IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Това ако не се лъжа е между Студена и Старо село
    Точно така! По посока юг, малко преди отклонението за село Старо село. Точно на отбивката, с мантинелата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Dragodanov, Драгоданоооов, ти нормален ли си, дрогиран ли си или мутренски трол.. Какво и къде съм говорил аз..Я прочети статията , виж от кой е написана и тогава пиши.. Хубаво е всички пътища на комунистите от БСП и ГЕРБ да се разследват и виновниците крадци да лежат в затвора ..Драгоданоооов..

mediapool.bg
      Кирил Петков призова Гешев сам да си тръгне, за да реши проблема - Mediapool.bg
      Нещо криво ти е по фактите ли, бе невежа, навита на пружинка и платена да лае? Защото, фактите са такива, каквито ти ги посочих? Нито съм дрогиран, нито ненормален. Прави впечатление, че за дрога, алкохоли и прочее, веднага почват да говорят, да се полят и да обиждат някакви комплексари като тебе. Въобще няма да се учудя и да си от тези, които редовно сядат зад волана на МПС, след употреба на алкохол. Като гледам, как и колко ти "държат нервичките" нищо чудно да имаш нужда я от стимулация, а от успокояване.
      Та, Конкретният пътен участък/17 км, между село Долна Диканя и отклонението за град Перник/, в който се случи тая ужасяваща катастрофа, беше строена, в периода: 2002г.-2007г. Ето това са фактите за конкретно обсъжданото ПТП, станало в ранните часове на 23.11.2021г. Нито съм дрогиран, нито съм трол, а ти си поредният озлобен от нещастният си безсмислен и жалък животец злобар. Какво сега станА? Докриве ти, че не знаеш фактите ли? Или че не си толкова умен, за колкото претендираш, че си?
      Не си прави пи-ар и не трупай така чакалски "капитал" от подобна трагедия, като днешната, защото е грехота...Да знаеш...Грехота е! ТРОЛ долен!

Коментар

• Да, България :

Близо 6 часа, почти двойно по-дълго от предвиденото,
        протекоха консултациите за съставяне на правителство по тема „Енергетика“.
        Ето част от предложенията на Демократична България , които бяха приети на преговорите днес.

Ако продължи вдигането на цените на тока, да се разшири обхватът и размерът на съществуващата схема за енергийни помощи за битовите потребители, особено за социално бедните. Това да стане най-късно през януари.
        Продължаване на разплащането за бизнеса след анализ на получилите енергийни компенсации.
        Завършване на газовата връзка с Гърция
        КЗК да разследва картелите в енергетиката
        План за преодоляване на енергийната бедност
        Преглед на договорните отношения за покупка на газ с оглед диверсификация и покупка на най-евтин газ.
        Продължаване на експлоатационния срок на 5-и и 6-и блок на АЕЦ “Козлодуй” при спазване на всички стандарти за безопасност. Необходимостта от нови ядрени мощности да се прецени след независим експертен анализ.
        Публичност и оптимизиране на всички разходи в енергетиката
        Прозрачност на всички финансови механизми под шапката на ЕК
        Да се разработи списък от алтернативни проекти за запазването на „Марица-изток“ и въглищните райони
        Цялостен анализ на Зелената сделка и необходимите мерки на национално ниво в контекста на постигане на целите на ЕС за 2050
        Проучване на възможностите на енергийния потенциал на Черно море
        Дигитализация на енергийния сектор и разнообразяване на енергийните услуги. Развитие на умни мрежи

Коментар

ИВАН ШОПСКИ, ФЕЙСБУК:
          Всяка зима слушам как камионите били без зимни гуми. Рядко журналисти си правят труда да проверят информацията си и да открият, че такова понятие няма! При товарните няма и пролетни, летни и есенни. При камионите и автобусите не е като при леките коли, те се движат с едни и същи.
          Слушам днес как туби нафта се били взривили! Като дипломиран консултант по превоз на опасни товари държа да кажа на всички журналисти, че ,,нафта" ( дизелово гориво ) НЕможе да предизвика взрив! Когато автобуса сложи зимни гуми, тогава ще гръмне нафтата, тоест няма начин! Журналистите трябва да се отнасят малко по-професионално!
          ,,Магистралата" ( скоростен път ) е направена с опасни завои и много подлъгващи виражи.
          Днес представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията. Каква наглост и безочие! Тези безумци да не смятат, че сме забравили кой строи този път?

lentata.com
          Представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията
          Няма да забравя схемите които осветли Ивайло Шопски за летните лагери.
          Ивайло Шопски за схемите с ученическите лагери: Нямаше никаква реакция от Красимир Вълчев - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ
          Уникални герберски крадци. Трябва да ги връзват на площада, да им четат престъпленията и да дадат на пострадалите да ги линчуват
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• ИВАН ШОПСКИ, ФЕЙСБУК:
            Всяка зима слушам как камионите били без зимни гуми. Рядко журналисти си правят труда да проверят информацията си и да открият, че такова понятие няма! При товарните няма и пролетни, летни и есенни. При камионите и автобусите не е като при леките коли, те се движат с едни и същи.
            Слушам днес как туби нафта се били взривили! Като дипломиран консултант по превоз на опасни товари държа да кажа на всички журналисти, че ,,нафта" ( дизелово гориво ) НЕможе да предизвика взрив! Когато автобуса сложи зимни гуми, тогава ще гръмне нафтата, тоест няма начин! Журналистите трябва да се отнасят малко по-професионално!
            ,,Магистралата" ( скоростен път ) е направена с опасни завои и много подлъгващи виражи.
            Днес представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията. Каква наглост и безочие! Тези безумци да не смятат, че сме забравили кой строи този път?

lentata.com
            Представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

В какво по-точно се заблуждавам, според теб?

В това, че не съм гласувал на Референдума на Слави, ли?

Заблуденият си ти, защото си излязъл да гласуваш... ))

Въпросът е в избирателната активност от 3 500 000 гласували, която в съзнателния ти живот НЕ МОЖЕ да се повтори.

Аз гласувам ВИНАГИ. Никога до сега не съм пропускал да гласувам на какъвито и да са избори. И на втори тур също. Дори моят кандидат да е отпаднал на първи тур, за втория си избирам един от двамата и пак отивам. Така и жена ми, а също и синовете ми винаги или почти винаги гласуват.

Ама я кажи правилно ли постъпи първата политическа "сила" от предния парламент, като се държеше като като вироглаво хлапе? И ако избирателят одобрява такова тъпо "спазване" на някакви измислени принципи, защо сте на ПЕТО място? От първи - пети.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Dragodanov, Драгоданоооов, ти нормален ли си, дрогиран ли си или мутренски трол.. Какво и къде съм говорил аз..Я прочети статията , виж от кой е написана и тогава пиши.. Хубаво е всички пътища на комунистите от БСП и ГЕРБ да се разследват и виновниците крадци да лежат в затвора ..Драгоданоооов..

mediapool.bg
                Кирил Петков призова Гешев сам да си тръгне, за да реши проблема - Mediapool.bg
                Last edited by Kiro; 23.11.2021, 22:14.

Коментар

• Блажени са верующите
                  ПП И аз го искам, но съм реалист

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    гледах 4,5 часа коалиционните преговори за правителство по тема “Икономика”. Много е интересно, неочаквано за мен, най-подготвени освен ПП се оказаха ИТН. Както и да е, много смилени неща се решиха. Отсега казвам, ако изпълним 20% от нещата, които се обсъдиха ние ще излетим в космоса. България в следващото десетилетие ще стане супер.
                    те на приказки всички са силни.
                    Като дойде момента да ударят братчеда и ама не може ли това да го отложим, да го попроменим .....
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• гледах 4,5 часа коалиционните преговори за правителство по тема “Икономика”. Много е интересно, неочаквано за мен, най-подготвени освен ПП се оказаха ИТН. Както и да е, много смилени неща се решиха. Отсега казвам, ако изпълним 20% от нещата, които се обсъдиха ние ще излетим в космоса. България в следващото десетилетие ще стане супер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

Точна така! Този пътен участък /от село Долна Диканя, до отклонението за град Перник/, на който е станало това ужасяващо ПТП беше строен, в периода: 2003-2007г. Беше завършен и пуснат в експлоатация през пролетта на 2007г.
                        Това ако не се лъжа е между Студена и Старо село

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Ти верно се заблуждаваш за причините, поради които българите гласуваха на референдума на Слави. Те дори не знаеха какви са въпросите. Българите гласуваха тогава, защото възприемаха референдума като гласуване СРЕЩУ корумпираната власт на банкянския простак. Лично аз гласувах заради това. Да не мислиш, че тогава болшинството искаше мажоритарни избори в два тура? Че тогава ГЕРБ щеше да спечели 180 депутата в парламента.
                          Или пък искаше областните началници на полицията да се избират като американски шерифи от каубойските филми?
                          Хората гласуваха против властта на Тиквата. А пък на ония популистки въпроси за намаляване наполовина на броя на депутатите и за субсидия 1 лев на глас..... Това са смешни неща. Ако направиш референдум депутатите да са 51 човека и да са изобщо без заплата, да знаеш с какъв ентусиазъм ще гласуват!

В какво по-точно се заблуждавам, според теб?

В това, че не съм гласувал на Референдума на Слави, ли?

Заблуденият си ти, защото си излязъл да гласуваш... ))

Въпросът е в избирателната активност от 3 500 000 гласували, която в съзнателния ти живот НЕ МОЖЕ да се повтори.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

На Референдума на Слави (2016) бюлетините в урните бяха от над 3 500 000 гласоподаватели. В следващите, минимум 50 години няма са излязат да гласуват толкова хора в България, дори гласоподавателите да бъдат задължени да го правят под стража...

За да се проведе Референдума на Слави му отрязаха над 100 0000 гласа, но му признаха над 570 000 гласове (със 170 000 повече от необходимите 400 000).
                            Ти верно се заблуждаваш за причините, поради които българите гласуваха на референдума на Слави. Те дори не знаеха какви са въпросите. Българите гласуваха тогава, защото възприемаха референдума като гласуване СРЕЩУ корумпираната власт на банкянския простак. Лично аз гласувах заради това. Да не мислиш, че тогава болшинството искаше мажоритарни избори в два тура? Че тогава ГЕРБ щеше да спечели 180 депутата в парламента.
                            Или пък искаше областните началници на полицията да се избират като американски шерифи от каубойските филми?
                            Хората гласуваха против властта на Тиквата. А пък на ония популистки въпроси за намаляване наполовина на броя на депутатите и за субсидия 1 лев на глас..... Това са смешни неща. Ако направиш референдум депутатите да са 51 човека и да са изобщо без заплата, да знаеш с какъв ентусиазъм ще гласуват!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Денивелацията на Бойковата магистрала "Струма" - парите усвоени, жертвите - наши

dunavmost.com
                              Денивелацията на Бойковата магистрала „Струма“ - парите усвоени, жертвите - наши
                              Кироооу, това ужасяващо ПТП, е станало в районе малко след село Боснек, по посока юг, т.е. към Благоевград, в 17 километровият участък, заключен, между село Добна Диканя и град Перник. Същият отзи 17/СЕДЕМНАДЕСЕТ/ километра пътен участък, го строиха повече от 4/ЧЕТИРИ/ години, в периода: 2003-2007г., даже започнаха през 2002г. Та, Кироо, да ти кажа, че по това време, на власт беше Коалицията НДСВ-ДПС /а.к. ЦарО/ до 2005г. и след това "Тройната коалиция" /2005-2009г./. Същият този 17 км пътен участък беше завършен през 2007г... Та така, като говориш за нещо, гледай да бъде вярно, а не да не кореспондира с действителността. Ако ли не можеш, поне чети повече...
                              Last edited by Dragodanov; 23.11.2021, 21:32.

Коментар

Working...
                              X