IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мико, ти пак си тук да ни веселиш и разсмиваш.. Разбрах комплексите ти и образованието и не смятам повече да ти отговарям..Можеш спокойно да спамиш и да си мислиш , че така много ни веселиш.. Ти нали беше избирател на Слави- то и това ти личи.. Ти нямаш тези, защото си банален трол..

По този въпрос спориха депутати от управляващата коалиция и опозицията днес. Повече от час и половина те дебатираха но краят на работното им време - 14:00, попречи на гласуването на законопроекта.

offnews.bg
    Деполитизация или чистка в образованието: защо се променя училищен закон | Политика
    Last edited by Kiro; 05.03.2022, 11:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      .. .То така всеки професор и учен може да бъде наречен книжен плъх от анонимни никове..Тук трябва да си зададете въпроса за Вашите знания и постижения и като какви давате оценки.. В случая Ангелов .....
      Мико, аз за разлика от тебе съм икономист с много дълъг стаж.. Мико от къде ти е купената диплома, че много издишаш или си с 8 клас..Продължавай да ни веселиш и размиваш..

....[/URL]
      Много си ми забавен, приятелю!

Няма да те питам от къде е твоята диплома, защото съм наясно, щом пишеш размиваш, вместо разСмиваш!

Предизвикваш много усмивки, наистина!

Зная, че не си чел като дете оная малка книжчица за "Кирчо и буквичките" в Съда?

Накратко: само гъската го защитила в Съда, защото пишел: "...гъска - с главно "Г", а пък Кирчо - с малко "к"..."

..................

Два, сравнително лесни въпроси, Кирчо:

1. Колко икономисти познаваш в тоя форум?

(изключвам тия, които като теб ни казват, че са с диплома на икономисти)

2. Правиш ли някаква (макар и малка!) разлика в това, че форум, който има икономическа насоченост, като е ориентиран към ИНВЕСТИТОРИТЕ - но Форумът МОЖЕ да не е създаден от икономист, както и това, че този форум НЕ е създаден само и единствено за икономисти?

От тук произтича следствието:: всеки, който притежава диплома по икономика - ли е добър инвеститор?

.. ...........

И не забравяй, че спорът ни тръгна от мой пост, в който ТИ, като икономист - все още не си опровергал някоя от моите тези!

Чакам и отговора ти - коя от тезите ми не "харесваш" - с икономически доводи!

За дипломите се разбрахме: добрите икономисти с името Кирчо (и с неанонимен Ник "Кирчо")- не по-зле от другите трябва да знаят и български език.

Last edited by mikomikov; 05.03.2022, 11:41.

Коментар

• Моля не избягвай въпроса ,моля за това кои са с принос за тебе..Що се отнася до ПП , то те за тези няколко месеца какво очакваш да са направили..Кой е направил за 4-6 месеца нещо и то в криза и война.. Значи за теб икономическия анализ е безмислен..

dnevnik.bg
        Иван Костов: Европейският елит се е продал на "Лукойл" и "Газпром"
        Last edited by Kiro; 05.03.2022, 11:37.

Коментар

Ами сега отрече всички,които се занимават с макроикономика и икономически анализи.
          Може ли да посочиш кои според теб са направили нещо и защо..
          Понеже е политическа темата.
          Какво постигнаха ПП с анализи, анализ на анализа и анализ на анализатора на анализа ....
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Ами сега отрече всички,които се занимават с макроикономика и икономически анализи.
            Може ли да посочиш кои според теб са направили нещо и защо..
            Last edited by Kiro; 05.03.2022, 11:12.

Коментар

Ти може да го познаваш от студент, но той от 20г. е учен , а ти не си нали..И не се занимава с политика и има добри анализи и прогнози..Явно не ги следиш..

Математически погледнато ще победи по-силният. Според математическите формули победител ще е Русия, добави математикът.

novini.bg
              Проф. Витанов: Стратегическата цел на Русия е завладяването на Украйна - Общество - Новини Бг
              Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...

Ето за това говорим- и този се направи, че разбира от всичко.. Не спира да говори очевидни неща..Иначе за КОВИД много се изложи..
              ха ха
              Икономически учен ли е?
              Какво е направил за развитието на икономиката на България?
              НУЛА ПРИНОС, даже отрицателен че само арчи.
              Всеки един мой колега а те са над 4000 е с по голям принос
              Почти всички пасквили от име.бг съм прочел. Само ми отговори що 90% там са СТАЖАНТИ - неуки студентчета облъчени от шорошка пропаганда.
              За "проф витанов" - паднах се с един доцент от физ факултет(такива ентелигентни ми ги подбират във ВМА да не ми е скучно) и нещо почна да го защитава - на кълбета щяхме да станем
              Last edited by bota156; 05.03.2022, 11:04.

Коментар

• Ти може да го познаваш от студент, но той от 20г. е учен , а ти не си нали..И не се занимава с политика и има добри анализи и прогнози..Явно не ги следиш..

Математически погледнато ще победи по-силният. Според математическите формули победител ще е Русия, добави математикът.

novini.bg
                Проф. Витанов: Стратегическата цел на Русия е завладяването на Украйна - Общество - Новини Бг
                Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...

Ето за това говорим- и този се направи, че разбира от всичко.. Не спира да говори очевидни неща..Иначе за КОВИД много се изложи..
                Last edited by Kiro; 05.03.2022, 10:48.

Коментар

Г.Ангелов е един от младите и способни МАКРОИКОНОМИСТИ..То така всеки професор и учен може да бъде наречен книжен плъх от анонимни никове..Тук трябва да си зададете въпроса за Вашите знания и постижения и като какви давате оценки.. В случая Ангелов е точен и много прав..
                  То затова в България Б.Борисов управлява и краде 12г. с пожарникарско училище..
                  Мико, аз за разлика от тебе съм икономист с много дълъг стаж..

Унгарският премиер е един от европейските ръководители, които имат добри отношения с руския държавен глава Владимир Путин.

fakti.bg
                  Орбан: Ще платим цената на санкциите срещу Русия
                  Унгария подкрепи европейските санкции срещу Русия, но собствената ѝ икономиката ще бъде засегната. Това обяви унгарският премиер Виктор Орбан пред унгарското дър..
                  Ти откога го познаваш. Щот АЗ от студент - 25 години и много добре знам колко чини

Коментар

• Г.Ангелов е един от младите и способни МАКРОИКОНОМИСТИ..То така всеки професор и учен може да бъде наречен книжен плъх от анонимни никове..Тук трябва да си зададете въпроса за Вашите знания и постижения и като какви давате оценки.. В случая Ангелов е точен и много прав..
                    То затова в България Б.Борисов управлява и краде 12г. с пожарникарско училище..
                    Мико, аз за разлика от тебе съм икономист с много дълъг стаж.. Мико от къде ти е купената диплома, че много издишаш или си с 8 клас..Продължавай да ни веселиш и размиваш..

Унгарският премиер е един от европейските ръководители, които имат добри отношения с руския държавен глава Владимир Путин.

fakti.bg
                    Орбан: Ще платим цената на санкциите срещу Русия
                    Унгария подкрепи европейските санкции срещу Русия, но собствената ѝ икономиката ще бъде засегната. Това обяви унгарският премиер Виктор Орбан пред унгарското дър..
                    Last edited by Kiro; 05.03.2022, 10:38.

Коментар

Мико, след като не знаеш кой е Г.Ангелов - не си за този форум и се издаде, че не си икономист..В този случай е добре да си по- скромен в неспециалните си изяви за форума.. Ето и статии на Г.Ангелов..

https://www.dnevnik.bg/author/%D0%93...BB%D0%BE%D0%B2
                      Георги Ангелов (1979) е роден в гр. Пловдив. Завършва финанси в УНСС, работи в Института за пазарна икономика, а понастоящем е старши икономист в институт “Отворено общество”. Той е заместник-председател на управителния съвет на Българската макроикономическа асоциация, както и член на Американската икономическа асоциация. Основните му интереси са свързани с данъчна политика, реформи и икономическо развитие. Участвал е в множество български и международни изследователски проекти.
                      Носител е на специална награда "Гражданска позиция, провокираща дебат" на ФРГИ и е отличен с награда от Наградния фонд „Георги Василев” за принос към свободата на духа, 2008 г.
                      Добре познат е от многобройните си изяви в медиите, а „Блогът за икономика” продължава да е барометър за икономиката в България - http://ikonomika.org
                      И къф е г. ангелов.
                      Книжен плъх не работил 1 ден, камо ли да изкара 1 лев.
                      Плащат му да плямпа глупости - шорошоидна ПРОПАГАНДА

Коментар

Мико, това е икономически форум и тук повечето са икономисти..Ако искаш форум по химия или политика има и такива.. Не може да се изтъпанчиш в този форум и да питаш кой какъв бил..Като не знаеш чети и учи повече..
                        Продължавай да ни веселиш приятелю, но не си избивай комплексите тук..Изобщо ти какво търсиш в този форум..

....[/URL]
                        А ти, приятелю, какво правиш в тоя форум?

Разбирам, че по твоите "критерии" си политик и (цитираш) икономист.

Защо тогава - според същите твои "условия за участие ТУК" - самият ти - пишеш тук, а не - в политически форум?

Продължавай да ни веселиш с твоята риторика, толкова (А)логична приятелю!

Коментар

• Мико, това е икономически форум и тук повечето са икономисти..Ако искаш форум по химия или политика има и такива.. Не може да се изтъпанчиш в този форум и да питаш кой какъв бил..Като не знаеш чети и учи повече..
                          Продължавай да ни веселиш приятелю, но не си избивай комплексите тук..Изобщо ти какво търсиш в този форум..

7dnisofia.bg
                          ОБРАТ: Частни хотели край Варна ще помолят украинците да си тръгнат или да си платят | 7 Дни София
                          Два частни хотела в курорта Св. св. Константин и Елена край Варна са приели около 200 бежанци, но очакват държавата да плати разноските. Ако това не стане, те ще помоля....
                          Last edited by Kiro; 05.03.2022, 09:26.

Коментар

Мико, след като не знаеш кой е Г.Ангелов - не си за този форум и се издаде, че не си икономист..В този случай е добре да си по- скромен в неспециалните си изяви за форума.. Ето и статии на Г.Ангелов..

Георги Ангелов (1979) е роден в гр. Пловдив. Завършва финанси в УНСС, работи в Института за пазарна икономика, а понастоящем е старши икономист в институт “Отворено общество”. Той е заместник-председател на управителния съвет на Българската макроикономическа асоциация, както и член на Американската икономическа асоциация. Основните му интереси са свързани с данъчна политика, реформи и икономическо развитие. Участвал е в множество български и международни изследователски проекти.
                            Носител е на специална награда "Гражданска позиция, провокираща дебат" на ФРГИ и е отличен с награда от Наградния фонд „Георги Василев” за принос към свободата на духа, 2008 г.
                            Добре познат е от многобройните си изяви в медиите, а „Блогът за икономика” продължава да е барометър за икономиката в България - http://ikonomika.org

Е, сега вече ме хванА по бели гащи! В условията за участие във форумите НЕ пише, че трябва да познавам някой си Ангелов!

В момента си посипвам (обилно) главата с пепел!

Колко си прецизен само! Разбира се, че не съм икономист! От 2006 го повтарям ТУК - от този мой ник! Имам и други никове - признавам. Само паролите им на зная. Изгубиха се покрай някакви експертни решения на бивши модератори (какъвто искаш да го играеш самият ти!)

И никога не съм казвал, че съм икономист, разбира се, приятелю!

Сега сигурно ще кажеш, че и приятел не съм ти?

Жестоко ме жегна! Докато си посипвам главата с пепел, още и (го) премествам в другия крачол, само заради теб. (метафора, която надявам се поне да разбереш веднага)...

А това - дали СЪМ/не съм за този форум, оставИ на мен да реша - все НЯКОГА се оказва, че не сме вечни на тоя свят!

( и продължавай да ни веселиш тук, приятелю! ...)

Коментар

• Московската борса остава затворена за трети пореден ден

economic.bg
                              Въпреки отварянето на американските резерви петролът надхвърли 110 долара
                              Въпреки опитите за озаптяване на цените на петрола от страна на САЩ и други големи икономики в сряда цените на „черното злато“ достигнаха 9-годишен връх

Коментар

• Мико, след като не знаеш кой е Г.Ангелов - не си за този форум и се издаде, че не си икономист..В този случай е добре да си по- скромен в неспециалните си изяви за форума.. Ето и статии на Г.Ангелов..

Коментар

Working...
                                X