Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение"слава украине"
Имам у дома две бежанки от Киев. Казват че почти нищо не са им проверявали по границите. За Ковид простотиите изобщо и дума не е станало.
Едната е съдия във върховния съд на Украйна (който в момента не работи). Разказва неща от които да ти се изправят косите. При Порошенко нещата са били доста по-добре. Откакто Зеленски е президент, казва че корупцията е колосална на всички нива. Прикриват се огромни и безумни престъпления. Болшинството депутати в Радата са наркомани и казва, ако аз им бях наркодилъра, отдавна да съм милиардер.
Жената като върховен съдия е в кухнята на събитията и всичко това се е случвало пред очите и.
По думите и, за да се оправи тази държава трябва да бъде разрушена и изградена на ново.
Явно нищо от това, което представят по медиите не е така както го представят, обаче лапнишараните вярват на всички дивотии и си кичат профилите с украински знамена.
- 1 like
Коментар
-
Изненада! 0 гласа "против", 0 "въздържал се" - ГЕРБ има нов стар лидер и тръгва да сваля властта.
Комуниста Борисов го избраха по комунистически..
clubz.bg
"Армията се сплоти около генерала си". ГЕРБ преизбра Борисов за лидер, готви се за предсрочни избори
"Армията в такива моменти се сплотява около генерала си". Въпросът не е кой, въпросът е защо. Защото ни трябва опит, защото ни трябва сила, защото ни трябва лидерство"....
- 1 like
Коментар
-
Българските специални служби се оказаха неспособни да информират висшето държавно ръководство с надеждна информация за войната срещу Украйна. Налице е провал, който доведе до това, че правителството не беше подготвено за посрещането на тази тежка криза. Президентът трябва да свали ръцете си от службите за сигурност, защото те са на подчинение на Министерски съвет, който провежда външната и вътрешната политика на страната. Правителств...
btv.bg
Атанас Атанасов: Българските служби показаха, че са неспособни да информират висшето държавно ръководство с надеждна информация
Ние констатирахме много сериозен проблем. Аз и моите колег
Коментар
-
"слава украине"
Имам у дома две бежанки от Киев. Казват че почти нищо не са им проверявали по границите. За Ковид простотиите изобщо и дума не е станало.
Едната е съдия във върховния съд на Украйна (който в момента не работи). Разказва неща от които да ти се изправят косите. При Порошенко нещата са били доста по-добре. Откакто Зеленски е президент, казва че корупцията е колосална на всички нива. Прикриват се огромни и безумни престъпления. Болшинството депутати в Радата са наркомани и казва, ако аз им бях наркодилъра, отдавна да съм милиардер.
Жената като върховен съдия е в кухнята на събитията и всичко това се е случвало пред очите и.
По думите и, за да се оправи тази държава трябва да бъде разрушена и изградена на ново.
Явно нищо от това, което представят по медиите не е така както го представят, обаче лапнишараните вярват на всички дивотии и си кичат профилите с украински знамена.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПотвърдено!
"Той получи същото наказание и през септември 2020 г., но впоследствие Върховният касационен съд отмени наказанието му и върна делото за повторно разглеждане на втора инстанция заради съществени процесуални нарушения."
svobodnaevropa.bg
Марешки получи 4 години затвор и при повторното разглеждане на делото му за изнудване
Варненският апелативен съд осъди в четвъртък на 4 години затвор бившия депутат и лидер на “Воля” Веселин Марешки по обвинението му в изнудване, потвърдиха от съда....
Коментар
-
Депутатът заяви, че му "е попаднал" анализ преди два месеца от една служба за Афганистан: "Този анализ повтаряше уникално една статия от предния ден от френски журналист, специалист по темата.
offnews.bg
Радулов: В службите работят футболисти, играли мач с Борисов и зидаро-мазачи, добри в ремонтите |
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Такъв тип снимки в повечето случаи са доста необективни.
Сравнението е между едни от най-скъпите марки на нашия пазар и вероятно най-евтиното в Уелс.
Отделно, не съм съвсем сигурен, че търсенето на олио у нас и в Уелс е едно и също. Понеже сме по-бедни нищо чудно у нас търсенето да е доста по-високо, а в Уелс да се използват по-висококачествени заместители (зехтин), следователно цената на олиото там да е относително по-ниска.
- 1 like
Коментар
-
Ама колко много си приличаме ..
dnes.bg
При съседите: В Турция панически изкупуват олиото | Dnes.bg
При това олиото в Турция никак не е евтино, цената му се удвои само за година. Миналата година 1 литър струваше 19 лири, а сега е вече 40 лири - т.е. около 2,50 евро. Това е неописуемо висока цена за една страна, в която над 10 милиона трудещи се получават минималната заплата, а близо 3,5 млн. души работят за още по-малко пари. Минималната месечна заплата в Турция в момента възлиза на 312,50 евро (към 10 март 22).
- 1 like
Коментар
-
В Италия и Испания олио почти не се ползва..Зехтин и масло..В Турция в момента олиото също е 4-5 лева, толкова е и в Румъния..Явно инфлация и паниката създават опашките..Има и много прост народ..
На 5 лева има олио навсякъде..Наистина ли 2лева разлика са толкова важни и ги нямат..
Промоция от 2,99 лв. за бутилка олио доведе до огромни опашки в цялата страна
namoreto.bg
Бургазлия почина на опашка за евтино олио, ожесточени ръкопашни боеве в цялата страна/ВИДЕО/
77-годишен мъж почина, докато чака на опашка за олио в един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков” в Бургас. Тя е била дълга около 300 метра. След дълго чака....
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Сравнението е между едни от най-скъпите марки на нашия пазар и вероятно най-евтиното в Уелс.
Отделно, не съм съвсем сигурен, че търсенето на олио у нас и в Уелс е едно и също. Понеже сме по-бедни нищо чудно у нас търсенето да е доста по-високо, а в Уелс да се използват по-висококачествени заместители (зехтин), следователно цената на олиото там да е относително по-ниска.
- 1 like
Коментар
-
Потвърдено!
"Той получи същото наказание и през септември 2020 г., но впоследствие Върховният касационен съд отмени наказанието му и върна делото за повторно разглеждане на втора инстанция заради съществени процесуални нарушения."
svobodnaevropa.bg
Марешки получи 4 години затвор и при повторното разглеждане на делото му за изнудване
Варненският апелативен съд осъди в четвъртък на 4 години затвор бившия депутат и лидер на “Воля” Веселин Марешки по обвинението му в изнудване, потвърдиха от съда....
Коментар
Коментар