IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Правителство Франкенщайн,което няма да изкара дълго заради кризата която идва.При първия зор ще се разцепят
    Да приемат съдебни реформи и важните неща и да разтурят.
    Слабото звено е Жан Виденов 2/ака Кокорчо/.Тоя каун ще разпределя огромни,наистина огромни финансови ресурси идващи от ЕУ
    Като му знам бекграунда,нищо добро не чака България с такъв мин.на финасите.
    Мисля,че и борда може да отлети.
    Но да им дадем поне 100 дни и да видим резултатите.Те са важните,а не личностите.

    Коментар


    • Честито, прогнозата ми за кабинет до 10ти юни се сбъдна

      Коментар


      • Ай, честито! Едните клекнаха под угрозата да бъдат заличени от политическата карта, другите клекнаха под угрозата да влязат в кауша. Циркът тепърва започва.

        Коментар


        • Коментар


          • Екстра редовно правителство, ще си играят на бързи-смели-сръчни щафета. Другите избори направо за tag team-ове да гласуваме

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Политическа бомба в БЛИЦ! Знаков политик договорен за висок пост с 40 бона заплата в Европа! СНИМКИ

              Христо Иванов наследява Мария Габриел като еврокомисар


              Ам сега кво ши праим, няма кой да праи съдебната риформа
              Абе знаех си, че няма как тая току-така да се е отказала да е комисар на водопад. Всичко е било бетон предварително и договорките са били направени. Сега започва кражбата!
              Last edited by Kris_; 06.06.2023, 17:45.

              Коментар


              • Хайде честито. Вече си имаме редовно правителство. Бях забравил какво е това.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                  Споделете какво мислите - ако все още управляваше дали Борисов щеше да клекне и да плаща с рубли за газ? Според мен да и сега щяхме да сме много повече на изток в очите на цяла Европа
                  Ако Борисов бил ил бил небил е все тая! Дали сме щели да сме по-наизток или по-назапд така и няма да разберем. Но със сигурност нямаше да сме в киреча, където сме сега.

                  Коментар


                  • Споделете какво мислите - ако все още управляваше дали Борисов щеше да клекне и да плаща с рубли за газ? Според мен да и сега щяхме да сме много повече на изток в очите на цяла Европа

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                      ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДЪРЖАВНИЯ ПРЕВРАТ, ОРГАНИЗИРАН ОТ САЩ И НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ
                      Държавния преврат се случи през лятото на 2020г и започна с вдигнатия от Румборак юмрук. Никакви посолства нищо нямаше да могат да нареждат ако държавата небеше потопена в хаос, чрез напъло безсмисени битки между институциите. А че битките са били безсмислени се вижда от сегашната констелация. Противниците са същите само са сменили съюзите в които участват. резултата е нулев, а за държавата и народа си е крайно отрицателен.
                      Сега ще се правят някакви протести ама след дъжд качулка, и по-важното без никаква реална обосновка срещу кого и за ради какво а най-вече с каква цел ще се протестира.

                      Коментар


                      • Коментар


                        • ТУМОРЪТ ЕК задължи социалните мрежи да имат звена за цензура във всяка държава, само Туитър отказа

                          Европейската комисия (ЕК) очаква от социалните мрежи да разполагат с екипи, които работят на всички европейски езици, заяви вицепрезидентът на ЕК от Чехия Вера Йоурова, цитирана от Ройтерс. Въпросните звена трябва да цензурират информация, която ще бъде обявявана за фалшива и дезинформация.

                          Очаквам повече от тях, включително по въпроса с руската дезинформация, да инвестират в проверка на фактите. Държавите в Централна и Източна Европа са под постоянните удари на източници на руска дезинформация, заяви вицепрезидентът на ЕК.

                          Според Вера Йоурова е необходимо социалните мрежи веднага да започнат да поставят етикети на информации, създадени от изкуствен интелект. Този интелект може да постави обществата пред нови заплахи, особено със създаване и разпространение на дезинформация.

                          Вицепрезидентът на Еврокомисията обясни планираната масова цензура в социaлните мрежи така: „Руската дезинформационна война срещу демократичния свят започна преди години, след завземането на Крим видяхме големи руски дезинформационни кампании с прокремълски източници. Руснаците се стремят да подкопаят обществената подкрепа в ЕС за помощта за Украйна, искат да понижат доверието в демократичните институциите и в демокрацията. Трябва да защитим нашата демокрация“.

                          Тя се похвали, че вече 44 от най-големите доставчици на услуги онлайн са подписали доброволните правила за дейност, които предвиждат противодействие на дезинформацията.

                          Според нея решението на Туитър да се оттегли от правилата е грешка. Юрова съобщи, че ЕК спешно и задълбочено ще провери как Туитър прилага европейското законодателство. В случай на отказ на Туитър да се подчини на правилата на ЕК, може да се стигне до забрана или глоба на социалната мрежа.

                          Коментар


                          • ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДЪРЖАВНИЯ ПРЕВРАТ, ОРГАНИЗИРАН ОТ САЩ И НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ





                            "Видяхте ли с каква космическа скорост утре ще бъде гласуван мандатът на коалицията на войната Герб СДС - ПП ДБ? На "извънредно заседание"! Колко са чевръсти и Радев и Пикочният Мехур Росен Желязков и как светкавично придвижват процедурите!

                            Това става, за да не се даде време на българските граждани да се опомнят и да организират масов протест.

                            Но "Възраждане" призовава българския народ да се събере утре, вторник, 6 юни, в 12ч. , на митинг пред НС и аз, като гражданка и българка, ви моля и настоявам, приятели - да бъдем там! Това трябва да е яростен събор на целия български народ! Всеки човек, всяко присъствие, е съдбовно важно! Всеки, който не е болен на легло, трябва да яви пред паметника на Цар Освободител! Отложете ежедневните ангажименти за сряда, вземете си неплатен отпуск!


                            Това, че някой не обича "Възраждане" или не му е симпатичен Костадин Костадинов, в момента няма значение! Издигнете се над личните симпатии или антипатии!

                            От утрешния ден зависи съдбата на Отечеството! Всички трябва да бъдем пред НС, за да защитим България! Едно е да се съберем хиляда или пет хиляди човека, а друго е да пламне цяла София, със 100 хиляди протестиращи! Само тогава отрепките ще се уплашат!


                            Ще влезем и в Народното Събрание - ако трябва! Суверенът триумфално ще заеме креслата и трибуните в тая сграда, приютяваща най-високата държавна институция, за да изгони лумпените, които я превърнаха в сергия за амбулантен алъш-вериш!"

                            Тия издевателства на овластената паплач вече не се търпят! Поколението, което се роди след 1989-а на свой ред има деца и тия нещастни български деца не са видели нищо, освен неправда, нищета и позор!

                            Не знам за вас, но за мен е непоносимо унижение да ме управляват партакеши като набедения "академик" Денков, който ми прилича на острица в нощно гърне, Мара от Хаджидимово, "изучена" от местен дерибей, преди да завоюва голямата политическа наука във Франция и да ни се похвали оттам с фалшив докторат, Киро, Асенчо, Лорер, Тагарев и прочие сороски червеи, насметени по ъглите на дребния международен шпионаж и мошенически сделки! Неистово унижение за мен е двайсет години да ме управлява един долен банкянски престъпен тулуп, който безнаказано ограби живота на три поколения и продължава да зее за власт!

                            Нека утре земята прокънти под нозете ни! Нека тия плужеци, натикали се там, където изобщо не им е мястото, се напикаят от страх! Тия ли помияри ще решават нашата съдба? Те ли ще ни хвърлят в братоубийствена война? Нека разпилеем тая плява!

                            Нека ги вкараме там, закъдето ги е създала природата - в канализацията на историята!

                            Утре, по пладне!

                            Да докажем, че сме народ, а не мърша!

                            Милена Върбанова

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Европейската армия отива да спасява украйна- https://www.facebook.com/10008729690...71106979609561
                              Какво да каже човек,
                              Има музей на Распутин във Сейнт Петербург за сравнение, май е от храната, но мъжките достойства намаляват по размер, гледайки видеото.
                              И чакай тези меки .... душички да правят протести и революция ...
                              Абе, то май Западна Европа залязва във всички степени.

                              Не се смейте, ще си спомняме за Борисов със умиление, спрямо завладяващата страната неолиберална пасмина в "елита".
                              Last edited by Бедният брoкер; 05.06.2023, 22:57.

                              Коментар


                              • Европейската армия отива да спасява украйна- https://www.facebook.com/10008729690...71106979609561

                                Коментар

                                Working...
                                X