Пешо, какво става с баса за Твоя ГЕРБджипков -ГЕРБ-ДПС готов ли си или те е страх..Или само опорки ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
4Д- ЕНДЕР няма такива думи , че КРИМ е Руски..Веки средно интелигентен човек не лъже, защото лъжите лесно се хващат..В коя минута казва КРИМ Е РУСКИ.. Или пак мутренски лъжи и опорки..
Всеки средно-интелигентен човек не се излага като ВАС да служи на мутрокомунисти крадци и да лъже..
- 1 like
Коментар
-
Другото е интересно, че ще имаме финансов министър с офшорки, ама неговите били декларирани и били от хубавите. Бил ги използвал само да не плаща данъци в територията на която се цани да стане финансов министър.
Не знам как ще обсъжда с колегите си от ЕС темите за офшорните зони
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4Д-ЕНДЕРне ми пускай мутренските си опорки и сайтове..Дай запис къде Радев е казал , че КРИМ е РУСКИ..С тига с лъжите в стил агент БУДА ОТ ДС и БКП.. Записа и точните думи моля, а не мутренски комунистически лъжи..
https://www.youtube.com/watch?v=mshr-iFwDpU
Вярвам, че всеки средно-интелигентен човек може и сам да си го намери, но на теб с готовност ще помогна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГерджиков стана личният шут на Путиниста крадец Борисов...Той си избра ролята на мутренски шут..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГИГОВ,
Герджиков е по- зле от Цецка Като герой от турски сериал То и затова го подкрепят ДПС И ЕРДОГАН..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение63 на 37 % в полза на Румен Радев.
Има ли други мнения? И готови ли са да ги защитят с банковата си сметка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧакам феновете на Мутрата, ДПС, ЕРДОГАН И ПУТИН- Бързоходко и ПЕШО в понеделник да поздравят българите с победата на Радев..Това ще е оценка и за разбирането им за политиката..
Ако държиш да те поздравя теб може, щом за теб това ще е празник. Иначе за народа првероятно ще е загуба велика. Но да му мисли народа, за предпочитане утре и в Събота а не в Понеделник.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧакам феновете на Мутрата, ДПС, ЕРДОГАН И ПУТИН- Бързоходко и ПЕШО в понеделник да поздравят българите с победата на Радев..Това ще е оценка и за разбирането им за политиката..
Коментар
-
4Д-ЕНДЕРне ми пускай мутренските си опорки и сайтове..Дай запис къде Радев е казал , че КРИМ е РУСКИ..С тига с лъжите в стил агент БУДА ОТ ДС и БКП.. Записа и точните думи моля, а не мутренски комунистически лъжи..
Президентът Румен Радев му напомни, че в предизборната кампания той бе придружаван навсякъде от бивши министри и депутати на ГЕРБ
economic.bg
Герджиков не иска да го свързват с Бойко Борисов
Не може да ми припишете Бойко Борисов, не може да ми припишете Иван Гешев – нямам нищо общо с тези хора
Той не иска , а мутренските тролове искат..
- 1 like
Коментар
Коментар