Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеВсичко ставащо с и около Пресветлия ни Слави фон Учиндол, всъщност има доста зловещ прецедент.
Става въпрос не за кого да е а за Вожда и Учителя на Световния Пролтариат и на Рускаа Болшивишка Револция другаря Владимир Илич Улянов-Ленин.
Както е известно Ленин в продължение на две години е в тежко здравословно състояние и напрактика, не изпълнява функциите си, на "Вожда и Учителя на Световния Пролтариат и на Рускаа Болшивишка Револция".
От негово име с тази нелека задача се нагърбва другаря Сталин, който по-късно става Баща на Народите.
В момента имаме горе-долу едно към едно повтаряне на прецедента. Тошко Йорданов го виждаме в ролята на Йосив Джугашвили.
Та екстраполирайки на базата на прецедента, се чудя дали ще правят Мавзолей в скоро време?!?!?!?!
можеха поне на градска тоалетна да го направят или на топла кухня за клошари да не мръзнат на централна гара
- 1 like
Коментар
-
Всичко ставащо с и около Пресветлия ни Слави фон Учиндол, всъщност има доста зловещ прецедент.
Става въпрос не за кого да е а за Вожда и Учителя на Световния Пролтариат и на Рускаа Болшивишка Револция другаря Владимир Илич Улянов-Ленин.
Както е известно Ленин в продължение на две години е в тежко здравословно състояние и напрактика, не изпълнява функциите си, на "Вожда и Учителя на Световния Пролтариат и на Рускаа Болшивишка Револция".
От негово име с тази нелека задача се нагърбва другаря Сталин, който по-късно става Баща на Народите.
В момента имаме горе-долу едно към едно повтаряне на прецедента. Тошко Йорданов го виждаме в ролята на Йосив Джугашвили.
Та екстраполирайки на базата на прецедента, се чудя дали ще правят Мавзолей в скоро време?!?!?!?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеДипломата на геша се оказа фалшива!Last edited by markov; 26.07.2021, 16:44.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Мисля че тази дама е порядъчна. Тя многократно е проверявана от доктор.....Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Даниела Машева: „Мисля, че дипломата на Иван Гешев е легитимна. Многократно е проверявана тази диплома. Смятате ли, че това висше учебно заведение (Академията на МВР) не е акредитирано да издава такива дипломи. Много адвокати и нотариуси имат дипломи оттам, какво ще се случи с тях и с техните актове?“, отговори тя по повод появилите се информации, че дипломата на обвинител №1 е фалшива. Според нея темата за дипломата на главния прокурор се повдигала в обществото заради неуспешната процедура по неговото отстраняване във ВСС.
Академията на МВР, това с какъв статут е изобщо? Предполагам всички завършили там, имат еднакъв статут със завършилите СУ. Майтап голям.Last edited by X_Y; 26.07.2021, 13:16.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Даниела Машева: „Мисля, че дипломата на Иван Гешев е легитимна. Многократно е проверявана тази диплома. Смятате ли, че това висше учебно заведение (Академията на МВР) не е акредитирано да издава такива дипломи. Много адвокати и нотариуси имат дипломи оттам, какво ще се случи с тях и с техните актове?“, отговори тя по повод появилите се информации, че дипломата на обвинител №1 е фалшива. Според нея темата за дипломата на главния прокурор се повдигала в обществото заради неуспешната процедура по неговото отстраняване във ВСС.
Академията на МВР, това с какъв статут е изобщо? Предполагам всички завършили там, имат еднакъв статут със завършилите СУ. Майтап голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеДипломата на геша се оказа фалшива!
Академията на МВР, това с какъв статут е изобщо? Предполагам всички завършили там, имат еднакъв статут със завършилите СУ. Майтап голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеДипломата на геша се оказа фалшива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами виждам че ти ми обръщаш внимание, това ми е достатъчно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
И ся кво, не ти обръща никой внимание в тролската тема и се прехвърли тук?
То и тук толкова внимание ти обръщат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Това е третият анализ който поствам тук и в който се казва едно и също- че следващото правителство се реди от козяк 16. На теб като не ти харесва- е, какво да правя, не ги чети. Интересното е че и трите анализа са от различни човечета, от различни партии. И казват общо взето едно и също. Живи сме, здрави сме, ще видим какво ще стане. 99% съм сигурен че първото-второто нещо ще бъде македония в ес
То и тук толкова внимание ти обръщат.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Валентине, тоя твой адаш е абсолютно изкукал. И това не е от днес. Не знам кой го е произвел за "анализатор"? Той дрънкаше глупости още като беше на ръководен пост в БСП, ама напоследък съвсем е изкуфял. Неговите пророкувания имат същата стойност като хороскопите на Алена. За къф чеп ни постваш тези негови чаршафи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Валентине, тоя твой адаш е абсолютно изкукал. И това не е от днес. Не знам кой го е произвел за "анализатор"? Той дрънкаше глупости още като беше на ръководен пост в БСП, ама напоследък съвсем е изкуфял. Неговите пророкувания имат същата стойност като хороскопите на Алена. За къф чеп ни постваш тези негови чаршафи?
Коментар
Коментар