IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    ГИГОВ , ЧУЙ ГО ПАК- НЕ Е КАЗАЛ-Крим е руски..каза - в момента е руски..Разликата е огромна..
    "Не чух чий е Крим, но общо взето отговорихте нещо" - пита Герджиков.
    "В момента е руски, какъв да е?" - отговаря Радев.

Коментар

Господа какъв е Крим в момента- Украински, Турски,ИЛИ РУСКИ..Не изкривявайте фактите и правете разлика между факт и оценка..Да руски е , каквото и да искаме ние ..Вие от ГЕРБ-ДПС нали сте близо до Путин - НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ Е РУСКИ И С РУСКА АДМИНИСТАЦИЯ..
      Ооо, ще ви лъснат червените задници на доносниците. Но гледайте ицо мазното, за вас ще е много по-лошо
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

ГИГОВ , ЧУЙ ГО ПАК- НЕ Е КАЗАЛ-Крим е руски..каза - в момента е руски..Разликата е огромна..
        Май само ти я виждаш тая огромна разлика

Коментар

Пешо, какво става с баса за Твоя ГЕРБджипков -ГЕРБ-ДПС готов ли си или те е страх..Или само опорки ..
          Кире бе нямам спомен да съм се хващал на бас...

Коментар

• ГИГОВ , ЧУЙ ГО ПАК- НЕ Е КАЗАЛ-Крим е руски..каза - в момента е руски..Разликата е огромна..

Коментар

• Господа какъв е Крим в момента- Украински, Турски,ИЛИ РУСКИ..Не изкривявайте фактите и правете разлика между факт и оценка..Да руски е , каквото и да искаме ние ..Вие от ГЕРБ-ДПС нали сте близо до Путин - НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ Е РУСКИ И С РУСКА АДМИНИСТАЦИЯ..
              Last edited by Kiro; 18.11.2021, 23:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Има такива думи Кире. Президентът Радев казва, че Крим е руски. Което е истината.
                Гигов имаш уважението ми.Човек трябва винаги да казва истината

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Значи офшорните зони (които не са забранени в ЕС) са ти проблем, ама изтеглянето на каса на 60 млн лв само за лот 6 , само за един ден, което е забранено в ЕС, не ти е проблем.
                  Бахти и критериите!
                  Ти, или началниците ти, имаш ли някакво доказателство за твърденията си? Да не се окаже че лъжеш, щото ако се окаже така, може много скъпо да ти струва?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

4Д-ЕНДЕР няма такива думи Крим е Руски..Нещо ти се причува- я пак го чуй няколко пъти..
                    Правиш ли разлика от -В момента е руски и Крим е руски..Може ли да провериш и ни кажеш какъв е Крим в момента..

Всъщност не ми е жал за него. Жал ми е за Софийския университет, който е допуснал такъв нещастник да му е ректор

svobodnoslovo.eu
                    Радев го смачка. Чак ми стана жал за тоя клетник
                    Радев го смачка. Чак ми стана жал за тоя клетник. Всъщност не ми е жал за него. Жал ми е за Софийския университет, който е допуснал такъв нещастник да му е ректор. Иво С...

ГЕРБДЖИПКОВ много изложи СУ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ..
                    Кире не се прави на глух и на улав.Много ясно се чува.44 та минута и 50 та секунда...Имай някакво достойнство.Ако не си признаеш просто няма да имаш уважението ми.

Коментар

4Д- ЕНДЕР няма такива думи , че КРИМ е Руски..Веки средно интелигентен човек не лъже, защото лъжите лесно се хващат..В коя минута казва КРИМ Е РУСКИ.. Или пак мутренски лъжи и опорки..
                      Всеки средно-интелигентен човек не се излага като ВАС да служи на мутрокомунисти крадци и да лъже..
                      Има такива думи Кире. Президентът Радев казва, че Крим е руски. Което е истината.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                        Заповядай Кире:
                        https://www.youtube.com/watch?v=mshr-iFwDpU
                        Вярвам, че всеки средно-интелигентен човек може и сам да си го намери, но на теб с готовност ще помогна.
                        В момента Крим е руски какъв да е....Кире абе това кой го казва бе.На 44 минута и 50 секунда.Пусни си го и пак кажи казва ли Радев или не....Хи хи Кире и края си пусни да видиш как гледа Чорапа...За болниците и сертификата Ректора го съсипа игра си с него като котка с мишка.Ба си позора за мъжлето на Деса ....хи хи хи....Кире абе защо Рашков тараши Университета бе това е срам и позор...Същия като Гешев...Хи хи хи ректора доказа мозъчната ви недостатъчност...Признавам си подцених го изглеждаше ми смотан ама ви респектира

Коментар

4Д-ЕНДЕР няма такива думи Крим е Руски..
                          Това е състояние, което се описва като "когнитивен дисонанс". Много ти благодаря за илюстрацията, защото рядко мога да се натъкна на толкова изразен случай на феномена!

Коментар

• 4Д-ЕНДЕР няма такива думи Крим е Руски..Нещо ти се причува- я пак го чуй няколко пъти..
                            Правиш ли разлика от -В момента е руски и Крим е руски..Може ли да провериш и ни кажеш какъв е Крим в момента..

Всъщност не ми е жал за него. Жал ми е за Софийския университет, който е допуснал такъв нещастник да му е ректор

svobodnoslovo.eu
                            Радев го смачка. Чак ми стана жал за тоя клетник
                            Радев го смачка. Чак ми стана жал за тоя клетник. Всъщност не ми е жал за него. Жал ми е за Софийския университет, който е допуснал такъв нещастник да му е ректор. Иво С...

ГЕРБДЖИПКОВ много изложи СУ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ..
                            Last edited by Kiro; 18.11.2021, 23:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Другото е интересно, че ще имаме финансов министър с офшорки, ама неговите били декларирани и били от хубавите. Бил ги използвал само да не плаща данъци в територията на която се цани да стане финансов министър.

Не знам как ще обсъжда с колегите си от ЕС темите за офшорните зони

Значи офшорните зони (които не са забранени в ЕС) са ти проблем, ама изтеглянето на каса на 60 млн лв само за лот 6 , само за един ден, което е забранено в ЕС, не ти е проблем.
                              Бахти и критериите!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

4Д- ЕНДЕР няма такива думи , че КРИМ е Руски..Веки средно интелигентен човек не лъже, защото лъжите лесно се хващат..В коя минута казва КРИМ Е РУСКИ.. Или пак мутренски лъжи и опорки..
                                Всеки средно-интелигентен човек не се излага като ВАС да служи на мутрокомунисти крадци и да лъже..
                                45-та минута. Не е необходимо да ми благодариш, нито да се извиняваш. Склонен съм да проявявам необходимата толерантност към хора в неравностойно положение.

Коментар

Working...
                                X