ИТН и БСП са перфектните патерици на Борисов и Пеевски в Парламента. Възраждане и МЕЧ са за специални поръчки, като скандали и други фокуси и димни завеси.
С непрекъснатото унижаване, подиграване и смачкване на ПП-ДБ се опитват да имат пълната власт, като едно време. С безпрецедентния натиск, на който са подложени лидерите на ПП и не толкова на ДБ, Борисов и Пеевски забиват клин, опитвайки се да разцепят единствената реална опозиция която имат.
Оставагражданското общество, което също е в насипно състояние. В него, в продължение на дълъг период, от време са успели да отгледат отровни гъби, които много трудно се отличават от ядливите.
Като се има предвид и международната обстановка след встъпването на Тръмп в Белия дом, нещата за България изглеждат напълно обречени. Единствената тънка нишка, която все още ни крепи, е надеждата за влизането ни в Еврозоната. "Евроатлантиците" Борисов и Пеевски ще направят всичко, това да не се случи, прехвърляйки вината на ПП-ДБ.
Какво е решенито не знам, но ако лидерите, като Лена, Асен, Денков и Кирил не издържат и си тръгнат, то тогава наистина няма никакъв шанс за България, въпреки, че на мен никак не ми се иска да ги пренесем като жертвен агнец за този народ, който не си направи труда дори да отиде да гласува.
Alex Alexiev
Аз ако съм на тяхно място, отдавна бих теглия една майна на тъпаците, крепостните селяни, тарикатите, непукистите, престъпниците, простаците, нагаждачите и интересчиите - 90% от народонаселението на тази територия! Реално около 10% са свестните хора и те бяха по площадите през 2020 г., останалите си пиеха ракийката и гледаха сеир. Това е положението на клетата територия - отчайващо!
Коментар