Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПроблемът на участъка е в самото му планиране - голямо изкачване, слизане в дол и пак изкачване, направено защото не е имало или са били спестени пари, вместо да се направи мост или тунел.
Конкретно драмите там са в обратната посока (към София), а тая чешма е на тъпо място, тъпо означена и (не съм го мерил но) ми се струва, че има стеснение на лентите, или всички секат осевата линия - то за това е изтрита зебрата отдясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБаш ти не ме учи на български език
Радвай се, че след 40 години на 2500 км от София не съм забравил класическия български език и не пиша на опростачения жаргон, който преобладава във форума и на "територияте"
И да се шегувам на български не съм забравил
Ако знаеш, отговори на въпроса ми за слоевете на пътната настилка в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеРазбира се, че един "енергетик" експерт по животновъдство може да напише следното:
Откъде да е чувал човека за "син или зелен водород"
Коментар
-
Разбира се, че един "енергетик" експерт по животновъдство може да напише следното:
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеKaто дойде 2029 ще разберем че не са се отказали.Тия приказки ги слушам цял живот.Приказват едно правят друго
"Очакваната тройна коалиция в Германия залага на т.нар. син водород, който се произвежда от изкопаеми горива като природен газ, но отделяният въглероден двуокис се улавя и съхранява под земята."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе се ли има предвид "слоеве"? В българския, разлика има.
Радвай се, че след 40 години на 2500 км от София не съм забравил класическия български език и не пиша на опростачения жаргон, който преобладава във форума и на "територияте"
И да се шегувам на български не съм забравил
Ако знаеш, отговори на въпроса ми за слоевете на пътната настилка в България
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Във Франция шосетата са на 5 етажа.
А в България ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Тука не съм съгласен с тебе.
Когато Тиквата дойде на власт, в продължение на 4 години каквото и да стане, виновен му беше Станишев.
Като се качи пак на коня след Орешарски, виновен в следващите пет години беше Орешарски, който бил "върнал държавата 10 години назад".
Тъй че следващите 4 години виновен за всичко трябва да бъде Бойко. Точка.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Тука не съм съгласен с тебе.
Когато Тиквата дойде на власт, в продължение на 4 години каквото и да стане, виновен му беше Станишев.
Като се качи пак на коня след Орешарски, виновен в следващите пет години беше Орешарски, който бил "върнал държавата 10 години назад".
Тъй че следващите 4 години виновен за всичко трябва да бъде Бойко. Точка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Kaто дойде 2029 ще разберем че не са се отказали.Тия приказки ги слушам цял живот.Приказват едно правят друго
Коментар
-
"Решението е Конституционният съд да разтълкува, че ВСС вече не работи по правилата на конституцията. Парламентът лесно може да смени Цацаров."
DNEVNIK.BG
Михаил Екимджиев: Има бърз начин за смяна на Висшия съдебен съвет и Гешев
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМоже ли и аз да кажа за пътя - в случая гербавите нямат особена вина, освен тази, че го направиха магистрала, ерго увеличиха скоростта по участъка.
Тъй че следващите 4 години виновен за всичко трябва да бъде Бойко. Точка.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар