IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • И Николай Банев вече е на свобода.
    Честито!
    Остана само Чери, но май ще се върне на бял кон. Не, на бяла яхта!

    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Продължаваме промяната" настоява да се определи коефициент на зависимост между средната работна заплата и максималния осигурителен праг от 2.3 и той да се приложи още идната година, което ще го повиши с 450 лв. до 3450 лв. Това се разбра от интервю на Асен Василев пред Би Ти Ви.




      dnevnik.bg
      Асен Василев обяви 30 хил. по-малко чиновници и вдигане на максималния осигурителен праг

      Коментар


      • PETER WOLF Воля за промянаСТЕНАТА НА СРАМА - за всички български политици



        3 декември в 9:21 ч. ·
        От 2015. Сега ме подсети една хубава статия на Евгени Дайнов

        Млади, възпитани, добре образовани. Които разказаха играта на България

        Познавам Иван Искров от 2001 година. Тогава в редакцията на „24 часа“ го доведе Ганета Сагова – Ганди, която сега е главен редактор на списание „8“. Искров беше от царските юпита, от втората редичка. Нямаше шансове за министър или за заместник-министър, но пък после я как се издигна.

        В първата редичка тогава бяха Милен Велчев, Николай Василев, Красимир Катев, плътно до тях – Любка Качакова, млади, надъхани, някои от тях – и озлобени, тъй като им се струваше, че СДС, който тогава беше власт, не им дава достатъчно шансове. Тогава СДС правеше т.нар. Български Великден и част от юпитата се навъртаха там, белким се промушат във властта.

        На Ники Василев например много му личеше, че иска да стане заместник-министър. Пък стана вицепремиер, при това два пъти.

        Та така. Юпитата, като не ги пуснаха, минаха през царската порта. Млади, възпитани, добре образовани хора, при определени обстоятелства – даже симпатични. Които разказаха играта на България.

        Някъде към 2007 вече бях отдавна напуснал „24 часа", станал бях главен редактор на един друг вестник и един ден, като си минавах през площада на БНБ, насреща ми Искров. Не мислех, че ме помни, кимнах, колкото да не е без хич и го отминах, а той се извърна и „царски“ рече – Даскалов, какво минаваш като през турски гробища, бе.

        Бре да му се не види.

        Поразговорихме се малко и се разделихме. Той си тръгна по своя път, аз по моя. Буквално и преносно.

        Сега Иван Искров подава оставка като управител на БНБ. Колкото и да ми е симпатичен в човешки план, двата му почти пълни мандата завършват с провал, катастрофално.

        Проспа фалита на КТБ, създаде огромно напрежение в системата, срути авторитета на институцията.

        Не ми е работа да го оценявам професионално. Но резултатите са лоши.

        Една камара хора влязоха в политиката с претенции, че са експерти, специалисти, че много знаят и много могат. Например споменатите по-горе Велчев, Василев, Катев.

        Професионалисти.

        Професионалисти, ама България и сега плаща вересиите, които Велчев и Катев направиха, когато в началото на века врътнаха външния дълг.

        Нещо случи ли им се? Търсиха ли им сметка, че благодарение на тези врътки дълговете на България се увеличиха вместо да се намалят? Не, те са уважавани хора, канят ги по телевизиите акъл да дават.

        Сега и с Искров ще стане същото. Менда рече, че вероятно няма да бъде съден, но трябвало да понесе морална отговорност. Те от морална отговорност не се страхуват. Моралът за тях е ирелавентен, несъществен, даже несъществуващ.

        Ето това е трагедията на България. Политическата система си подбира хора без грам чувство за отговорност. Еничари. Готови на всичко пирати.

        Преди мислех, че е случайно. Сега съм сигурен, че е напълно съзнателно.






        Коментар


        • При Иван Гешев нещата са малко по-сложни, заяви Иван Демерджиев



          novini.bg
          Правосъдният министър: Цацаров може да бъде отстранен като шеф на КПКОНПИ до месец - Политика - Новини Бг
          При Иван Гешев нещата са малко по-сложни, заяви Иван Демерджиев

          Коментар


          • Докато Западът наблюдава с безпокойство струпаните недалеч от украинската граница руски сили, на хиляди километри югозападно оттам се появиха снимки с други бойци, свързвани с Москва, провеждащи учения в африканска държава с площ 10 пъти колкото България.




            dnevnik.bg
            Руски бойци вместо френски войници: африкански план разтревожи Европа
            Докато Западът наблюдава с бе

            Коментар


            • https://7dnibulgaria.bg/archives/162...mzbk5vkseh4rlE

              Коментар


              • Сакън, с долните 2-3 поста барби ще се почувства стресиран и утре няма да може да венцехвали новите господари на Бг дошли със спомоществувателството на посолството от козяк. Е за сметка на това може да ни пусне някоя французойка на достолепна възраст

                Коментар


                • д-р Цветеслава Гълъбова:
                  Уважаеми госпожи и господа тамплиери и тамплиерки, от репортажите в медиите научихме за претенциозното и помпозно мероприятие, на което сте кръстили някого рицар на годината.
                  Със сигурност знаете по-добре от мен, всички вие рицарки и рицари в струващи десетки хиляди роклички, костюмчета и папиииийонки, че една от рицарските добродетели е благоразумие /в смисъл на умереност/.
                  Е, та да ви питам като една българска гражданка не рицарка и не академичка, това ли ви е добродетелта. Този ли парад на пошлото изобилие на лукс? Да бяхте отишли в залата на някое селско читалище или държавна болница и там да са разходите роклетата, папийонките и рицарските атрибути. Но там е студено и мизерно, а вие сте европейци. Как да се отъркате в простолюдието нерицарско.





                  lentata.com
                  Добре ли ви стана като напълнихте стомасите и се наснимахте?
                  Е, та да ви питам като една българска гражданка не рицарка и не академичка, това ли ви е добродетелта. Този ли парад на пошлото изобилие на лукс? Да бяхте отишли в зал..

                  Коментар


                  • В ТАЗИ СТРАНА, ПРЕПЪЛНЕНА С ПОДЛЕЦИ. И МРАВКАТА РЕВЕ КАТО ЛЪВА.

                    Click image for larger version

Name:	KI1.jpg
Views:	1
Size:	55.6 КБ
ID:	3840468


                    Не мога да не споделя този видеоклип, за да видите с очите си как се прави измама по харвардски модел. Слиза първият от автобуса, където пътува със самия Киро Измамника, а след секунди го посреща като гост на града. След броени дни става зам. председател на парламента – за особени заслуги, лично към кирчо. За да ПРОДЪЛЖАТ ИЗМАМАТА!

                    Да се чуди човек какво да им набие на тия дето гласуваха за измамници. А на тия други, коалиционните му протежета, със сигурност ще знаем какво да набием. И ще им се случи – напълно заслужено! Вижте си харвардските муфтаджии…

                    https://www.facebook.com/10000106107...6918436009756/

                    Слушах сутринта господин Атанас Атанасов /ДСБ/ и ме налегнаха спомени.

                    Сякаш беше вчера, когато днешните ни демократи от ДСБ и Да, България бяха в друга политическа колиба с името Реформаторски блок. Помните ли? Та същите тези хора обясняваха на дълго и широко тогава, че Борисов трябва да бъде подкрепен от самите тях, защото неговата партия била лицето на ЕНП, в която членували и те. И не само го подкрепиха, а и до ден днешен имат високопоставени свои кадри във всяка власт, лично със санкцията на Борисов. А колко фондове опустошиха заедно! Милиарди.

                    Същата песен днес продължава с втори куплет – гражданите, т.е. ние сме поискали с гласуването си, ДСБ и Да, България да се гушнат с БКП под харвардското алиби – ПП. Представяте ли си какви тежки наглеци са нашите набедени демократи. Довчера в едно легло с престъпник, днес в друго с измамници!? Така ли е или отново аз не разбирам великата балканска политическа мисъл? Мразя арогантните простаци. Презирам ги.

                    И ми е тъжно в тази страна, препълнена с подлеци.
                    https://afera.bg/в-тази-страна-препъ...еци-и-м/

                    Коментар


                    • КИРЧО ЛЪЖЕЦА БИЛ КАТО ИМПЕРАТОР НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ. ТОЙ ЩЯЛ ДА ИЗБИРА 2% С КОИТО ДА УПРАВЛЯВА, ОСТАНАЛИТЕ САМО ЩЕ СЛУШАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ

                      На вниманието на лелките и чичковците, които смятат, че Кирчо ще „ОПРАВИ“ положението!

                      Вашият любимец днес е дал интервю за Дарик, в което подръпна завесата на това, което смятат да направят. Горещо препоръчвам внимателно да го прочетете, защото то е за историята.

                      Вашият любим кух дънер, защото този човек няма едно едничко нещо, което да има стойност, излива щедро захаросани облаци чист празен памук. Но не това е страшното!

                      Страшното е, че той е проводник на една сила, която смята да въведе диктатура в България, ликвидирайки вашата любима демокрация. Казва го в прав текст – Всички хора трябва да приемат новите положения във властта. Ако не ги приемат, властта ще се бори с тях! Това е казано за гербаджиите, но аз ви уверявам, че целта е много по-обширна и далечна и ще засегне всеки един от нас. И от вас! Тези хора ще махат Гешев и Фандъкова така – махат ги. Ама чакайте бе, хора, такова махане е диктатура! Нищо, че става дума за Гешев и Фандъкова. Ако не го разбирате, ваша си работа!

                      Та, 2% компетентни, според вашия празен кух кен от Харвард, само компетентните, ще имат достъп до властта и ще управляват всички други, които извън тези 2% са некомпетентни. Тоест, всеки, който не е компетентен СПОРЕД ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ, НЯМА МЯСТО ВЪВ ВЛАСТТА. Това е отвъд диктатурата на Бойко, надграждаме я.

                      И сега черешката на това интервю.

                      Според розовия ви памук, изключително тъпият Кирчо Лъжеца, тези 2% избрани и компетентни щели да бъдат като хората около императора в Римската империя, те движели държавата, защото са компетентни, а останалите 98% слушат и изпълняват.

                      Хора, вие знаете ли какъв е обществения строй на Римската империя, в която иска да ви върне вашия харвардски розов облак?

                      А помните ли какво е робовладелския строй или ви трябва да завършите Харвард? Или да ви припомня?

                      И да ви кажа, мисля, че това, което идва у нас чрез Кирча, е много решено да върне света 2000 години назад.

                      Не се шегувам.

                      Анастасия Гешева

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Промяната тръгва с надежда и усмивки,
                        но се чува и змийско съскане


                        Имаме ново Народно събрание. Никола Минчев, млад човек, юрист е новият председател на парламента. Очаква се съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков да бъде номиниран за министър-председател. Настъпват млади, образовани и добре възпитани хора. Усмихват се и изглеждат чудесно. Заредени са с енергия и знания, които искат да използват в полза на гражданите и страната. Какво по-хубаво от това!

                        Крадливият башибозук вилнее из медиите, бълва пропагандни фалшификати, предрича Армагедон и саботира всяко действие в посока на промяна.
                        Алберт Айнщайн има чудесна мисъл: "Светът е опасен не защото някои хора вършат зло, а защото тези, които виждат това не правят нищо".
                        Ето нещо, което, просто не можех да не харесам.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Промяната тръгва с надежда и усмивки,
                          но се чува и змийско съскане
                          Навремето беше по-трудно, но сега, с помощта на Интернет всеки, който иска, може да покаже на целия свят, че е идиот.

                          Коментар


                          • Старост нерадост

                            Коментар

                            Working...
                            X