Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
За неговите планове за бъдещето Рашков ще се погрижи..Нали знаеш каква е фамилията му..
По думите му миналият път българското общество не е имало голям избор и се втурна да гласува за Слави Трифонов, но удари на камък, защото той е също от 90-те години, а сега с появата на “Продължаваме промяната“ вече имаше за кого да се гласува и хората го направиха. Вижте целия разговор
BNR.BG
Тези избори бяха завършващ опит на обществото ни да се махне от 90-те
“Гласувах с хъс и
- 2 Харесвания
Коментар
-
MOBILE.FROGNEWS.BG
Половин милиард в чекмеджето за 10 месеца от АМ ”Хемус”. Фирми отчитали на Capo di tutti capi
Девет фирми, получили огромни суми предварително за бъдещи дейности по автомагистрала „Хемус“, са отчислили между 40-60% за върховния вожд. Става дума общо за около 4...
А Борисов кога ще подаде оставка?!Или се надяват още да крадат..Ами бай Ставри го чака..
Last edited by Kiro; 16.11.2021, 13:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кандидатите за президенти на балотажа Румен Радев и Анастас Герджиков се изправят на дебат в БНТ в четвъртък в 20 ч. Единствено Българската национална телевизия ще организира срещата им очи в очи, съобщиха от ”Сан Стефано”.
MOBILE.FROGNEWS.BG
Радев и Герджиков - на дебат в БНТ в четвъртък в 20 ч.
Кандидатите за президенти на балотажа Румен Радев и Анастас Герджиков се изправят на дебат в БНТ в четвъртък в 20 ч. Единствено Българската национална телевизия ще ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеАйнцу Цванцу Дрън
Корнелия Нинова подаде оставка от лидерския пост | СЕГА (segabg.com)
Вярваш ли, че на Кака Корни - от БСП и на Ицето - от ДБ - "Пленумите" ще им приемат оставките?)) СмЕх в залата!
Предлагам, след като "не им приемат оставките" - те да напуснат и да оставят на младите управлението. Те, тогава може да се говори ДОНЯКЪДЕ за морал!
- 1 like
Коментар
-
Пък и като я слушах, уж признава вината си и поема отговорността, а всички следващи изречения обвиняваха някакви други, които са виновни. Тази мръсница е поставена там за да унищожи БСП и тя успешно го прави.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Не се съмнявам и в двете. Така че съм споко.
По-добре е да ни издекламира стихотворението "Аз съм българче" (лъжливо).
Егати, да нарушиш Конституцията, като фалшифицираш личните си данни, с цел - облагодетелстване, а в същото време - да се кандидатираш за Министър-председател..., а някой тук да се съмнява, че това е излагация?!?
(в една книга се казва - цитат: "Измамниците имат еднакви методи за тълкуване на понятия, като: чест, достойнство, коректност...")
Един мъдър човек казваше: "Не търси измамника! Дори няколко метра под земята да е, той сам ще се покаже!"
- 1 like
Коментар
-
А ДБ и ИТН го подкрепят уж - да очакваме референдум за президентска република с нулиране на мандатите по савецки образец, щото през парламента няма да мине.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако се изложат, и аз ще ги зачеша. Споко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Очевидно е, че нищо не си разбрал и ти и твоите хора не сте си взели поука.
Голямата част от народа на България иска смяна на модела Тиква и затова предния път гласува за вас, защото мислеше, че вие можете да го направите. Ами не го направихте!
Вие искахте да махнете Бойко и да сложите Слави, но да действате по същия начин, както Бойко. С ДИКТАТ.
Ами народът не иска нов Бойко, само че по-дълъг и по-слаб. Иска освен смяна на личността Бойко Борисов, смяна на МОДЕЛА Борисов.
Първа точка на модела Борисов е АЗ ще съм премиер и каквото АЗ кажа, това ще става. Вие искахте модела Слави, когото СЛАВИ сложи за премиер, той ще е! Каквото СЛАВИ каже, това ще е.
Не ми се крийте зад разни "принципи".
И да ти припомня, че на изборите юли имахте 24,08%, а сега имате 9,52%. Ако и този път покажете същото неразбиране, както досега, на следващите може да хванете 2-3%.
Впочем оня преподавател от СУ е ДОКАЗАН ПЛАГИАТ. Не сме го изкарали ние такъв. ДОКАЗАНО Е.
Не схващаш, че 95 % от "защитилите" научен труд са плагиати. НЕ Е ДОКАЗАНО, защото всички не са скочили да доказват.
Моделът, дали ще бъде сменен и сега - как да стане? По фалшивият сценарий, или по "истинския"?
Сега ще попиташ, кой е фалшив? С нарушаване на Конституцията и оставяне на избирателите с пръст в устата.
"Истинският": с промяната на Конституцията, както е удобно на "нашите" хора, за да ги предпазим (доколкото е възможно) от Бай Ставри...
.............................................
Не ми пука за това, колко %%% имали ИТН на изборите. Не са ми "копали на лозето", за да проявявам интерес, да правя сравнения и прогнози за бъдещето. Не завися от тях (ИТН) и коментирам свободно моите виждания. Нямам никакви интереси в ИТН - сега и в бъдеще.
Виждам какво Слави направи за България: направи Референдум. Влезе в политиката с реален принос, без да беше политик.
Разбира се, че това НИКОЙ човек, който НЕ Е политик НЕ е правил (БЕЗВЪЗМЕЗДНО и БЕЗ ДА СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТТА към онзи момент - 2016)
Хайде - не ми говори, че се крия зад принципи! Точно пък ти! Множественото ти число - отново казвам - е неуместно ("Не ми се крийте зад разни "принципи""). Сложно е да се възприеме мнението на един избирател, който е БИЛ МОТИВИРАН да гласува за Слави, нали?
Както вече заявих: прецених обстановката и новата еуфория. Това ме накара да НЕ гласувам сега. Не се интересувам колко избиратели има ИТН, както и ти - ВЕРОЯТНО не се интересуваш от гласоподавателите на Кака Корни... Ама това е друго, нали? ТЯ трябва да доказва на своите (намаляващи) избиратели, че се бори с въздушните маси? Така ЩЕ остане в управлението (ВИ).
Мисля, че бях между първите, които преди изборите предположиха, че Слави няма да се кандидатира лично. Той НЕ СЕ кандидатира. За мен и това е важно! Човекът НЕ търси материални облаги. Това, незнайно защо НЕ СЕ ХАРЕСВА на масата избиратели...
Както и да е, ще продължа да изтъквам тия, ПОНЕ ДВА ПРИНЦИПИ: Референдумът - който в следващите десетилетия ще остане УНИКАЛЕН и липсата на материален интерес у Слави.
Сериозни ПРИНЦИПИ, които стоят в основата на моите ценности. Не говоря от името на ИТН.
Ще гласувам за всеки следващ политик, който проявява подобен морал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Споко няма навалица за коалиция нито от едната страна нито от другата. всички се натискат за кутиите с пуканки и за места на първия ред, откъдето да гледат "Летящия цирк Продължаваме Промяната". С нетърпение чакат корония номер на Дуо Харвард - Колелото на смърта.
Изборния резултат промени значително статута на Кире Арвардо. Преди изборите Киро Арвардо беше просто доказан мошеник. След изборите се доказа като доказан и опасен мошеник.
Отношението към него ще е имено като към опасен.
Така че чакаме корония номер.
Коментар
-
Само със смяна на Гешев и Цацаров нищо няма да стане. Все едно да сменим Бойко със Слави и да караме по същия модел.
Трябва основна смяна на принципа на работа на прокуратурата, както и смяна на 90% от прокурорите. Те са основната пречка за да нямаме истинско правосъдие. Прокурорът може да прекрати всяко дело или да го прати в девета глуха и никога да не стигне до съда. Това са по-големи правомощия от тези на съда. Това трябва да се премахне. Не знам как може да стане. Нер съм специалист по това. Ама във всички случаи ще се наложи промяна на Конституцията. А това няма как да стане без ДПС. Не знам как ще стане. ГЕРБ ще има 59 депутати. Без тях може да се промени конституцията. Ама ДПС ще има 33. Без тях няма как да стане, защото останалите ще имат 148 гласа в парламента, а са нужни 161 за промяна на Конституцията.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И къде бутате насила бсп? Казали са, няма да правят кабинет с тези две токсични партии. "Няма да павят" от думичката "никакъв". Ако са си достатъчни едни на други - ок. Иначе, ниц.
Изборния резултат промени значително статута на Кире Арвардо. Преди изборите Киро Арвардо беше просто доказан мошеник. След изборите се доказа като доказан и опасен мошеник.
Отношението към него ще е имено като към опасен.
Така че чакаме корония номер.
- 1 like
Коментар
Коментар