IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    Никога повече не трябва да се допуска режима на пудела от банкя - Винету Борисов да се връща на власт. А ако се докаже твърденията на турските тайни служби, че диктатора от банкя заедно с другаря си дебелян и сокола са организирали трафик на цигари и по този начин са финансирали ислямска държава, Ал Нусра и други човекоубиици и терористи, трябва да бъдат предадени на международният трибунал и съдени публично като милошевич и всякакви сатрапи. Пудела от банкя заслужава да бъде разкрит и тикнат за дълго на топло от международните институции
    Това ли са новите опорки на все още действащите агенти на ДС?

    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Ситуацията накратко:

      Правителството на Радев се дъни. Ако имаше успехи щяха да тръбят за тях. Вместо това всички се занимават с ГЕРБ, явно ги е страх че ще се върнат на бела жипка.

      Радев хем го сърби, хем го боли - уж иска властта за себе си, ама щото идват сериозни кризи ако може редовно правителство да управлява, па след 5 години кога му изтече мандата може пак да се пробва да взема властта.


      Сблъсъците:

      1. Радев срещу партиите.
      2. Партиите срещу Радев.
      3. Всички срещу ГЕРБ.
      4. Лилавите комунисти срещу ГЕРБ и ИТН, даже ИТН май им станаха номер 1 по хейт.


      В тая ситуация БСП и ДПС взеха да ми стават симпатични, а това е много притеснително.
      Това ли са новите опорки на герп троловете? Не са ви симпатични, на вас симпатични са само стотинките на пост получавани от сатрапа от банкя. Вие искате той да пълни чекмеджето с пачки и кюлчета, а пенсионерите да мрат. Искате маргините да овладеят цялото черноморие и паричните потоци. Вече имат над 54 хотела и сумати заведения и дискотеки чрез фиктивните собственици - йорданчо и щереви

      Коментар


      • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        Къде точно са сега троловете тук, да казват, че нямало полицейско насилие и кадрите били от 2013 г.
        Незнам къде са тролоете, но никой тук никога не е отричал, че през 2020 имаше полицейско насилие. Имаше и записи, които го показваха. Записите бяха разпространени още миналата година.
        Въпросът не е дали е имало или не, а дали е работа на парламента в пленарна зала да нищи този въпрос.
        Ако на парламента му се занимава с тия работи, които иначе са си в кометенциите на другата власт - съдебната, да си направи комисия и да вика кого намери за добре.
        В момента вместо да се решават впроси по същество, от които зависи багосъстоянието и здравето на милиони, парламента се занимава с предизборна агитация.
        Това, което се прави в момента в пленарна зала, няма и неможе да има абсолютно никакви последици, понеже парламента не е опълномощен да налга каквито и да било санкции на когото и да било.
        В същото време парламента не се занимава с решаването на въпроси, които единствено и само парламента е компетентен да решава.

        Коментар


        • Ситуацията накратко:

          Правителството на Радев се дъни. Ако имаше успехи щяха да тръбят за тях. Вместо това всички се занимават с ГЕРБ, явно ги е страх че ще се върнат на бела жипка.

          Радев хем го сърби, хем го боли - уж иска властта за себе си, ама щото идват сериозни кризи ако може редовно правителство да управлява, па след 5 години кога му изтече мандата може пак да се пробва да взема властта.


          Сблъсъците:

          1. Радев срещу партиите.
          2. Партиите срещу Радев.
          3. Всички срещу ГЕРБ.
          4. Лилавите комунисти срещу ГЕРБ и ИТН, даже ИТН май им станаха номер 1 по хейт.
          5. ИТН срещу всички - срещу системата и статуквото като цяло.


          В тая ситуация БСП и ДПС взеха да ми стават симпатични, а това е много притеснително.


          п.п. допълнено че и ИТН и те са срещу всички.
          Last edited by mathematician; 17.08.2021, 14:24.

          Коментар


          • ТЕНКО СЛАВОВ


            Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ напусна възмутен Консултативния съвет по национална сигурност при президента, защото там бил чуждия гражданин Петков. Същият този Карадайъ обаче само преди 3 месеца се закле във вярност на Турция лично пред турския президент, като заяви, че не България, а Турция му е родина-майка.
            От друга страна недоволството на БСП е странно с оглед на факта, че техният бивш председател Сергей Станишев стана българин едва през 1997 г. Вероятно е искал и по-рано да вземе наше гражданство, но пък е трябвало да ходи в казармата, така че обстоятелствата са го притиснали, така да се каже. Спомням си колко много го нападаха ГЕРБ по този повод, изтъквайки, че бил руски гражданин. Само че в същия този ГЕРБ също има руски граждани - като кмета на Варна Иван Николаевич Портних, станал българин едва преди 12 години, през 2009 г.
            Колко са американските граждани в ГЕРБ не е ясно, знае се за бившият финансов Симеон Дянков и бившият външен министър Даниел Митов. Първият поне официално си подаде заявление за отказ от щатско поданство, но като по чудо 4 години американските чиновници не му разгледаха молбата и след като престана да е министър оттегли и моолбата си за отказ. И днес продължава да си е американски поданик, също като Дейниъл Митоф, който само преди 3 месеца ни беше предложен за министър-председател, и никога дори не си направи труда да се откаже от щатското си поданство.

            Коментар


            • Къде точно са сега троловете тук, да казват, че нямало полицейско насилие и кадрите били от 2013 г.

              Коментар


              • ЕВГЕНИ КЪНЕВ


                Гледам ИТН са повели битката за справедливост срещу насилието: Слави пише гневни постове, Ива Митева организира извънредно заседание на НС, медиите постоянно дават нетипично загрижени физиономии от ИТН, Виктория Василева първа на трибуната в НС чете прочувствени слова.
                Явно щетите за публичния им имидж са огромни и спешното му почистване се налага чрез чувствителна тема за обществото. Но забележете - политическите щети са само за ГЕРБ, за чиито гласове ИТН се бори.
                Разбира се, тук идеология няма никаква. Имайки предвид манталитета на лидерите на двете големи партии съм склонен да се съглася с един приятел.
                Та той смята, че Слави наистина преди години е искал 50% от ГЕРБ. Но не от свое име и не за себе си. А след отказа на ББ, се е наложило ДПС чрез ДП да си ги вземе.
                Сега Слави направи ИТН за да “изчегърта” ГЕРБ за другите 50%.

                Коментар


                • Никога повече не трябва да се допуска режима на пудела от банкя - Винету Борисов да се връща на власт. А ако се докаже твърденията на турските тайни служби, че диктатора от банкя заедно с другаря си дебелян и сокола са организирали трафик на цигари и по този начин са финансирали ислямска държава, Ал Нусра и други човекоубиици и терористи, трябва да бъдат предадени на международният трибунал и съдени публично като милошевич и всякакви сатрапи. Пудела от банкя заслужава да бъде разкрит и тикнат за дълго на топло от международните институции

                  Коментар


                  • ИВАН БАКАЛОВ:
                    Чаках кой пръв ще го каже и ето, птичката предвестник изчурулика - Ивайло Дичев в статия за Дойче веле пише, че протестните партии, срам не срам, трябва да преговарят с ГЕРБ и ДПС за едно техническо правителство до пролетта...
                    И защо точно до пролетта? И само до пролетта?
                    Ей така беше и през 2014 - първо няколко птички изчуруликаха, че Борисов е десен, избран от народа, въобще, правилен, Меркел го обича, той я слуша, и трябва да се направи исторически компромис.

                    LENTATA.COM
                    Значи - ИТН са свързани с ГЕРБ и ДПС, не ги щем. По-добре направо ГЕРБ и ДПС.

                    Коментар


                    • ИЛИЯН ВАСИЛЕВ


                      Гешев няма как да дойде в Парламента, защото именно прокуратурата е санкционирала разследване на протестите като "опит за държавен преврат". Ерго тя е оправдала априори бруталните действия на полицаите, които са действали като преторианци в защита на властта срещу превратаджии. Тази квалификация им дава възможност да използват всички позволени от закона средства включително гумени куршуми, сълзотворен газ, а в определени случаи /при самозащита /огнестрелно оръжие, нищо че са мирни демонстранти. Нали именно от подлеза на полицаите дойдоха групите с паветата. Изобщо те бранят Цитаделата и всички средства са позолени.
                      Гешев не е само съучастник, той е капо ди тути капи в това престъпление и да дойде пред Парламента означава да рискува да бъде разпънат на кръст за квалифициране на протестите като "опит за държавен преврат".
                      Той е длъжен да дойде пред Парламента защото престъплението опит за държавен преврат се санкционира от него, наблюдава от него и най-висшата власт в страната има право да знае за хода и резултатите от разследване за насилствено сваляне на властта. Самото разследване може и да не е закрито и това което пиша тук също може да мине за опит за сваляне на правителството.
                      Това е основанието за искането за отсраняването му от поста, злоупотреба с власт и докато тече разследване по "опита за държавен преврат".
                      Комисията трябва да се фокусира върху големите "риби" - министрите, шефовете на СДВР, на жандармерията и най-вече главния прокурор и "опита за държавен преврат" санкциониран от Гешев т.н. Като при разследване на мафията - е важно да се разпитат и полицаите насилници, за да се разбере веригата на управление, кой нарежда, кой и какво инструктира /те са били инструктирани предварително/. След това кой ги е разследвал и как е замитал. Иначе гневът на народа ще отиде нахалос за най-долното ниво на репресивната машина.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

                        Матейчо пак се прави на умен и знаещ, същият който иска режима на борисов пудела страхлив от банкя да се върне, за да може да върти неговите си схеми. Сега водата му е мътна и не се знае кой ще иска да му прилапа 8те аудита къщата за милиони и парите от фотоволтаиците и далаверките с тях. Нормално е матейко да защитава страхливата полиция.

                        Българската полиция е сбирщайн от страхливци. Ако полицията беше смела щеше да бие протестиращи пред очите на тълпата, но тогава тълпата можеше да озверее и да ги помете. Затова и те като страхливият диктатор бойко тиквата хващаха някакви никакви младежи, а не ултрасите провокатори, водеха и ги биеха зад колоните. Защо полицията не би пред протестиращите? Същите страхливци като боко мишока, гешеф и пеефски. Те могат да всяват респект само чрез институциите. Матейко е същият като тях, криеше се в бункера в самото начало на короната.

                        Така че този човек може да си плямпа каквото иска той не е никакъв авторитет а габровски хитрец виреещ само на село
                        Това има на пазара.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          "

                          Партията" на шоумена е новият продукт на мишоците от ДС-червената мафия!

                          Здраво са завзели властта от преди повече от 70 години.

                          Надежда всяка тука оставете пише в при влизането в Дантевият ад!

                          А кой наш "политик"беше казал "Работата ви прави свободни"

                          Ама наивниците нямат умора....


                          След 6-та минута ....

                          Отказах интервю в тв на Слави....


                          http://www.videoclip.bg/watch/1261976_chasut-na-izbora



                          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                            Има обаче оправдание за хората, къртещи павета и хвърлящи ги по полицаи. Има оправдание за хората, палещи слама под краката на полицатите. Има оправдание захората, замерящи държавни сгради и хора с яйца, домати и капсули с боя. Има оправдание за хората, блокиращи пътища и кръстовища месеци наред. Голяма правда, няма що .....

                            Аз пък ако българските полицаи си стояха мирно и нищо не правеха, щях да ги оплювам ден и нощ. Полицията и жандармертията са силови структури, и в техните правомощия е ДА УПОТРЕБЯВАТ СИЛА, за да узаптяват олигофрени, ултраси, пианици и прочее отрепки на обществото. И точно ако полицията не го правеше това, тогава и само тогава трябваше да я критикуваме.

                            А сега можем само да кажем БРАВО, защото полицаите си изпълняваха задълженията и въвеждаха ред в една нетърпима за нас обстановка.

                            БРАВО НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ !!!
                            Затвор за всички хора и ултраси, които умишлено търсеха конфронтация по време на протестите !!!
                            Затвор и за депутатите, които по време на протеста нарушаваха обществения ред и организираха всички тези кръвопролитни сблъсаци.

                            Та мой човек - сбъркал си адреса кого да обвиняваш ....
                            Матейчо пак се прави на умен и знаещ, същият който иска режима на борисов пудела страхлив от банкя да се върне, за да може да върти неговите си схеми. Сега водата му е мътна и не се знае кой ще иска да му прилапа 8те аудита къщата за милиони и парите от фотоволтаиците и далаверките с тях. Нормално е матейко да защитава страхливата полиция.

                            Българската полиция е сбирщайн от страхливци. Ако полицията беше смела щеше да бие протестиращи пред очите на тълпата, но тогава тълпата можеше да озверее и да ги помете. Затова и те като страхливият диктатор бойко тиквата хващаха някакви никакви младежи, а не ултрасите провокатори, водеха и ги биеха зад колоните. Защо полицията не би пред протестиращите? Същите страхливци като боко мишока, гешеф и пеефски. Те могат да всяват респект само чрез институциите. Матейко е същият като тях, криеше се в бункера в самото начало на короната.

                            Така че този човек може да си плямпа каквото иска той не е никакъв авторитет а габровски хитрец виреещ само на село

                            Коментар


                            • Коментар


                              • Оказва се, че вестник "Труд" всъщност няма договор с Министерство на културата.



                                ploshtadslaveikov.com
                                Минеков: „Труд” няма договор с Министерство на културата, дължими са близо 150 хил. лв.

                                Само за мутренски медии и фирми има безплатни офиси-
                                без наем..И тукашните тролове на ГЕРБ ли са в такива офиси..Нали са мутрокомунисти си карат по комунистически- построили са мутренският комунизъм..
                                Last edited by Kiro; 16.08.2021, 19:41.

                                Коментар

                                Working...
                                X