If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера се разсеях и забравих да поздравя победителите на последните избори.
Честито 4 месеца от победата!!!!
Честито и три месеца от как сте на власт!!!!
Пожеавам ви по-възможност да се научите по-бързо да управлявае държавата!
Пожеавам ви да си намерите правосъден министър, дето да успее най-сетне да обясни на ВСС защо трябва да свали Главния Прокурор.
Пожелавам да намерите подходящ министър на МВР, дето да може най-сетне да сбъдне мокрите блянове на бай Ставри, които така щедро му внушихте.
Въобще пожелавам ви да се радвате на победата и на успехите, които ви предстоят!
Един ден мисля да се кандидатирам за шеф на тая територия и да се разправя със всички престъпници и криминални елементи. Крадци и всякакава паплач. Явно на този овчи народ му трябват лидери . А от Украйна всеки от нас може да се поучи какво е да си смел. Трябват лидери за да изчистим свинщината в държавата с твърда ръка!
И как по точно ще се разправиш с престъпницте ако не е тайна?Щото вече толкова години се разправят с тях а те все повече стават...Ако беше толкова лесно отдавна да се оправили с тях.
Вчера се разсеях и забравих да поздравя победителите на последните избори.
Честито 4 месеца от победата!!!!
Честито и три месеца от как сте на власт!!!!
Пожеавам ви по-възможност да се научите по-бързо да управлявае държавата!
Пожеавам ви да си намерите правосъден министър, дето да успее най-сетне да обясни на ВСС защо трябва да свали Главния Прокурор.
Пожелавам да намерите подходящ министър на МВР, дето да може най-сетне да сбъдне мокрите блянове на бай Ставри, които така щедро му внушихте.
Въобще пожелавам ви да се радвате на победата и на успехите, които ви предстоят!
Отварям един новинарски сайт и виждам тази и по-долната новина.
Не, няма натиск върху правителството за Украйна, дано наш'те проявят малко здрав разум.
Закъснял си. Имаме си Кирчо вече. И той си има твърда ръка - Курни.
Правя си реклама и предизборни обещания пред бъдещите ми началници. Киро харварда и за чеп не става, така че си пускам CV и ако началниците по света ме харесат и искат здраво управление да ме потърсят Готов съм да им изпълнявам интересите срещи свободата да оправя държавата по сталински образец
Един ден мисля да се кандидатирам за шеф на тая територия и да се разправя със всички престъпници и криминални елементи. Крадци и всякакава паплач. Явно на този овчи народ му трябват лидери . А от Украйна всеки от нас може да се поучи какво е да си смел. Трябват лидери за да изчистим свинщината в държавата с твърда ръка!
Закъснял си. Имаме си Кирчо вече. И той си има твърда ръка - Курни.
голяма далавера. БГ не може НИЩО да им направи на измамниците щот била минала давност, ама гейропа ще ни иска парите !?!?!
за чиновниците дет са раздавали има ли давност - поне тях да окачим на въжето. На всеки един подпис по 10г затвор.
Иначе излиза един много хубав процент - САМО 3% НЕ СА ОТКРАДНАТИ. Не ми се вярва за ВСИЧКИ други програми да не е подобен % - над 95% КРАЖБИ
Коментар