IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Във Франция шосетата са на 5 (доста високи) слоя.
    • за формиране
    • за основа
    • за база
    • за връзка
    • асфалт
    А в България ?
    оти ти трябваше да одиш чак до франция да подпираш лопатата на пътя. Тука само от братята са мераклии
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Във Франция шосетата са на 5 (доста високи) слоя.
      • за формиране
      • за основа
      • за база
      • за връзка
      • асфалт
      А в България ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Проблемът на участъка е в самото му планиране - голямо изкачване, слизане в дол и пак изкачване, направено защото не е имало или са били спестени пари, вместо да се направи мост или тунел.
        И аз едно мнениице - щото съм 'селски' в района. Да, спестени са парЕ и време. Трябваше да се изкопаят още и двата баира - този и следващият. Такъв беше проекта първоначално. Но в този участък се бяха забавили много - дори пътя свършваше в една къща в обратна посока почти до откриването.
        Конкретно драмите там са в обратната посока (към София), а тая чешма е на тъпо място, тъпо означена и (не съм го мерил но) ми се струва, че има стеснение на лентите, или всички секат осевата линия - то за това е изтрита зебрата отдясно.

Коментар

Баш ти не ме учи на български език
          Радвай се, че след 40 години на 2500 км от София не съм забравил класическия български език и не пиша на опростачения жаргон, който преобладава във форума и на "територияте"
          И да се шегувам на български не съм забравил
          Ако знаеш, отговори на въпроса ми за слоевете на пътната настилка в България
          Ами...да не са ги докарали до под 2 че, не знам.

Коментар

Разбира се, че един "енергетик" експерт по животновъдство може да напише следното:

Откъде да е чувал човека за "син или зелен водород"

откъдето и някои са чули за етажи на шосето

Коментар

• Разбира се, че един "енергетик" експерт по животновъдство може да напише следното:
              Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Kaто дойде 2029 ще разберем че не са се отказали.Тия приказки ги слушам цял живот.Приказват едно правят друго
              Откъде да е чувал човека за "син или зелен водород"

"Очакваната тройна коалиция в Германия залага на т.нар. син водород, който се произвежда от изкопаеми горива като природен газ, но отделяният въглероден двуокис се улавя и съхранява под земята."

Коментар

• Умните и красивите от ПП идват на власт

Да му мислят нискочелите дебеловрати затлъстяли негодници

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Не се ли има предвид "слоеве"? В българския, разлика има.
                  Баш ти не ме учи на български език
                  Радвай се, че след 40 години на 2500 км от София не съм забравил класическия български език и не пиша на опростачения жаргон, който преобладава във форума и на "територияте"
                  И да се шегувам на български не съм забравил
                  Ако знаеш, отговори на въпроса ми за слоевете на пътната настилка в България

Коментар

Във Франция шосетата са на 5 етажа.
                    А в България ?
                    Не се ли има предвид "слоеве"? В българския, разлика има.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Тука не съм съгласен с тебе.
                      Когато Тиквата дойде на власт, в продължение на 4 години каквото и да стане, виновен му беше Станишев.
                      Като се качи пак на коня след Орешарски, виновен в следващите пет години беше Орешарски, който бил "върнал държавата 10 години назад".

Тъй че следващите 4 години виновен за всичко трябва да бъде Бойко. Точка.
                      Така може, съгласен съм, ама пусто нали истината ми е мила, пък и ние трябва да сме различни от тях, за да имаме моралното право на съдници
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Когато Тиквата дойде на власт, в продължение на 4 години каквото и да стане, виновен му беше Станишев.
                        Като се качи пак на коня след Орешарски, виновен в следващите пет години беше Орешарски, който бил "върнал държавата 10 години назад".

Не 4, а поне 12. За баланс.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Kaто дойде 2029 ще разберем че не са се отказали.Тия приказки ги слушам цял живот.Приказват едно правят друго
                          Именно. Ама, междувременно, ще са си нахендрили конкуренцията на многотрилионни разходи и ще се усмихват лукаво.

Коментар

• "Решението е Конституционният съд да разтълкува, че ВСС вече не работи по правилата на конституцията. Парламентът лесно може да смени Цацаров."

DNEVNIK.BG
                            Михаил Екимджиев: Има бърз начин за смяна на Висшия съдебен съвет и Гешев

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Може ли и аз да кажа за пътя - в случая гербавите нямат особена вина, освен тази, че го направиха магистрала, ерго увеличиха скоростта по участъка.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Kaто дойде 2029 ще разберем че не са се отказали.Тия приказки ги слушам цял живот.Приказват едно правят друго

Коментар

Working...
                                X