрократи и нашите как да не са корумпирани:
                    https://www.youtube.com/watch?v=bq-H2qMkiOE
                    Last edited by Kris_; 13.06.2023, 21:27.

Коментар

• Позор бе !!!!! Позор !!!! Тоя ви РЪКОВОДИ от години !!!! Не ви ли е гадно ??? Не ви ли се драйфа ??

Къде сте ? Кои те ? Какви сте ?

Що за хора са гласуващите за capo di tutti capo .
                      Направи ДЪРЖАВАТА мафиотска , с отчитане на милиарди на соросоидните господари !!

Е , 4-5 И за него остават ..

https://www.facebook.com/mirchev.ivo...14204618970790

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Хехе, точно обратното. Тогава тези изобщо никога НЯМА да се върнат. Представи си стриктен капиталов контрол на границата и циганите с торбите кеш.

Коментар

Ако излезем от ЕС веднага в България ще се върнат около половин милион мургави български граждани.
                          Хехе, точно обратното. Тогава тези изобщо никога НЯМА да се върнат. Представи си стриктен капиталов контрол на границата и циганите с торбите кеш.

Коментар

Да,ама с авторите на книгите не можеш да водиш спор и да им кажеш какво мислиш по даден въпрос. А тук може.
                            Те до голяма част са направили старателни проучвания и дават много историческа информация, която трябва първо да се смели и да се проверят всичките допълнителни данни свързани с нея, а след това и да се приложи напрактика. С повечето на този етап не мисля, че мога да водя дискусия на нужното ниво преди да се запозная подробно с разглежданите от тях проблеми и какво изнасят или синтезират като информация.
                            Last edited by Kris_; 13.06.2023, 20:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Не ми се пише за "политика", а и съм приключил т'ва да го обсъждам. Имам натрупани на опашка около 5-6+ книги, които ме чакат вместо да чета тук. Всички на различни тематики - една дебела за приложна криптография, друга за механика на парите с много научни и институционални препратки, учебник по постизометрична релаксация, и едно астрономическо четиво.
                              Да,ама с авторите на книгите не можеш да водиш спор и да им кажеш какво мислиш по даден въпрос. А тук може.

Коментар

Трябва да се обмислят всички последици от дадено решение.
                                Не ми се пише за "политика", а и съм приключил т'ва да го обсъждам. Имам натрупани на опашка около 5-6+ книги, които ме чакат вместо да чета тук. Всички на различни тематики - една дебела за приложна криптография, друга за механика на парите с много научни и институционални препратки, учебник по постизометрична релаксация, и едно астрономическо четиво.

Коментар

Working...
                                X