Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
В четвъртък бившият премиер Бойко Борисов каза, че има „основания и съмнения“ за това коя е жената, направила снимките в спалнята му, която той сам нарече Мата Хари, но не знае как да разкрие самоличността ѝ. Припомняме ви и какво направи МВР по случая.
svobodnaevropa.bg
Пистолет до главата. Странната проверка на МВР на снимката със спящия Борисо
- 1 like
Коментар
-
Всъщнос кандидатът за президент, който най-много ми харесва, е Росен Миленов. Това е човекът, който изнесе онази флашка с "Ало Ваньо", която доказа, че премиерът Борисов е наредил на началника на митническата администрация да прекрати проверка.... Това във всички нормални държави довежда до оставка на премиера и залез на неговата политическа кариера.
Ама България не е нормална държава...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
-
Рашков обаче управлява МВР, сякаш ще е министър не 4, а 12 години! Да, човекът с къща в Барселона се страхува и с право! Има скелети в гардероба!
svobodnoslovo.eu
Бойко Рашков е най-огромната и приятна изненада в служебното правителство!
Бойко Рашков е най-огромната и приятна и
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеКире извинявай за малко закъснялата реакция ама все пак съм на работа и немога по цял ден да кисна у форумо.
Иначе кво да кажа за "По неофициална информация". Според мен това е ефимизъм на "една жена каза". А Свободна Европа съм я слушал от 1978 до към 1990 година и звучеше по съвсем друг начин. Тая сегашната "Свобода европа" ми звучи като едновремешното "Говорить Москва"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Изправени пред една невиждана в целия свят хипотеза". По неофициална информация на Свободна Европа от източници, запознати с разследването, към четвъртък преди обед арестуваните са около 15 души.
МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАТЕЕВ И БЪРЗОХОДКО ОТ СВОБОДНА ЕВРОПА..
Иначе кво да кажа за "По неофициална информация". Според мен това е ефимизъм на "една жена каза". А Свободна Европа съм я слушал от 1978 до към 1990 година и звучеше по съвсем друг начин. Тая сегашната "Свобода европа" ми звучи като едновремешното "Говорить Москва"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lockdown Разгледай мнениеДали е възможно ГЕРБ да махнат ББ от партията и да влезнат в коалиция с ПП и ДБ?
Надявам се повече българи да са на тая вълна. Не ме интересува колко пъти ще ходим на избори. Ако ще да е на всеки 4 месеца следващите пет години.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци,къде се загуби..Ваксинира ли се..Ти да не си свърбзана с Бързоходко,че питам нега ,а ти се появяваш..
Нямам връзка с бързоходко
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lockdown Разгледай мнениеДали е възможно ГЕРБ да махнат ББ от партията и да влезнат в коалиция с ПП и ДБ?Вероятно ще му дадат магистралите. Сладка работа е там: "вместо да му извадят очи - веждите ще му изпишат"!
))
Много ще съм доволен от подобно развитие на нещата! И ще борят ДПС и БСП...))
Last edited by mikomikov; 04.11.2021, 20:55.
Коментар
Коментар