IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Киро пак се изцепи: да купим жито сега , че ако стане война (ядрена) децата ни да не ядат радиоактивен хляб !
    (не се всява никаква паника)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
      Вчера се разсеях и забравих да поздравя победителите на последните избори.
      Честито 4 месеца от победата!!!!
      Честито и три месеца от как сте на власт!!!!
      Пожеавам ви по-възможност да се научите по-бързо да управлявае държавата!
      Пожеавам ви да си намерите правосъден министър, дето да успее най-сетне да обясни на ВСС защо трябва да свали Главния Прокурор.
      Пожелавам да намерите подходящ министър на МВР, дето да може най-сетне да сбъдне мокрите блянове на бай Ставри, които така щедро му внушихте.
      Въобще пожелавам ви да се радвате на победата и на успехите, които ви предстоят!
      Предстои оставка по точно ритник в гъзЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
        Един ден мисля да се кандидатирам за шеф на тая територия и да се разправя със всички престъпници и криминални елементи. Крадци и всякакава паплач. Явно на този овчи народ му трябват лидери . А от Украйна всеки от нас може да се поучи какво е да си смел. Трябват лидери за да изчистим свинщината в държавата с твърда ръка!
        И как по точно ще се разправиш с престъпницте ако не е тайна?Щото вече толкова години се разправят с тях а те все повече стават...Ако беше толкова лесно отдавна да се оправили с тях.

Коментар

• Вчера се разсеях и забравих да поздравя победителите на последните избори.
          Честито 4 месеца от победата!!!!
          Честито и три месеца от как сте на власт!!!!
          Пожеавам ви по-възможност да се научите по-бързо да управлявае държавата!
          Пожеавам ви да си намерите правосъден министър, дето да успее най-сетне да обясни на ВСС защо трябва да свали Главния Прокурор.
          Пожелавам да намерите подходящ министър на МВР, дето да може най-сетне да сбъдне мокрите блянове на бай Ставри, които така щедро му внушихте.
          Въобще пожелавам ви да се радвате на победата и на успехите, които ви предстоят!

Коментар

• Отварям един новинарски сайт и виждам тази и по-долната новина.
            Не, няма натиск върху правителството за Украйна, дано наш'те проявят малко здрав разум.
            Премиерът Кирил Петков проведе тази вечер телефонен разговор с вицепрезидента на Съединените американски щати Камала Харис по нейна...

Коментар

• Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин ще посети България при пътуването си до Европа тази седмица, което ще бъде фокусирано върху подкрепата за...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Закъснял си. Имаме си Кирчо вече. И той си има твърда ръка - Курни.
                Правя си реклама и предизборни обещания пред бъдещите ми началници. Киро харварда и за чеп не става, така че си пускам CV и ако началниците по света ме харесат и искат здраво управление да ме потърсят Готов съм да им изпълнявам интересите срещи свободата да оправя държавата по сталински образец

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  Един ден мисля да се кандидатирам за шеф на тая територия и да се разправя със всички престъпници и криминални елементи. Крадци и всякакава паплач. Явно на този овчи народ му трябват лидери . А от Украйна всеки от нас може да се поучи какво е да си смел. Трябват лидери за да изчистим свинщината в държавата с твърда ръка!
                  Закъснял си. Имаме си Кирчо вече. И той си има твърда ръка - Курни.

Коментар

• Един ден мисля да се кандидатирам за шеф на тая територия и да се разправя със всички престъпници и криминални елементи. Крадци и всякакава паплач. Явно на този овчи народ му трябват лидери . А от Украйна всеки от нас може да се поучи какво е да си смел. Трябват лидери за да изчистим свинщината в държавата с твърда ръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      голяма далавера. БГ не може НИЩО да им направи на измамниците щот била минала давност, ама гейропа ще ни иска парите !?!?!
                      за чиновниците дет са раздавали има ли давност - поне тях да окачим на въжето. На всеки един подпис по 10г затвор.
                      Иначе излиза един много хубав процент - САМО 3% НЕ СА ОТКРАДНАТИ. Не ми се вярва за ВСИЧКИ други програми да не е подобен % - над 95% КРАЖБИ
                      Last edited by bota156; 14.03.2022, 21:30.
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Супер! Тогава ще спя спокойно, че с тази си инвестиция пенсионният ми фонд ще победи инфлацията!

=================

Най-голямо количество ДЦК на аукциона придобиха банките – 63,4 %, следвани от пенсионни фондове с 20,2 %, застрахователните дружества – 6,4 %, гаранционни фондове – 5,0 %, и други инвеститори – 5,0 %.
                        Всъщност ти си от другата страна - тази, която плаща дълга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          А най-хубавото е, че нито една тъща няма да върне и стотинка. Т.е. ще върне, но солидарно разделено по равно между всички данъкоплатци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Не се научихте, че безплатен обяд няма.
                            Супер! Тогава ще спя спокойно, че с тази си инвестиция пенсионният ми фонд ще победи инфлацията!

=================

Най-голямо количество ДЦК на аукциона придобиха банките – 63,4 %, следвани от пенсионни фондове с 20,2 %, застрахователните дружества – 6,4 %, гаранционни фондове – 5,0 %, и други инвеститори – 5,0 %.

Коментар

• 746 къщи за гости у нас са получили финансиране за общо 103 милиона евро, от тях само 23 от къщи изпълняват условията, за да получат финансиране.

clubz.bg
                              ЕК: България да върне € 28,7 млн. от къщи за гости
                              Европейската комисия препоръчва България да върне до 28,7 милиона евро в хазната на ЕС. Това заяви Кристина Борхман от Генерална дирекция „Земеделие“ в ЕК. Тя г....

Коментар

При такива условия по заема, във време на двуцифрена инфлация, защо не взимат повече дълг ?!? Дългът не е евтин - той е безплатен!
                                Не се научихте, че безплатен обяд няма.

Коментар

Working...
                                X