Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
А на теб не ти ли идва на акъла( ако имаш такъв) че вместо да се избие едно стадо, да се дизинфекцират помещенията където са се отглеждали овцете, да се обезщетят собствениците както им предлагаше държавата с цена над пазарната и всичко да е на 6 сега ВСИЧКИ стопани от областта са под карантина, никой няма да иска да им изкупува млякото, месото, млечните продукти и т.н. незнайно за какво време през което много ще претърпят огромни финансови загуби, ще са принудени да си изколят животните и ще ревнат " държавата" да ги спасява. А как " спасява" държавата- с парите на данъкоплатците тоест от твоя джоб( ако въобще плащаш данъци, а не си на социал) ще се вземат едни пари вместо да се използват за нещо полезно за обществото.......
Днес ще избият овцете, утре ти, да ти ве демонкрадски дебил ще си ОВЦАТА която ще заколят.
За едно си прав - ЕК ще направи всичко възможно да съсипе всеки опълчил се на властта и. И за назидание на другите надигнали се и мислещи да се надигат от гнедта поданици ака РОБИ
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Знам че за фанатик кат теб ЕК и ЕС е всетая(ех как готино се получи) светих, повече и от БОГ
Не ти ли идва на акъла (ко имаш изобщо) че ЕК също греши и по лошото е ВРЕДНА за ЕС.
Колко фирми трябва да се изнесат или ФАЛИРАТ да за се спре бюрократичната секираLast edited by mitko2848; 12.12.2024, 10:14.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЕто до какво води популизма на някои от политиците ни + нивото на част от " матряла". Тук който ревеше за овцете във Велинград да ходи да обясни сега на стопаните от ЦЯЛАТА пазарджишка област защо ще са под карантина и няма да могат да се изнасят животни от ЦЯЛАТА област.
https://news.bg/int-economics/ek-pos...hivotnite.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЕто до какво води популизма на някои от политиците ни + нивото на част от " матряла". Тук който ревеше за овцете във Велинград да ходи да обясни сега на стопаните от ЦЯЛАТА пазарджишка област защо ще са под карантина и няма да могат да се изнасят животни от ЦЯЛАТА област.
Не ти ли идва на акъла (ко имаш изобщо) че ЕК също греши и по лошото е ВРЕДНА за ЕС.
Колко фирми трябва да се изнесат или ФАЛИРАТ да за се спре бюрократичната секираНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Ето до какво води популизма на някои от политиците ни + нивото на част от " матряла". Тук който ревеше за овцете във Велинград да ходи да обясни сега на стопаните от ЦЯЛАТА пазарджишка област защо ще са под карантина и няма да могат да се изнасят животни от ЦЯЛАТА област.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеIMG
Но аз ще поставя точките над i
Мнението на ПП-ДБ за Ахмед Доган и неговата формация е сложно и нюансирано:- 1. ПП-ДБ не изключва възможността за съвместна работа с ДПС-Доган по определени въпроси, но при строги условия[2].
- 2. Основно условие за сътрудничество е отричането на "модела Пеевски" от страна на Доган[2].
- 3. ПП-ДБ не припознава Доган като партньор, но допуска възможност за съвместни действия срещу Пеевски[4].
- 4. Коалицията е скептична към истинските намерения на Доган, въпреки че той се е отрекъл от Пеевски[2].
- 5. ПП-ДБ е готова да работи с различни политически сили, включително ДПС-Доган, по конкретни политики, които биха придвижили България напред[2].
- 6. Въпреки това, ПП-ДБ подчертава, че Доган носи отговорност за създаването на "модела Пеевски"[2].
- 7. Коалицията е предпазлива и не желае да легитимира Доган, но е отворена за прагматично сътрудничество по важни за държавата въпроси[4].
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБългария е там заради такива национални предатели като тебе. Държавата те отгледа и изучи, и след това ти и би шута, без да си платиш сметката. И сега с цялата си наглост от чужбина участваш в изборите и гласуваш за Израждане или за ПП (Пълен Провал). Такива като тебе провалиха държавата - крадци, измамници, наглеци и прочее отрепки - национални предатели.
Да знаеш - длъжник си на България и на Българското общество с 200 000 лв. Смятал съм го много пъти. Така че не ми се прави на света вода ненапита. Заради тебе и такива други крадци като тебе България е на това дереже. Презирам те.
Ти и другите 2 милиона емигранти ограбихте България с общо 400 милиарда лева. Не ви е срам. И сега сте тръгнали да се гаврите, че България е бедна. Ами бедна е заради крадци като вас. Тези милиарди, които откраднаха емигрантите, ако се бяха налели в Българската икономика, сега щяхме да сме една от най-богатите европейски държави.
Такива като него и неговите побратими са най-опасни за бъдещето на България.
Някой батко да му каже колко % време ПП / ДБ са управлявали самостоятелно
(без крадливата корумпирана сган от ГЕРБ, БСП, ДПС, ИТН, ВИзраждане и т.п.)
в недоносчето "преход", родено от БКП/КПСС + ДС/КГБ
Те и неговите сметки за емигрантите са толкова смехотворни,
кокото и преразказа му на глупостите от руските средства за дезинформация
за безвредните атомни бомби
затова няма да си губя времето да ги коментирам
Само ще го успокоя, че с работата си в България
многократно съм изплатил мизерните разходи на соц.държава за мен
И пенсия от България за отработения период не съм търсил.
Нямам нужда
Last edited by barbaron; 11.12.2024, 21:36.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБългария е там заради такива национални предатели като тебе. Държавата те отгледа и изучи, и след това ти и би шута, без да си платиш сметката. И сега с цялата си наглост от чужбина участваш в изборите и гласуваш за Израждане или за ПП (Пълен Провал). Такива като тебе провалиха държавата - крадци, измамници, наглеци и прочее отрепки - национални предатели.
Да знаеш - длъжник си на България и на Българското общество с 200 000 лв. Смятал съм го много пъти. Така че не ми се прави на света вода ненапита. Заради тебе и такива други крадци като тебе България е на това дереже. Презирам те.
Ти и другите 2 милиона емигранти ограбихте България с общо 400 милиарда лева. Не ви е срам. И сега сте тръгнали да се гаврите, че България е бедна. Ами бедна е заради крадци като вас. Тези милиарди, които откраднаха емигрантите, ако се бяха налели в Българската икономика, сега щяхме да сме една от най-богатите европейски държави.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧета форума и разбирам защо България е там, където е сега
Ти и другите 2 милиона емигранти ограбихте България с общо 400 милиарда лева. Не ви е срам. И сега сте тръгнали да се гаврите, че България е бедна. Ами бедна е заради крадци като вас. Тези милиарди, които откраднаха емигрантите, ако се бяха налели в Българската икономика, сега щяхме да сме една от най-богатите европейски държави.Last edited by Mateev; 11.12.2024, 20:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениефранкофоня да си гледа ФАЛИРАЛАТА вече мюслюманско-негърска държавица.
.Френското грозде е кисело !"
високомерно заявява проскубаната българска лисица
https://www.bgjargon.com/word/meanin...B5%D0%BB%D0%BE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеБягай, Бабалата, бягай! Носиш страха със себе си.
Лошото е че и ние вървим по нейните стъпки - ей го 20млрд измислени приходи. няма никакъв шанс да са 5млрд в повече спрямо 2024.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар