IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кръгла маса за инфлацията и приемането на еврото ще се проведе на 31 май, съобщи народният представител Любомир Каримански по време на заседание на комисията по бюджет и финанси на парламента.

novini.bg
    Кръгла маса за инфлацията и приемането на еврото ще се проведе на 31 май - Икономика - Новини Бг

Коментар

• Дали някой някога ще възстанови на бюджета тези 12 милиона лева? Доколкото България вече е била принудена да върне парите на Брюксел, сега на дневен ред стои въпросът дали републиканският бюджет ще получи нещо от фирмите-строители (или от другаде). По-скоро няма да получи и стотинка. Точно както при водевила с къщите-за-тъщи. Пито-платено, кой краднал – краднал... https://bird.bg/alo-banov/

bird.bg
      12 Милиона причини да си припомним „АЛО БАНОВ“
      Преди повече от 3 години, през януари 2019, гръмна скандалът „Ало Банов“. Това беше поредната брънка във веригата от скандали, които неизменно съпътстваха 12-годишния ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Пред "Евронюз" президентът на Северна Македония казва, че иска гаранции това да е последното искане от България

dnevnik.bg
        Стево Пендаровски: Готови сме да включим българите в конституцията ни
        Не се прави така,
        Виж как направиха гърците. Поставиха 3-4 условия и дотам. Спряха всякакви преговори. Онези капути като се сетиха да им изпълнят условията, чак тогава минаха в преговори
        Бацето 12г се овъртя като пате в кълчища, сега се чудим откъде да започнем

Коментар

• Пред "Евронюз" президентът на Северна Македония казва, че иска гаранции това да е последното искане от България

dnevnik.bg
          Стево Пендаровски: Готови сме да включим българите в конституцията ни

Коментар

• Сега прочетох какво е казал маричков- имам предвид макиавели- дали е наясно макиавели с политиката на швейцария, а кирчо маричков дали и той е наясно???

Коментар

Валентине, комунистически са хората, които цитираш..Опорките също са им комунистически..Кога сме получавали евтин газ от Русия, че да лъжат сега , че ще получим..Винаги с подкупи от продажни комунисти са ни пробутвали договори за скъпа газ..Защо Р.Овч. като беше в управлението нямахме евтин газ..
              Защо не си облечеш тениска с Путин и да ходиш с нея в Германия..Или там не ти минават номерата, а тук мислиш , че си много интересен..Стига с тези лъжи и лицемерие..
              и[/URL]
              Идеята за фанелката е много добра. За съжаление не знам откъде мога да си купя такава в германия, но като се прибера в бг обещавам че ще си направя такава. Във варна има фирми които печатат каквото поискаш. Относно маричков- израснал съм с песните им, но по добре погледни на кого са синове музикантите на щурците

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Бота, това не е вярно..Мутрата така хубаво се беше надупил на Путин, че чак поток за 3 милиарда му построи за наша сметка..Да не коментираме колко години Нефтохим не плаща никакви данъци.. Слугите не ги уважават и ги тъпчат..

SEGABG.COM
                  „Шарли ебдо“ излезе с карикатури на украински художници
                  Френското сатирично списание "Шарли Ебдо" (Charlie Hebdo) направи "украински" брой, като помес

Коментар

Валентине, комунистически са хората, които цитираш..Опорките също са им комунистически..Кога сме получавали евтин газ от Русия, че да лъжат сега , че ще получим..Винаги с подкупи от продажни комунисти са ни пробутвали договори за скъпа газ..Защо Р.Овч. като беше в управлението нямахме евтин газ..
                    Защо не си облечеш тениска с Путин и да ходиш с нея в Германия..Или там не ти минават номерата, а тук мислиш , че си много интересен..Стига с тези лъжи и лицемерие..

Липсата на елементарна свобода на словото съчетана с допотопна икономика и желания да властват над всичко, така музикантът Кирил Маричков описа Русия.

TOPNOVINI.BG
                    Големите кавички: „Не искам моите деца да видят какво е руски ботуш“
                    Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи
                    до 1999г газта е йофтина. Оттогава понеже все лаем по русия тя ни го втъква все по дебел и все по четвъртит. И аз да съм и аз така ще направя с лаещото пуделче. Що на Унгария и Сърбия ГАЗ-а е йофтин - 5 ПЪТИ по йофтин, а минава баш ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, тоз йофтин ГАЗ
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Валентине, комунистически са хората, които цитираш..Опорките също са им комунистически..Кога сме получавали евтин газ от Русия, че да лъжат сега , че ще получим..Винаги с подкупи от продажни комунисти са ни пробутвали договори за скъпа газ..Защо Р.Овч. като беше в управлението нямахме евтин газ..

Липсата на елементарна свобода на словото съчетана с допотопна икономика и желания да властват над всичко, така музикантът Кирил Маричков описа Русия.

TOPNOVINI.BG
                      Големите кавички: „Не искам моите деца да видят какво е руски ботуш“
                      Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи
                      Last edited by Kiro; 26.05.2022, 12:57.

Коментар

ПОМНИТЕ ЛИ?
                        За 20 минути арестуваха трима души, които са искали да убиват Пеевски! ЗА 20 МИНУТИ И ТРИМАТА! Без дори и да са си помисляли за свинята, но Той пожела и ги арестуваха.
                        пЕЦ
                        Абсилютно нищо против данните- сигурно са 100% верни. проблемът е че политиците не носят отговорност за думите си и това е регламентирано. Не само байхуй говори без да мисли- абсолютно всички го правят. И никой не може да им потърси сметка, за съжаление

Коментар

Валентине, много е кадърен крадеца от БСП Р. Овч..Що комисионни за милиони е взел за да продава БЪЛГАРИЯ НА ПУТИН..ТОЙ И КАДИЕВ Е СЪЩИЯ КОМУНИСТ РОДЕН В БСП..АБЕ ТЕБЕ ВСЕ ТЕ ТЕГЛИ КЪМ БКП=БСП -ГЕРБ..Ами върни се в България вместо да обичаш комунистите крадци с немска заплата.. Да не си от род на комунисти крадци..Много ги обичаш..
                          Така, че не ми приписвай никоя партия..От ПП очаквах да вкара крадците мутрокомунисти в затвора..Като те не могат ще дойдат други и ще го направят..L]
                          Кирчо, когато фактите говорят и кирчовците мълчат. В случая няма нищо комунистическо в това аз кого обичам или мразя. В твоето клипче се говореше за газ по 600 лв, в моето за газ по 100лв. Излезе моето вярно, е ти ме псува че съм бил комунист, но какво да се прави. Когато няма доказателства, влизат в сила камъни и дърве, от време на време и псувни

Коментар

ПОМНИТЕ ЛИ?
                            За 20 минути арестуваха трима души, които са искали да убиват Пеевски! ЗА 20 МИНУТИ И ТРИМАТА! Без дори и да са си помисляли за свинята, но Той пожела и ги арестуваха.
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            Преди точно 6 години бе убит показно А. Антов, шеф на модна къща Агресия. Тогава от КРИБ скочиха с ултиматум към правителството на БУДА 2 и лично Борисов обеща, че до една седмица убийството ще бъде разкрито. Да сте чули нещо за убиеца, или развитие някакво по следствието? НЕ!
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            Седмица преди това брутално бе убит Веселин Стоименов, извършил юридическата ликвидация на ВИС 2.
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            Как прокурор Сарафов ни раказваше за "изключителните професионалисти", които стреляха с гранатомет по трактора и от 30 метра не можаха да уцелят лимузина няколко пъти...
                            ПОМНИТЕ .ЛИ?
                            Преди 5 години един младеж бе отвлечен. Лицето Бойко Борисов, в качеството му на министър председател направи щаб в собственият си дом и след като бащата на отвленият си плати момчето бе освободено от похитителите. Бащата благодари на Буда и всичко приключи. Да сте чули някой да е арестуван, или за някакво равитие по случая?!
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            Преди 4 години служител на НАП бе разстрелян със снайпер в центъра на София. Лично Цацаров и Буда се заканиха, че атентатора "ще си го получи". Да сте чули някой да е "получил" нещо?!
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            След взрива в Горни Лом, в изборната нощ, след парламентарните избори Бойко Борисов - Буда заяви "Този взрив не е случаен, аз знам нещо..." Някой да е чул или разбрал, какво знае Буда за взрива при който загинаха 15 човека? Осъдени няма!
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            "В парламента има хора, които се занимават с наркотрафик" Твърдение на премиера Бойко Борисов - Буда пред национални медии. След сигнал на БОЕЦ до прокуратурата, Буда обяснил, че се бил объркал!
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            "Имам информация от службите, че Доган ме е поръчал да ме убият" Изказване на премиера Бойко Борисов - Буда от трибуната на Народното събрание. След това същият Доган заяви, че правитеството на Буда е без алтернатива, а Борисов каза по негов адрес, че е 'мъдър човек".
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            През 2013г. Борисов заяви, че избора на Пеевски за шеф на ДАНС е бил, за да бъде задържан и убит в ареста. После каза, че Пеевски напуска страната, междувременно подари държавата на Пеевски и преди дни каза, че той не се занимава с нищо друго, освен с дарения.
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            Зверски бе убита русенската журналистка Виктория Маринова заради предаването и посветено на разследване на Биволъ и първото нещо, което властите казаха е, че убийството не е свързано с нейната работа и после бързо намериха удобен убиец. И до днес въпросите са повече от отговорите!
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            През септември 2018г. полицията задържа Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро за разследването им по ДжиПиГейт.
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            В края на 2017г. Люба Кулезич бе свалена от ефир в телевизия BIT, а след това и цялата телевизия бе унищожена!
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            Помните ли Къщата в Барселона и сигнала на БОЕЦ до испанските власти и как прокуратурата 4 месеца вече превежда 200 страници от испански?
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            БОЕЦ разкрихме, че взетите в началото на април проби на видинските медици са отказани и унищожени по инструкция на НОЩ и това доведе до взрива на заразата във Видин и след като подадохме сигнал в прокуратурата на мен ми повдигнаха обвинения за Истината!
                            ПОМНИТЕ ЛИ?
                            През последните години за всички тежки престъпления бяха обвинявани все клошари, пастири, "горски човеци" и всякакви нещастници. Или ги обявяваха за битови инциденти, или самоубийства. В същото време няма НИТО ЕДНО разкрито показно убийство, или тежко престъпление. И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ!
                            ПОМНИТЕ ЛИ ТУРСКИ ПОТОК, ПАЧКИТЕ, КЮЛЧЕТАТА, ЧЕКМЕДЖЕТАТА?
                            И АКО ПОМНИТЕ, то сигурно сте разбрали, че прокуратурата и службите в България дълги години се ръководиха от тотално некадърни и тъпи буда-шиши-каскето-гъзо-лизачи. И това е най-ценното им качество. Институциите са превърнати в слуги и бухалки на мафията и все още не могат да бъдат очистени! ИЗРИВАНЕ ТРЯБВА!
                            И АКО ПОМНИТЕ, сигурно сте разбрали, че нищо в територията не се случва случайно и без знанието и санкцията на баш-мутрата и Шиши.
                            ТА, ЗАПОМНЕТЕ!
                            Докато не потърсим отговорност на престъпниците, мутрите, ченгетата и корумпираните боклуци, то списъка със жертвите ще става все по дълъг, а утре вие може да сте следващият в списъка на самоубитите и битовите инциденти. Е, от време на време някой клошар ще попълва статистиката за "разкриваемост".
                            Не оставки, а изриване на мафията! Съд и затвор за Буда, Пеевски и Гешев и изриване до последната мутра, паразит и ченге от властта. Без компромиси. БОЕЦ водим тази битка.
                            Част от този пост е писан преди три години. И днес съм убеден, че единственият начин да се преборим с това зло е да продължим борбата още по твърдо и бой до дупка. Първо гражданите трябва да се пробудят и да осъзнаят силата си.

25.05.2022г. Георги Георгиев - БОЕЦ
                            + 100 !

Коментар

• ПОМНИТЕ ЛИ?
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              Преди точно 6 години бе убит показно А. Антов, шеф на модна къща Агресия. Тогава от КРИБ скочиха с ултиматум към правителството на БУДА 2 и лично Борисов обеща, че до една седмица убийството ще бъде разкрито. Да сте чули нещо за убиеца, или развитие някакво по следствието? НЕ!
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              Седмица преди това брутално бе убит Веселин Стоименов, извършил юридическата ликвидация на ВИС 2.
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              Как прокурор Сарафов ни раказваше за "изключителните професионалисти", които стреляха с гранатомет по трактора и от 30 метра не можаха да уцелят лимузина няколко пъти...
                              ПОМНИТЕ .ЛИ?
                              Преди 5 години един младеж бе отвлечен. Лицето Бойко Борисов, в качеството му на министър председател направи щаб в собственият си дом и след като бащата на отвленият си плати момчето бе освободено от похитителите. Бащата благодари на Буда и всичко приключи. Да сте чули някой да е арестуван, или за някакво равитие по случая?!
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              Преди 4 години служител на НАП бе разстрелян със снайпер в центъра на София. Лично Цацаров и Буда се заканиха, че атентатора "ще си го получи". Да сте чули някой да е "получил" нещо?!
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              След взрива в Горни Лом, в изборната нощ, след парламентарните избори Бойко Борисов - Буда заяви "Този взрив не е случаен, аз знам нещо..." Някой да е чул или разбрал, какво знае Буда за взрива при който загинаха 15 човека? Осъдени няма!
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              "В парламента има хора, които се занимават с наркотрафик" Твърдение на премиера Бойко Борисов - Буда пред национални медии. След сигнал на БОЕЦ до прокуратурата, Буда обяснил, че се бил объркал!
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              "Имам информация от службите, че Доган ме е поръчал да ме убият" Изказване на премиера Бойко Борисов - Буда от трибуната на Народното събрание. След това същият Доган заяви, че правитеството на Буда е без алтернатива, а Борисов каза по негов адрес, че е 'мъдър човек".
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              През 2013г. Борисов заяви, че избора на Пеевски за шеф на ДАНС е бил, за да бъде задържан и убит в ареста. После каза, че Пеевски напуска страната, междувременно подари държавата на Пеевски и преди дни каза, че той не се занимава с нищо друго, освен с дарения.
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              Зверски бе убита русенската журналистка Виктория Маринова заради предаването и посветено на разследване на Биволъ и първото нещо, което властите казаха е, че убийството не е свързано с нейната работа и после бързо намериха удобен убиец. И до днес въпросите са повече от отговорите!
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              През септември 2018г. полицията задържа Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро за разследването им по ДжиПиГейт.
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              В края на 2017г. Люба Кулезич бе свалена от ефир в телевизия BIT, а след това и цялата телевизия бе унищожена!
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              Помните ли Къщата в Барселона и сигнала на БОЕЦ до испанските власти и как прокуратурата 4 месеца вече превежда 200 страници от испански?
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              БОЕЦ разкрихме, че взетите в началото на април проби на видинските медици са отказани и унищожени по инструкция на НОЩ и това доведе до взрива на заразата във Видин и след като подадохме сигнал в прокуратурата на мен ми повдигнаха обвинения за Истината!
                              ПОМНИТЕ ЛИ?
                              През последните години за всички тежки престъпления бяха обвинявани все клошари, пастири, "горски човеци" и всякакви нещастници. Или ги обявяваха за битови инциденти, или самоубийства. В същото време няма НИТО ЕДНО разкрито показно убийство, или тежко престъпление. И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ!
                              ПОМНИТЕ ЛИ ТУРСКИ ПОТОК, ПАЧКИТЕ, КЮЛЧЕТАТА, ЧЕКМЕДЖЕТАТА?
                              И АКО ПОМНИТЕ, то сигурно сте разбрали, че прокуратурата и службите в България дълги години се ръководиха от тотално некадърни и тъпи буда-шиши-каскето-гъзо-лизачи. И това е най-ценното им качество. Институциите са превърнати в слуги и бухалки на мафията и все още не могат да бъдат очистени! ИЗРИВАНЕ ТРЯБВА!
                              И АКО ПОМНИТЕ, сигурно сте разбрали, че нищо в територията не се случва случайно и без знанието и санкцията на баш-мутрата и Шиши.
                              ТА, ЗАПОМНЕТЕ!
                              Докато не потърсим отговорност на престъпниците, мутрите, ченгетата и корумпираните боклуци, то списъка със жертвите ще става все по дълъг, а утре вие може да сте следващият в списъка на самоубитите и битовите инциденти. Е, от време на време някой клошар ще попълва статистиката за "разкриваемост".
                              Не оставки, а изриване на мафията! Съд и затвор за Буда, Пеевски и Гешев и изриване до последната мутра, паразит и ченге от властта. Без компромиси. БОЕЦ водим тази битка.
                              Част от този пост е писан преди три години. И днес съм убеден, че единственият начин да се преборим с това зло е да продължим борбата още по твърдо и бой до дупка. Първо гражданите трябва да се пробудят и да осъзнаят силата си.

25.05.2022г. Георги Георгиев - БОЕЦ

Коментар

• Г.ЛИЛОВ

АГЕНТУРНИ ИГРИ
                                Кирил Петков в Давос:
                                "Позволихме нашите посолства да се напълнят с агенти. В малка България, например, имаме 118 дипломати в руското посолство в София."
                                В редица постове от 2019 насам за агентурните игри и шпионски скандали у нас посочих, че принципът на реципрочността /равнопоставеността/ е нарушен напълно. Премиерът не посочи числа, но България има в Русия, която не ни е съюзник, точно три пъти по-малко дипломати - 36 (32 в Москва и 4 в Санкт Петербург)
                                .
                                Поставих и втория проблем - в Русия имаме далеч повече дипломати, отколкото при съюзниците ни от ЕС и НАТО, които са ни и основни търговски партньори:
                                *** В основния ни съюзник САЩ имаме общо 15 дипломати в посолството ни;
                                *** В другия основен съюзник и първи наш търговски партньор – Германия, имаме 23 (17 в Берлин, 6 в Мюнхен и 3 във Франкфурт на Майн. Има още 3 служители с дипломатически ранг там, но те са в в европейски институции);
                                *** Във Франция – 18 дипломати;
                                *** Във Великобритания – 17 дипломати;
                                *** А например в поставения под санкции Иран, с когото нямаме почти никакви търговски отношения, поне официално (неофициални и за разни „специфични стоки” и финансови и оръжейни операции колкото щеш) са 13 дипломати. Съответно Техеран не само е спазил реципрочността, но има с 30% повече а често и повече негови дипломати у нас. Освен това разчита на многохилядна иранска диаспора (с право на пребиване в страната ни.) Накратко – България е един от европейските центрове на неговите тайни служби и терористични организации.
                                .
                                И третият проблем: колко работа вършат дипломатите ни за България? Над половината от тях са "благи места" за свои хора, които и пет за четири не отбират от тази дейност.
                                .
                                Крайно време е тези проблеми да се поставят и най-важното - да се решат публично у нас вместо да се спрягат само по международни форуми, от които не зависи нищо в България.

Коментар

Working...
                                X