IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Абе доносник, да са ви казали случайно че за да стане комуниста рашков главен прокурор трябва да няма такъв в момента?

А, да си спомняш, че и случаят с присъствието на Дж Ф.Кенеди, беше разрешен и без промени в конституции, импичмънти и т.н.? Вярно, е не казват, кой точно го е разрешил, ама го е...

Коментар

• „Според информации на ЦРУ, през своята Българо-американска кредитна банка Бориславова е изпирала парите от неговите (на Борисов – бел. ред.) престъпни дейности: нелегални петролни сделки, търговия с метамфетамин

big5.bg
      ЦРУ: Цветелина Бориславова е прала парите на Бойко Борисов от незаконни сделки с петрол и наркотици
      Според информации на ЦРУ, банкерката Цветелина Бориславова е изпирала парите от престъпни дейности, в които е бил замесен Бойко Борисов. Това пише "Зюддойче Цайтун....

Коментар

• Абе додосник мекере пендел ,да са ви казали случайно, че РАШКОВ И ЦАЦАРОВ ЩЕ БЪДАТ УВОЛНЕНИ СКОРО ..

Коментар

• Абе доносник, да са ви казали случайно че за да стане комуниста рашков главен прокурор трябва да няма такъв в момента?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• „Много е възможно главният прокурор Иван Гешев да не си изкара мандата и мястото му да заеме Бойко Рашков, примерно, или някой като него“. Това предвеща пред БНР експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов.

info-dnes.com
            Експерт по национална сигурност: Бойко Рашков става главен прокурор, САЩ наказват още българи – списъкът е дълъг | Инфо Днес
            Експерт по национална сигурност: Бойко Рашков става главен прокурор, САЩ наказват още българи – списъкът е дълъгОт InfoD - ноември 19, 2021 Санкциите, които САЩ наложиха ...

Коментар

• Днес, 20:40
                Този коментар от Имхотеп е изтрит от aleks262
                Причина: Не е по темата
              OK, това е по темата.

Да напомня, че изборите за парламент приключиха миналата седмица и денят за размисъл беше 11.13.2021.

резултати от "Изборна секция".

Според "машината" партия #25 получава 103 (сто и три) гласа.

https://results.cik.bg/pvrns2021/tur...oHO-cshuEvKt_8

А според разписките и протоколът разписан от всички представители на политически партии, партия #25 получава 23 (двадесет и три гласа)

https://results.cik.bg/pvrns2021/tur...9YSik8YXMjDVBE

Как според вас се обяснява подобна мистерия?
              Защото според мен се обяснява с думата Измама.

Коментар

• Гледам, доде съм спал, ставало нещо. Фъщял въздух под налягане.
                Иначе, по темата: Миналото, няма да се върне. С или без червило - все тая.

Коментар

• 1chas.bg
                  Антон Станков: Прокуратурата трябва да е политически независима
                  "Противник съм на,мекеретата крадци и доносници на доган и путин в затвора..
                  Last edited by Kiro; 20.11.2021, 19:32.

Коментар

• ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ

Драги ми Меди Доганов, 32 години чакам този момент и както ти повтаряш, че търпението е горчиво, но плодовете му са сладки и моето даде своят резултат. Ти загуби в рамките на няколко месеца всичко. Първо твоят велик проект Слави, референдум, мажоритарна система се сгромоляса с трясък, от 65 на 25 места. Вторият ти опит в съдружие с Ердоган, под руският одобрителен поглед, отново се срина. 34 места вместо 20, но напълно безполезни. 14 места повече но за сметка на провал на цял един план. В страната ти се срина и са комични опитите ти да плашиш гаргите с етническата карта. От 600 – 700 хиляди мюсюлмани ти, с феодални методи държиш за сега под контрол около 150-180 хиляди. Нищо не можеш да постигнеш с тях. Каквото и следващо защитно действие да предприемеш е осъдено предварително на неуспех. Ти разбра още с обявяването на списъкът магнитски знакът който ти бе даден. И трябаваше да направиш трудният избор. Ти го направи и се оказа, че е бил грешният. Сега, поне аз, не виждам, как можеш да излезеш от коловозът в който се вкара с този си избор. Предчувставам удоволствието, което близкото бъдеще ще ми доставя. Да, Доганчо, верно е че търпението е трудно и горчиво, но плодовете му са сладки и аз доживях да имам удоволствието да им се радвам. Знам, че не са много хората, които разбират това което пиша, но ти си от другите, които разбират. Така е при нас, които предпочитаме да сме по-често зад кулисите. Луканов е прокълната, Желев също. Филип се разкри. Беше останал само ти и твоят ред дойде.

Коментар

• Днес, 18:03
                        Този коментар от Имхотеп е изтрит от aleks262
                        Причина: Неприемливо

Алекс бих искал най-учтиво да ти напомня, че според

ЗАКОН ЗА ДОСТЪП И РАЗКРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ

Глава Втора
                      Чл. 9
                      Ал. 2
                      разкрива и обявява имената на български граждани, заемали или заемащи публични длъжности или извършвали или извършващи публична дейност, за които е установена принадлежност към органите по чл. 1;
                      .....

Във връзка с което тази информация е публична, и всичко касаещо въпросното лице може може да се публикува свободно.

https://www.lex.bg/mobile/ldoc/2135540283

Така че причината за изтриването на този пост просто не е истина, и всъщност осуетява свободното слово гарантирано от този Закон.

Коментар

• Не мисля, че на този етап е необходимо Бойко Борисов да подава оставка, каза бившият финансов министър.

offnews.bg
                        Симеон Дянков посочи на Борисов кои от своите да махне | Политика

Коментар

• ЕВГЕНИ КЪНЕВ

Интересен избор за премиер на служебния кабинет от русофилския президент:
                          Стефан Янев е офицер за анализ към Департамента по планиране и програмиране на Групата за координиране на Партньорство за мир на НАТО в Белгия (1998 – 2000).

Между 2001 и 2002 г. е държавен експерт в дирекция „Евроатлантическа интеграция“ на Министерство на отбраната. След това до 2004 г. ( влизането в НАТО) е началник на отдел в дирекция „Евроатлантическа интеграция“ на Министерство на отбраната.

Завършва Военен колеж към Националния военен университет във Вашингтон, САЩ (2004 – 2005).

В периода 2005 – 2007 г. е началник на департамент „Tрансформации“ в Центъра на НАTО за борба c тероризма в Анкара.

От 2011 до 2014 г. е военен аташе в САЩ.

Още една мутрокомунистическа опорка лъсна и падна.. А Борисов построи на Путин поток за 3 милиарда..

Коментар

• От свои източници Фрог научи, че причината за масираните проверки на границата на България с Република Турция на ГКПП ”Капитан Андреево” е канал за контрабандни цигари.

mobile.frognews.bg
                            Канал за контрабандни цигари е причината за проверките на ГКПП ”Капитан Андреево” /снимки/

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И аз така си мислех 2014 - няма как да направят по голяма простотия от това да назначат Пеевски за шеф на данс.
                              Да ама ме опровергаха.
                              И тези имат уникалния шанс още зимата да ни ..... таковат задниците със ЗАДЪЛЖИТЕЛНА факсинация. Даже няма и да се бунтуваме като в Ротердам. Един по един ще си псуваме дома
                              Почнат ли да се изявяват в ролята на богове ги помиламе и кой откъде е. Но мисля, че е редно след като успеят да си осигурят 50% подкрепа в Парламента, да им се даде шанс. Може и да не харесвам тиквун, ама е прав като каже зад мен стоят 5-600 хиляди и представлявам тях, няма как да се отвърна от тези 5-600 хиляди - щом с тях е мнозинство примерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                                Не съм гласувал за новите, ама е редно да им се даде шанс, ако съставят правителство. За колко дълго ще е, никой не знае. А дали са гласували 1/4 от 1/3 от 50% от незнам колко си още % за тях е все тая и никой насила не е държал другите да не гласуват. Ако закона позволява да се избере управляващ орган само с един гласувал и има такъв, значи всичко е точно.
                                Бързоходко, хубаво си спретнал написаното, ама сега замени Радев с Борисов и обратното и пак ще е вярно. Днес някакви автобуси не ги пускали от Турция в България, някакви ноти пускали някои и т.н. Ами аз през лятото ходих в Турция, 40 градуса жега, половината на улицата с маски. Определено там хората бяха изплашени от ковида. И сега се юрнали в България масово при все, че тук е пика на вълната. Ами няма логика. Логиката е, че идват да гласуват за Герджиков. Това е.
                                Аре оставете ги тия новите да покажат какво могат, българите вече няма да ги търпят много, ако излязат от правия път.
                                И аз така си мислех 2014 - няма как да направят по голяма простотия от това да назначат Пеевски за шеф на данс.
                                Да ама ме опровергаха.
                                И тези имат уникалния шанс още зимата да ни ..... таковат задниците със ЗАДЪЛЖИТЕЛНА факсинация. Даже няма и да се бунтуваме като в Ротердам. Един по един ще си псуваме дома
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X