IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Комисията ЛИБЕ излезе с доклад след двудневната си визита в България през септември, в който обобщава, че за страната това са "трудни времена в момент на преход".

dnevnik.bg
    От Европарламента питат защо не се разследват "снимките от спалнята" и подслушването на протестите
    Комисията ЛИБЕ излезе с доклад след двудневната си визита в България през септември, в който обобщава, че за страната това са "трудни времена в момент на преход".

Пешо , добре е че се разбра кой какъв е и на какъв се прави..Радев е сигурен победител и ти пак няма да познаеш..

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
      ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ, ЧЕ БОРЕЦЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА ДРУГАРЯТ РАДЕВ МЪЛЧЕШЕ КАТО ЗАДНИК, ДОКАТО СЪВСЕМ ДРУГИ БЯХМЕ НА БОЙНОТО ПОЛЕ МНОГО ГОДИНИ И СЪЩИЯТ ТОЯ ПСЕВДО БОРЕЦ СЕ АКТИВИРА ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА ГО ХВАНА ПО БЕЛИ ГАЩИ НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО. ЩЕ СВЪРШИТЕ КАТО ОТРЕПКИ!
      Да бе, разбрахме, че Радев е кофти... затова всички ще гласуваме за герпджиков - за да ни изкара от Евросъюза, да ни вкара в Анадола, и да ни обедини с R-доган...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

frognews.bg
        Борисов моли Ердоган за помощ във войната срещу Радев

Ясно Пешо, избра ДПС, Мутрата и Ердоган..
        Ха ха ха пак обърка реалностите с желанията.Кире Кире спечелени избори ще загубите щото само мухи имате в главите

Коментар

• frognews.bg
          Борисов моли Ердоган за помощ във войната срещу Радев

Ясно Пешо, избра ДПС, Мутрата и Ердоган..

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Поне в това, Петърът никога не съм го излавял в непоследователност. Сиреч, последователно, не харесва всички, които, не мислят като него.
            Обаче, ако ТИ, безименни микомиков, гласуваш за Анастас, ще те разберем нале, ти си скаран с много нещ и това, няма да ти е нито първо, нито последно противоречие.

Ако завися пряко от него - да гласувам срещу него - много повърхностно разсъждаваш. Ти така ли би направил?

......................................

И, какво казваш - за да не съм в противоречие с Пирамид - да гласувам според неговите нагласи? Ти, който скачаш след всеки мой пост, "за спорта"?

Има съвсем различни причини - да не гласувам. Повтарям ги: Боко промени Избирателния закон. Една от клаузите е от значение за мен.

Все пак мога да направя невъзможното и да гласувам.

ПРоблемът ти е, че ти открито не казваш за кого гласуваш (предварително), а сега държиш сметка за кого щели да гласуват хората, които не уважаваш. Имаш шанс да ме мотивираш за действия (индиректно) срещу теб. Не се джафкай с мен. Ледът е тънък и може да съжаляваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Пешо, ама ти взе да се излагаш със жълтини..Развод имат 50 процента от браковете, Борисов не е ли разведен, а Доган...И все пак кое избираш БЪЛГАРУИЯ ИЛИ ДПС..

novini.bg
              В Турция агитирали с "Желаем турчин да е президент на България", гласували с невъзможна скорост - Избори - Новини Бг
              В Кърджали са плашили хората, че непременно трябва да гл
              Доган не ми проповядва морал.И не е кандидат за Президент.Не мога да разбера защо с такова озлобление се нахвърлята и си го обяснявам единствено с големото шубе.Аз избирам България не Радев.Ако за вас България е Радев за мен не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Нека помним ...

Много иносказателно го даваш, Съни!

Я почвай да се караш и да държиш сметка на "противника", както всички тук! Стига с това обединение и единомислие! Да живее разединението! ))

Така де, открай време се дракаме. Сега, заради твоята креативност - да си променим навиците - ееее, няма да ти се получи, ШЪ знаИш!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Нека помним ...
                  Съни какви партии бе жена ква е таяпростотия

Коментар

• Нека помним ...

Коментар

• Нека да ви кажа как се гласува в едно село в Шуменско, в което малко по-малко от половината са турци, другите са българи. Подчертавам, че няма нито един циганин. В това село на циганите имоти не се продават. Такава е традицията.

С турски имена са 96 човека, а с български 119, справката е от избирателния списък. Нямам идея колко от всичките реално живеят на село. Секционната избирателна комисия е от 7 човека, председателят е от ДПС, другите са предложени от други партии, като двама са от ГЕРБ. Има общо 5 члена с български имена и двама с турски. Разправам ви това за да ви кажа, че СИК не е контролирана от ДПС.

И така. За президент са гласували 129 души. От тях за Румен Радев - 55, За Анастас Герджиков - 20, за Мустафа Карадайъ - 39.
                      За НС са гласували 128 човека. От тях за БСП - 18, за "Продължаване промяната" - 24, за ГЕРБ - 25, за ИТН - 7. Останалите са за други партии.
                      Избирателната активност е 60%. Както виждате при такава активност ДПС и Мустафа би трябвало да има 57-58 гласа, но не е така. Не всички турци гласуват за ДПС и за кандидата на ДПС. Така че при свободно гласуване някои от турците, около 17-18 човека са подкрепили Румен Радев или Герджиков, както и някоя от българските партии.
                      Интересно ми е, че за ГЕРБ са гласували 25 души, а за Герджиков само 20. Явно не са харесали мазната му физиономия.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov

Дойдохме си на думата...

ПешУ мрази чалгарите, но пък обича да слуша чалга.

Дилемата е решена. (на тясно е и няма как да не застане срещу чалгаря-текстописец)... ))
                        Поне в това, Петърът никога не съм го излавял в непоследователност. Сиреч, последователно, не харесва всички, които, не мислят като него.
                        Обаче, ако ТИ, безименни микомиков, гласуваш за Анастас, ще те разберем нале, ти си скаран с много нещ и това, няма да ти е нито първо, нито последно противоречие.

Коментар

• Пешо, ама ти взе да се излагаш със жълтини..Развод имат 50 процента от браковете, Борисов не е ли разведен, а Доган...И все пак кое избираш БЪЛГАРУИЯ ИЛИ ДПС..

novini.bg
                          В Турция агитирали с "Желаем турчин да е президент на България", гласували с невъзможна скорост - Избори - Новини Бг
                          В Кърджали са плашили хората, че непременно трябва да гл
                          Last edited by X_Y; 18.11.2021, 20:11.

Коментар

• youtube.com
                            Михаил Михайлов: Проф. Анастас Герджиков наистина е писал чалга текстове!!!

Коментар

• Четвърти ден след изборите ЦИК не може да обяви колко човека са гласували за парламент...

Коментар

• 19min.bg
                                „На трупчета” в прокуратурата ли е Нинова за Хохегер и имот на Техноимпекс? Тя и пресцентърът й не

Коментар

Working...
                                X