IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Джо Байдън поздрави Румен Радев и Кирил Петков - US - Новини Бг
    Българската демокрация се оказа заключена межди знаковите фигури на Кире Либерало и Кире Харвардо.
    Кире Либерало тарикатски регистрира бюлетината със зеен цвят през 1990 година възползвайки се от това че БЗНС -Никола Петков бе в СДС и нямаше собствена бюлетина. БЗНС Ал. Стамболийски пък си държеше на оранжевия цвят.
    И така Кире Либерало се оказа щастлив собственик на Зелената блетина, която осребряваше докато се гласуваше с цветни бюлетини.
    Кире Харвардо се сдобива с някакъв документ от Харвард и щастливо го осребрява, до степент че стана министър.
    Що за документ е докопал не ми е ясно. Обаче като му слушам приказките от рода на : "Да дойдат кредитополучатеите да ми се обяснят, какви кредити са взели и за какво ги харчат!" или пък "Който иска висока заплата няма място в държавния сектор!", почвам да си мисля че ще е по-добре за Харвард ако тапията му не е много истинска.
    То и за хората дето вярват че в Харвард се учат умни неща, също е по-добре на Кире Харвардо дипломата му да не е съвсем от Харвард.
    Щот ако е от там прав ще се окаже Доналт Тръмп като казвал че в американските университети се разпространяват зловредни левичарски идеи.

    Коментар


    • Водачът на ГЕРБ в Силистра със закана към съгражданин: Ей боклук, ще те убия, ще те смачкам!

      https://frognews.bg/novini/vodachat-...-smachkam.html

      „Ей боклук, защо лепиш върху моите плаката? Тебе ще те убия, тебе ще те затрия, тебе ще те смачкам!“. Тези страховити заплахи изрекъл областният координатор на ГЕРБ и водач на листата в Силистра Тодор Тодоров към футболния съдия Тони Георгиев /виж снимката му долу/. За това алармира самият той във видеообръщение, което е направил малко след инцидента.

      Припомняме ви, че в края на миналата година Фрог публикува обширен материал за същия Тодор Тодоров. Силистренци разкриха пред медията ни, че партията на Бойко Борисов е наложила мафиотски модел в града, както и че дерибействата са нетърпими. За първи път жител на крайдунавския град застава открито с лицето си и говори не само за сблъсъка си с Тодоров, но и за проблемите в града, произтичащи от тоталното влияние на ГЕРБ.



      Тони Георгиев разказа през медията ни, че в сряда сутринта около 7, 30 часа е лепил плакати на две политически формации, които са опоненти на тези избори. Това е станало на определено за целта място до банков клон. До него спира автомобил, от който се подава Тодоров и му казва да не лепи плакати. „Къде да го правя, след като вашите са навсякъде?“, попитал го футболния съди. Той уточнява, че в този момент човекът от ГЕРБ скочил срещу него забил му глава в челото и му изрекъл заплашителните реплики“. След това се оттегли.



      Свидетели на случката са станали приятелката на Тони Георгиев и друга млада жена, които в този момент били на същото място. Младият мъж не се уплашил, а решил да действа по закон като пуснал жалба в местната полиция и прокуратурата.

      „Това беше заплаха за убийство. Негови хора направиха опит да ме отвлекат. Звънна ми човек от неговата охрана и ми вика: „Качвай се в колата“. Отвърнах му: „ Минаха тези години с качването. Това няма как да се случи вече. Явно е, че искат да се договорят с мен, но няма да стане“, категоричен е пострадалият пред Фрог.



      Във видеообръщението той уточнява: „Това лице Тодор Тодоров го раздава на мутра и е дерибей в наши град. Аз зная много неща от мои приятели как ги е заплашвал, как се е опитвал да подхвърля наркотици на други лица. Действа изключително криминално. И продължават със заплахите. Притеснявам се за мен и за моите близки. И се надявам компетентните органи да си свършат работата“.



      Пред екипа ни Тони Георгиев допълва още: „Хората ги е страх, защото Тодор Тодоров държи цялата прокуратура в Силистра – районна и окръжна. Всички прокурори той ги назначава. Постоянно неговите хора се опитват да правят мизерии. Никой не иска да влиза в ла....а, но всеки си пази хляба. Просто човекът е с власт. Той си дерибейства. И говорим за областния координатор на ГЕРБ, и водач на листи в няколко града. Радвам се, че всички други партии застанаха зад мен и ме подкрепиха“.

      Коментар

















      • novini.bg
        Джо Байдън поздрави Румен Радев и Кирил Петков - US - Новини Бг








        Коментар


        • 95% от всички обществени поръчки в Министерството на отбраната са били възложени без провеждане на търг

















          svobodnoslovo.eu
          Хора като Каракачанов не бива никога вече дори да помирисват власт








          Коментар


          • https://frognews.bg/novini/afp-otteg...balgariia.html
            АФП: Оттеглянето на Борисов отвори кутията на Пандора, серийна корупция в България

            Коментар


            • Всеки който гласува на изборите за ГРО(БКП) заслужава съдбата си да мре в мизеря, децата му да стават наркомани и проститутки и да финансират гробаджиите. Това е една мафиотска структура която трябва да бъде изкоренена. Няма ли силни хора които да са независими и да тикнат в затвора тоя нещастник боко и шайката му. Няма ли смели и независими прокурори които да повдигнат обвинения на тези престъпници. Българите сте бедни и унижавани от мутрите щото търпите да ви мачкат. Търпите да сте бедни. Другите народи са смели и отстояват правата и позициите си. В Гърция за такава чудовищна курупция, боко щеше да е вече в зандана. Тук управляват руските мекерета - Бойко, каскета, цацата, доган и оня дебеля. Отчитат се добре на руските мекерета от ЕНП да покриват гнусните им схеми. Тия никога не трябва да се връщат на власт. Протести до дупка ама не с надуваня на свирки. Щото протестите ви са все такива със свирка и лозунги. Истинските простести са в Гърция, Франция. На барикадите се пролива кръв за да живееш достойно, а в Булгаристан се ходи с плакати и свирки.

              Никой да не гласува за гроб, ако не иска да е беден до живот. Щото днес може да имате пари но утре на някой ще му скимне да вземе бизнеса и парите ви и да ви прати към зандана. Това са методите на ГРОБ и ДПС.

              Коментар


              • "Не можем да говорим за частни медии в България. Всичките, общо взето подобни, се издържат с пари от държавата, със средства от министерствата, от общините, от познати фондации, от напълно непознати фондации, от села, паланки, градове, музеи, хотели, ресторанти. Но когато държавата е вътре, е смущаващо. Виждам телевизии, които се хранят от всички министерства, получавайки средно по половин милион от всяко едно министерство. Другото е партийната хранилка. Няма партия, която е била досега вътре в парламента, която да не участва навсякъде с една огромна сума."

                SEGABG.COM
                Проф.Минеков: Повечето частни медии са на държавни хранилки
                „Законът за радиото и телевизията трябва да бъде премислен. Той е не само остарял, но и вр

                Коментар


                • Гроб за 12 години построиха 200км гробници тип швейцарско сирене на цени като за 2000км 8 лентови магистрали...

                  Коментар




                  • SVOBODNAEVROPA.BG
                    Кое е вярното: По времето на ГЕРБ са построени 500 млн. км или под 400 км магистрали
                    Колко километра маг

                    Коментар


                    • ГЕОРГИ КАДИЕВ

                      Разговарям с областен управител на далечен областен град.
                      От 26 работещи в областна управа, 26 членове на ГЕРБ. Две незаети работни места, защото ГЕРБ не подали хора.
                      Същото е навсякъде.
                      На всеки избори, в община Стара Загора правят списъци кой ще гласува за ГЕРБ, под строй. Не гласуваш- вън!
                      В последните 10 години всички назначения в Марица-Изток, дори чистачките са правени от Живко Тодоров, кмет на Стара Загора и член на Политбюро на ГЕРБ. Това са хиляди “уредени” хора, вкл. половината му футболен отбор, съученици, учинайки и калековци.
                      Имам фирма от 2004, с около 30 служители. Не знам за кого гласуват. Назначавам ги по образование и умения.

                      Коментар


                      • raydalio, спрете да се заяждате и да заплашвате.
                        रादोस्त

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

                          при чалгарите е събран каймакът на българското общество, част от който съм и аз с 2 висши от америка и англия, както и десетки специалисти от чужбина, силициевата долина и престижните европейски, американски та дори японски и сингапурски университети... а гербавата кочина е пълна с калинки от свободните вузове в провинцията.. монтана, русе, шумен и тн..
                          Виж са ясно е че работиш срещу чалгарите ма го прави по интелигентно ако можеш

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                            Некъде да виде да наричам нещо честност? Къде го чете? Нещо с главата май, а?
                            Ми ще ви изпреварят, то пуснете чалгарите във властта и Венецуела ще ви изпревари.

                            при чалгарите е събран каймакът на българското общество, част от който съм и аз с 2 висши от америка и англия, както и десетки специалисти от чужбина, силициевата долина и престижните европейски, американски та дори японски и сингапурски университети... а гербавата кочина е пълна с калинки от свободните вузове в провинцията.. монтана, русе, шумен и тн..

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                              Извинявай но ГЕРБ бяха на власт десет години и нищо от това което трябва не направиха.
                              Само приказки - ЕС, НАТО...
                              А България е пост-социалистическа държава, пълно е с комонета и мурзилки. Можеха да вземат пример от Полша, може би най-добре развиваща се от бившият соцблок.
                              Можеха да направят закон за лустрация на агентите и доносниците на ДС.
                              Можеха - както в Полша - да спрат да назначават и уволнят всички на длъжност по-висока от началник отдел в държавната администрация завършили образование в Масква.
                              Можеха да накарат всички да преминат детектор на лъжата и успелите да изкарат тест за лоялност. Най-вече военните от майор нагоре.
                              Можеха да разкарат Лукойл. Вместо това му върнаха лиценза на другия ден преди години.
                              Ами в по-ново време: Издигнаха Цецка за президент, съзнателно я издигнаха за да не спечели.
                              Построиха на путя газопровод с български пари. Какво стана с неустойките които газпром трябваше да плаща за прекратения транзит?
                              Абе цялата държава е пробита от руснаците, а вие за десет години не си мръднахте пръста. Чудно защо...
                              То това да е само. Както казва стара мъдрост - сетила се мара да се побара.
                              Толкова много мога още да пиша, но какво ще се промени?

                              За мое съжаление алтернативата е отвратително лоша, по-лоша от ГЕРБ.
                              как ще спрат десарите и агентите и комнетата като 90% от ръководството на гроб са такива.. все едно да се самоуволниш и самозабраниш..

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение

                                Само Герб и СДС имат желанието и потенциала да се противопоставят на установяването на омразна комунистическа диктатура на комунистите от БСП и техните съюзници от партиите на Слави Трифонов и Мая Манолова.
                                Смятам, че най-свестните политици в България са политици от СДС и Герб.


                                Затова на предстоящите парламентарни избори в България гласувайте с номер 5 в бюлетината за Герб-СДС.

                                Според медия в петък Герб и СДС организират в Северния парк в София предизборен концерт, на който концерт ще пее и Милена Славова.
                                Извинявай но ГЕРБ бяха на власт десет години и нищо от това което трябва не направиха.
                                Само приказки - ЕС, НАТО...
                                А България е пост-социалистическа държава, пълно е с комонета и мурзилки. Можеха да вземат пример от Полша, може би най-добре развиваща се от бившият соцблок.
                                Можеха да направят закон за лустрация на агентите и доносниците на ДС.
                                Можеха - както в Полша - да спрат да назначават и уволнят всички на длъжност по-висока от началник отдел в държавната администрация завършили образование в Масква.
                                Можеха да накарат всички да преминат детектор на лъжата и успелите да изкарат тест за лоялност. Най-вече военните от майор нагоре.
                                Можеха да разкарат Лукойл. Вместо това му върнаха лиценза на другия ден преди години.
                                Ами в по-ново време: Издигнаха Цецка за президент, съзнателно я издигнаха за да не спечели.
                                Построиха на путя газопровод с български пари. Какво стана с неустойките които газпром трябваше да плаща за прекратения транзит?
                                Абе цялата държава е пробита от руснаците, а вие за десет години не си мръднахте пръста. Чудно защо...
                                То това да е само. Както казва стара мъдрост - сетила се мара да се побара.
                                Толкова много мога още да пиша, но какво ще се промени?

                                За мое съжаление алтернативата е отвратително лоша, по-лоша от ГЕРБ.

                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X