Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКАКТО ВЪРВИ ДЕБАТА И ГЕРБЖИПКОВ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА РАДЕВ В НЕДЕЛЯ..
Рашков: Изправени сме пред множество престъпления против политическите права на гражданите
novavarna.net
Рашков: Изправени сме пред множество престъпления против политическите права на гражданите
Министърът на вътрешните работи бе категоричен, че акциите на полицията ще продължат „Изправени сме пред множество престъпления против политическите права на гр....
- 1 like
Коментар
-
КАКТО ВЪРВИ ДЕБАТА И ГЕРБЖИПКОВ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА РАДЕВ В НЕДЕЛЯ..
novavarna.net
Министърът на вътрешните работи бе категоричен, че акциите на полицията ще продължат „Изправени сме пред множество престъпления против политическите права на гр....
- 2 Харесвания
Коментар
-
На изборите в неделя нещата се опростиха – между Радев и Плевнелиев 2, още по-мазно издание..
svobodnoslovo.eu
На изборите в неделя нещата се опростиха – между Радев и Плевнелиев 2, още по-мазно издание
На изборите в неделя нещата се опростиха – м
Бързоходко, и двамата казаха, че проблема е КОРУПЦИЯТА и президент БАЙДЪН го е казал..Какво ще правим с крадците , които ти подкрепяш - БОРИСОВ И ДПС..Крадците трябва да лежат в затвора..Поздрави от Чичо Сам и Магнитски..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГЕРБджипков е смешен и жалък представител на мутрокомунистите крадци..Резултата е 80 на 20 за Радев..
"7 причини да не гласувате за Анастас Герджиков
1. Защото така гласувате за Борисов, Доган, Пеевски и Ердоган, които са впрегнали турските медии и структури в Турция, за да повлияят на това. Герджиков като Кардайъ е "турският" кандидат
2. Защото въпреки приказките на Герджиков, че е десен кандидат, който е твърдо за ЕС и НАТО, той обслужва най-опасните кремълски интереси - тези на Борисов и Доган... Вижте повече
Впорчем тази причина е достатъчна зада бъде свален от поста му дори и ако случайно вземе, че спечели изборите.
А изборите може да ги спечели само случайно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеСкъпи мои, наивни, но обични ми сънародници, правителството вече е наредено.
Само, че го научаваме не от честни и почтени преговори пред камерите у нас, а от чуждите медии и от правилните рупори на новата власт като Андрей Райчевците.
Докато вярвате в поредните порции лъжи на Харвардските измамници, че преговорите щели да са на светло - от Скопие вече съобщиха кой ще е назначен за външен министър и как сделката за вдигане на ветото за Северна Македония вече е готова, разбира се, против българския национален интерес.
Какви преговори, какви пет лева.
“24 часа” съобщава формулата на новата Четворна коалиция.
Тя ще е подобна на тази на омразната Тройна коалиция, само че (вместо 7:5:3 за НДСВ, БСП и ДПС) ще е 9:3:3:3 без да се брои премиерчето Киро Петков.
9 министри за Радев и неговата нова партия-играчка и по 3 -ма министри за полуживите трупове БСП, ИТН на Дългия и втората партийка на Прокопиев ДБ.
За целия този сбирщайн не са гласували и един милион българи, а останалите пет милиона са гласували против или не са гласували, защото са омерзени от всички!
Както виждате, всички се готвят да са на софрата, ще лапат и ще слушкат.
Даже Дългия реанимираха, за да му връчат паницата и лъжицата за копанята.
Всички са гладни и лакоми, а очакваните еврофондове са огромни, но за сметка на това - срещу големи национални предателства.
Икономиката, финансите, правосъдието и енергетиката са за олигарха Прокопиев, МВР и силовите министри са за Румен Радев, за Чалгаджията били културата и младежта и спорта да ги учи да играят кючек, а за останалите - каквото им подхвърлят.
Вие си чакайте програми и преговори, ако сте част от онези 80% на професор Иво Христов.
50 милиарда евро за усвояване и грабеж срещу националното предателство със Северна Македония, Истанбулската конвенция, гей браковете, Зеления пакет с ликвидирането на българската енергетика и създаването на милитаристична зона на българска територия и на Балканите, поголовна ваксинация и за преболедували от ковид и заключване на неваксинирани по домовете им.
Колко пъти те излъгаха, българино?
Колко пъти лапа мухите?
Та сега ще лапаш и на джендърите сопата.
Добро попадение на Н.Б.
Имах възможност да гласувам, но вътрешно усещах накъде отиват нещата... За тия избори на Слави не му беше необходим моя глас!
.................................................. ........
Това беше продължението на отговора ми за Ендер, който ме обвини, че съм неориентиран, защото не съм гласувал.
.................................................. ....
Така (като Слави) правят партийните лидери, които "мъдро" преценяват бъдещето за своята партия. Нямат гаранция, но така или иначе - се учат В ДВИЖЕНИЕ да бъдат "политиците" (на България).
Е, не му дадохте 100 дни на Слави, сега ще ги дадете на другите, с които той ще "управлява" младежта и културата, и спорта.
Не, че винаги съм прав, но някога усещам накъде вървят нещата... Не е трудно, разбира се. И други го правят и то - още по-добре, но пасуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Не ми излизат думите на Слава Севрюкова от главата
"Без една пушка български политици ще дадат парче от Източните Родопи на Турция."
Мисля, че когато турски политик, още повече диктатор с мегаломанска визия за империя, прави услуга, той ще си я ...търси обратно
Зада получи парче от Източните Родопи, Турция трябва някакси да получи и парче от Гърция. Така че Работата няма как да се уреди само от българските политици.
- 1 like
Коментар
-
"Без една пушка български политици ще дадат парче от Източните Родопи на Турция."
Мисля, че когато турски политик, още повече диктатор с мегаломанска визия за империя, прави услуга, той ще си я ...търси обратно
Коментар
-
ГЕРБджипков е смешен и жалък представител на мутрокомунистите крадци..Резултата е 80 на 20 за Радев..
"7 причини да не гласувате за Анастас Герджиков
1. Защото така гласувате за Борисов, Доган, Пеевски и Ердоган, които са впрегнали турските медии и структури в Турция, за да повлияят на това. Герджиков като Кардайъ е "турският" кандидат
2. Защото въпреки приказките на Герджиков, че е десен кандидат, който е твърдо за ЕС и НАТО, той обслужва най-опасните кремълски интереси - тези на Борисов и Доган... Вижте повече
burgas-podlupa.com
7 причини да не гласувате за Анастас Герджиков
© 2012 Новини Бургас Под Лупа - Последни новини от Бургас и региона. Електронен вестник "Под Лупа".Редакцията на "Под-лупа" се извинява за евентуално допуснати неточно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеСкъпи мои, наивни, но обични ми сънародници, правителството вече е наредено.
Само, че го научаваме не от честни и почтени преговори пред камерите у нас, а от чуждите медии и от правилните рупори на новата власт като Андрей Райчевците.
Докато вярвате в поредните порции лъжи на Харвардските измамници, че преговорите щели да са на светло - от Скопие вече съобщиха кой ще е назначен за външен министър и как сделката за вдигане на ветото за Северна Македония вече е готова, разбира се, против българския национален интерес.
Тя ще е подобна на тази на омразната Тройна коалиция, само че (вместо 7:5:3 за НДСВ, БСП и ДПС) ще е 9:3:3:3 без да се брои премиерчето Киро Петков.
9 министри за Радев и неговата нова партия-играчка и по 3 -ма министри за полуживите трупове БСП, ИТН на Дългия и втората партийка на Прокопиев ДБ.
За целия този сбирщайн не са гласували и един милион българи, а останалите пет милиона са гласували против или не са гласували, защото са омерзени от всички!
Всички са гладни и лакоми, а очакваните еврофондове са огромни, но за сметка на това - срещу големи национални предателства.
Икономиката, финансите, правосъдието и енергетиката са за олигарха Прокопиев, МВР и силовите министри са за Румен Радев, за Чалгаджията били културата и младежта и спорта да ги учи да играят кючек, а за останалите - каквото им подхвърлят.
Вие си чакайте програми и преговори, ако сте част от онези 80% на професор Иво Христов.
50 милиарда евро за усвояване и грабеж срещу националното предателство със Северна Македония, Истанбулската конвенция, гей браковете, Зеления пакет с ликвидирането на българската енергетика и създаването на милитаристична зона на българска територия и на Балканите, поголовна ваксинация и за преболедували от ковид и заключване на неваксинирани по домовете им.
Колко пъти лапа мухите?
Добро попадение на Н.Б.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Разбрах. За тебе България е кадидатът на Банкянската Тиква.
- 1 like
Коментар
-
Скъпи мои, наивни, но обични ми сънародници, правителството вече е наредено.
Колко пъти лапа мухите?
Добро попадение на Н.Б.
- 1 like
Коментар
-
..., но ако врътнеш един кючек пред него - може и на Бяло море да получим излаз? КО ШЕ каЕш за подобна версия?
Може да не ти е много по вкуса - да станеш "бела ханъма в Сараите", ама я помисли, дали идните поколения не биха оценили подобна саможертва...
Отстрани нещата изглеждат толкова елементарни... "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна..."
(но получи лайк за мнението от мен - все е нещо!)Last edited by mikomikov; 18.11.2021, 21:39.
- 1 like
Коментар
-
Всъщност каквото и да става, човек винаги трябва да е против ДПС. С когото и да си дружи ДПС в момента. Така че се надявам Радев да спечели тези избори
svobodnoslovo.eu
Герджиков не бива да става президент. Инак се връщаме в безвремието на вечното лапане, тормоз и свинщина
Радев наистина е проблемен и аз нито мога, нито искам, нито ще гласувам за него. Но герберите са още по-страшен проблем. Герберите са си корупция, некадърност и агрес....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Доган не ми проповядва морал.И не е кандидат за Президент.Не мога да разбера защо с такова озлобление се нахвърлята и си го обяснявам единствено с големото шубе.Аз избирам България не Радев.Ако за вас България е Радев за мен не е.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар