IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Макар че на моята възраст е твърде странно човек да бъде удивен от каквото и да било, поне що се отнася до политиката и обществото ни, но признавам – аз наистина съм удивен и то в невъобразимо голяма за моя характер и темперамент степен от безумната наивност на умни и разумни иначе хора, които твърдят, че всичко това за намесата на Ердоган в нашите български вътрешни работи било преувеличение, параноя, обсесия, паник атака!

Проф. Слатински: Политическият интерес е на Борисов, геополитическият на Ердоган, Герджиков-

Пешо, ти за [/URL]Мутрата, ДПС и Ердоган ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАШ..

Че плевенският открай време е яростен привърженик на Мутрата и постоянно громи неговите противници. Какво се чудиш? Той е за мутрогеньо.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

"Mиниcтъp Paшĸoв дoбaви, чe Typция ce e нaмecвaлa във вътpeшнитe ни paбoти пo вpeмe нa избopитe зa пpeзидeнт и пapлaмeнт нa 14 нoeмвpи. “Toвa, ĸoeтo знaм, знaм oт пyблиĸaциитe“, ĸaзa тoй и цитиpa зaглaвиe oт тypcĸи мeдии: “Typчин e ĸaндидaт-пpeзидeнт в Бългapия“, a в мaтepиaлa пишeлo, чe тpябвa бългapcĸитe гpaждaни в Typция дa ce мoбилизиpaт, зa дa нe бъдaт acимилиpaни. “Ha мeн нe ми e извecтнo няĸoгa дa e имaлo oбpaтeн cлyчaй – бългapcĸи гpaждaни дa ce нaмecвaт пo вpeмe нa избopи в Typция”, зaяви cлyжeбният миниcтъp.
      Meждyвpeмeннo cтaнa извecтнo, чe във Bъншнo миниcтepcтвo e пpoвeдeнa cpeщa мeждy пocтoянния ceĸpeтap нa MBнP Ивaн Koндoв и извънpeдния и пълнoмoщeн пocлaниĸ нa Typция в Coфия Aйлин Ceĸизĸьoĸ. Πoвoдът e пpoвeждaнeтo нa избopитe зa пpeзидeнт и вицeпpeзидeнт нa Бългapия и зa нapoдни пpeдcтaвитeли нa 14 нoeмвpи 2021 г., вĸлючитeлнo пpeдcтoящия втopи тyp нa пpeзидeнтcĸитe избopи нa 21 нoeмвpи 2021 г., Ha cpeщaтa бългapcĸaтa cтpaнa e зaявилa oчaĸвaнe тpycĸитe инcтитyции и oфициaлни лицa дa ce въздъpжaт oт пpoпaгaндa пo пoвoд пpeдcтoящия втopи тyp зa дъpжaвeн глaвa в Бългapия.

Cъoбщeниe нa MBнP:
      "Ha тypcĸaтa cтpaнa бe пpивлeчeнo внимaниeтo зa cлyчaи нa aнгaжиpaнe нa oфициaлни лицa, тypcĸи пoлитичecĸи лидepи, изceлничecĸи opгaнизaции и мeдии c пpeдизбopнa aгитaция и пpизиви в Peпyблиĸa Typция зa глacyвaнe в пoлзa нa пoлитичecĸa пapтия y нac. Бългapcĸaтa cтpaнa изpaзи oчaĸвaнe тypcĸитe инcтитyции и oфициaлни лицa ĸaтeгopичнo дa ce въздъpжaт oт пpoпaгaндни дeйcтвия и пoлитичecĸи пocлaния, имaщи oтнoшeниe ĸъм избopния пpoцec в Бългapия, пo вpeмe нa пpeдcтoящия втopи тyp нa избopитe зa пpeзидeнт и вицeпpeзидeнт нa Бългapия нa 21 нoeмвpи 2021 г."

defakto.bg
      Бойко Рашков: Политици продължават да си купуват местата в българския парламент (допълнена) - DeFakto.bg
      Вътрешният министър заяви,че Турция се е намесила в изборит
      Спрете му пиенето щото става опасен за националната сигурост

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
        "Безпрецедентна мобилизация на дпс и диктатора ердоган за балотажа в неделя. Едни хорица, много от които неговорещи български и които нито са чували за герджиков, нито разбират какво говори, ще бъдат заведени до урните като овце да дадат гласа си за сламения човек на герб-дпс, т.е. на мутрите оглозгали държавата като термити, станали троянски кон на ердоган в ЕС, благодарение на продажните си алчни мутренски души!

Жалка и тъжна картинка – да позволиш да те товарят в автобус, за да гласуваш за когото ти кажат и за един сандвич, а може и за някоя подхвърлена стотинка. Независимо, че етнически партии и вот са уж противоконституционни, в неделя ще видим как една чужда държава организира изборите за български вот в Турция – открито, с нахалството на владетел над подчинен!

Разрешава публични агитации на турски, осигурява транспорт до секциите и ги пази с полиция. Държавата Турция прави български избори! Удивително е, че Външно министерство мълчи като ударено с мокър парцал по главата, както и българските служби за сигурност!

След тази безпрецедента отчаяна мобилизация на смъртно ранения звяр, на който му се изплъзва плячката, аз няма да чакам до вечерта, за да реша дали да гласувам за Радев (не моят президент), а ще отида още от рано да си пусна бюлетината за него. Защото както каза Blaga Krumova –“ Нищо не може да ме накара на балотажа да подкрепя една мазна, гербаво-сарайска салфетка и ще гласувам съвсем осъзнато за Румен Радев !” А за мен негласуването е също подкрепа за дпс, герб и ердоган."

Татяна Кристи

Пешо, ти за кандидата на ГЕРБ и турците ли ще гласуваш
        Много ви ще да извъртите работата да се гласува срешу Турция за миризливия фашист.Номера ви е много евтин...На такива номера не се хващам.Продължавайте така и наистина ще отида да гласувам за Герджиков.Точно такива като вас дадоха цялата власт на Тиквата да си разпасва коня 12г са сменяте тиквата с друг подобен който има голямо его и е копие на Тиквата.
        Last edited by X_Y; 18.11.2021, 19:08.

Коментар

• eurocom.bg
          ПРОВАЛ: Рекордно малко депутати за ГЕРБ в следващото Народното събрани

ПЕШО, Мутрата Борисов ни създадете проблем с Турция..Накара Ердоган да се намесва в изборите и вътрешните ни работи..Ти кого избираш България или мутрокомунистите и ДПС..Това насъскване го направи ДПС и ГЕРБ за да запазят мафията и корупцията си..
          Last edited by Kiro; 18.11.2021, 19:02.

Коментар

Макар че на моята възраст е твърде странно човек да бъде удивен от каквото и да било, поне що се отнася до политиката и обществото ни, но признавам – аз наистина съм удивен и то в невъобразимо голяма за моя характер и темперамент степен от безумната наивност на умни и разумни иначе хора, които твърдят, че всичко това за намесата на Ердоган в нашите български вътрешни работи било преувеличение, параноя, обсесия, паник атака!

mobile.frognews.bg
            Проф. Слатински: Политическият интерес е на Борисов, геополитическият на Ердоган, Герджиков-

Пешо, ти за
            Мутрата, ДПС и Ердоган ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАШ..
            За Фашиста абсурд.И спрете пиенето на Рашков че накрая с алчността си за власт ще ни създадете проблем с Турция...Фашиста най добре да замълчи и да се покрие.Довечера само една стъпка накриво и в неделя срещу него.Много ви се ще да обвържете изборите с етнически проблем и да насъскате българите срещу турците.Е нема кой да ви се хване на евтините изтъркани номера.Продължавайте така и ще усетите рязания в неделя.

Коментар

• Макар че на моята възраст е твърде странно човек да бъде удивен от каквото и да било, поне що се отнася до политиката и обществото ни, но признавам – аз наистина съм удивен и то в невъобразимо голяма за моя характер и темперамент степен от безумната наивност на умни и разумни иначе хора, които твърдят, че всичко това за намесата на Ердоган в нашите български вътрешни работи било преувеличение, параноя, обсесия, паник атака!

mobile.frognews.bg

Пешо, ти за
              Мутрата, ДПС и Ердоган ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАШ..

Коментар

• "Mиниcтъp Paшĸoв дoбaви, чe Typция ce e нaмecвaлa във вътpeшнитe ни paбoти пo вpeмe нa избopитe зa пpeзидeнт и пapлaмeнт нa 14 нoeмвpи. “Toвa, ĸoeтo знaм, знaм oт пyблиĸaциитe“, ĸaзa тoй и цитиpa зaглaвиe oт тypcĸи мeдии: “Typчин e ĸaндидaт-пpeзидeнт в Бългapия“, a в мaтepиaлa пишeлo, чe тpябвa бългapcĸитe гpaждaни в Typция дa ce мoбилизиpaт, зa дa нe бъдaт acимилиpaни. “Ha мeн нe ми e извecтнo няĸoгa дa e имaлo oбpaтeн cлyчaй – бългapcĸи гpaждaни дa ce нaмecвaт пo вpeмe нa избopи в Typция”, зaяви cлyжeбният миниcтъp.
                Meждyвpeмeннo cтaнa извecтнo, чe във Bъншнo миниcтepcтвo e пpoвeдeнa cpeщa мeждy пocтoянния ceĸpeтap нa MBнP Ивaн Koндoв и извънpeдния и пълнoмoщeн пocлaниĸ нa Typция в Coфия Aйлин Ceĸизĸьoĸ. Πoвoдът e пpoвeждaнeтo нa избopитe зa пpeзидeнт и вицeпpeзидeнт нa Бългapия и зa нapoдни пpeдcтaвитeли нa 14 нoeмвpи 2021 г., вĸлючитeлнo пpeдcтoящия втopи тyp нa пpeзидeнтcĸитe избopи нa 21 нoeмвpи 2021 г., Ha cpeщaтa бългapcĸaтa cтpaнa e зaявилa oчaĸвaнe тpycĸитe инcтитyции и oфициaлни лицa дa ce въздъpжaт oт пpoпaгaндa пo пoвoд пpeдcтoящия втopи тyp зa дъpжaвeн глaвa в Бългapия.

Cъoбщeниe нa MBнP:
                "Ha тypcĸaтa cтpaнa бe пpивлeчeнo внимaниeтo зa cлyчaи нa aнгaжиpaнe нa oфициaлни лицa, тypcĸи пoлитичecĸи лидepи, изceлничecĸи opгaнизaции и мeдии c пpeдизбopнa aгитaция и пpизиви в Peпyблиĸa Typция зa глacyвaнe в пoлзa нa пoлитичecĸa пapтия y нac. Бългapcĸaтa cтpaнa изpaзи oчaĸвaнe тypcĸитe инcтитyции и oфициaлни лицa ĸaтeгopичнo дa ce въздъpжaт oт пpoпaгaндни дeйcтвия и пoлитичecĸи пocлaния, имaщи oтнoшeниe ĸъм избopния пpoцec в Бългapия, пo вpeмe нa пpeдcтoящия втopи тyp нa избopитe зa пpeзидeнт и вицeпpeзидeнт нa Бългapия нa 21 нoeмвpи 2021 г."

defakto.bg
                Бойко Рашков: Политици продължават да си купуват местата в българския парламент (допълнена) - DeFakto.bg
                Вътрешният министър заяви,че Турция се е намесила в изборит

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Една от малкото добри новини след тези избори е, че три четири боклучиви партии ни отърваха от себе си.
                  Засега..

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

А ти какво мислиш, не е ли Лъжлив Кирчо и Голям измамник?

На мен (лично) ми е трудно да кажа, дали бих направил компромис с моите принципи в интерес на България. Много са разнопосочни интересите на отделните групи хора.

Затова няколко пъти съм казвал, че НЕ ставам за политик (в смисъла, който влагаме, относно човек, който решава народните съдбини - "политикът в България").

В тоя смисъл, неоправдан е онзи хъс, с който много хора се потапят в голямата "политика", ако декларират, че нямат матРиален интересТ...
                    Мико много по велики от тебе са се тупали в гърдите и после ама ама Кирчо е измамник няма спор.Мен лично много ме подразни с великата немска инвестиция в Ловеч.Тоя човек ако смята да ни лъже още от сега да си зема багажа

Коментар

Бързоходно,ти Турция ли избра вече за своя Родина..Защо мутрокомунистите от ГЕРБ предадоха България за пари.. Българите няма да Ви простят измяната..
                      Не разигравайте етническата карта а се пригответе в неделя за сериозен сблъсък с реалността

Коментар

Валентин Хаджийски:
                        Единственият й полезен ход е да призове публично привържениците си да гласуват за Радев
                        Иначе слиза в историята опозорена завинаги. А само допреди месец БСП получаваше до 20% в прогнозите и се приемаше за първи реален мандатоносител. ...
                        Какво се промени? Тя се поддаде на страха от „Продължаваме промяната“. Страхът е лош съветник! ПП всъщност е естествен съюзник и е най-добрият шанс на БСП да избегне задънената улица, в която неадекватното ръководство на ..

e-vestnik.bg
                        Корнелия не може да попречи на преизбирането на президента, но може да закрие БСП - e-vestnik.bg
                        Иначе слиза в историята опозорена завинаги. А само допреди месец БСП получаваше до 20% в прогнозите и се приемаше за първи реален
                        Кире ако успее да прецака Фашиста и погребе БСП това ще е кеф голям кеф.Само си представям на 20 януари как Курварина се омита от Президентството

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                          НАЛИ, СТОЙЧО?! ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ, ЧЕ БОРЕЦЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА ДРУГАРЯТ РАДЕВ МЪЛЧЕШЕ КАТО ЗАДНИК, ДОКАТО СЪВСЕМ ДРУГИ БЯХМЕ НА БОЙНОТО ПОЛЕ МНОГО ГОДИНИ И СЪЩИЯТ ТОЯ ПСЕВДО БОРЕЦ СЕ АКТИВИРА ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА ГО ХВАНА ПО БЕЛИ ГАЩИ НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО. ЩЕ СВЪРШИТЕ КАТО ОТРЕПКИ!

Преди месец време прогнозирах на станицата си, че няколко дни преди президентските избори, нещото Ковид ще бъде овладяно. Е, прогнозата ми се сбъдна тази сутрин и лично министърът на здравните услуги го обяви в сутрешен блок.

Каза точно същите думи, които бях написал, че ще изрече, а именно: Преминахме през най-тежкия период, взехме най-добрите възможни мерки, минимализирахме жертвите и не затворихме държавата и бла бла…, като завърши, че другарят радев е голям пич и пръв борец срещу мафията в страната.

Забрави да каже, че борецът срещу мафията другарят Радев, мълчеше като задник, докато съвсем други бяхме на бойното поле много години, а същият този псевдо борец се активира едва тогава, когато прокуратурата го хвана по бели гащи на работното му място. Така, неизбежно, всеки става „борец“, за да запази евентуално собствения си наакан задник!

Но…, какво знам аз за борците в България! Нищо.

Важно е, че зелените сертификати, ефективен контол на които нямаше никъде и до днес няма такъв, са оказали ключова роля в решаването на кризата. Нали, Стойчо? Както и решението на здравното ни погребално държавно дружество, да се тъпчем свободно в градския транспорт само с маски, сложени напълно неефективно, но да не стъпваме в Икея, защото там ще Омрем. Перфектно решение, което спаси милиони български граждани от сигурна смърт и ги лиши от професионално бъдеще. Нали, Стойчо? Нали, Стойчо?

И в този дух, уважаеми борци срещу мафията, може ли да ни кажете ясно, защо мълчахте до момента на лъсването на задниците ви, че се плащат много пари на една фондация близка до сърцето на аятолах румейни, за заемането на висок дипломатически пост? Отдавна дочух, че по време на държавено организиран гуляй и разни там соарета, една дама директно казвала сумата, на заинтересованите страни. После бяха обявени публично и имената на заинтересованите, не без наша помощ.

Мълчите, а? – А как приказвахте само!

Борец срещу мафията няма. Всички си е по старому, само потоците на парите текат в друга посока. Само ще ви напомня, че не след дълго, вие също ще станете част от тази мафия и когато наистина се случи неизбежното, ще се осветите. Сами. Ще свършите като отрепки.

Защото тази борба не е игра за аматьори. И в нея се умира, съвсем истински.

https://afera.bg/нали-стойчо-забрави-да-кажеш-че-борец/
                          И аз им го казвам ще свършат като утрепки

Коментар

• НАЛИ, СТОЙЧО?! ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ, ЧЕ БОРЕЦЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА ДРУГАРЯТ РАДЕВ МЪЛЧЕШЕ КАТО ЗАДНИК, ДОКАТО СЪВСЕМ ДРУГИ БЯХМЕ НА БОЙНОТО ПОЛЕ МНОГО ГОДИНИ И СЪЩИЯТ ТОЯ ПСЕВДО БОРЕЦ СЕ АКТИВИРА ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА ГО ХВАНА ПО БЕЛИ ГАЩИ НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО. ЩЕ СВЪРШИТЕ КАТО ОТРЕПКИ!

Преди месец време прогнозирах на станицата си, че няколко дни преди президентските избори, нещото Ковид ще бъде овладяно. Е, прогнозата ми се сбъдна тази сутрин и лично министърът на здравните услуги го обяви в сутрешен блок.

Каза точно същите думи, които бях написал, че ще изрече, а именно: Преминахме през най-тежкия период, взехме най-добрите възможни мерки, минимализирахме жертвите и не затворихме държавата и бла бла…, като завърши, че другарят радев е голям пич и пръв борец срещу мафията в страната.

Забрави да каже, че борецът срещу мафията другарят Радев, мълчеше като задник, докато съвсем други бяхме на бойното поле много години, а същият този псевдо борец се активира едва тогава, когато прокуратурата го хвана по бели гащи на работното му място. Така, неизбежно, всеки става „борец“, за да запази евентуално собствения си наакан задник!

Но…, какво знам аз за борците в България! Нищо.

Важно е, че зелените сертификати, ефективен контол на които нямаше никъде и до днес няма такъв, са оказали ключова роля в решаването на кризата. Нали, Стойчо? Както и решението на здравното ни погребално държавно дружество, да се тъпчем свободно в градския транспорт само с маски, сложени напълно неефективно, но да не стъпваме в Икея, защото там ще Омрем. Перфектно решение, което спаси милиони български граждани от сигурна смърт и ги лиши от професионално бъдеще. Нали, Стойчо? Нали, Стойчо?

И в този дух, уважаеми борци срещу мафията, може ли да ни кажете ясно, защо мълчахте до момента на лъсването на задниците ви, че се плащат много пари на една фондация близка до сърцето на аятолах румейни, за заемането на висок дипломатически пост? Отдавна дочух, че по време на държавено организиран гуляй и разни там соарета, една дама директно казвала сумата, на заинтересованите страни. После бяха обявени публично и имената на заинтересованите, не без наша помощ.

Мълчите, а? – А как приказвахте само!

Борец срещу мафията няма. Всички си е по старому, само потоците на парите текат в друга посока. Само ще ви напомня, че не след дълго, вие също ще станете част от тази мафия и когато наистина се случи неизбежното, ще се осветите. Сами. Ще свършите като отрепки.

Защото тази борба не е игра за аматьори. И в нея се умира, съвсем истински.

https://afera.bg/нали-стойчо-забрави-да-кажеш-че-борец/

Коментар

• Валентин Хаджийски:
                              Единственият й полезен ход е да призове публично привържениците си да гласуват за Радев
                              Иначе слиза в историята опозорена завинаги. А само допреди месец БСП получаваше до 20% в прогнозите и се приемаше за първи реален мандатоносител. ...
                              Какво се промени? Тя се поддаде на страха от „Продължаваме промяната“. Страхът е лош съветник! ПП всъщност е естествен съюзник и е най-добрият шанс на БСП да избегне задънената улица, в която неадекватното ръководство на ..

e-vestnik.bg
                              Корнелия не може да попречи на преизбирането на президента, но може да закрие БСП - e-vestnik.bg
                              Иначе слиза в историята опозорена завинаги. А само допреди месец БСП получаваше до 20% в прогнозите и се приемаше за първи реален

Коментар

• Тъкмо няма да се наложи новият главен прокурор да му иска имунитета

bnr.bg
                                Бойко Борисов няма да бъде депутат
                                Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да бъде депутат в 47-ото

Коментар

Working...
                                X