Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Mateev, нищо няма да стъпи в България, никакъв ботуш..защо си придавате важност не знам, дори сме малък пазар и не сме интересни от търговска гледна точка. А от НАТО и да не излезем и да излезем все тая, то се е балонирало и банките може да решат че този търговски обект е за затваряне. Не сте ли забелязали че когато всичко се омизери и по улиците и коли спрат да се движат и хоп се появяват едни луксозни лимузини с шофьори и хора с бели якички в тях и постепенно почва наново захранване. Военните не са фактор, банкерите управляват Света. Дори си мисля че Тръмп както го привикаха на съд и като нищо могат и присъда да му издадат, после ще съберат някои хора.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНа следващите избори ще гласувам за партия, която ЯСНО е за ИЗЛИЗАНЕ от НАТО. САЩ и НАТО водят света към ядрена война. Европейските идиоти са се лепнали за хамериканците и ще ни докарат точно до ядрена война. До това ще доведе откритата военна подкрепа за Украйна.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Аз съм българин и искам България да стане развита демокрация с добри доходи, свобода и равенство пред закона. Повечето българи искат това. Просто има едно много шумно, макар и често недобре информирано, малцинство от псевдопатриоти и радикалисти, които се радват на диктатори и олигарси и искат същото в България. Те са тези, които е добре да си потърсят друга родина и да спрат да пречат на нормалните българи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТа, що не си търсите друга страна, с друго население, а се мъчите с някакви българи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТа, що не си търсите друга страна, с друго население, а се мъчите с някакви българи.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Та, що не си търсите друга страна, с друго население, а се мъчите с някакви българи.Ще се търпим.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеИ този форум явно се е напълнил с ватенки. Червената чума в нов вариант е плъзнала навсякъде из интернет.
Тираджия кара по магистралата. Пуска радиото:
- Внимание! Опасен, най-вероятно луд водач, кара в насрещното движение!
Тираджията разтъркал очи и възкликнал:
- Глупости. Не е един, стотици са!
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар