IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Кога дебелата свинкя дебелян ще бъде арестуван???? РАШКОВ СПИШ ЛИ??? Радев стягай редиците,че много бързо ще пропадне три морета.

    Време е за ареста на Дебелян и БОКО а с тях и каскета.

    Коментар


    • Тайните на ДС мафията зад Радев.

      Агенти на държавна сигурност, че и децата им. Това е съставът на инициативния комитет, който издига Румен Радев за втори мандат и ясно демонстрира отново зависимостта му от бившите репресивни структури на БКП, останали и до днес в орбитата на Кремъл.
      Списъкът с агенти зад Радев е дълъг и става дума за лица, които вече са осветлени, както и доносите им - бившата дясна ръка на Ахмед Доган - Осман Октай, космонавтът Георги Иванов, издателят Иван Гранитски, Тома Томов, Валери Стефанов... Там е и бизнесменът Васил Василев, чиито син - Слави, е в Стратегическия съвет на Радев вече няколко години. Съвет, който също се командва от ДС агент - Майстора. Става дума за Александър Маринов, който е сочен за създател на ВИС и "Мултигруп" и е ментор на Илия Павлов през 90-те години, а сега на Румен Радев.

      В списъка с агенти зад издигането на Илияна Йотова и Радев са и Греди Асса, Даниела Кънева Иван Токаджиев, Владимир Танев, Снежана Тодорова, Иво Хаджимишев. Там са и децата на разведки Иво Христов и Елена Йончева, за които медията ни вече е разкрила как се издигат благодарение на комунистическото си потекло.

      "Честно да си призная - не съм гледал номинацията на Радев. Имам някаква хигиена. Но имената, които видях, сериозно надскочиха очакванията ми", заяви в началото на разговора Недялко Недялков и припомни фразата на покойния проф. Вучков: "Гледам и не вярвам на ушите си".

      Той отбеляза, че сред списъка още на първите редове са били подредени по списъка "роднина-милиционер".

      "Понеже госпожа Йотова каза, че това е "цветът на нацията", явно наистина според тях това е "цветът" - агенти, явочници. И те издигат кандидат за президент. Това е тежка перверзия! Тежка обида", заяви Недялков.

      "Някак си е неприлично такъв "сбирщайн" (извинявайте за купешката дума) да е в този инициативен комитет", допълни той.

      В студиото бяха коментирани имената на някои от "инициаторите" в комитета.

      "Снежана Тодорова е класически доносник - агент "Виолета". Иван Токаджиев беше зам.-министър в кабинета на Виденов. Да споменем и терориста от метрото Еленко Божков, също от "цвета на нацията", който спря тока в метрото и постави на карта живота на стотици пътници. И това му се размина като стой, та гледай. Васил Василев е също агент на комунистическите служби. Още агенти - Владо Танев, съдружник на Васил Божков. Също "морален човек", лице на промяната, "цвят лилав на нацията". В същото време той оглавяваше протестите против Пламен Орешарски и призоваваше полицията да забрани протестите", коментира Недялко Недялков.

      "Явно ДС не се отказват така. Както казваш - по списък са ги избирали", вметна Мастагаркова.

      Недялко Недялков допълни, че сред този "цвят" има доносници, докладвали свои приятели и колеги. Такъв е, при цялото уважение към заслугите му, Георги Иванов: "Тук не обсъждаме професионалните качества на тези хора, а морала им".

      "Тук са и децата на разведките - Иво Христов и Елена Йончева, чиито родители са работили директно за ГРУ", заяви Звездомира Мастагаркова.

      Ива Николова пък допълни, че Анна Заркова е дъщеря на червения ген. Кацамунски от ДС, чийто син в момента е "дясна ръка" на Корнелия Нинова.

      "Все едно живеем в 62-ра година. ДС си слага президент",
      "Най-доброто попадение - шефката на Психото в Курило е шефка на Инициативния комитет. Известната като сестра Рачид (разбира се, повишаваме я по този начин)", отбеляза Недялков и даде пример с доклада на ЕК за ужасното състояние на психиатриите в България, една от които е именно клиниката,чийто директор е Цветеслава Гълъбова.

      Ива Николова уточни, че шеф на въпросния комитет е Павел Поппандов, а Гълъбова била нещо като "подшеф".

      Звездомира Мастагаркова коментира наглите лъжи, които сее наляво и надясно служебният кабинет - "обещанията" за енергийни помощи и най-голямата подмяна - липсата на алтернатива.

      "Тези хора узурпират морала, почтеността. Ние ли сме злото, а те "почтените" - децата на агентите на ДС? Поппандов, с когото сме приятели от 30 години и който работи в една от моите фирми - вестник "Ретро", нека обясни - какво прави тук, при злото? И на баща ми, или на Хайгашод Агасян - те от злото ли са, щом не са в комитета на Радев? Нека ми обясни - кой е злото - ние или те. Искам да обясни репликата си, че Гълъбова трябвало да въдвори Борисов в психото. Това е изказване на психопат! Какъв ти е Борисов? Той не е политически противник на Радев, не е кандидат за президент", заяви Недялко Недялков.

      Той бе категоричен, че има предел и този предел на търпението ще настъпи съвсем скоро.

      Ива Николова отбеляза, че след като вчера в НДК гръмко било обявено, че "промяната започнала от "Младост", очаквала всеки момент да бъде обявено и името на Иванчева.

      "Това е: ДС + Криминалитет = Българския преход". Това е формулата".

      А, елника, не е ли така?
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар



      • Най-зависимият българин е като Заю Баю пред Кумчо Вълчо от ”Дондуков” 2

        https://frognews.bg/glasat-na-jabata...-zamalchi.html

        Той написал във фейсбук послание по повод Деня на независимостта. Може и Севда да го драснала. Все едно, защото и двамата не знаят за какво става дума, поради големите им зависимости.

        Коментар


        • Името на дебеля пеефски излезна в документите. Как ще процедираме от тук на татък с този индивид? Питам герберите и депесарите нали са в коалиция. Какво правим с дебеля Пеефски?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Предайте на шефа си пеефски че руснаците си чакат мангизите и боя ще му е най малкият проблем. Много скоро ще ги приветстваме в бг да ск вземат мангизите от тъпя дебелак
            Предай на бялата златка че повече рубли няма да има. Тоест, няма с кво да ви плаща.

            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар



            • Явор Златанов: Гаджето на бившата ми съпруга е Сотир Цацаров

              Той добавя, че върху него е оказван натиск да прехвърли дяловете от фабриката “Изамет”, като един от адвокатите - Десислава Коцева го е заплашвала, че децата му ще израснат без баща, пише още Евроком.


              "По-късно се разбра, че гаджето на моята бивша съпруга е Сотир Цацаров", подчерта бизнесменът, допълвайки, че Сотир Цацаров е преместил всичките документи по делото в Специализираната прокуратура.

              https://frognews.bg/novini/iavor-zla...tsatsarov.html

              Коментар


              • Предайте на шефа си пеефски че руснаците си чакат мангизите и боя ще му е най малкият проблем. Много скоро ще ги приветстваме в бг да ск вземат мангизите от тъпя дебелак

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro
                  Както казах агент минган Хатидже да си отива в гетото и да му мократа шалварите мутрите..Не може той да обижда и плюе форума и да казва кой да се обажда и не..Мекерето пендел е долнопробен трол и слуга на Доган и мутрите..
                  Спокойно, всички дори малко интелигентни хора проумяха, че токсичните партии минаха в съглашение.
                  Сега ще се дрънкат с различни кандидати, заради рекламата на партиите си.
                  Да привличат вниманието.
                  Ако има балотаж дпс щяла да подкрепи Герб, Естествено - обръчите са общи.
                  Мутренска работа ! А дано не се стига до там
                  Гушнаха се бацко и карадаъ. Тва е жалката картинка.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                    За това казвам че са ви празни главите.
                    Няма никакъв начин Гешо да излети в орбита, освен ако не се промени Конституцията. За което трябват две трети, тоест 160 'народни' представителя.



                    Ако държи оставката в ръкава - Гешо е вече кандидат-астронавт, не се гъбаркай... въпрос на време
                    Ако подаде оставка, каква конституция ? Може да не ти се иска, но в демократична държава се зачита свободната воля на човешкия фактор.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

                      Гешо се бил изнесъл от Бояна, Може и да е приготвил вече оствката и да я държи в ръкава.
                      За всеки случай - ако буци загуби изборите, Гешо излита в орбита, като кандидат-тестов пилот
                      За това казвам че са ви празни главите.
                      Няма никакъв начин Гешо да излети в орбита, освен ако не се промени Конституцията. За което трябват две трети, тоест 160 'народни' представителя.

                      Уста пълна с глупости, очи с омраза
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Всички го дрънкат ,но най много ДПС..Това му е професията да обслужва мутрокомунистите ..Хаа за 200 позна.,но мекерето обича с 300 Тъпа калинка от гетото..Ще лежи с мутрите ..
                        Гешо се бил изнесъл от Бояна, Може да е приготвил вече оствката и да я държи в ръкава.
                        За всеки случай - ако буци загуби изборите, Гешо излита в орбита, като кандидат-тестов пилот

                        Коментар


                        • Доносник Огнян Гатев Дечев да се обажда само като го питат.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                            Нимой с лошо да я караш импотент, гледай по ведро на нещата- е тука гледам си се снимал на плажа и как правиш разни упражнения, слънце пече , ти кокошки гледаш - https://www.youtube.com/watch?v=1nZaNc-DZA0
                            АМК вате, вървът ли продажбите?




                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Имхотеп

                              Ти също ли си от галошите? Гледам интелекта ти е като на дъбнишкия, кокошките му са по-умни.
                              Нимой с лошо да я караш импотент, гледай по ведро на нещата- е тука гледам си се снимал на плажа и как правиш разни упражнения, слънце пече , ти кокошки гледаш - https://www.youtube.com/watch?v=1nZaNc-DZA0

                              Коментар


                              • Всички го дрънкат ,но най много ДПС..Това му е професията да обслужва мутрокомунистите ..Хаа за 200 позна.,но мекерето обича с 300 Тъпа калинка от гетото..Ще лежи с мутрите ..
                                Last edited by Kiro; 04.10.2021, 18:38.

                                Коментар

                                Working...
                                X